2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aman cnm ya takma zevzek insanlar çok..cehalet başa bela..hiç muhatap bile olmana değmez bunlar..Allahın dediği olur sonuçta ama bunu bilecek kapasiteleri yok

canım gecmiş olsun hastanede mi yatıyosun rbbim kolylık versin bebegini sana bagışlasın

canım benim çok tatlı kızın maaşallah. Allah bağışlasın. Sağlıkla doğur inş.

Ay maşallah ne tatlı kuzucuk ne güzel poz vermiş öyle. rabbim sağlık versin .

Ay maşallah ne tatlı kuzucuk ne güzel poz vermiş öyle. rabbim sağlık versin .

amin caanım allah razı olsun dr amcası bunu cekene kadar çok ugraştı yaramz kızım hiç elini ayagını yüzünden çekmedi son anda bunu yakaladı

canım gecmiş olsun hastanede mi yatıyosun rbbim kolylık versin bebegini sana bagışlasın

Canim saoll. Cümlemizin kini insaaallahhhhh. Rabbim acilarini göstermesinnnnn.

Evet hastanedeyim. Düm kontrole geldim bir kac hündür tansiyonum yüksekti. Doktora gösterdim degerleri hemen yatirdi. Varsambaya kdar bakacaklar düsmezse ilac verecekler. Tansiyondan korkarim ben dedi doktor, sansa birakmadi. Ömrüde ilk defa hastanede yatiyorum. Sat 3 de uyandim bir daha da uyuyamadim. Rabbim kimseyi sifasiz derde düsürmesik insaallaj

gunaydın kızlar cok sagolun bana destek oldugunuz için dogumum usak medıcalparkta oldu kızımda orda şimdi dun akşam doktorumla konuştum kızmı makınadan ayırmışlar artık kendı nefes alıp verıyomuş durumu iyiye gidiyomuş sizlerle paylaşmak istedım bır cogunuzun benımle aynı şikayetı var aman ihmal etmeyın nstyede guvenmeyın bende sancı çıkmamıştı ilk gıttıgımde ama vardı sancım

Günaydın tatlım çok sevindim maşallah bizim kızımıza yaa artık büyüdü annesi kendi kendine de nefes alıyorsa çok şükür ozaman kızın iyi olucak allahın izniyle ve kucağına alıcaksın tez zamanda inşallhh gözünaydın tatlım

Cokkkkk sükürrr durenuyor damlacik. Galip gelmis makinelere karsi. Rabbim eve götürmeyi nasip etsin tez zamanda insaallahhh.

canım gözün aydın en kısa zamanda evinede gelir inşallah

Ayşegül canım maşallah damlacığına allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah canım .. Bencede ntsye güvenmeyin benim nerdeyse 20. Haftalardan beri kasılmalarım vardı ntsde çıkmayınca inanmıyorlar ama gebelik haftamız küçük olduğu için toplanmalar karnın altında oluyo genelde makinayı üstte bağladıkları için sancı gözükmüyor dilimde tüy bitti bunu anlatana kadar doktorada ebelerede.. Şimdi 30. Haftam bitti kasıla kasıla rahim ağzıda Allah'a emanet durumda . Allah'a dua edip bekliyoruz bakalım sonumuz ne olacak. Ben doktorlara karşı tüm inancımı yitirmiş durumdayım maalesef .. Bazı şeyleri ihmal etmeyin kendi hislerinize güvenin

Ayşegül sen acil doğum olduğu için ciğer geliştirici olmamştın değil mi.. Ve izmirde egepol var oranın yenidoğan yoğunbakımına kabul etmedilermi onu merak ettim ..benimde erken doğum riskim var sanırım İzmir egepolde doğum yatıcam küvöz olayından dolayı.

öyle cok duygulandım ki

Allah analı babalı hayırlısıyla uzun ömür versin damlacığına
dualarımız sizinle bizim kuzuların ablası oldu damla bebek

Ntscyi neden yukari bagliyorlar. Benimkinin biri kasiga yakin digeri göbegin hemen üstünde yada ikiside altta oluyor. Kasilmalar cikiyor ama ben hissetmedim. 80 cikt bir tanesi ama özel bir aci hissetmedim. Ama bu gece agrim oldu, ebem daha gelmedi gelsin söylücem. Bugün ultrason ile tarana yapicak doktor rahme bakicak yine acilma var mi diye. Hayirlisi olsun. Ben derim ki doktordan yana iciniz rahat degilse degistirin yada acik konusun. Ögrenmek sizin en dogal hakkiniz. Doktordan bir korkmadir gidiyor, anne adayi olarak herseye hakkiniz var

kızlar günaydın hepinize...

sağlıklı ve güzel olsun günümüz inşallah....

dün yürüyüşten geldiğimde sütyenime sütümün çıktığını gördüm. ilk süt bebek için çok faydalı falan diye biliyorum benim ki sütyene mi gitti şimdi diye üzülüyorum

normal mi kızlar bu durum?

sanada cok gecmıs olsun canımmm rabbım ınsallah zamanında yollar melegını kasılmalarında gecer ıns benımde oluyor ama sadece sabahları bıde gobegımde bebegın toplanması seklınde oluo arada allaha emanetız hepımız

canımm burda okumustum öle akmayla bıtmezmıs o benımde sabahları kuruyordu sarı sarı gogsumde hemde 12 haftamda suanda hıcbıseyy yok sıkma oynama bısey olmaz allahın ıznıyle

Sğlıkla evinize çıktığınız günleride görürsünüz işallah .ilk göz ağrımız Damlacık heyecanla resimlerini görüceğimiz günü bekliyorouz işallah.

canım cok sevındım hadı hayırlısı nefes alıp vermesı süper bişeyy erkenden toparlar ınsallah kendını kuzucukk

MAŞALLAH KUZUYA EN KISA ZAMANDA KOYNUNDA EVİNİZE OLMASI DİLEĞİYLE CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…