2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benımde aynen o sekılde duruyor canım banada bu sekılde olursa sezeryan dedı ama donme ıhtımalıde yuksek dedi.. aynı sekılde bazı arkadaslar donmez daha dıyor ama teyzemden ornek verıyım daha 2 aylık bebegı bebegı makat pozısyonundaydı 40+ larda dogum yaptı ve son haftasında bebek dönmüş sezeryan gozukuyordu ama normal dogum oldu donmesıyle bebegın ınsallah bızımde döner

Amin filizcim inş. Allah herkesin gönlüne göre versin. senin bebişin kız mı erkek mi? bide bizim kilo ve boyumuzla alakası varmı acaba? ben işten çıktım 3 aydır evdeyim. 1.60 boyundayım ve 60 kilo ile hamile kaldım. Şuan 65 kiloyum.

Kkizlar simdi ilk hamilelgimdeki kagitlarimi inceledim
Gecenlerdede demistim simdide yavrusum 27. hafta ters pozisyonda diye

Ilk oglumda 28. hafta dogum pozisyonundaymis , 31 haftada yine ters dönmüs :))..
35 haftada yine dogum pozisyonunu almis ozamanlar ..
Insallah minigimde abisi gibi dönecek..
Ben 35 . Haftaya kadar dert etmeme taraftariyim ..
Artik dönmrzlersede neyapalim .. Saglikla gelsinlerde ..

canım haklısın sende ama insan ister istemez endişe ediyor işte. İnş. hepimizin bebişi döner ve sağlıklıca doğar. Kurban olduğum herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin. İsteyipte olmayanlara versin.

kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim

Merhaba,
Mesajınızı şimdi gördüm. Umarım damla bebek sağlıklıdır. hala küvezde mi acaba? Ayşegülün durumu nasıl? bizi bilgilendirirseniz seviniriz.
Gözünüz aydın.

Merhaba kızlar, ilk hayırlı uğurlu olsun şıkayetler herkezde git gide artmış sağlıkla tamamlarız inşallah bende. Gece yastıkmelimde evin içinde tur atıyorum klimayı da açamıyorum alerjim var benim en büyük sıkıntım kalbimde sıkışma nefes darlığı resmen taşikardı gibi çarpıntılarım oluyor normal harhalde dimi kızlar

Tabiki canim endiselenme ister istemez oluyor :)
Amin insallah , zaman azaldikca heyecan tedirginlikler artiyor .

Doktoruna sorsan kadikoycum , tansiyonunu falan ölcüyormusun ? Benim aklima ilk tansiyon geldi ..
Sükür birazcik batma disinda bir rahatsizligim yok oda bebek iyice büyüdügü icin yukariya baski yapiyor .. Alsamlari hep uzaniyorum ..
Hala sicakmi oralar sicakta cok bunalziyor insani

Merhaba herkese,

Bugün doktor kontrolü vardi sabahtan gittik, yarim saat sonra hastaneye yatirdi. Bes gündür tandiyonumu älcüyordum. 15-10 u gördüm en yüksek. Doktorum vok endiselendi yatirdi. Bir kere 80 siddetinfe sanci ölctüler. Uzaniyorum. Is yapmsk yasaklandi, agir kaldirmalda. Aman dikkat edin

Slm kızlar uzun zamandir gelemiyorum
Derttlerimi anlatıp sizi daraltmak istemem ama evde oldugunuz günlere bile sukredin.ben hastanedeyim bağırsak rahatsizligimdan dolayi erken dogum riski oluştu kasilmalarim var sürekli dogumhaneye gidip geliyoruz kullandigim ilac fitil iğne serum sayisinin haddi hesabi yok yan etkileri de berbat ama bebegim dayansin iyi olsunda tek düşündüğüm o.trygul arkadaşi cok merak ettim umarim bebekte o da iyidir. Sizlerde dogum seklinde cok kafa yormayin kaderde ne varsa o olur yeterki saglikla gelsinlerde

Kızlar ya ben hala kızıma isim bulamadım. aslında beren ece düşünüyoruz ama çok ta emin değilim. siz ne yaptınız karar verdiniz mi. lütfen bana yardımcı olun. fikirlerinizi bekliyorum.

hepinize çok teşekkür ederim canlarım dualarınızı lutfen kızımdn eksık etmeyın merak edenler için anlatayım carşamba gunu kzım karnımda toplanıyodu ve agrı oluyodu sonra cogaldı doktorumu aradım gel dedı nstye gırdım sancı çıkmadı 4gun öncesıde kontrlm vardı herşey normaldı bası falan yukardaydı neyse eve gıttık ama gece benım akıntım cogaldı hanı o yumurta akı kıvamında dedıgımız akıntıdan baya gelıyodu agrım yıne aynıydı cocuk bı yerde kaabarıyo agrı yapıyodu sabaha karsı kanamam gelmeye basladı hemen gıttık hastaneye nstye kattılar sancım 75 cıktı doktorum geldı ya düşük dedı ya dogum neye ugradıgımı şaşırdım 5 cm acılmam olmuş iğne ilaçlar falan belkı bı kacgun durdurabılırız ddı ama mumkun dedl baska hastaneye sevkettı oraya gıdene kadar 7cm olmuş acıl dogum dendı suyun geldı gelcek dedıler ve ben kızımı rıske atmamak için sezeryaan istedım 1kg 37cm kızm dogdu ve daha keseyı keserlerken kızım aglamaya basladı benım hıkaym böyle inş. sizlerinkiler zamanında saglıklı dogarlar

Geçmiş olsun canım. benim tansiyon normalde hep düşüktür ama şümdü normale döndü yani normal olsa yükselecekti demekki. yapma sende hiç bişey. bende yapmıyorum yatıyorum öyle. komşum geldi az önce her yer ortada :)
sağlığından ve bebişinden önemli değil yat sende boşver.

geçmiş olsun hilalcim sanada. bağırsak problemi arkadaşımda da oldu hatta hamileyken ameliyat oldu ama sağlıklı bir bebişi dünyaya geldi sonra şükür. merak etme doktorlar ona göre önlem alıyorlardır. kendine iyi bak. yediğine içtiğine dikkat et.
Hepimizin hakkında hayırlısı.

ayy canım allahım yardımcın olsun ay bi kötü oldum ya peki kızın nasıl durumu falan iyi mi ve gercekten çok erken dogum olmuş rabbim yar ve yardımcınız olsun

canım benim seni çok merak ettik. damla bebek hastanede ne kdar kalacak? sen nasılsın? toparlandın mı? ağrın falan oluyor mu? sütün var mı? bebişi mama ile mi besliyorlar?
Hiç merak etme küçük kızın kocaman olacak Allah'ın izniyle. dualarımız seninle. sen dik dur ki herşey güzel olsun. kendine iyi bak.

ayy canım allahım yardımcın olsun ay bi kötü oldum ya peki kızın nasıl durumu falan iyi mi ve gercekten çok erken dogum olmuş rabbim yar ve yardımcınız olsun

çok şükür dogdugundan beri kötuye gıtmedı ama doktorlar ıyı de dıyemıyolar yarının ne getırecegını bılemıyoruz dıyolar bugun 5. gunumuz inş. atlatabılırız bu kötu gunlerımızı allahım bana bagışlar inş. kızzımı

kızlar bugün bende dra gittim kızım 900 gram olmuş şekerim yüksek çıkmıştı yarın onun için 100 gramlık daha şeker yüklemesi ypılacak o igrenç şeyi bidaha içecem ıyykk saolsun drum çok ilgili bu sefer kızımın herşeyini çok net gördüm önceden pek izin vermiyodu yine eli kolu ayagı hep yüzündeydi ama sonunda güzel bi poz yakaladı drum ve ondada parmagını emiyo minnak kızım benim

amin canım rabbim sna bagışlasın yavrunu çok zor bi durum allahım en güzel şekilde atlatmanızı saglar sen kendini iyi tutmaya çalış bol bol dua et eger okuyabiliyosan kuran oku rabbime sıgın ondan başka yardım edecek olan yok canım tam olarak kaç haftaıktı bebegin?

çok sagol canım ben iyi sayılırım agrım bıraz oluyo o kadar damlanın ne kadar kalacagı bellı degıl ama 1,2 ay rahat kalır dıyolar cok şükür sütm gelmeye basladı sagıp donduruyoruz sonra hastaneye göturecegız süt oldugu için mama vermıyolar benım sutumle beslenıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…