gunaydın kızlar cok sagolun bana destek oldugunuz için dogumum usak medıcalparkta oldu kızımda orda şimdi dun akşam doktorumla konuştum kızmı makınadan ayırmışlar artık kendı nefes alıp verıyomuş durumu iyiye gidiyomuş sizlerle paylaşmak istedım bır cogunuzun benımle aynı şikayetı var aman ihmal etmeyın nstyede guvenmeyın bende sancı çıkmamıştı ilk gıttıgımde ama vardı sancım
kızlar günaydın hepinize...
Sağlıklı ve güzel olsun günümüz inşallah....
Dün yürüyüşten geldiğimde sütyenime sütümün çıktığını gördüm. Ilk süt bebek için çok faydalı falan diye biliyorum benim ki sütyene mi gitti şimdi diye üzülüyorum
Normal mi kızlar bu durum?
ayşegül sen acil doğum olduğu için ciğer geliştirici olmamştın değil mi.. Ve izmirde egepol var oranın yenidoğan yoğunbakımına kabul etmedilermi onu merak ettim ..benimde erken doğum riskim var sanırım izmir egepolde doğum yatıcam küvöz olayından dolayı.
Ayşegül sen acil doğum olduğu için ciğer geliştirici olmamştın değil mi.. Ve izmirde egepol var oranın yenidoğan yoğunbakımına kabul etmedilermi onu merak ettim ..benimde erken doğum riskim var sanırım İzmir egepolde doğum yatıcam küvöz olayından dolayı.
gunaydın kızlar cok sagolun bana destek oldugunuz için dogumum usak medıcalparkta oldu kızımda orda şimdi dun akşam doktorumla konuştum kızmı makınadan ayırmışlar artık kendı nefes alıp verıyomuş durumu iyiye gidiyomuş sizlerle paylaşmak istedım bır cogunuzun benımle aynı şikayetı var aman ihmal etmeyın nstyede guvenmeyın bende sancı çıkmamıştı ilk gıttıgımde ama vardı sancım
Slm kızlar uzun zamandir gelemiyorum
Derttlerimi anlatıp sizi daraltmak istemem ama evde oldugunuz günlere bile sukredin.ben hastanedeyim bağırsak rahatsizligimdan dolayi erken dogum riski oluştu kasilmalarim var sürekli dogumhaneye gidip geliyoruz kullandigim ilac fitil iğne serum sayisinin haddi hesabi yok yan etkileri de berbat ama bebegim dayansin iyi olsunda tek düşündüğüm o.trygul arkadaşi cok merak ettim umarim bebekte o da iyidir. Sizlerde dogum seklinde cok kafa yormayin kaderde ne varsa o olur yeterki saglikla gelsinlerde
Merhaba herkese,
Bugün doktor kontrolü vardi sabahtan gittik, yarim saat sonra hastaneye yatirdi. Bes gündür tandiyonumu älcüyordum. 15-10 u gördüm en yüksek. Doktorum vok endiselendi yatirdi. Bir kere 80 siddetinfe sanci ölctüler. Uzaniyorum. Is yapmsk yasaklandi, agir kaldirmalda. Aman dikkat edin
hepinize çok teşekkür ederim canlarım dualarınızı lutfen kızımdn eksık etmeyın merak edenler için anlatayım carşamba gunu kzım karnımda toplanıyodu ve agrı oluyodu sonra cogaldı doktorumu aradım gel dedı nstye gırdım sancı çıkmadı 4gun öncesıde kontrlm vardı herşey normaldı bası falan yukardaydı neyse eve gıttık ama gece benım akıntım cogaldı hanı o yumurta akı kıvamında dedıgımız akıntıdan baya gelıyodu agrım yıne aynıydı cocuk bı yerde kaabarıyo agrı yapıyodu sabaha karsı kanamam gelmeye basladı hemen gıttık hastaneye nstye kattılar sancım 75 cıktı doktorum geldı ya düşük dedı ya dogum neye ugradıgımı şaşırdım 5 cm acılmam olmuş iğne ilaçlar falan belkı bı kacgun durdurabılırız ddı ama mumkun dedl baska hastaneye sevkettı oraya gıdene kadar 7cm olmuş acıl dogum dendı suyun geldı gelcek dedıler ve ben kızımı rıske atmamak için sezeryaan istedım 1kg 37cm kızm dogdu ve daha keseyı keserlerken kızım aglamaya basladı benım hıkaym böyle inş. sizlerinkiler zamanında saglıklı dogarlar
çok şükür dogdugundan beri kötuye gıtmedı ama doktorlar ıyı de dıyemıyolar yarının ne getırecegını bılemıyoruz dıyolar bugun 5. gunumuz inş. atlatabılırız bu kötu gunlerımızı allahım bana bagışlar inş. kızzımı
kızlar bugün bende dra gittim kızım 900 gram olmuş şekerim yüksek çıkmıştı yarın onun için 100 gramlık daha şeker yüklemesi ypılacak o igrenç şeyi bidaha içecem ıyykksaolsun drum çok ilgili bu sefer kızımın herşeyini çok net gördüm önceden pek izin vermiyodu yine eli kolu ayagı hep yüzündeydi ama sonunda güzel bi poz yakaladı drum ve ondada parmagını emiyo minnak kızım benim
sanada cok gecmıs olsun canımmm rabbım ınsallah zamanında yollar melegını kasılmalarında gecer ıns benımde oluyor ama sadece sabahları bıde gobegımde bebegın toplanması seklınde oluo arada allaha emanetız hepımız
canımm burda okumustum öle akmayla bıtmezmıs o benımde sabahları kuruyordu sarı sarı gogsumde hemde 12 haftamda suanda hıcbıseyy yok sıkma oynama bısey olmaz allahın ıznıyle
canım benim 4. Aydan beri çamaşırımı damla damla kirletecek kadar geliyo göğüs ucumda da beyaz sarı tortular oluyo ama ben başkalarında da olduğunu duydum bence normal bişeydir üzülmüyorum açıkçası ....
beklemiyordum sadece çok şaşırdım görünce. bi de hiç duymamışım dikkatimi çekmemiş böyle bi durum. ama bi sorun olmaz Allahın izniyle bencede. hele hemen bitmiyosa o sarı sıvı çok iyi :)
göğüslerim mutasyona uğradı zaten. uçları büyüdü karardı et beni gibi bişeyler çıktı her gördüğümde biraz daha hayret ediyorum yeni hallerineinşallah sütü de bol olur da tüm bu tipsizliklerine değer yani....
selam kızlar,
Bende hiç öyle bişey olmadı valla şimdilik. Akıntı falan yok göğüslerimde. dediğin gibi mutasyona uğradı cidden :) uçları kocaman ve kahverengi oldu, kahverengi kısımda sivilce gibi büyük kabarcıklar oluştu. Onlar göğüsü koruyan yağ bezecikleriymiş. meme ucum yok benim ama dokununca çıkıyor. umarım kuzucum emerken bir sorun yaşamam.
Merhaba herkese,
Bugün doktor kontrolü vardi sabahtan gittik, yarim saat sonra hastaneye yatirdi. Bes gündür tandiyonumu älcüyordum. 15-10 u gördüm en yüksek. Doktorum vok endiselendi yatirdi. Bir kere 80 siddetinfe sanci ölctüler. Uzaniyorum. Is yapmsk yasaklandi, agir kaldirmalda. Aman dikkat edin
çok geçmiş olsun kızlar .bir an önce toparlanırsınız inşallahSlm kızlar uzun zamandir gelemiyorum
Derttlerimi anlatıp sizi daraltmak istemem ama evde oldugunuz günlere bile sukredin.ben hastanedeyim bağırsak rahatsizligimdan dolayi erken dogum riski oluştu kasilmalarim var sürekli dogumhaneye gidip geliyoruz kullandigim ilac fitil iğne serum sayisinin haddi hesabi yok yan etkileri de berbat ama bebegim dayansin iyi olsunda tek düşündüğüm o.trygul arkadaşi cok merak ettim umarim bebekte o da iyidir. Sizlerde dogum seklinde cok kafa yormayin kaderde ne varsa o olur yeterki saglikla gelsinlerde
çok geçmiş olsun kızlar .bir an önce toparlanırsınız inşallah
ayşegül çok sevindim canım ne güzel haberler bunlar maşallahh damla kızımıza .çok güçlü bi kız olucak annesi
kızlar bende dün temizlik yaptım sonrasında kasıklarımda ağrı sızlama başladı böle çok şiddetli değil adet ağrısı gibi doktorada gitmedim evhamlanmıyayım bişey yoktur diye şimdi burayı okuyunca acaba gitsemmi diye düşünüyorum .ara ara ağrım var hala bugün yatıyorum dinleniyorum geçmezse gitmek en iyisi galiba
hepinize çok teşekkür ederim canlarım dualarınızı lutfen kızımdn eksık etmeyın merak edenler için anlatayım carşamba gunu kzım karnımda toplanıyodu ve agrı oluyodu sonra cogaldı doktorumu aradım gel dedı nstye gırdım sancı çıkmadı 4gun öncesıde kontrlm vardı herşey normaldı bası falan yukardaydı neyse eve gıttık ama gece benım akıntım cogaldı hanı o yumurta akı kıvamında dedıgımız akıntıdan baya gelıyodu agrım yıne aynıydı cocuk bı yerde kaabarıyo agrı yapıyodu sabaha karsı kanamam gelmeye basladı hemen gıttık hastaneye nstye kattılar sancım 75 cıktı doktorum geldı ya düşük dedı ya dogum neye ugradıgımı şaşırdım 5 cm acılmam olmuş iğne ilaçlar falan belkı bı kacgun durdurabılırız ddı ama mumkun dedl baska hastaneye sevkettı oraya gıdene kadar 7cm olmuş acıl dogum dendı suyun geldı gelcek dedıler ve ben kızımı rıske atmamak için sezeryaan istedım 1kg 37cm kızm dogdu ve daha keseyı keserlerken kızım aglamaya basladı benım hıkaym böyle inş. sizlerinkiler zamanında saglıklı dogarlar
benim o kabarcıklardan da var bir kaç tane yeni oluşmuş et beni de var. doktora gösterdim normal, çıkabilir et benleri bu süreçte dedi.
bir de her tecrübeli tanıdığım 34-35. haftadan itibaren göğüs ucuna koruyucu merhem sürmeye başla diyor. yara olmazmış o zaman bebek ilk emmeye başladığında...
beklemiyordum sadece çok şaşırdım görünce. bi de hiç duymamışım dikkatimi çekmemiş böyle bi durum. ama bi sorun olmaz Allahın izniyle bencede. hele hemen bitmiyosa o sarı sıvı çok iyi :)
göğüslerim mutasyona uğradı zaten. uçları büyüdü karardı et beni gibi bişeyler çıktı her gördüğümde biraz daha hayret ediyorum yeni hallerineinşallah sütü de bol olur da tüm bu tipsizliklerine değer yani....
kızlar birşey soracağım;
artık genelde hergün olmaya başladı adet sancısı gibi ağrı giriyor 2-3 dakka sürüyor geçiyor.
sizde oluyormu cuma günü doktora gideceğim soracağım ama olması gereken birşey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?