2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
balık yicem kocamı bekliyorum balık alıp gelecek daha getirecek yapıcam yicez ah ah ölücez açlıktan birde tuzlu olan herşeyi aseriyorum ben ya ne olacak böyle bilmem

cnmmm gozunaydinnnnnnnnnn darisi bekleyenlerin basina insAllahhhhh
canımm cok teşekkür ederımmm ınsallahh canımmmm bekleyenlerın basına olsun
Filizcim gözün aydin canim. Darisi siradaki biz bekleyenlere inşallah :-D
Kizlar ayakta durunca sizinde beliniz ağrıyormu? Yemeği zor yaptim bugün, resmen nefesim kesildi. Uzandim şimdi.

saolasın canımmmm ınsallahh ınsallah darısı sızeee

Amanın kalp atışlarınıdı da duymuşsun çok sevindim canım allah isteyen herkese nasip etsin benimde gitme günüm yaklaştıkça heycanlanıyorum sanırım bende ağlarım yıllarca beklediğim an birde eşim yanımda olamıcak doktor söyler ben ağlarım herhalde çok mutlu oldum senin adına allah tamamına erdirsin haftaya ne için çağırdı peki sıradaki aşama neymiş

kesin bende aglarimmmmmmm yaa kendimi tutamam heyecan bastiiiii 9 gun kaldiiiii
yaa aglanmazmı nasıl guzel bır duyguuu 9 gun cokmus yaa 7 haftana gırdıgınde gıdebılırsın aslındaaaaa
canim senin bebis kiz mi acaba 140 ve uzeri atista erkek yaziyordu
canımmm hıc duymadım onu bak kız erkek hıc farketmez benım ıcın zaten mucıze bısey oldugu ıcın..
ama tedavılı hamıle kalanların %80 erkek oluyormuş.

saoll canımmmmmmmm darısıı ıns sana ayy keşke esınde gelseydı yaaaaaaaa benım eşim ıcerdeydı dr yanımıza cagırdıı
benım doktorumda takıntılı hep eşlerle gelmemızı ıstıyorrr
vallaa canımm sıradakı ney oldugunu bılmıyorum ama bızım bıraz drdan torpıl var zor oldugu ıcın sık sık gıdıcez kntrolee devamlı gorucemmmmmm oyyy çok mutlu oldumm
buarada test verdı banaaaaaaaaaa rahatladım

Canım beni düzeltirmisin sob bat 27 ocak beklenen doğum 3 kasım

Bır daha ki doktor randevum 5 hafta sonra 2 lı test ve ense kalınlığı ölçümü var doktor istersen o zamana kadar gel bir bakalım dedi ben gelmiceğimi söyledim 5 hafta boyunca hiç gitmesem bir şey olmaz dimi yoksa çok mu zaman var

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-11-2013

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

bekleyebilecekmisin o kadar:26:

Herkese iyi akşamlar kızlar.Bir kasım 2013 annesi daha geldi.
18'inde test yaptırdım sonuç 1450 çıktı,yarın birdaha yaptırıp haftaya doktora yine gideceğim.
Bilgileri özelden mi göndereceğiz?

canım yaa 5 hafta coook uzun bır sure nasıl dayanıcaksın kiii ben hergun gormek ıstıyorum

Herkese iyi akşamlar kızlar.Bir kasım 2013 annesi daha geldi.
18'inde test yaptırdım sonuç 1450 çıktı,yarın birdaha yaptırıp haftaya doktora yine gideceğim.
Bilgileri özelden mi göndereceğiz?

hosgeldın canım kacıncıı senınnn

az once bir arastirmanin ozetine denk geldim kizlar
hcg degerleri ve bebek gelisimi ile ilgili diyebilirimm
soyle bilgiler var

hcg seviyesi 1000e ulastiginda vajinal ultrason ile kese gorulebilir
7200e ulastiginda tum keselerin icerisinde yolk kesesi gorulur
1000-7200 arasinda ise her 22 hamilelinin 10unda yolk kesesi gorulebilir
hcg 10800un uzerine ciktiginda ise kalp atisi ile beraber embriyo gorulebilir.

eger duzenli olarak hcgnize baktiriyorsaniz bebegin kalp atisini kesn gorebilmek icin hcgnin 10800 uzerine cikmasini bekleyebilirsiniz
ya da yaklasik olarak 48-72 saat arasinda ikiye katlandigini hesaplayarak ne zaman 10800un uzerine cikacagini ongorerek de randevunuzu alabilirsiniz kizlar

ayrica gebelik kesesi 6-9 mm arasinda iken yolk kesesi gorulebilirmis
embryonun gorulmesi icin ise kesenin 9mmden buyuk olmasi gerekirmis

Ah keşke gelebilseydi eşim öğretmen şimdiden izin almayım ilerde lazım olur izin almam yüzüm olur dedi bundan sonraki randevularımı eşime göre ayarlıcam bunu doktorum kendi verdiği için böyle oldu ilk tandevunuzda eşimde vardı ultrasondan keseye bakarken eşimde vardı o göz göze geldiğimiz anı hiç unutmucam. Benimki ilk gittiğimde istedi ama sonucu haftaya gidince inceleriz dedi demek ki kalp atışını duyunca önemli

agri sizi kanama olmadiktan sonra normal bir zamanlama aslinda kizlarrr

biz burada 3 ayda bir gideriz fakat drlar riskli gebeliklerde daha sik sik cagiriir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…