kızlar birşey soracağım;
artık genelde hergün olmaya başladı adet sancısı gibi ağrı giriyor 2-3 dakka sürüyor geçiyor.
sizde oluyormu cuma günü doktora gideceğim soracağım ama olması gereken birşey mi ?
canım paylaşımın için tşk.ler ama ben iyice korkmaya başladım. tarife göre gerçek sancılara benziyor benimkisi...umarım kontrollere kadar sıkıntı olmaz.
gunaydın kızlar cok sagolun bana destek oldugunuz için dogumum usak medıcalparkta oldu kızımda orda şimdi dun akşam doktorumla konuştum kızmı makınadan ayırmışlar artık kendı nefes alıp verıyomuş durumu iyiye gidiyomuş sizlerle paylaşmak istedım bır cogunuzun benımle aynı şikayetı var aman ihmal etmeyın nstyede guvenmeyın bende sancı çıkmamıştı ilk gıttıgımde ama vardı sancım
kızlar felaketim 4 gündür ağır grip geçiriyorum üstüne bir de ilaçlarımı değiştirmişti yeni doktorum çok kötü kabızlık çekiyorum .daha fazla işe gidemedim zaten bugün çıkışımı istedim verdiler sağolsunlar artık evde bebişimi bekleyeceğim ama doğum korkusu da sardı hiç korkacağım aklıma gelmezdi
kabızlık yaşayıp çözen var mı
kızlar felaketim 4 gündür ağır grip geçiriyorum üstüne bir de ilaçlarımı değiştirmişti yeni doktorum çok kötü kabızlık çekiyorum .daha fazla işe gidemedim zaten bugün çıkışımı istedim verdiler sağolsunlar artık evde bebişimi bekleyeceğim ama doğum korkusu da sardı hiç korkacağım aklıma gelmezdi
kabızlık yaşayıp çözen var mı
Allahim cokkk sükür bugünüde gördükk..... Kizlar ben cikiyorum hastanden cok sükür...Tansiyonum normale döndü 3 gün yatip dinlenince. Stres ve yorgunluk kaynakliymis cok sükür, hamillelik tansiyonu degil ilaca gerek yok dedi. Seker ölcümümde iyi cikti yalniz sadece aclik ölctü. Tokluga bakmadi..
Arkadaslar aman sinirlerinizi bozmayin, agir is yapmayin. Gercekten hastanede kalmak zaten zor birde ayri üzüntü yasiyorsunuz. Bebegime bisi olacak hepsi benim sucum diye... Mümkün oldugunca morallerinizi yüksek tutun yüzdük yüzdük kuyruguna geldik insaallah, azicik daha sabredelimmmmm
Allahim cokkk sükür bugünüde gördükk..... Kizlar ben cikiyorum hastanden cok sükür...Tansiyonum normale döndü 3 gün yatip dinlenince. Stres ve yorgunluk kaynakliymis cok sükür, hamillelik tansiyonu degil ilaca gerek yok dedi. Seker ölcümümde iyi cikti yalniz sadece aclik ölctü. Tokluga bakmadi..
Arkadaslar aman sinirlerinizi bozmayin, agir is yapmayin. Gercekten hastanede kalmak zaten zor birde ayri üzüntü yasiyorsunuz. Bebegime bisi olacak hepsi benim sucum diye... Mümkün oldugunca morallerinizi yüksek tutun yüzdük yüzdük kuyruguna geldik insaallah, azicik daha sabredelimmmmm
kızlar şeker yüklemesi daha yaptırmadım.sizler kaç gram yaptırdınız?
günaydın kızlar
kabızlığın en güzel çözümü üç incir yiyip üzerine iki bardak ılık su içmek
geçmiş olsun canım çok sevindim çıkıyor olmana.bundan sonra dikkat et kendine nolur... bende buradakileri okudukça heyecan yapıyorum dün itibariyle yavrucuğumun eşyalarını, malzemelerini yıkamaya başladım...eşim erken daha resmen çocuğu gaza getirceksin erkenden doğuverecek diye beni korkutuyor ama ben dinlemiyorum vallahi... gerçekten acil bi durum olsa perişan oluruz eşim pek anlamaz ki, tam benim istediğim gibi yapamaz hiç bişeyi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?