ben bugün kontrolden geldim başı aşağıda dedi dr sordum normal olur mu yani doğumum diye şu an için çok erken ama olacağa benziyo dedi en son dönmesi 32 haftada belli oluyo canım
hepinize çok teşekkür ederim canlarım dualarınızı lutfen kızımdn eksık etmeyın merak edenler için anlatayım carşamba gunu kzım karnımda toplanıyodu ve agrı oluyodu sonra cogaldı doktorumu aradım gel dedı nstye gırdım sancı çıkmadı 4gun öncesıde kontrlm vardı herşey normaldı bası falan yukardaydı neyse eve gıttık ama gece benım akıntım cogaldı hanı o yumurta akı kıvamında dedıgımız akıntıdan baya gelıyodu agrım yıne aynıydı cocuk bı yerde kaabarıyo agrı yapıyodu sabaha karsı kanamam gelmeye basladı hemen gıttık hastaneye nstye kattılar sancım 75 cıktı doktorum geldı ya düşük dedı ya dogum neye ugradıgımı şaşırdım 5 cm acılmam olmuş iğne ilaçlar falan belkı bı kacgun durdurabılırız ddı ama mumkun dedl baska hastaneye sevkettı oraya gıdene kadar 7cm olmuş acıl dogum dendı suyun geldı gelcek dedıler ve ben kızımı rıske atmamak için sezeryaan istedım 1kg 37cm kızm dogdu ve daha keseyı keserlerken kızım aglamaya basladı benım hıkaym böyle inş. sizlerinkiler zamanında saglıklı dogarlar
Slm kızlar uzun zamandir gelemiyorum
Derttlerimi anlatıp sizi daraltmak istemem ama evde oldugunuz günlere bile sukredin.ben hastanedeyim bağırsak rahatsizligimdan dolayi erken dogum riski oluştu kasilmalarim var sürekli dogumhaneye gidip geliyoruz kullandigim ilac fitil iğne serum sayisinin haddi hesabi yok yan etkileri de berbat ama bebegim dayansin iyi olsunda tek düşündüğüm o.trygul arkadaşi cok merak ettim umarim bebekte o da iyidir. Sizlerde dogum seklinde cok kafa yormayin kaderde ne varsa o olur yeterki saglikla gelsinlerde
hepinize çok teşekkür ederim canlarım dualarınızı lutfen kızımdn eksık etmeyın merak edenler için anlatayım carşamba gunu kzım karnımda toplanıyodu ve agrı oluyodu sonra cogaldı doktorumu aradım gel dedı nstye gırdım sancı çıkmadı 4gun öncesıde kontrlm vardı herşey normaldı bası falan yukardaydı neyse eve gıttık ama gece benım akıntım cogaldı hanı o yumurta akı kıvamında dedıgımız akıntıdan baya gelıyodu agrım yıne aynıydı cocuk bı yerde kaabarıyo agrı yapıyodu sabaha karsı kanamam gelmeye basladı hemen gıttık hastaneye nstye kattılar sancım 75 cıktı doktorum geldı ya düşük dedı ya dogum neye ugradıgımı şaşırdım 5 cm acılmam olmuş iğne ilaçlar falan belkı bı kacgun durdurabılırız ddı ama mumkun dedl baska hastaneye sevkettı oraya gıdene kadar 7cm olmuş acıl dogum dendı suyun geldı gelcek dedıler ve ben kızımı rıske atmamak için sezeryaan istedım 1kg 37cm kızm dogdu ve daha keseyı keserlerken kızım aglamaya basladı benım hıkaym böyle inş. sizlerinkiler zamanında saglıklı dogarlar
Deme öyle canım yaa Allah beterinden sakınsın... hastanede biraz dinlenmek iyi gelir sana da bebeğe de emin ol. çok yoruldun son dönemde, herşeyin hayırlı ve sağlıklısı olsun diye de dua et canım benim
canım Allah bundan sonası için hayırlı ve sağlıklı bir ömür nasip etsin sana da kızına da...
canım benimde yakınımda kimsem yok salıver gitsin. dün eşim temizledi evi valla. bende şimdi yemek yapcam onu düşünüyorum.
boşver ev köy yıkılsın. gerçi söyleyene bak bende öyle diyorum ama durabiliyomuyum bi sor :)
hakkımızda hayırlısı olsun.
herkese günaydin,
dün gece acile gittik, tansiyonum 14-9 idi. Cak acaip bir rahatsizli bu tansiyon yükselmesi. Neyse ilk önce ebe geldi bebegin kalp atislarini takip edecegi alete bagladi. 45 dk dinledik. sonra doktor geldi ultrason ile bakti, alttan ultrason ile rahim agzi acilmismi diye bakti. acaip aletler ile bebegin icinde bulundugu sivi eksilmismi diye bakti. sonunda hepsine iyi dedi, ama kendi doktoruna görün ve tansiyonu takip et dedi. Bebek kilolu oldugundan sekerine baktirdin mi diye sordu bende doktorum bakmadi daha dedim. Baktir dedi. Gece döndük..Cok sükür bunuda böyle atlattik ama sanirim artik hastane yollari sik sik görünmeye basladi bu saatten sonra...aa ayrica bebegim pozisyon almis bas asagi duruyo, büyük ihtimal normal dogum olur dedi, dikkat et agir is yapma dedi..
Geçmiş olsun canım. Beni de doktor çarşamba günü hastaneye yatırdı. Öylesine baktırdığımız nst den düzenli kasılmalar çıkınca neye uğradığımızı şaşırdık. Açılma var mı diye bakıldı tekrar nst çekildi serviste hepsi temiz geldi çok şükür. Celestone iğne yapıldı akciğer gelişimi için. Erken doğum riskim var suyu fazla diye. Benim kontrollerimde haftada bire düştü bakalım. Her hafta serviks boyuna bakılacak. Bebeğimde hızla kilo alıyor. Böyle giderse sezeryana alırız dediler. Diyetime de o kadar dikkat ediyorum ki bayramdan beridir hiç kilo almadım. Benim yükleme testlerim normal gelmişti onları ihmal etme mutlaka yaptır şeker ölçümlerini.
Ayşegüle de çok geçmiş olsun. İnşallah damla bebek bu günleri de atlatıp sağlıklı bir şekilde annesine kavuşacak. Dualarımız sizinle...
slm kızlar nasılsınız yaw gecen apartmandan bi komşu sinirlerimi zıplattı resmenne oldu size anlatayım. şimdi bu kadın benden baya büyük 4 çocugu var ve partmana yeni taşında neyse bunlar dışarda bahcede otururken bende slm verdim önceden hamile oldugumu biliyodu ama ayrıntılı konuşmamıştık hiç neyse biraz muhabbet ederken bebegin cinsiyetini sordu bende inşallah kızım olur dedim buraya kadar herşey normaldi ama kadın bi başladı işte olsun kızım bidakine erkek olur allah böylesini nasip etmiş işte falan diye başladı sanki ben kız istemiyomuşum gibi yanında bi komşu daha vardı kucagındada erkek torunu ama kadın benim hamile oldugumu şimdiye kadar fark etmemiş karnımın küçük oluşundan kadın pek bi sevindi ama cinsiyet konusunda da bişey demedi diger kadınsa çok moralimi çok bozdu sonra bende dedim eşimle biz kız istiyoduk falan diye ama kadın yinede kız oldugu için beni kendince teslli etmeye başladı tabi ben zor tutuyorum kendimi laf söylememek için bazı insanlar resmen cahiliye döneminden kalma rabbim bana isterse ilkinide ikincisinide kız verir benim buna karışacak gücüm ve haddim yok...
kızlar dunden beri cok fena sırt agrısı çekiyorum sizler nasıl gecırıyorsunuz agrılarınızı?
geçmiş olsun cnm..druna sor ama o da kullan der zannediyorum..çünkü iltihap yada enfeksiyon tedavi edilmezse kana karışabiliyo..o zaman daha büyük sorun çıkıyo..Herkese günaydınlar. çok kötü bir gün benim için dün gece kulak ağrısından uyuyamadım. kulağımdan iltihaplı kan geldi. sabah erkenden acile gittik doktor enfeksiyon kapmışsın dedi ilaç yazdı ama kullanmaya korkuyorum bebeğime zarar verir diye. yarın kendi doktoruma gidicem kullan derse kullanırım. dua edin geçsin ağrısı dayanılmaz.
stres yapma cnm..hep iyiyi düşün..bebişin gününe kadar kalacaktır göbüşndeSelam kızlar uzun zamandır yazamıyordum 23. Haftadan beri erken başlayan kasılmalar yüzünden yatıyorum 4 gün hastanede yattım çıktım falan . Allah'a şükür 30. Haftayı bitirdi m . Bu kasılmalar rahim ağzımı etkilememişti taki 2 hafta öncesine kadar sonradan hızlı bir şekilde düştü . Önce 26 mm sonrada 23 mme. Şuan Allah'a emanet gidiyor heran herşey olabilirmiş . Dua edin kızlar 32. Haftayı görürsek herşey daha kolay olacak gibi..doktor ısrarla ciğer geliştirici iğneyi yApmadı hala kafam ona takıldı birde. Hepinize sevgiler
bebişleri büyütüyoruz cnm ne olsunherkese merhaba memlekete anneanne babaaneeye ziyarete gitmiştik ne zamandır giremedim.nasılsınız annişler?
cnm 35. haftalarda daha kesin belli olur daha çok erken bence..ooo daha parendeler atar o annesiiiKızlar selam,
Bende kasım anne adayıyım. çok sık takip edemiyorum ama yazılarınızı okumaya çalışıyorum. Geçen hafta kontrole gittiğimde doktor oğluşumun dönmediğini ve böyle giderse sezeryan olacağını söyledi. sizin bebişleriniz döndü mü? yani baş aşağı mı? Benim makat duruş şeklinde. ben normal doğum yapmak istiyorum. bilgi verirseniz sevinirim.
Sevgiler.
cnm send edikkat et kendine..sakın iş yapma emi..bırak evi falan..anneciğin daha erken gelebilse yanına süper olurMerhaba herkese,
Bugün doktor kontrolü vardi sabahtan gittik, yarim saat sonra hastaneye yatirdi. Bes gündür tandiyonumu älcüyordum. 15-10 u gördüm en yüksek. Doktorum vok endiselendi yatirdi. Bir kere 80 siddetinfe sanci ölctüler. Uzaniyorum. Is yapmsk yasaklandi, agir kaldirmalda. Aman dikkat edin
Kızlar ya ben hala kızıma isim bulamadım. aslında beren ece düşünüyoruz ama çok ta emin değilim. siz ne yaptınız karar verdiniz mi. lütfen bana yardımcı olun. fikirlerinizi bekliyorum.
inş. döner yaa. kuzucum benim. senin dönmüş maaşallah diyelim. bebişine söyle geri dönmeye çalışmasın sakın :)
sağlıklı doğumlar olsun hepimize inş.
Miamore tekrardan gecmis olsun canim .. Tansiyon icin ilac veriyorlarmi ??
Benimkide hamileligin ilk baslarinda yüksekti biraz .. Ilaca baslatti doktorum , gebelik tansiyonunu önleyelim diye ..
Bebisin lnsallah sabreder ..
Hilal19 sanada cok gecmis olsun canim ..
2 hafta änce falan yazmistin hastanedeyim diye tekrardanmi yattin ? Yoksa ini haftadan beri ordamisin ..
Insallah biran önce düzelir bagirsqk sorununda ..
Trnaysgl sütünün gelmesi cok iyi olmus , damlacik daha cabuk toparlanir..
Dogum yazini okurken cok duygilandim gözlerim doldu , allahim hepimize seslerini duymayi nasip etsin , yavrularimizi bizlere bagislasin ..
geçmiş olsun cnm..druna sor ama o da kullan der zannediyorum..çünkü iltihap yada enfeksiyon tedavi edilmezse kana karışabiliyo..o zaman daha büyük sorun çıkıyo..
stres yapma cnm..hep iyiyi düşün..bebişin gününe kadar kalacaktır göbüşnde
bebişleri büyütüyoruz cnm ne olsun
cnm 35. haftalarda daha kesin belli olur daha çok erken bence..ooo daha parendeler atar o annesiii
cnm send edikkat et kendine..sakın iş yapma emi..bırak evi falan..anneciğin daha erken gelebilse yanına süper olur
cnm biz de ECE SİMAY koyacaktık ama sanırım tek isme geçip sadece SİMAY olacak
aman cnm ya takma zevzek insanlar çok..cehalet başa bela..hiç muhatap bile olmana değmez bunlar..Allahın dediği olur sonuçta ama bunu bilecek kapasiteleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?