2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

amin canım inş. 27+5gunluktu

kız benım bebısım canım ama sanmıyorumm boy ve kılomuzla alakalı olsun ben 1.68 boyundayım tedavıle oldu benım bebıs hormon ılacları sısırdı benı 63 kılo ıle kaldım hamıle suan 11 kılo aldım
ay canım benım yaaa noluo kasım grubu annelerıne offfffffffff cok geçmiş olsunnnnnnn ınsallahhh sorunlar hallolur bebısın zamanında dogarrr cnm

çok geçmiş olsun.bende şikayet edip duruyorum yok sıcak falan diye.

allah yar ve yardımcın olsun benımde toplanma cok oluyor canım kac gundur ve akıntımda gelıo ama sarı ıste senın kanama geldı nişan sanırım o allah sana bagıslasın ınsallah kızını benım komsuda 28 haftasında dogurdu 1 ay kaldı kuvezde suan 2 yasında ve saglıklı cnmmm umarım senın kızında saglıkla sıhhatle cıkar kuvezden sutunun gelmesı ne guzel maşallahh canım rabbım guc kuvvet versın

tesekkürler canimmm.. benimde hamilelikten önce düsüktü 9-5 di hep- hamile kalinca böyle oldu...su hastaneden bir ciksam zaten bisi istemiyorum...is falan yapmam..Ama ev asidik heryer her yerde, nasil yapmayim, kimsem yok ki burada(

Allah yardim etsinnn, dualarimiz seninle insaalllahhhhhhhhh...Kizinda bir an önce küvezden cikar kilosu iyimissss maaaslallahhh

sagol canım kanamaydı benım ama baya coktu adet gıbı gelmeye baslamıştı inş. benım kızımda saglıklı olurda kucagımda olur amin canım gercekten cok zormuş

canımmm allah yardımcınız olsunn maşallah kızına hayata tutundu sütünde var çok şükür inşallah sağlıklada çıkarsınız küvezden kucağında resimlerle görürüz sizi canım benim dularımız sizinle

ben bugün kontrolden geldim başı aşağıda dedi dr sordum normal olur mu yani doğumum diye şu an için çok erken ama olacağa benziyo dedi en son dönmesi 32 haftada belli oluyo canım

canım çok geçmiş olsun. allahın izniyle bebişine bişeycik olmaz merak etme. rabbim yardımcın olsun.

canım bu şekilde doğmuş ve şu an çok çok sağlıklı bir sürü bebek var. damlacıkta toparlanır merak etme. bak çıkar çıkmaz basmış çığlığı yerim onu ben sesidemi varmış bi damlacık. biz doğurana kadar fotoğraflarını paylaşırsın sen hiç merak etme sıkı sıkı tutunur hayata annesinin sütü yarar çabucak çıkar inşallah

dualarımız sizinle. hiç kötü bişey gelmedi inan aklıma. annesisin bağınız var sende öyle düşün senden kuvvet bulur o merak etme sana kavuşmak içinde hemen toparlanır minik kuzu.

amin canım inş. cıkar saglıgı yerınde olurda birazda şişlik oluyo 850grma düşmüş işte

canım daha 2 ay önce arkadaşım ikiz doğurdu. hem ikizlerdi hemde 7 aylık doğdular. arkadaşım kilo almıyım diye diyet yaptı 6 kilo falan aldı ama bebişlerde beslenememiş tabi. 800 gr doğdular ve 600 e düştüler. küvezde kaldılar 1 ay bile olmadan çıkardılar. sütüde yoktu o en minik biberonlar bile fotoğraflarda kızların yanında dev gibi gözüküodu ama şu anda maşallahları var. senin sütünün olması çok büyük avantaj bence 1 ay bile olmadan çıkartırlar.

geçmiş olsunn canım tez zamanda çıkarsın inşallah

amin canım inş. cıkar saglıgı yerınde olurda birazda şişlik oluyo 850grma düşmüş işte

inşallah çıkacak bebeiğin canım az önce dikkatimi çekdi hala forumda gebelik haftaların yazıyo sen yazdıkça istersen düzelt doğum yaptığın belli olsun

Saol canimmm, bugünde hastaneye yatirdi doktorum. Tansiyon takibi yapalim diye. Cok zor bu isler yaaa sikiliyorum artikk

Deme öyle canım yaa Allah beterinden sakınsın... hastanede biraz dinlenmek iyi gelir sana da bebeğe de emin ol. çok yoruldun son dönemde, herşeyin hayırlı ve sağlıklısı olsun diye de dua et canım benim

canım Allah bundan sonası için hayırlı ve sağlıklı bir ömür nasip etsin sana da kızına da...

aayy canım çok sevindim sütün olduğuna çok önemli anneciğinin sütü iyi gelecek minik damlaya. iyi olsunda kalsın artık ne yapacaksın. inş. herşey güzel gider. Gönlünü ferah tut canım. Dualarımız seninle.
Yanlız benimde kasıklarımda ağrılar var şeyimin içi ağrıyo karnım çok ağrıyo bide senin anlattıkların beni korkuttu benimde oğluşum hep sağa toplanıyo çıkmak ister gibi ittiriyo ve taş gibi oluyo bi köşede bekle oğlum diyorum bekler umarım.

tesekkürler canimmm.. benimde hamilelikten önce düsüktü 9-5 di hep- hamile kalinca böyle oldu...su hastaneden bir ciksam zaten bisi istemiyorum...is falan yapmam..Ama ev asidik heryer her yerde, nasil yapmayim, kimsem yok ki burada(

canım benimde yakınımda kimsem yok salıver gitsin. dün eşim temizledi evi valla. bende şimdi yemek yapcam onu düşünüyorum.
boşver ev köy yıkılsın. gerçi söyleyene bak bende öyle diyorum ama durabiliyomuyum bi sor :)
hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…