günaydın kızlar...
mimore çok sevindim tatlım şükür atlattın hayırlısıyla bebeğinden başka hiç bir şeyi düşünme şuan ondan daha önemli hiçbişey yok çünki
ayşegül ohh maşallah en kısa sürede hastaneden de çıkıcak inşallah annesi bebişin çok güçlü kuvetli bir kızçe olacak dualarımız sizinle.
kızlar bizde dün kontrole gittik doktor amcamız durumumuzun çok iyi olduğunu söyledi şuanda kilosu 1,650 boyunu hatırlayamıyorum 31 hafta 3 günlük gözüküyormuş 2 hafta sonra tekrar çağardı. ayın 12 sine randevumuz var. ayaklarımdaki şişlikler içinde idrar tahlili yaptırdık çok şükür ondada hiç birşey çıkmadı. bizden haberler böyle.
Caok saol pazartesicimmmmmm, nasil memnun anlatamam...Allah sifa bekleyen herkese yardim etsin insalllahh. Yanimda 33 haftalik bir bayan yatiyor, rahmi bir cm acilmis. Benden az sancisi cikti valla:))) sanci olayi herkese göre degisiyor bunu bir kez daha anladim. ayrica 33 haftalik ama sadece 8 kilo almis, bebegi 1600 gr. normalde iki kiloadan fazla olmasi lazimdi, sanirim serum ile bebegi besliyorlar. "7 kilo aldim hergün söylendimdi ama artik aldigim kilolari dert etmicemm. Cok sükür halime bebegim en azindan kilosunda normal.. benim kilolar gider nasil olsa birgün:))
aclik sekeri ölctü 100 cikti iyi dediler ama ben hic anlamam bu degerleden. Tokluk ölcmediler neden bilmiyorum. Doktorum haftaya randevu verdi, hersey yolunda dedi. Eger dikkat etmezsen yine gelirsin hastaneye diye beni korkuttu...
Esimi bekliyorum erkenden uyandirdim yazik onuda....Gelsin ve ckalim artik:)))
ben ilk 50 gr yüklettim onda 184 çıktı şekerim 1 hafta sonra 100 lük istedi doktorum onda kaç çıktı bilmiyorum ama doktorum iyi dedi.
canım bana da şimdiye kadar hiç tokluk kan şekeri ölçümü yapılmadı.hep aç ölçüldüm. bende bebişimin ağırlığını merak ediyorum ama doktor 1 ay sonrasına verdi gene randevuyu, iki haftaya düşmedi görüşmelerimiz daha...
Allahim cokkk sükür bugünüde gördükk..... Kizlar ben cikiyorum hastanden cok sükür...Tansiyonum normale döndü 3 gün yatip dinlenince. Stres ve yorgunluk kaynakliymis cok sükür, hamillelik tansiyonu degil ilaca gerek yok dedi. Seker ölcümümde iyi cikti yalniz sadece aclik ölctü. Tokluga bakmadi..
Arkadaslar aman sinirlerinizi bozmayin, agir is yapmayin. Gercekten hastanede kalmak zaten zor birde ayri üzüntü yasiyorsunuz. Bebegime bisi olacak hepsi benim sucum diye... Mümkün oldugunca morallerinizi yüksek tutun yüzdük yüzdük kuyruguna geldik insaallah, azicik daha sabredelimmmmm
kızlar şeker yüklemesi daha yaptırmadım.sizler kaç gram yaptırdınız?
hadi gözün aydın canım .topiğimizde hep güzel haberler alalım inşallahh .yorulmak ve stress gerçekten çok etkiliymiş bende tecrübe ederek anladım .bi temizlik yaptım burnumdan geldi .iki gün yattım evde ağrım oldu .bi daha töbe bu kadar yorulmam bende .allah bi daha göstermesin hiç birimize doğuma kadar sağlıkla gelelim inş .Allahim cokkk sükür bugünüde gördükk..... Kizlar ben cikiyorum hastanden cok sükür...Tansiyonum normale döndü 3 gün yatip dinlenince. Stres ve yorgunluk kaynakliymis cok sükür, hamillelik tansiyonu degil ilaca gerek yok dedi. Seker ölcümümde iyi cikti yalniz sadece aclik ölctü. Tokluga bakmadi..
Arkadaslar aman sinirlerinizi bozmayin, agir is yapmayin. Gercekten hastanede kalmak zaten zor birde ayri üzüntü yasiyorsunuz. Bebegime bisi olacak hepsi benim sucum diye... Mümkün oldugunca morallerinizi yüksek tutun yüzdük yüzdük kuyruguna geldik insaallah, azicik daha sabredelimmmmm
bende daha hiç başlamadım yıkayıp ütüleme işlerine .havalarda çok sıcak biraz serinlese rahat rahat ütüleriz .kendim için pijamalarımı iç çamaşırlarımı yıkadım ütüledim hazır bekliyo da allah korusun acil bi durum için .ama bebişinkiler hazır değil daha .aman beklesin kuzular acele etmesinlergünaydın kızlar
kabızlığın en güzel çözümü üç incir yiyip üzerine iki bardak ılık su içmek
geçmiş olsun canım çok sevindim çıkıyor olmana.bundan sonra dikkat et kendine nolur... bende buradakileri okudukça heyecan yapıyorum dün itibariyle yavrucuğumun eşyalarını, malzemelerini yıkamaya başladım...eşim erken daha resmen çocuğu gaza getirceksin erkenden doğuverecek diye beni korkutuyor ama ben dinlemiyorum vallahi... gerçekten acil bi durum olsa perişan oluruz eşim pek anlamaz ki, tam benim istediğim gibi yapamaz hiç bişeyi....
kızlar şeker yüklemesi daha yaptırmadım.sizler kaç gram yaptırdınız?
Tünaydin kizlar ve minik kuslari ..
Gecemavisy kontrolun iyi gecms sevindim canim ...
Miamore hastaneden cikiyormusun sende sevindim canim tansiyon olmamasina ...
Su hamilelik psikolojisi gercekten cok tuhaf .. Bir haber okuyoruz birsey duyuyoruz , herkes kendini yokluyor acaba bendemi bendemi diye :)))
Keske etkilenmeden sirf kendimizi dogru dinleyerek vucidumuzu dogru algilayarak davranqbilsrk ama zor iste ...
Hergün ise gidip 8 saat calisan arkadaslar sizleri gercekten tebrik ederim , dün 6 saat calistim aksam heryerim sma heryerim agridi sizladi .. Allahtan hergün gitmiyorum ise .. Rabbim sizlere kolaylk versin ..
Dün molamda sigorta kurumuna gittim kostur kostur , normalde cok hizli yürüyen biriyi , kendimi normal herzamanki halimde görüp hizli yürüdüm , dönüste karnima agrilar saplandi kaplumbaga adimlariyla geri dönmrk zorunda kaldim ..
aminnn o çalışanlardan biri de benim :) artık zaman iyce geçmemeye başladı günü zor bitiriyorum 1 ay daha dişimi sıkıcam..... ben sürekli kaplumbağa pozisyonundayım bizim kız kasıklarıma okadar baskı yapıyorki benim hızlı yürümem mümkün değil. gece bile rahmimin içimde acı hissediyorum. bu arada totalde 15 kilo aldım kızlar doktor yavas diyo ama napim elimde değil bebişim sağlıklı olsunda gerisi umrumda da değil.
taze ıncır yemenı tavsıye ederım ınan bana cok buyuk faydasını goreceksın
Tünaydin kizlar ve minik kuslari ..
Gecemavisy kontrolun iyi gecms sevindim canim ...
Miamore hastaneden cikiyormusun sende sevindim canim tansiyon olmamasina ...
Su hamilelik psikolojisi gercekten cok tuhaf .. Bir haber okuyoruz birsey duyuyoruz , herkes kendini yokluyor acaba bendemi bendemi diye :)))
Keske etkilenmeden sirf kendimizi dogru dinleyerek vucidumuzu dogru algilayarak davranqbilsrk ama zor iste ...
Hergün ise gidip 8 saat calisan arkadaslar sizleri gercekten tebrik ederim , dün 6 saat calistim aksam heryerim sma heryerim agridi sizladi .. Allahtan hergün gitmiyorum ise .. Rabbim sizlere kolaylk versin ..
Dün molamda sigorta kurumuna gittim kostur kostur , normalde cok hizli yürüyen biriyi , kendimi normal herzamanki halimde görüp hizli yürüdüm , dönüste karnima agrilar saplandi kaplumbaga adimlariyla geri dönmrk zorunda kaldim ..
Bencede verirsin canim takma kiloyu ..
Bende 5bucuk aldim bu zamana kadar , doktora iki üc kere sordum bebek iyimi besliyebiliyormuyum diye ..
Biz nekadar alirsak alalim , yeterki bebrklerimiz saglikli dogsunlar ..
Bizde huzura kavusalim :)..
Artik uykusuzum zombi oldum diye dert yanalim :))
Benim oglusum henüz dönmedi sanirim ,oturdugum zaman gögüs altinda sertlik batma oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?