slm kızlar bende takip ediyodum ama yeni yeni giririyorum .mide yanmasına renie kullanabilirisniz sanırım iyi geliyor peki doğum yöntemlerinde ne düşünüyosunuz?epidural normal isteyen varmı?
Canım ben normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum. dayanamayacak olursam epudüral isteyeceğim.slm kızlar bende takip ediyodum ama yeni yeni giririyorum .mide yanmasına renie kullanabilirisniz sanırım iyi geliyor peki doğum yöntemlerinde ne düşünüyosunuz?epidural normal isteyen varmı?
slm kızlar bebek sekeri yaptıran yada kendi yapan varmı acaba ...kendim yapmaya çalışıyorum bakalım içime sinerse devam edecegim acabA hazır yaptırmak dahamı mantıklı fikrinize ihtiyacım var kızlar
ben kendim yapamam malzeme bulamam burada. Mirabonbon dan siparis ettim, anahtarlik ve biberon
Kızlar meraba.nasılsınız.umarım herkes için sıkıntısız güzel ve bol tepikli bir gündür.Ben hafta hafta internetten kağan kocatepenin sitesini taip ediyorum çok güzel bi site.istediğiniz her bilgiyi bulabiliyosunuz.Her sitede diyoki yatarken sola yatın.ben sağa yatınca zaten nefes almakta zorlanıyorum bazen ,genelde sola yatıyorum.Ama sola yatarken oğlum o kadar çok hareket ediyor ve tekmeliyorki acaba rahatsızmı oluyor. yoksa yeri rahatladığı için rahatmı hareket ediyor anlayamıyorum.Bu konuda fikri olan varmı?
güzel fikir aslında biberon tarzında olanlar biblolardan daha güzel hazır yaptırırsam bende öyle düşünüyorum peki canım kaça mal oldu kaç adet yaptırdın
Kızlar meraba.nasılsınız.umarım herkes için sıkıntısız güzel ve bol tepikli bir gündür.Ben hafta hafta internetten kağan kocatepenin sitesini taip ediyorum çok güzel bi site.istediğiniz her bilgiyi bulabiliyosunuz.Her sitede diyoki yatarken sola yatın.ben sağa yatınca zaten nefes almakta zorlanıyorum bazen ,genelde sola yatıyorum.Ama sola yatarken oğlum o kadar çok hareket ediyor ve tekmeliyorki acaba rahatsızmı oluyor. yoksa yeri rahatladığı için rahatmı hareket ediyor anlayamıyorum.Bu konuda fikri olan varmı?
hoş geldin canım ..normal doğumdan korkuyorum o yüzden henüz karar vermedim bakalım kısmet .. Sen nasıl düşünüyorsun peki..
canim benim ben Türkiyede degilim o yüzden cok kisi gelmeyecek sadece 60 adet yaptirdim. 30+30 seklinde. Kizimin adi melek o yüzden melekli anahtarlik ve burada biberon biblo yok o yüzdende biberon yaptirdim. iclerine lavanta koydurdum. Henuüz elime gecmedi ama kaliteli diye pahali yaptirdim, elime gecince söylerim kalitesi iyi mi diye..hepsi 172,50 tl tuttu. Cok daha kaliteli biblolar var ellerinde ama en az elli adet siparis edebiliyorsun, o yüzden alamadim onlardan...
Eki Görüntüle 788236 Eki Görüntüle 788237
Benim siparislerim. Netten istedim yani canli olarak ve kalitesini bilmiyorum. Biberonlar 80 kr da var
benim normal mi sezeryan mi diye secme sansim yok. Hayati tehlike olmadan sezeryan olamiyorum.. Ama zaten normal istiyorum. Aci agri olayina da cok takilmamaya calisiyorum, ebe ile her hafta doguma hazirlik dersleri yapiyoruz. Nefes alma taknigini kavrayabilirsem agrim olmadan dogum yapabilirmisim. Suda doguma karar kilmistim ama oda benim istegimle olmuyormus, rahim 4 cm acilacakmis o zaman suda deneyebilirim. Gerci dogum odasinda her secenek mevcut hangisi o an icin uygunsa onu deneyecegiz insaalllah.
Bizim gelin doktor, son dakka sezeryan olmak yorunda kaldi, üzüntüsünden sütü kesildi. Hic bir seye sartlandirmayin kendinizi dogum zamani cok hassas oluyormusuz, ama sütlerimize dikkat. Kizcagiz normal dogum olmadi diye üzüntüsünden sütünden oldu...
Canim karggo ne kadar bunlarda ???
Annenmi getirecek gelirken yoksa almanyaya gönderiyorlarmi ..
Suda dogurmadim ama siya girip ciktim dogum sancilari esnasinda ..
Su cok rahatlatiyor .. Sancilari hafiflrtiyor .. Ilkinde seker vardi birazcik , o yüzden suda dogum olmuyor demislerdi ..
Bu seferde dogumhanede yine imkanim olur .. Suda denemeyi düsünüyorum ..
bende düşünmemeye çalışıyorum o gün nasıl olacaksa olacak zaten ama ben iki sene önce kist aldırdım dikiş izi var dogum esnasında açılmasından korkuyorum :\
canim benim buraya kargo astari yüzünden pahaliya gelir. Kücük bir kutu göndereyim dedim 70 euro istedi. Annem getirecek gelirken zaten cok siparis edemedim burada cok kimse yok.
Anahtarlik 2,5 tl, biberon 1,75 tl. pahali buldu herkes biberonlar heryerde 80 kurus diye. Ama ben az olsun biraz güzel görünsün istedim. Türkiyede cok gördüm biberonlari pek begenmedim .. Bunlarinda nasil bisey oldugunu cumartesi ögrenicem. Cumartesiye geliyor..
Bugün hebamme günümüz. Cok tatli kadin, 5 cift hamileyiz...Esler olmadan olmaz diyor eslere mecburi tutuyor dersleri:)) Benim ebe evde ve kendi kliniginde dogum yaptiriyor, hastaneye gelmiyor. Bende olur dedim, klinik de cok uygun evde..Nasip artik. Dogumhanede ayni seninki gibi hepsini denicez dedi, hangisine uygunsa dogumum onu yapariz dedi. Hayirlisi hangisiyse onunla olsun be ...4-5 tane eski penye getir demisti, demek arada suya gircem cikcam ondan istedi...
Biberon da anahtarlik da cok guzelmis cnm. Nerede 80 kr' mus acaba?
nerde oldugunu tam bilmiyorum ama nette bebek sekeri biberon diye arat cikiyor...
salihacim korkma.. eskiler ne demis korktugun basina gelir... Allahin izniyle bisey olmayacak. Hangisi hayirlisi ise o olsun senin icin, dua et ve düsünme negatif seyler. Aciyacaksa aciyacak. Normal dogum yapan herkes aciyor ama hic de önemli degil diyor. O dakika hissediliyor hersey geciyor diyor. Bence hic zor olmayak ben böyle inaniyorumm. Saglikla bir kucagimiza alalimda.. Benim korkum hala karnimizdayken sorun cikmasi...
tesekkur ederim canım dogru hersey olacagina varır Rabbim bi yolunu verecek insallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun yüzdük yüzdük kuyruguna geldik Allahın izni ile saglıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?