2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gözün aydın canım haberim yoktu şimdi öğrendim inşallah en kısa zamanda evinizede getirirsiniz

canım benim 4. Aydan beri çamaşırımı damla damla kirletecek kadar geliyo göğüs ucumda da beyaz sarı tortular oluyo ama ben başkalarında da olduğunu duydum bence normal bişeydir üzülmüyorum açıkçası ....

eltisi sanki bir kere iğne vurdular 2. Gün doğum oldu demişti :44::44::44:

doguma gırmeden yaptılar canım cıger gelıştırıcıyı izmırde en iyi yenıdogan kent varmış orasıda doluymuş kabul etmedıler o yuzden uşaktakı medıcal parka gönderdıler orasıda cok iyi tavsıye ederım canım guzel ilgilenıyolar ama inş. böyle bışey yaşamazsınız gununde dogar bebeklerınız

cok saolun kızzlar inş.. kızım toparlansın resımlerını koyacagım cıger gelıştırıcıyı dogumdan 3 saat once falan olmuştum nstyıde kasıktan baglamışlardı bır gun öncede ama sadece sancı 3 çıktı ertesı gun acıl gıttıgımde sancım 75 çıktı ve acılmam vardı bu arada dogumdan korkan arkadaslar gayet rahat olun ben nasıl dogururum dıyodum bakın normal yol varken sezeryan olmayı istedım bebegım için

gözünüz aydın canım çok sevindim ..büyümüşte gelinlik kız olmuş damlacık :))

canım çok geçmiş olsun, inşallah zamanını bekler kuzunda öyle ucağına alırsın...

canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine sakın iş yapma boşver ev nasıl olsa düzelir, önemli olan sen ve miniğin ...

canım çok duygulandım hikayenden , annesi ne güzel sütün geliyor çabuk iyileşecek kızın , sakın umutsuz olma...

sonucunu yazarmısın tatlım merak ediyorum inş. bu güzel çıkar,
benimde şeker yüksek çıktı haftaya çarşamba tekrar testim var, bakalım o zaman nasıl çıkıcak...

beklemiyordum sadece çok şaşırdım görünce. bi de hiç duymamışım dikkatimi çekmemiş böyle bi durum. ama bi sorun olmaz Allahın izniyle bencede. hele hemen bitmiyosa o sarı sıvı çok iyi :)

göğüslerim mutasyona uğradı zaten. uçları büyüdü karardı et beni gibi bişeyler çıktı her gördüğümde biraz daha hayret ediyorum yeni hallerine inşallah sütü de bol olur da tüm bu tipsizliklerine değer yani....

Günaydın canım,
Ben yeni açabildim, çok sevindim haberlere. Maaşallah diyelim. Herşey yoluna girecek merak etme sen.
Öpüyorum

selam kızlar,
Bende hiç öyle bişey olmadı valla şimdilik. Akıntı falan yok göğüslerimde. dediğin gibi mutasyona uğradı cidden :) uçları kocaman ve kahverengi oldu, kahverengi kısımda sivilce gibi büyük kabarcıklar oluştu. Onlar göğüsü koruyan yağ bezecikleriymiş. meme ucum yok benim ama dokununca çıkıyor. umarım kuzucum emerken bir sorun yaşamam.

benim o kabarcıklardan da var bir kaç tane yeni oluşmuş et beni de var. doktora gösterdim normal, çıkabilir et benleri bu süreçte dedi.
bir de her tecrübeli tanıdığım 34-35. haftadan itibaren göğüs ucuna koruyucu merhem sürmeye başla diyor. yara olmazmış o zaman bebek ilk emmeye başladığında...

çok geçmiş olsun kızlar .bir an önce toparlanırsınız inşallah

ayşegül çok sevindim canım ne güzel haberler bunlar maşallahh damla kızımıza .çok güçlü bi kız olucak annesi

kızlar bende dün temizlik yaptım sonrasında kasıklarımda ağrı sızlama başladı böle çok şiddetli değil adet ağrısı gibi doktorada gitmedim evhamlanmıyayım bişey yoktur diye şimdi burayı okuyunca acaba gitsemmi diye düşünüyorum .ara ara ağrım var hala bugün yatıyorum dinleniyorum geçmezse gitmek en iyisi galiba

canım bizim artık her şüphede doktora gitmemiz gerekiyor. hiç geciktirme hemen git derim.risk alma

Canımm bir an evvel bebişin toparlanır ve birbirinize kavuşursunuz inşallah dualarımız sizinle..

diğer hastanede olan arkadaşlarımada acil şifalar diliyorum. rabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah hepimize.

bugün bizimde kontrolümüz var bakalım doktor amcamız ne dicek bize bugün. rabbime emanet olun...

doğru diyosun aslında. benim göğüslerim büyümeye başladığında bir kaç ay evel soyulma kabuklanma olmuştu. banada göğüs koruyucu krem al sür demişlerdi, bende lansinoh marka göğüs ucu kremi almıştım. emzirdikten sonra da sürülebiliyormuş bebeğe hiç bir zararı yokmuş, bir kaç gün sürmüştüm aldığımda kabuklanma geçmişti. şimdi yok şükür. ama dediğin gibi doğuma az kala tekrar sürmeye başlayabilirim.

mRB Arkadaşlar.bizde bugun doktor kontrolüne gittik.Herşey yolunda çok şükür.Dönmüş dedi doktor.1450 grmmış kızım.suyum herşeyim normalmiş şuanda.Tek sıkıntımız çok akıntım var sarımsı onun içinde fitil kullanıcam.Bizden de haberler bukdadr.Hastanede yatan arkadaşlara Allahtan şifa diliyorum inşlh herşey yoluna girerr.

kızlar birşey soracağım;
artık genelde hergün olmaya başladı adet sancısı gibi ağrı giriyor 2-3 dakka sürüyor geçiyor.
sizde oluyormu cuma günü doktora gideceğim soracağım ama olması gereken birşey mi ?

ayy evet ben aynada bakmiyorum artik gögüslerime. Moralim cok bozuluyor. Esimdende sakliyorum mümkün oldugunca..Acaip ysil yesil damarlandi, kahverengiligi siyaha caldi. Rabbim Bol süt versin insaalllahhhh

yalanci sanci dedikleri sey var. Olabilirde olmayabilirde, erken dogumlari duyunca artik hic bir seyi arka plana atamiyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…