biz dün raporumuzu alıp 32.hafta iznine ayrıldık şimdi doğumu bekliyoruz yalnız bebeğim 1750 gr acaba az mı ben mi evhamlanıyorum bilemedim beklemekten başka yapacak bişey yokKuzum06kizlar hepinizi merak ediyorum yolun sonuna az kaldi saglicak alin insAllah yavrularinizi
semra2147
Rengarenk00
Birgül38
lilyum_s
zuzu4742
Burcu_81
Kadikoy810
EsEs50
miamore
Puffy68
melodi2
ozlmalpr84
mhtphik
gecemavisy
iremneva
BULUTOLSAM
FundaBerrak
nergisyasemin
Filiz86
neslee82
xNeharx
erce41
denizkiziii
antidepresif
bat
Flyrey
gupsefe
eMTu5
canommmm
yatutarsa3
8scorpions
_Baslet_
sila_84 (ÜÇÜZ) 2 erkek 1 kız sen nasilsin gulum bebeklerin nasil
alipek 1.
Ebrulican
Kurtlukiraz
vahsihatun
hayal0188
baharinkizi
polyana
badezuzum
Burcuhayal
camsise
fatos3541
anneadayim
havvatskn
cennetimbenim
mutsuzmutlu
birmukabil
epack_
duyguu62
nageee
dunyaaa
NuRDAn_
sinemkilic
biz dün raporumuzu alıp 32.hafta iznine ayrıldık şimdi doğumu bekliyoruz yalnız bebeğim 1750 gr acaba az mı ben mi evhamlanıyorum bilemedim beklemekten başka yapacak bişey yok
slm kızlar mınık kızımın yanından geldım çok şükür 1kilo 20grm olmuş bıraz buyumuş 35. haftaya kadar kalacak yarın 3.haftaya gırecegız ben ıyıyım baya toparlandım sutum şimdilik yeterlı ama kesılcek dıye korkuyorum sureklı tatlı yıyorum bıldıgınız sut yapan seyler vaarsa yazarmısınız
kizlar cok sukur dün sabah 7.30 itibariyle
amaliyata aldilar beni
uyandigimda saat 9.00 du
hem rahim filmi cekildi o esnada septumuda alicaz dediler ve aldilar
cok sükür basarili gecti biraz kanama var agri icinde agri kesici kullaniyorum
Allahim izin verirse insAllah 3 ay sonra calismalara basliycam
Allahim herkesin derdine derman versin insAllah kollarimizi bos birakmasin
dr artik drunla gebelik durumlarini konusabilirsin dediginde cok sevindim
sabrin sonu selamet yasayacaktik görecektik gördük isyan etmedik cok sukur Rabbime
Kizim icin yeniden yeniden insAllah
Kizlar hazir girmisken fikir alayim sizlerden. Bugün hayatima anlam katan, 1 yildir ayaklarimi yere bastirmayan, göz göze her gelisimizde o pariltisi ve sevgisini icime nakşeden, uyurken yüzünü seyredip nekadar sansliyim bu adam benim kocam dedigim, sevdiğim, parcasini içimde büyüttüğüm hayat arkadaşımla evlilik yıldönümümüz, bugün farkli biseyler hazirlamak istiyorum ona yemekte, guzel bir masa hazirlamak istiyorum, disarda değilde evde başbaşa olmak daha keyifli olacak. Ne hazirlasam akşama ?
slm kızlar mınık kızımın yanından geldım çok şükür 1kilo 20grm olmuş bıraz buyumuş 35. haftaya kadar kalacak yarın 3.haftaya gırecegız ben ıyıyım baya toparlandım sutum şimdilik yeterlı ama kesılcek dıye korkuyorum sureklı tatlı yıyorum bıldıgınız sut yapan seyler vaarsa yazarmısınız
canım ben dalinin sıvı detrjanını ve yumuşatıcısını aldım yıkadım bile.memnun kaldım vede çok güzel doğal bi kokusu var.tam bebek kokusu gibi.ben sevdim.zaten normal deterjanlara göre daha sıvı.kalıntı bırakcak gibi değil.istersen ek durulama yaparsın.
humana çayları duymuştum , hastane çantana bile koy dediler bana , ayrıca düşünce olarak sütüm kesilecek falan fikrini kafandan at şelale gibi akıyo diye düşünecekmişin
evet humana çayını bende duydum ama aktardan mı alınıyor yoksa eczaneden mi?
Umarim herkez çok iyidir. Birçok yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis sefalar getirmisler.
Selayhusum nasılsın nasil gidiyor en son şeker yuklemesinde gorusmustuk ogun bugün giremiyorum sicaklardan miskinlikten, inşallah sende ogluslarinda iyidir.
Nergisyasemin sen nasılsın? bilgiye devam ediyormusun? Kizcen nasil iyidir inşallah. Ben enson 2 hafta once gittim bilgiye ve 3 hafta sonrasina randevu verdi, haftaya gitmem gerekiyor ama gitmiycem artik oraya, dogum hakkinda konustuk ogun, kizim pozisyonunu almis durumu gayet iyi sukurler olsun, bende iyiyim asiri kilo almadim her gordugunde iste benim fit anne adayim diyor ama doguma gelince normal olmaz minyonsunya sezeyan olcak sana dedi cikti, zorda kalinmadigi surece normal istiyorum oysaki ve bunuda soyledim, oyuzden ztb gidecegim haftaya, zaten yeni doğan bölümü yok o kafa karistiriyordu kararsizdim karar vermemi kolaylastirdi bu konusma. Ztb de oda tutabiliyormussun haftaya onu iyice öğrenip oda işini halledersem süper olacak. Bendeki havadisler bunlar
Filiz sen nasılsın iyice terk ettiniz burayi aşk olsun sizlere. .... :-(
Nehar sanirim ankaraya gelmissin yanlis hatirlamiyorsam eşinin tedavisi için, baktin kaynana yaninda olmuyor cik gel temiz temiz agirlarim seni :-D umarim sende oglunda esinde iyidir.
Faceciler arada burayada bi uğrayın slm verin bari.
Kendinize iyi bakin kızlar Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun bi avazda vakti zamani gelince kurtulmamizi nasip etsin.
kızlar çatlağı olan var mı? benim henüz yok ama göbeğim hafif kaşınmaya başladı, çatlamasından korkuyorum çünkü internette kaşınmanın onun belirtisi olduğu yazıyordu.. Pregnacare kullandım ama o da bir hafta önce bitti ben de şimdilik bebe yağı, masaj yağı evde ne varsa sürüyorum.. bio oil diye bir yağ buldum onu spariş vereceğim.. siz ne kullanıyorsunuz?
selam kızlar :)
NAsıl gidiyor bakalım hazırlıklar?
marketlerde bile var bildiğim kadarıyla aktardan almıyosun google ye yaz görürsün hazır karışım bir ara e-bebek te bile vardı
biz dün raporumuzu alıp 32.hafta iznine ayrıldık şimdi doğumu bekliyoruz yalnız bebeğim 1750 gr acaba az mı ben mi evhamlanıyorum bilemedim beklemekten başka yapacak bişey yok
kızlar çatlağı olan var mı? benim henüz yok ama göbeğim hafif kaşınmaya başladı, çatlamasından korkuyorum çünkü internette kaşınmanın onun belirtisi olduğu yazıyordu.. Pregnacare kullandım ama o da bir hafta önce bitti ben de şimdilik bebe yağı, masaj yağı evde ne varsa sürüyorum.. bio oil diye bir yağ buldum onu spariş vereceğim.. siz ne kullanıyorsunuz?
selam kızlar :)
NAsıl gidiyor bakalım hazırlıklar?
Bak bu ilk yil yastik kullanilmamasi ilginc geldi bana, halbuki İkea'dan bebek yastigi almistim ben incecik birsey.Ilk yil asla yastik kullanilmayacak, bebek sicak tutulacak...
aklima geldikce yazarimm
canım seninle aynı durumdayım çok kilo almadım çatlağımda yok ama kaç gündür kaşınıyorum, çok sık yağ da süremiyorum, bende de yabancı bir marka hamile yağı var onu sürüyorum arada. inş. çatlamayız. ama bildiğim kadarıyla marka çok önemli değil önemli olan nemli tutmak yani yağlı kalması gerek. bebe yağı bile olur. birde mustelanın çatlak kremi var bende arada onuda sürüyorum ama çok düzenli kullanmıyorum ikisinide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?