2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben bugün kontrolden geldim başı aşağıda dedi dr sordum normal olur mu yani doğumum diye şu an için çok erken ama olacağa benziyo dedi en son dönmesi 32 haftada belli oluyo canım

inş. döner yaa. kuzucum benim. senin dönmüş maaşallah diyelim. bebişine söyle geri dönmeye çalışmasın sakın :)
sağlıklı doğumlar olsun hepimize inş.

ben haftaya gideceğim doktora ama pozisyonunu çok merak ediyorum.genellile tekmelerini kasık civarında issediyorum ama hiç belli olmuyo ki, bazen de göğsümün altında hissediyorum.hangisi eli hangisi ayağı anlayamıyorm

Miamore tekrardan gecmis olsun canim .. Tansiyon icin ilac veriyorlarmi ??
Benimkide hamileligin ilk baslarinda yüksekti biraz .. Ilaca baslatti doktorum , gebelik tansiyonunu önleyelim diye ..
Bebisin lnsallah sabreder ..

Hilal19 sanada cok gecmis olsun canim ..
2 hafta änce falan yazmistin hastanedeyim diye tekrardanmi yattin ? Yoksa ini haftadan beri ordamisin ..
Insallah biran önce düzelir bagirsqk sorununda ..

Trnaysgl sütünün gelmesi cok iyi olmus , damlacik daha cabuk toparlanir..
Dogum yazini okurken cok duygilandim gözlerim doldu , allahim hepimize seslerini duymayi nasip etsin , yavrularimizi bizlere bagislasin ..

Canım çok çok geçmiş olsun.çok dua ettik sen ve bebişin için.sağlıkla kucağınada alçaksın inş.anlattığın şikayetler benimkilere o kadar çok benziyoki bende korkuyorum zamanından çok erken olcak die.karnımda ani ve sık sertleşmeler oluyodu,aşağıya baskı yapıyodu çok fazla.doktoruma şikayetlerimi anlattım erken doğum riskinden dolayı iğne fitil ve antibiyotik faln verdi.kullandım bi süre.biraz hafifledi ama hala belim çok çabuk ağrıyo.halada sertleşmeler oluyo ama eskisi kadar çok değil.sadece yatacaksın hiç iş yapmıcaksın dedi.ama bakalım.inşallah şu 2 ayı rahatlıkla geçiririz.

Herkese cok tesekkur ederim allah razı olsun evt cm hala hastanedeyim
Benimde yüzde 60 in üzerinde sancim çıkıyor ama iste ilaclarla durduruyorlar
Trngul cnm senin ve yavrun icin cani gönülden duâ edicem. Birde hangi hastanedesin ben egedeyim burda da ayni seninki gibi dogum oldu o bebiste kuvözde cok şükür hepsi toparlancak hersey güzel olcak bu günleri atlatcaksin allahin izniyle
Bnm kardesimde 1100 doğmuş ama su an milli sporcu oldu diyorlarki zayif dogan bebek daha hizli kilo aliyormus çabucak büyüyecek damla

çok geçmiş olsun Hilalcim. Bu zor günlerinin ödülü güzel olacak inşallah. elimden gelen bir şey olursa söyle lütfen.

trnaysgl geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmenizi sağlasın. ilk bebeğimiz oldu bizim. Damlacık toparlandığı zaman fotoğrafını bekliyoruz annesi :)

Aminnnnn canim. Benim sancin da 80 cikti ama hic hissetmedim. Rahimde kapali hala

Aminnn nn. Su hastaneden bi cikayim insaallahhh. Annem gelinceye kadar agir bisi yapmicam

cnm çok geçmişolsun..dikkat et kendineve bebişine..stres yapma bak o da etkiler tansiyonunu

sana da geçmiş olsun cnm..dinlenmeye çalış..bebiş herşeyden önemli..sakın yorma kendimi ki bebiş vaktini tamamlayabilsin

çok geçmiş olsun..Allah analı babalı büyütsün damlayı :)
inş.bian önce toparlar kendini kuzucuğun..örneği çok herkes yazıyo zaten benim de yeğenim böyleydi
içini ferah tut herşey iyi olacak inş.
demek birden oldu herşey öncesinde anormallik yoktu
benimde çoğu zaman biyerde toplanıp canımı yakıyo şimdi gözüm korktu

aman cnm ya takma zevzek insanlar çok..cehalet başa bela..hiç muhatap bile olmana değmez bunlar..Allahın dediği olur sonuçta ama bunu bilecek kapasiteleri yok

kızlar dunden beri cok fena sırt agrısı çekiyorum sizler nasıl gecırıyorsunuz agrılarınızı?

valla cnm bende de oluyo ama .çalışma şartlarımdan dolayı..belim rahatta değil eğilerek çalışıyorum masa başında..eve gelince yayılıpoturuyorum ayaklarımı da pufa uzatıyorum..geçici bir çözüm tabiii

geçmiş olsun cnm..druna sor ama o da kullan der zannediyorum..çünkü iltihap yada enfeksiyon tedavi edilmezse kana karışabiliyo..o zaman daha büyük sorun çıkıyo..
stres yapma cnm..hep iyiyi düşün..bebişin gününe kadar kalacaktır göbüşnde
herkese merhaba memlekete anneanne babaaneeye ziyarete gitmiştik ne zamandır giremedim.nasılsınız annişler?
bebişleri büyütüyoruz cnm ne olsun
cnm 35. haftalarda daha kesin belli olur daha çok erken bence..ooo daha parendeler atar o annesiii
cnm send edikkat et kendine..sakın iş yapma emi..bırak evi falan..anneciğin daha erken gelebilse yanına süper olur
Kızlar ya ben hala kızıma isim bulamadım. aslında beren ece düşünüyoruz ama çok ta emin değilim. siz ne yaptınız karar verdiniz mi. lütfen bana yardımcı olun. fikirlerinizi bekliyorum.

cnm biz de ECE SİMAY koyacaktık ama sanırım tek isme geçip sadece SİMAY olacak

cnm 35. haftalarda daha kesin belli olur daha çok erken bence..ooo daha parendeler atar o annesiii

inş. tatlım. atıyor zaten durmuyor yerinde birde dönerse tam olacak sıpa yaaww.. :)

cnm valla haberini okuyunca çok şaşırdım ama senin bebişin kısmeti böyleymiş annesi..dünyaya daha erken gelmesi gerekiyormuş demekki..zor günler ama bunlar geçip damlacıkı eve götürdüğünde yeni bir hayat seni bekliyor olacak..sütün şifa olsun çabucak büyüsün damlacık inşallah..Allah yardımcın olsun cnm..dualarımız seninle..

Saol canimmm. Hastaneye yatirdi, takip ediyorlar. 147-83. 136 -86 gibi cikiyor. Kücük ten endiseli doktorum. Riske atmam carsamba ya kadar buradasi düsmezse ilaca baslicaz dedi. Nst ye bagliyorlar. Sancim cikiyor ama ben fark etmiyorum. Rahme bakti altta. Hic acilma yok. Bebegin kalp atislari iyi cokk sükür. Hayirlisi neyse o olsun insallahh. 27 kilo aldim. Bebek 1965 gr. Dayan bebegim:)

Saol canimmm. Keske erken gelebilse. Ama vize islemleri sürüyor öyle uzun. Haxirlisi olsunn. Mümkün oldugunca az yapicam insaallahh. Herkese örnek olsun dikkat efin sizde. Erkenden önlem alin.

aman cnm ya takma zevzek insanlar çok..cehalet başa bela..hiç muhatap bile olmana değmez bunlar..Allahın dediği olur sonuçta ama bunu bilecek kapasiteleri yok

aynen öyle canım takmıyorum dünyada çok kız veya erkek ayrımı yapmadan evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar ve benim akrabalarımdada var ben şimdi rabbimin verdi kızımı istemiyecem haşa ona binlerce şükürler olsun annelik duygusunu bana yaşattagı için. teyzesi bugün kızımı gördüm çok tatlıydı ya ilk defa bu kadar net görebildim rabbimin mucizesi o kalbi öyle bi atıyoduki tarif edilemez bişeydi bak buda fotosu

parmagını emiyo hiç cekmedi elini ayagını yüzünden ama çok tatlıydıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…