2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cnimm cok saoll cok sükür atlattimm. Rabbim tüm sifa bekleyenlere yasatsin insalllahh....maaasalllah bebeisin iyi, bir hafta önden gidiyor...Aman benden ders alin öyle hizli hareket falan etmeyin dinlenmeden bisi yapmayin. Ben bitsin diye yüklendim bakin sonuma. Allah beterinden saklasin..

Son düzenleme:

canım bana da şimdiye kadar hiç tokluk kan şekeri ölçümü yapılmadı.hep aç ölçüldüm. bende bebişimin ağırlığını merak ediyorum ama doktor 1 ay sonrasına verdi gene randevuyu, iki haftaya düşmedi görüşmelerimiz daha...

valla burada istege bagli dediler. Ama almanyadaki diger arkadaslarima istek falan sormadan randevu vermis yapmislar.. Anlamiyorum her doktor bi ayri, hele benimki apayri. Hiperaktif kendileri:)) ultrason ile 4 sn bakar, daha ben jelimi silmeden toz olur odadan kednileri:)))
aclik 100 cikti hemsire iyi dedi doktor iyi dedi.. Bende inandim artikin:)) bana haftaya gel dedi, cünkü son randevuda muayene etmedi hemen hastaneye yatirdi. artik haftaya ögrenirim iki haftaya düstük mü düsmedik mi...

ayrica 3 günlük antibiyotik verdi. idrar yollarimi üsütmüsüm. Aman dikkat edin sizin ora hala sicak ama olsun...Bizim burda güz geldi hemen üsütmeler basladi...

çok geçmiş olsun canım. gerçekten de hiç bişey bebeğimizden daha önemli değil

kızlar şeker yüklemesi daha yaptırmadım.sizler kaç gram yaptırdınız?

Bana gecen hafta pzt tok karna 50 grlik yapildi,sonuc 139 cikti,sinir 140 oldugu icin doktorum 100 grlik da yapalim dedi.ertesi gun hemen ac karna gittim 100 grlik yaptirdim.100 grlikta toplam 4 defa kan aliniyo,ilk gittiginde sekerli suyu icmeden aliyolar,suyu iciyosun 1 er saat araliklarla tam 3 defa kan aliyolar,yani yaklasik 3-4 saat ac kaliyosun,yani yaptirmadiysaniz sabah erken gitmenizi tavsiye ederim.cikan sonuclarimin 2 tanesi normal degerlerin birazcik uzerinde ciktigi icin doktorum endokronoloji bolumune yonlerdirdi beni,gittim degerlerimi biraz yuksek buldu bana evde parmaktan yapilan kan testi aletlerinden almami ve 1 hafta boyunca ac ve tok degerlerimi olcup not etmemi istedi,endokrolog da diyetisyene yonlendirdi,simdi diyet yapiyorum ve degerlerim cok iyi cikiyo massallah,yani diyetle normale dondu seker degerlerim.

Selamlar herkese, ben sürekli annemin yaptığı erik suyundan içiyorum.ve meyve özellikle yaş ve kuru incir,bol karpuz çok şükür olmadı hiç problemim.

hadi gözün aydın canım .topiğimizde hep güzel haberler alalım inşallahh .yorulmak ve stress gerçekten çok etkiliymiş bende tecrübe ederek anladım .bi temizlik yaptım burnumdan geldi .iki gün yattım evde ağrım oldu .bi daha töbe bu kadar yorulmam bende .allah bi daha göstermesin hiç birimize doğuma kadar sağlıkla gelelim inş .
bende daha hiç başlamadım yıkayıp ütüleme işlerine .havalarda çok sıcak biraz serinlese rahat rahat ütüleriz .kendim için pijamalarımı iç çamaşırlarımı yıkadım ütüledim hazır bekliyo da allah korusun acil bi durum için .ama bebişinkiler hazır değil daha .aman beklesin kuzular acele etmesinler
kızlar şeker yüklemesi daha yaptırmadım.sizler kaç gram yaptırdınız?

bana 75 gram yapılmıştı .sanırım he doktorun tarzı farklı bu konuda .

Tünaydin kizlar ve minik kuslari ..
Gecemavisy kontrolun iyi gecms sevindim canim ...
Miamore hastaneden cikiyormusun sende sevindim canim tansiyon olmamasina ...

Su hamilelik psikolojisi gercekten cok tuhaf .. Bir haber okuyoruz birsey duyuyoruz , herkes kendini yokluyor acaba bendemi bendemi diye :)))
Keske etkilenmeden sirf kendimizi dogru dinleyerek vucidumuzu dogru algilayarak davranqbilsrk ama zor iste ...

Hergün ise gidip 8 saat calisan arkadaslar sizleri gercekten tebrik ederim , dün 6 saat calistim aksam heryerim sma heryerim agridi sizladi .. Allahtan hergün gitmiyorum ise .. Rabbim sizlere kolaylk versin ..

Dün molamda sigorta kurumuna gittim kostur kostur , normalde cok hizli yürüyen biriyi , kendimi normal herzamanki halimde görüp hizli yürüdüm , dönüste karnima agrilar saplandi kaplumbaga adimlariyla geri dönmrk zorunda kaldim ..

aminnn o çalışanlardan biri de benim :) artık zaman iyce geçmemeye başladı günü zor bitiriyorum 1 ay daha dişimi sıkıcam..... ben sürekli kaplumbağa pozisyonundayım bizim kız kasıklarıma okadar baskı yapıyorki benim hızlı yürümem mümkün değil. gece bile rahmimin içimde acı hissediyorum. bu arada totalde 15 kilo aldım kızlar doktor yavas diyo ama napim elimde değil bebişim sağlıklı olsunda gerisi umrumda da değil.

Bencede verirsin canim takma kiloyu ..
Bende 5bucuk aldim bu zamana kadar , doktora iki üc kere sordum bebek iyimi besliyebiliyormuyum diye ..
Biz nekadar alirsak alalim , yeterki bebrklerimiz saglikli dogsunlar ..
Bizde huzura kavusalim :)..
Artik uykusuzum zombi oldum diye dert yanalim :))

Benim oglusum henüz dönmedi sanirim ,oturdugum zaman gögüs altinda sertlik batma oluyor

uzun zamandır kadınlar kulubunu takip etmeme ragmen yeni üye oldum.bende 28 hafta 4 günlük hamileyim
çalışan biri olarak gercekten zor günler ama sonucunda bebeğimi dünyaya getirecek olunca unutuyor insan
herşeyi

bizimki de dönmemiş sanırım sağ kaburgamın altında beni tepikleyip batıp batıp duruyor bazen tekmeleri kasıklarıma yiyorum umarım normal doğum pozisyonunu alırlar.

aiseaise şeker yükleme testi 24 ile 28 hafta aralığında yapılıyor. Genelde 50 gr yapılıyor eger yüksek cıkrsa 100 yaptırılıyor.
şeker yüksekliğine bktırman oldukça önemli hem bebek hemde annenin ilerde diabet hastası olma olasılığı yüksek zman geçirmeden
şeker yükleme testini yaptırman iyi olur

slm kızlarrr nasılsınız? biz reflüden yakınıyoruz bu 1 2 haftadır hiç mide bulantım kusmam olmadı bu vakte kadar afedersiniz 3 haftadır 3 5 kez çıkardım doktora ilk şikayetim bu olacak bu ay belki bi pastili falan vardır rahatlatıcı

slm kızlar bende takip ediyodum ama yeni yeni giririyorum .mide yanmasına renie kullanabilirisniz sanırım iyi geliyor peki doğum yöntemlerinde ne düşünüyosunuz?epidural normal isteyen varmı?

slm kızlar bende takip ediyodum ama yeni yeni giririyorum .mide yanmasına renie kullanabilirisniz sanırım iyi geliyor peki doğum yöntemlerinde ne düşünüyosunuz?epidural normal isteyen varmı?

slm kızlar bebek sekeri yaptıran yada kendi yapan varmı acaba ...kendim yapmaya çalışıyorum bakalım içime sinerse devam edecegim acabA hazır yaptırmak dahamı mantıklı fikrinize ihtiyacım var kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…