2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
herkese cok teşekkür ederim iyi dileklerınız için arkadaşlar kızım anıden acele ettı ve erkenden geldı bıraz fazla küçügüz benı taburcu ettıler ama kızım ne kadar kalır kuvezde bilen yok doktorda kesın bışey söyleyemıyo şimdilik süt sagıp göturucem

aysegül senı burada görmek güzel Allah Damlana sağlık sıhhat versin uzun ömür versin inşallah

sakın ümitsizliğe kapılma tuttuğunu koparan fişek gibi bi kız olacak o

dualarımız hep sizinle
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin

masallah aysegul kızına da sana da.damlamız hemen buyuyecek annesının kollarına kavusacak ınsallah.

ayşegül canım sakın üzülme, en yakın zamanda damlanı evine de götüreceksin, sen şuan sadece kızının iyi olduğunu düşün ki bol bol sütün gelsin , kızını güzel besleyesin, topiğimin ilk göz ağrısı oldu damla kız..

günaydın hanımlar :)

geçmiş olsun canım... dikkat et kendine, bu haberler beni heyecanlandırıyor bende hazırlıklarıma devam edeyim bari... Kimin doğumu ne zaman gelecek belli değil önlem almak gerekiyor galiba..

geçmiş olsun canım..

canım geçmiş olsun Allah sağlık sıhat versin sana ve kızına...

sağlıklı olsun inşallah damla kızımız inşallah kucağına alacağın zamanlarda gelicek canımm :)

dualarımız seninle:)

topiğimizin ilk gülü damlamız inş. tez zamanda kendini toparlayacak canım koynuna alacaksın kuzucuğunu rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin inş.

Herkese selamlar...
İlk bebeğimiz, tatlı kızımız Damla Hoşgeldin aramıza.Sağlıkla mutlulukla, anne babanla güzel bir ömür diliyorum teyzeciğim sana.
Geçmiş olsun Ayşegül, doğum nasıl geçti...İyisin inşallah...
Ben çok sık giremedim son zamanlarda, tüm bebekler ve anneleri iyidir inşallah...

Tekrardan cok gecmis olsun canim .. Rabbim yardimciniz olsun , biran önce hersey yoluna girerde damlacikla doya doya koklasirsin ..

Miamore , marla her ikinizede gecmis olsun kizlar ..artik git gide zorlanacagiz sanirim ..
Insallah saglikla sihatle aliroz bebeklerimizi kucagimiza

Bu nazara olayina cok dikkat etmek gerekiyor kizlar ben basimdan gecen olayi anlatqyim sizlere :
Türkiye tatilinde oglum henüz 8 aaylikti esimin bir akrabasini ziyarete gittik emziriyormusun diye sordular , bende sadece meme dedim salakligima doymuyayim .oglum kilolu.kendimde cok zayiftim
Daha dönüs yolunda gögüslerim asiri agrili sisti, eve geldik titreme gordi yatakta inledim .. Sonra dogru hastaneye agri kesici ates düsürücü verdi ..
KAyin validem cok okudu , cok kötü bir geceydi , o günden sonra akillandim mamada veriyorum dedim :)).
Benden size tavsiye sizde ilerde mama vermeseniz bile soranlara veriyorum deyin :)). Rabbim kem gözlerden sakinsin hem bizi hem bebisleri..

Sedefbyo. sanada cok gok gecmis olsun, insallah cabucak diner agrilarin ..

Tekrar geçmiş olsun canım çok şükür sende minik damla da sağlıklısınız. inşallah yakın zamanda küvezden çıkar. bu arada sen hep moralini yüksek tut strese girme sütün bol olsun bide sen mutlu olursan bebeğinde huzurlu olur unutma. sabırlı ol canım bu da geçecek:))

Allah ikinize de sağlık sıhhat versin tez zamanda evinizde olursunuz inşallah.

Günaydın kızlar;

bende hamilelik psikolojisine yeni girenlerdenim sürekli huzursuz mutsuz ve sıkıntılıyım. Artık ağırlaşmaya başladım ee sıcaklarda felaket zor dayanılıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağ göğsümün altında ağrım var sırtıma vuruyor üşüttüm sanıyorum ama değil hergün var çok oturmaktan mı onuda bilmiyorum var mı böyle olanınız? Birde doğumu hep özel hastanede düşünüyordum şimdilerde devlet hastanesi takıldı kafama samatya eğitim ve araştırmayı düşünüyorum orda muayene olan yada yakını doğum yapmış olan var mı?

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyeyim. Rabbim analı babalı uzun ömürler versin minik damlaya. cimcime fırlama oldu bildiğin. büyüsün nasıl mum tutturcak size gör bak :) sıkılmış demek annesinin göbüşünde. tez zamanda kavuşursunuz inşallah dualarımız minik damlayla

topıgımızın ablası damlaacıkk oldu canım benım rabbım güç kuvvet versın inşallahh bol bol dua et annesi onaa bızde dua edıyoruzz rabbım bıran once onu saglıkla sıhhatle sana ve eşine kavustursunnnnnnn bızı mutlaka haberdar et canım benım merakta koymaa

çok geçmiş olsunnn Ayşegül Rabbim DamAlayı vede seni korusun. aceleci miniğimizle hergün dualarımız

slmm az önce kontrolden geldim ultrasyon masasına yatar yatmaz drum da dedi karının ne kadara büyümüş öyle diye bende hemen herkesin bunu dedğii bi sorun olup olmadığını sordum suyuma bebeğime bakdı hiç bi sorun yok dedi senin bünyen demekki öyle sorun yapma herşey yolunda dedi canım oğlum 1360 gr olmuş normal dedi rahatladım sonunda

Gözün aydin canim ...
Oh ne güzel bak sorun etmemen gerektigini söylemis doktorunsa ..
Masallah miniginede

Saol canimmm, bugünde hastaneye yatirdi doktorum. Tansiyon takibi yapalim diye. Cok zor bu isler yaaa sikiliyorum artikk

Ayşegülcüm çok çok geçmiş olsun.Sakın merak etme dualarımızda seninle damla bebekle.büyüyüp sağlıklı kocaman olcak inşallah.

cnm minik damla hepimizi şok etti. ama ben inanıyorum ki tez zamanda toparlanacak ve evine, aranıza katılacak. evet şuan çok zor bir süreç ama herşey çok güzel olacak buna inan. biz hala karnımızda bekliyoruz sende hastane de cnm. burda biton kişiyiz ve hepimiz senin kızın için dua ediyoruzzz. rabbim yar ve yardımcınız olsun.

bizi habersiz bırakma olur mu? senden çook bilgiye ihtiyacımız olacak. bizlerinde ne olacağı belli değil. artık sen hepimizden tecrübeli bir annesin.

Kızlar selam,
Bende kasım anne adayıyım. çok sık takip edemiyorum ama yazılarınızı okumaya çalışıyorum. Geçen hafta kontrole gittiğimde doktor oğluşumun dönmediğini ve böyle giderse sezeryan olacağını söyledi. sizin bebişleriniz döndü mü? yani baş aşağı mı? Benim makat duruş şeklinde. ben normal doğum yapmak istiyorum. bilgi verirseniz sevinirim.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…