2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
annişler ve bebişleri nasılsınız? erken doğum yapanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyorum , Allah ım bebişlerinize sağlık versin inş..

biz dün raporumuzu alıp 32.hafta iznine ayrıldık şimdi doğumu bekliyoruz yalnız bebeğim 1750 gr acaba az mı ben mi evhamlanıyorum bilemedim beklemekten başka yapacak bişey yok

biz dün raporumuzu alıp 32.hafta iznine ayrıldık şimdi doğumu bekliyoruz yalnız bebeğim 1750 gr acaba az mı ben mi evhamlanıyorum bilemedim beklemekten başka yapacak bişey yok

Az degil cnm gayet normal bizim tarihlerimiz cok yakin bende cumartesi gideceğim doktora bakalim bizimki ne durumda senin bebisin donmus mu cnm

kızlar çatlağı olan var mı? benim henüz yok ama göbeğim hafif kaşınmaya başladı, çatlamasından korkuyorum çünkü internette kaşınmanın onun belirtisi olduğu yazıyordu.. Pregnacare kullandım ama o da bir hafta önce bitti ben de şimdilik bebe yağı, masaj yağı evde ne varsa sürüyorum.. bio oil diye bir yağ buldum onu spariş vereceğim.. siz ne kullanıyorsunuz?

canım arkadaşlar zaten yazmışlar bunlara ek olarak ısırgan otununda da süt yaptığını duymuştum ancak onu söyleyebilirim.

gurbet güzelimmm çok geçmiş olsun bugünlerini bebişinle unuttursun mükafatlandırsın rabbim. hiç bir zaman isyan edenlerden olma. rabbim senide feraha çıkaracak inşallah. en kısa sürede kucağını doldurup yüzünü güldürecek.

canımmm negüzel anlatmışsın öyle.... rabbim mutluluğunuzu daim etsin. kendini yormadan basit birşeyler hazırla meyveli bir pasta yapabilirsin mesela yanınada vişne suyu :)

Selamlar, çok geçmiş olsun sizi gördüğüme çok sevindim topiğin ilk günlerindeki sıcaklığını hatırlattınız bana.
Hayırlısıyla en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum. Ama herşeyin hayırlısı tabiki.
Son iki ay,hayırlısıyla kolay bir şekilde kavusuruz inşallah bebeklerimize.
Görüşmek üzre, Allah a emanet olun...

canım gözün aydın çok sevindim, su ve süt iç bol bol, birde çekirdekli üzüm ye kuru yada taze. benim bildiğim bunlar var. birde milupanın falan süt arttırıcı bitki çayları var onları bir araştır. Merak etme hemen kesilmez yeterki sen sakin ol.
Öptüm

evet canım haklısın bende işte kalıntı kalmaması için öyle düşünmüştüm. Genelde yumuşatıcıya gerek yok diyorlar ama bilmiyorum beende. en güzeli sıvı deterjan yinede.

Merhaba canım sende ankaradasın sanırım. bende çağ hast. doğum yapıcam. hayırlı doğumlar olsun. sende hoş geldin.

canım seninle aynı durumdayım çok kilo almadım çatlağımda yok ama kaç gündür kaşınıyorum, çok sık yağ da süremiyorum, bende de yabancı bir marka hamile yağı var onu sürüyorum arada. inş. çatlamayız. ama bildiğim kadarıyla marka çok önemli değil önemli olan nemli tutmak yani yağlı kalması gerek. bebe yağı bile olur. birde mustelanın çatlak kremi var bende arada onuda sürüyorum ama çok düzenli kullanmıyorum ikisinide.

Yok canım evhamlanmana gerek yok ki sana diyorum bende evhamlanıyorum arada.Bende 31. haftadayım dün kontrolüm vardı 1600 gr olmuş bebeğim

Aslında daha çok çatladıktan sonra kaşınıyor canım.... Bide biraz ırsi sanrıım.benim cildim çok hassas ve çok beyaz..5. ayda çatlamaya başladı.Ve şuanda çok kötü durumda hiç bi krem yada yağda engellemiyor.sadece rahatlatıyor göbeği nemli tutuyor.
Umudum doğumdan sonra sporla düzelmesi :18:

selam kızlar :)
NAsıl gidiyor bakalım hazırlıklar?

iyidir senden ne Haber? mutfagim geldi kuruldu, cok sükür bir aydir sulu yemek yiyememistim... bebisimin odasi da kuruldu havaliyor, kac gün oldu mobilya kokiusu cikmadi...ben daha esyalari yikamaya baslayamadim annemleri beklerim artik. evin insaat temizligini yapmam lazim gün gün bisiler yapiyorum.

ebe randevumuz her carsamba devam ediyor. Hala nefes teknigi calisiyoruz. Plates toplarina gectik.. Ev ödevi veriyor ha bire. Dogumla ilgili anlatiyor, bebegin gelis sekillerini, dogum sancisini, yalanci sanciyi. Sinem in ebeside eve gelmis bebegin esyalarina bakmis eksikleri siralamis...Yarin yine gelicekmis sirt agrilari icin biseyler yapacakmis.

Benim ebe bebegin uyku düzenine cok dikkat edin dedi, eger ilerde rahat etmek istiyorsak. Dogdugu hafta cok fazla insan bulunmamali, ziyaretciler icin bebek uykusundan uyandirilmammali gibi. Ilk yil asla yastik kullanilmayacak, bebek sicak tutulacak...

aklima geldikce yazarimm

Ilk yil asla yastik kullanilmayacak, bebek sicak tutulacak...

aklima geldikce yazarimm
Bak bu ilk yil yastik kullanilmamasi ilginc geldi bana, halbuki İkea'dan bebek yastigi almistim ben incecik birsey.
Uyutma teknikleriyle ve oda ayirmayla ilgili birseyler ogrenirsen yazar misin?

inşallah çatlamayız canım. kızımın bebe yağını sürüyorum daha doğmadan bitireceğim galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…