anneler merhaba ben aslında şubat annesıyım ınsallh...brsey soracagmda szlere...17 haftalık hamıleym...az evvel mutfak dolabınbı n kapagını actım borcam kaymıs karnıma dustu..göğsumun hemen altına yuvarlaklasan ılk yere dustu acıdı canım....bırsey olur mu neolur soleyın bana ates dustu ıcıme
slm kızlar mınık kızımın yanından geldım çok şükür 1kilo 20grm olmuş bıraz buyumuş 35. haftaya kadar kalacak yarın 3.haftaya gırecegız ben ıyıyım baya toparlandım sutum şimdilik yeterlı ama kesılcek dıye korkuyorum sureklı tatlı yıyorum bıldıgınız sut yapan seyler vaarsa yazarmısınız
kizlar cok sukur dün sabah 7.30 itibariyle
amaliyata aldilar beni
uyandigimda saat 9.00 du
hem rahim filmi cekildi o esnada septumuda alicaz dediler ve aldilar
cok sükür basarili gecti biraz kanama var agri icinde agri kesici kullaniyorum
Allahim izin verirse insAllah 3 ay sonra calismalara basliycam
Allahim herkesin derdine derman versin insAllah kollarimizi bos birakmasin
dr artik drunla gebelik durumlarini konusabilirsin dediginde cok sevindim
sabrin sonu selamet yasayacaktik görecektik gördük isyan etmedik cok sukur Rabbime
Kizim icin yeniden yeniden insAllah
Umarim herkez çok iyidir. Birçok yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis sefalar getirmisler.
Selayhusum nasılsın nasil gidiyor en son şeker yuklemesinde gorusmustuk ogun bugün giremiyorum sicaklardan miskinlikten, inşallah sende ogluslarinda iyidir.
Nergisyasemin sen nasılsın? bilgiye devam ediyormusun? Kizcen nasil iyidir inşallah. Ben enson 2 hafta once gittim bilgiye ve 3 hafta sonrasina randevu verdi, haftaya gitmem gerekiyor ama gitmiycem artik oraya, dogum hakkinda konustuk ogun, kizim pozisyonunu almis durumu gayet iyi sukurler olsun, bende iyiyim asiri kilo almadim her gordugunde iste benim fit anne adayim diyor ama doguma gelince normal olmaz minyonsunya sezeyan olcak sana dedi cikti, zorda kalinmadigi surece normal istiyorum oysaki ve bunuda soyledim, oyuzden ztb gidecegim haftaya, zaten yeni doğan bölümü yok o kafa karistiriyordu kararsizdim karar vermemi kolaylastirdi bu konusma. Ztb de oda tutabiliyormussun haftaya onu iyice öğrenip oda işini halledersem süper olacak. Bendeki havadisler bunlar
Filiz sen nasılsın iyice terk ettiniz burayi aşk olsun sizlere. .... :-(
Nehar sanirim ankaraya gelmissin yanlis hatirlamiyorsam eşinin tedavisi için, baktin kaynana yaninda olmuyor cik gel temiz temiz agirlarim seni :-D umarim sende oglunda esinde iyidir.
Faceciler arada burayada bi uğrayın slm verin bari.
Kendinize iyi bakin kızlar Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun bi avazda vakti zamani gelince kurtulmamizi nasip etsin.
Kizlar hazir girmisken fikir alayim sizlerden. Bugün hayatima anlam katan, 1 yildir ayaklarimi yere bastirmayan, göz göze her gelisimizde o pariltisi ve sevgisini icime nakşeden, uyurken yüzünü seyredip nekadar sansliyim bu adam benim kocam dedigim, sevdiğim, parcasini içimde büyüttüğüm hayat arkadaşımla evlilik yıldönümümüz, bugün farkli biseyler hazirlamak istiyorum ona yemekte, guzel bir masa hazirlamak istiyorum, disarda değilde evde başbaşa olmak daha keyifli olacak. Ne hazirlasam akşama ?
İnşallah cnm inşallah bide bizimkide kilo almaya baslasa cok iyi olcak.ben hala hastanedeyim ama taburcu olunca ne yapcam onu düşünüyorum esimde burda artik sandalyede fln kalcaz bende gunde 10-15 dk görüyorum ama hic yetmiyor bide doktora sorcam bi eşyami küveze koyabilirlermi ayse öner in kitabinda okudum faydasi oluyormus anne kokusunun bu günlerde gecicek biliyorum yrn 1 haftalik olcak.senin kizin ne kadar kalcakmis bize dr 35 gün fln diyor .ceylin de damlaya slm söylüyor :)))))
amin amin diyorum dualariniza cok sukur canim iyiyim atlattim artik önüme bakiyorum bende yavrumu kucagima alacagim insAllahAllah razi olsunnnn canimmmmm benimm. Rabbim dualarini karsiliksiz birakmasin insalllahhh... Biz yuvarlaniyoruz, asil sen nasilsin??
amin insAllah en önemliside o zatenAllah yardimciniz olsun insaallah hayirli evlatlar nasip eder
ne güzel yaa siz iyi olunda gerisini o kadarda önemli degil canim iki aydan patir patir haberler gelcek insAllahIyi olmana ve herseyin yolunda gitmesine çok sevindim. Birlikte baslamistik bu yola insallah yine ayni ayda tekrar burda 2014 kasim annesi olarak baslarsin. 3 ay sonra çalışmalar baslayacakmisya :-D 2013 kasim olmadi ama 2014 olsun inşallah. Ben kendi adima iyiyim şükürler olsun ama çok fazla giremiyorum biraz miskinlik var yatmak keyif veriyor. eskilerden kimse kalmadi birkaç kisinin dışında
... kendine çok iyi bak inşallah güzel haberlerini verirsin yine bizlere. Allah a emanet ol
mutlulugunuz daim olsun güzelim kendini yormadan pratik birsey ler yapabilirsin cuma gunude bnm kizimin dogum gunu ona pasta yapiyorum süpriz yapicamKizlar hazir girmisken fikir alayim sizlerden. Bugün hayatima anlam katan, 1 yildir ayaklarimi yere bastirmayan, göz göze her gelisimizde o pariltisi ve sevgisini icime nakşeden, uyurken yüzünü seyredip nekadar sansliyim bu adam benim kocam dedigim, sevdiğim, parcasini içimde büyüttüğüm hayat arkadaşımla evlilik yıldönümümüz, bugün farkli biseyler hazirlamak istiyorum ona yemekte, guzel bir masa hazirlamak istiyorum, disarda değilde evde başbaşa olmak daha keyifli olacak. Ne hazirlasam akşama ?
yasadiklarimi coktan unuttum be guzelim yasayacakmisiz elden ne gelir 3 kayip kolay degil fakat en azindan sorun cözuldu Rabbiminde izni ile önumuze bakicaz insAllahcanım çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim. inşallah bebiş haberinide alırız en kısa zamanda :) zaten bunca hamişin duası var birininkine meleklerde amin demiştir mutlakatez zamanda sende bizim çektiklerimizi yaşarsın inşallah :) biraz beddua gibi oldu sanki ama kasım bebişleri biraz yaramaz kasım bebişi olmamasına dikkat et bari :) şaka bi yana ne kadar olumsuzlukta olsa insan bi tekmeyle hepsini unutuyo eminim kucaımıza alıncada hepsini unutucaz. sende yaşıcaksın bunu şu an yaşadıklarının hepsi gidicek hafızandan sadece o minik sıpa olcak
bnde umutla heyecanla bekliyorum guzelim 3 ay nedirki aylar yillar geciyor 3 yildir bekliyorumgecmıs olsun canım.ınsallah senın de en kısa zamanda daha guzel haberlerını alıcaz.bak ne guzel bır adım atmıssınız bıle.bızler ıyıyız canım cok sukur.allah ın ıznıyle az zamanımız kaldı.senı de sırada beklıyoruz.
canim gecmis olsun bebegin artik hayatta ya kucagina alacagin gunlerde gelcek onun iyiligi icin sabirli ol bol bol sulu gidalr tuket sutun iyi gelsin canmgunaydın kızlar hepinize teşekkur ederım kızımı hergun gorme imkanım var ama evımle hastane aynı şehirde degıl 2 saatlık yol gıtmem grekıyo o yuzden hergun gıdemıyoruz haftada 2 gun görebılıyorum oda 5 dk anca bana yetmıyo doyamıyorum ama napayım bununla yetınmek zorunda kalacagım sute gelınce hastaneden dogum yapınca hemen humana stıll tee aldırmışlar bırde humana rezene cayı aldık gercekten işe yarıyo maltı duydum gaz yapıyo dedıle o yuzden bebegede gaz yapar dıye içmedım
HİLALCİM kızının iyi olduguna cok sevındım inş. dahada iyi olacaklar
canim gecmis olsun guzelim kizlar acele´ci davranmis olsun saglikli olsunlarda yapacak birsey yok Allah sizlere guc kuvvet versinİnşallah cnm inşallah bide bizimkide kilo almaya baslasa cok iyi olcak.ben hala hastanedeyim ama taburcu olunca ne yapcam onu düşünüyorum esimde burda artik sandalyede fln kalcaz bende gunde 10-15 dk görüyorum ama hic yetmiyor bide doktora sorcam bi eşyami küveze koyabilirlermi ayse öner in kitabinda okudum faydasi oluyormus anne kokusunun bu günlerde gecicek biliyorum yrn 1 haftalik olcak.senin kizin ne kadar kalcakmis bize dr 35 gün fln diyor .ceylin de damlaya slm söylüyor :)))))
İnşallah cnm inşallah bide bizimkide kilo almaya baslasa cok iyi olcak.ben hala hastanedeyim ama taburcu olunca ne yapcam onu düşünüyorum esimde burda artik sandalyede fln kalcaz bende gunde 10-15 dk görüyorum ama hic yetmiyor bide doktora sorcam bi eşyami küveze koyabilirlermi ayse öner in kitabinda okudum faydasi oluyormus anne kokusunun bu günlerde gecicek biliyorum yrn 1 haftalik olcak.senin kizin ne kadar kalcakmis bize dr 35 gün fln diyor .ceylin de damlaya slm söylüyor :)))))
Cnm 29.haftanin sonunda dogdu
Yani oldukça erken ztn erken dogum 28 den sonrasina deniliyor. Bnm son haftalarda bağırsak rahatsızlığım dan dolayi pek iri bi bebek degildi bide ultrasonda fazla çıkıyordu ama dr hep haftasina göre normal demisti
1350 cikmisti en son ama dogumda 1190 cikti henüz odemde var .erken dogumun getirdigi bi ton risk var dr hafta Hafta o kontrolleri yapcak solunum iyi çok şükür sonra bağırsak sonra kalp sonra beyin vs vs.
35-40 gün sürer diyor.birde normal Haftalara kdr bekletiyorlar diger bebekleride burda Kuvezde 2800 olan bebekte var önemli olann dogum haftasi ve onun getirdigi risklermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?