2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bisi olmaz Allahin izniyle.. Daha karin yüzeyine yakin degil, rahim henüz iceride... Ama yinede doktoruna bir danis..

Iyi olmana ve herseyin yolunda gitmesine çok sevindim. Birlikte baslamistik bu yola insallah yine ayni ayda tekrar burda 2014 kasim annesi olarak baslarsin. 3 ay sonra çalışmalar baslayacakmisya :-D 2013 kasim olmadi ama 2014 olsun inşallah. Ben kendi adima iyiyim şükürler olsun ama çok fazla giremiyorum biraz miskinlik var yatmak keyif veriyor. eskilerden kimse kalmadi birkaç kisinin dışında
... kendine çok iyi bak inşallah güzel haberlerini verirsin yine bizlere. Allah a emanet ol

Ikinizinde gözü aydin olsun. İnşallah saglikli ve sihhatli yavrularinizi bagriniza basip evkerinize huzurla donersiniz. Çok fazla girip yazamiyorum ama takip ediyorum, sizlerin ve kizlarinizin iyi olduğunu okuyunca şükürler olsun iyiler diyorum kiz annesi adayi olarak. Güzel haberlerinizi bekliyorum bende diğer arkadaşlar gibi. Dualarimdasiniz sizde bizler için dua edin kızlar. Allah a emanet olun guzel anneler ve kizlari.

Umarim herkez çok iyidir. Birçok yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis sefalar getirmisler.
Selayhusum nasılsın nasil gidiyor en son şeker yuklemesinde gorusmustuk ogun bugün giremiyorum sicaklardan miskinlikten, inşallah sende ogluslarinda iyidir.
Nergisyasemin sen nasılsın? bilgiye devam ediyormusun? Kizcen nasil iyidir inşallah. Ben enson 2 hafta once gittim bilgiye ve 3 hafta sonrasina randevu verdi, haftaya gitmem gerekiyor ama gitmiycem artik oraya, dogum hakkinda konustuk ogun, kizim pozisyonunu almis durumu gayet iyi sukurler olsun, bende iyiyim asiri kilo almadim her gordugunde iste benim fit anne adayim diyor ama doguma gelince normal olmaz minyonsunya sezeyan olcak sana dedi cikti, zorda kalinmadigi surece normal istiyorum oysaki ve bunuda soyledim, oyuzden ztb gidecegim haftaya, zaten yeni doğan bölümü yok o kafa karistiriyordu kararsizdim karar vermemi kolaylastirdi bu konusma. Ztb de oda tutabiliyormussun haftaya onu iyice öğrenip oda işini halledersem süper olacak. Bendeki havadisler bunlar
Filiz sen nasılsın iyice terk ettiniz burayi aşk olsun sizlere. .... :-(
Nehar sanirim ankaraya gelmissin yanlis hatirlamiyorsam eşinin tedavisi için, baktin kaynana yaninda olmuyor cik gel temiz temiz agirlarim seni :-D umarim sende oglunda esinde iyidir.
Faceciler arada burayada bi uğrayın slm verin bari.
Kendinize iyi bakin kızlar Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun bi avazda vakti zamani gelince kurtulmamizi nasip etsin.

Kizlar hazir girmisken fikir alayim sizlerden. Bugün hayatima anlam katan, 1 yildir ayaklarimi yere bastirmayan, göz göze her gelisimizde o pariltisi ve sevgisini icime nakşeden, uyurken yüzünü seyredip nekadar sansliyim bu adam benim kocam dedigim, sevdiğim, parcasini içimde büyüttüğüm hayat arkadaşımla evlilik yıldönümümüz, bugün farkli biseyler hazirlamak istiyorum ona yemekte, guzel bir masa hazirlamak istiyorum, disarda değilde evde başbaşa olmak daha keyifli olacak. Ne hazirlasam akşama ?

Günaydınlar herkeseee gününüz musmutlu sağlıklı ve hayırlı haberlerle geçsin herşey gönlünüzce olsun inşallahh :))

selam kızının iyi olmasına cok sevindim süt yapacak birkç tohum var daha önce yazdım ama yine yazayım REZENE KİMYON ANASON VEFESLEGEN tohumlarını aktardan alıp evde rezeneden 1 yemek kaşıgı dıgerlerinden 1 tatlı kşıgı koycn ve caydanlıgın demliğinde demleyıp günde 3 su bardagı içiliyor gerçekten cok faydasını gördüm.bay6a artırıyor ben dondurucuya fazlasını koymustum sonra kullandım bol sütün olmasını diliyorum

canım çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim. inşallah bebiş haberinide alırız en kısa zamanda :) zaten bunca hamişin duası var birininkine meleklerde amin demiştir mutlaka tez zamanda sende bizim çektiklerimizi yaşarsın inşallah :) biraz beddua gibi oldu sanki ama kasım bebişleri biraz yaramaz kasım bebişi olmamasına dikkat et bari :) şaka bi yana ne kadar olumsuzlukta olsa insan bi tekmeyle hepsini unutuyo eminim kucaımıza alıncada hepsini unutucaz. sende yaşıcaksın bunu şu an yaşadıklarının hepsi gidicek hafızandan sadece o minik sıpa olcak

günaydın canım iyi olmana çok sevindim :) bende iyiyim çok şükür kızımda iyi salı günü kontrolüm vardı her gidişimizde doktor amcası uzun bacaklı dio inşallah teyzesine benzicek :) ben biraz fazla kilo aldım aslında şu aralar almıyorum ama zaten kilolu hamile kalmıştım ilk aylar almadım 5. ayımda birden 8 kilo aldım sonra durdu 7. ayımdada 3 kilo aldım şu an 11 kilo almış durumdayım 79 kiloyum biraz sıkıntı yapıyor bundan sonra almam umarım öyle aman amanda yemiyorum ama sanırım vitaminler aldırıyor. şimdi bide balık yağı hapı verdi iyce şişerim diye korkuyorum. benim bir sonraki kontrolümde 16 eylülde 32. haftam dolmuş oluo 5 hafta çalışabilir raporu alıcam oda bayramdan sonraki haftaya denk gelio. bayramı izne katmamış olucam inşallah :) doğum konusunda bende kararsızım aslında. normal doğum istiyorum ama illada normal olsun diye ısrar etmem. bi arkadaşımın ablası öle diretti ve doğumda kaybettik o yüzden fikrim değişti allah korusun sende direnme hayırlısı olsun de. bende acil sancılanırsam zekai tahire giderim diorum. ama zamanında gelmezse mecbur sezeryan onuda bilgide olurum heralde. bide son iki muayenedir acayip sıra bekliyorum çok yığılma oluyor buda canımı sıkıyor bi düşündüm doktorumu deiştirsemmi diye ama sonuna geldim artık. mesela benden hiç kan tahlili falan istemedi. ki bende hamilelik öncesi bi sürü eksiklik vardı bunu sölemiştim başında ama büyük ihtimal unuttu. yani 4 te gidiyorum 6 da anca muayene oluyorum devlet hastanesinden beter oldu bu ara. bide çok uzun kalmıyorum muayenede. bida böle olursa gitmem belki. yani şu an buna karar veremedim. hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah böle konularda plan yapmaktan korkarım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

nice nice mutlu yıllara canım verebilecein en güxel hediyeyi vermişsin zaten bizde evde kutlamıştık. ama eşim benden önce eve gidip yemek hazırlamıştı ben biraz odunum sanırım o yüzden pek fikir veremicem. ama eşim yemek yapıp masayı süslemişti. heryerde şu ufak mumlardan vardı. yatak odasınıda çiçeklerle süslemişti. ordada mumlar vardı ben pek romantik olmadığımdan yancaz diye endişelenmiştim

gecmıs olsun canım.ınsallah senın de en kısa zamanda daha guzel haberlerını alıcaz.bak ne guzel bır adım atmıssınız bıle.bızler ıyıyız canım cok sukur.allah ın ıznıyle az zamanımız kaldı.senı de sırada beklıyoruz.

gunaydın kızlar hepinize teşekkur ederım kızımı hergun gorme imkanım var ama evımle hastane aynı şehirde degıl 2 saatlık yol gıtmem grekıyo o yuzden hergun gıdemıyoruz haftada 2 gun görebılıyorum oda 5 dk anca bana yetmıyo doyamıyorum ama napayım bununla yetınmek zorunda kalacagım sute gelınce hastaneden dogum yapınca hemen humana stıll tee aldırmışlar bırde humana rezene cayı aldık gercekten işe yarıyo maltı duydum gaz yapıyo dedıle o yuzden bebegede gaz yapar dıye içmedım
HİLALCİM kızının iyi olduguna cok sevındım inş. dahada iyi olacaklar

İnşallah cnm inşallah bide bizimkide kilo almaya baslasa cok iyi olcak.ben hala hastanedeyim ama taburcu olunca ne yapcam onu düşünüyorum esimde burda artik sandalyede fln kalcaz bende gunde 10-15 dk görüyorum ama hic yetmiyor bide doktora sorcam bi eşyami küveze koyabilirlermi ayse öner in kitabinda okudum faydasi oluyormus anne kokusunun bu günlerde gecicek biliyorum yrn 1 haftalik olcak.senin kizin ne kadar kalcakmis bize dr 35 gün fln diyor .ceylin de damlaya slm söylüyor :)))))

neden hala küvöz de anlamadim. Kilosu mu yeterli degilmis? o kadar da erken degildi seninki bildigim kadariyla..

Allah razi olsunnnn canimmmmm benimm. Rabbim dualarini karsiliksiz birakmasin insalllahhh... Biz yuvarlaniyoruz, asil sen nasilsin??
amin amin diyorum dualariniza cok sukur canim iyiyim atlattim artik önüme bakiyorum bende yavrumu kucagima alacagim insAllah
Allah yardimciniz olsun insaallah hayirli evlatlar nasip eder
amin insAllah en önemliside o zaten
ne güzel yaa siz iyi olunda gerisini o kadarda önemli degil canim iki aydan patir patir haberler gelcek insAllah
mutlulugunuz daim olsun güzelim kendini yormadan pratik birsey ler yapabilirsin cuma gunude bnm kizimin dogum gunu ona pasta yapiyorum süpriz yapicam
yasadiklarimi coktan unuttum be guzelim yasayacakmisiz elden ne gelir 3 kayip kolay degil fakat en azindan sorun cözuldu Rabbiminde izni ile önumuze bakicaz insAllah
bnde umutla heyecanla bekliyorum guzelim 3 ay nedirki aylar yillar geciyor 3 yildir bekliyorum
canim gecmis olsun bebegin artik hayatta ya kucagina alacagin gunlerde gelcek onun iyiligi icin sabirli ol bol bol sulu gidalr tuket sutun iyi gelsin canm
canim gecmis olsun guzelim kizlar acele´ci davranmis olsun saglikli olsunlarda yapacak birsey yok Allah sizlere guc kuvvet versin

Son düzenleme:

sızınkıde almaya baslar canım bızımkıde bı alıyo bı verıyo öle oluyomuş zaten bızde hastaneye yakın otel pansıyon falan baktık hergun kalmak için ama bulamadık hastaneeye yakın bızımkıne doktor 35.haftaya kadar kalır dedı yanı 7 hafta daha 2 hafta bıttı bugun yınede tam bellı degıl belkı

Cnm 29.haftanin sonunda dogdu
Yani oldukça erken ztn erken dogum 28 den sonrasina deniliyor. Bnm son haftalarda bağırsak rahatsızlığım dan dolayi pek iri bi bebek degildi bide ultrasonda fazla çıkıyordu ama dr hep haftasina göre normal demisti
1350 cikmisti en son ama dogumda 1190 cikti henüz odemde var .erken dogumun getirdigi bi ton risk var dr hafta Hafta o kontrolleri yapcak solunum iyi çok şükür sonra bağırsak sonra kalp sonra beyin vs vs.
35-40 gün sürer diyor.birde normal Haftalara kdr bekletiyorlar diger bebekleride burda Kuvezde 2800 olan bebekte var önemli olann dogum haftasi ve onun getirdigi risklermis

anladim canimm, ben kilosu iyiyse cok sorun olmuyor diye düsünmüstüm.. Amannn cok üzme kendini saglikli olsunda kalsin 40 gün...Bugünler gecip gittiginde kuzunla basbasa kaldiginda hepsini unutacaksin..Buda senin sinavinmis öyle diyelim, Rabbim korusun yavrularimizi insaalllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…