2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım Rabbim gönlüne göre versin dualarim seninle

canim benim korkma, hersey yolunda insalllah... Benim tansiyona söyle cözüm buldum, sürahiye su koyuyuorum ve limon dilimleri atiyorum... Biraz iyi gibi:)) bebek hala ayni kasiklarimda. Kafasini hareket ettirrdikce cisim geliyor, yada yaptim saniyorum...Benim agrilarim 70-80 cikmisti bende hissetmedim.. bebek hareket edincede agri oluyor. Karnim gün icinde cok fazla sertlesiyor. Ama ebem normal bisi olmaz takiop et dedi..

kiyammammmmm..Hic üzülünürmü böyle seye, üzülmee sakinnn....Bebeisin saglikli olsun insalllah gerisi bos. Biz aldik da ne oldu temizleyip icini yerlestiremiyorum bile, hic kimsem yok yanimda. Yetisemiyorum ev de insat vardi, artik kac günde temizlerim Allah bilir. Burada temizlikci bile yok..

sakin moralini bozma Rabbim beterinden sakinsin

slm kızlar bugün çoook mutluyum bebeğim 2 hafta geriden geliyodu ve kilosuda düşüktü
bugün kontrolum vardı dr haftasıyla uyumlu dedi kilosuda çok iyiymiş 1.800gr olmuş ağzım kulaklarımda geziyorum valla
doğum kasım başında olurmuş oğluşum zaten hazırlanmış baş aşağı duruyodu inş. normal olur
Allah hepinizin yüzünüde güldürsün sağlıklıa bebelerinize kavuşun inş.

Hepimizde bir erken doğum tehlikesi var.. Benimde sancılarım 50 40 Allah ne verdiyse çıkıyor 23. Haftadan beri ilaç kullanıyorum ona rağmen kasılmalar devam .. Allah hepimizin yardımcısı olsun .. Bu arada benim de beyaz sıvı akıntı geliyor hamileliğin başından beri ama bu aralar arttı sanki sizdede var mı akıntı. Turnusol kağıdı aldım amniyon sıvısı olabilirmi diye ama turnusol kağıdı maviye dönmedi .. Of çok zor ya sağlıkla kucağımıza alsak ta şu minimları inşallah.. Benim de bebiş kasıklarda korkuyorum çıktı çıkacak valla rahim uzunluğunda 23 mm düştü Allah'a emanet gidiyoruz

Kızlar pazartesi kontrole gittim, bir sorun yoktu. O akşam karnımın alt tarafında ağrı başladı. Nasıl anlatayım adet sancısına benziyor ama sürekli bir ağrım yok, hareket ettikçe acıyor. Sanki çok iş yapmışımda hamlamış gibi. Normal mi acaba, rahim büyüdüğü için.

Beyaz akintim benim de var hatta doktoruma söyledim kontrol etti normal hamilelik akintisi demisti. Benimde dün bebek o kadar asagidaydiki sanki dedigin gibi cikti cikacak. Bes dakikada bir wc ye kosturuyordum. Bugün yattim dinlendim sanki biraz daha iyi. Su son iki ayimizi da bi gecirip bebislerimizi saglikli sihhatli kucagimiza alsak. Artik sıkılmaya başladım

Vay be neler cikmis baksaniza, kesme dikme olmasin diye yag cikarmis adamlar, mantikli

Canim bebegin saglikli sihhatli dogsun da dedigin seyler 2-3 gunde de halledilir. Ben tum alisverisimi internetten yaptim, hem daha ucuz hem daha cok cesit.

O sanci bir ara bende de oldu. Gaz sancisi gibi adet sancisi gibi birseydi, biraz arastirdim yalanci dogum sancisi dedikleri sey olduguna karar verdim

Canım çok geçmiş olsun. sıkma canını internetten yatak beşik modellerine bak. beğendiğini aldır. kolay iş bunlar yeterki bebeğin zamanında sağlıklı doğsun. moralini yüksek tut.

Canım ebe randevum var demişsin nefes tekniği falan çalışıyomuşsunuz arkadaşının ebesi eve falan geliyomuş ilk kezduydum ben bunu sağlık ocağındaki ebeden falan mı bahsedıyosunuz hiç bilgim yok bu konuda :26:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacam inşallah.siteye yeni üye oldum.bütün mesajları okudum.inşallah bundan sonra sizinle bende varım.

bende bebeği çok aşağılarda hissedenlerdenim.biraz yürüyünce sanki çıkacakmış gibi oluyor.doktor randevum yarın.bakalım bana ne diyecek

hayir canim biz yurt disindayiz. Burada sistem böyle ebeler bakiyor hamilelere. Doktor sadece sezeryan zorunlu ise ilgileniyor.

ama Türkiye dede bir cok ilde dogum kurslari var. Ebeler dogum kurslari veriyor ücretsiz...

bizde burada ögrendiklerimizi paylasiyoruz yardimi olursa diye..

Son düzenleme:

Anladım canımmm ilk kez duydum şaşırdım tşk ederim cevapladığın için

Aynen benim minnoş 2 ay beklemez bencede 34 . Haftayı çıkarsam diye bakıyorum artık Allah izin verirse tabii. 2 aydır evde yatıyorum tırlatmaya az kaldı

biz dün raporumuzu alıp 32.hafta iznine ayrıldık şimdi doğumu bekliyoruz yalnız bebeğim 1750 gr acaba az mı ben mi evhamlanıyorum bilemedim beklemekten başka yapacak bişey yok
bebeginin kilosu gayet iyi canim muz ye bol bol bebege kilo yapsin

canım Rabbim gönlüne göre versin dualarim seninle
Allahim sizlere kazasiz dogumlar nasip etsin yavrularinizi sag salim alin kucaginiza siz kucaginiza aldiginizda bende calismalara baslarim artim insAllah

merhaba kızlar günaydın;

sabahın köründe yazıyorum gece uyku tutmadı hastanedeyim 3 gündür....herşey üst üste geliyor bugünlerde...yaşadığımız kazadan sonraki gün doktor bebekte bişey yok demesine rağmen 2 hafta önceden bebeğimin kafası aşağı dönmüştü...doktor erken belki yine yukarı döner dedi ama dönmedi...babam geçen hafta hastaneye yattı..annem babamın başında babamın ciğerinde yıllardır problem var...ağırlaştı biraz rahatsızlığı annemler ankaraya gidecekler ameliyat için ve tehlikeli bi ameliyat, sürekli koşturulması gerek bilmediğimiz b şehir...doktor vücudu kaldırmaz demişti bana önceden yeni bi ameliyatı( yine geçen hafta babam hastaneye yattı diye ağlayıp sızlarken 3 gün önce işyerinde karnıma ağrı girdi...moralim gerçekten bozuktu..işyerindede sevkiyata yardım ettim yine güç bela...bide her sabah yürüyerek işe gitmem..akşam dönerken dolmuşa binmek için yarım saat yürümem falan...bunların hepsi üst üste birikti sanırım...ağrı belimden başlayıp karnımın geneline yayılan bir ağrıydı...bi kaç aşam nst ye bağlandım..nst de sancı çıkmadı...fakat yine aşağıdan kontrol ettiklerinde rahim ağzında yumuşama tespit etti doktor...erken doğuma karşı iğne vuruldum 3 tane, biri ciğer geliştirici diğeride kalp içinmiş...bi kaç gündür serum takkılıyor..her 3 saatte bir nst ye giriyorum...doğumu önleyici ilaç veriliyor..ama kasılmalarım yok iste ağrlarım var bugün taburcu olacağım...geçenlerde komşumuz demişti ivanka maşallah arı gibisin sürekli çalışıyorsun..gene iyi dayanıyorsun dedi...bi çok kişi öyle diyordu(sabah akşam işe gelip giderken görenler)..insanlara karşıdan kolay geliyor tabikide..şimdi doktor bana 34 haftaya kadar yatak istirahati verdi...rahim ağzı yumuşadığından her an bir kasılmada doğumda olabilir miş....anneamlerde ankaraya gidecek..annem yanımda olmayabilir doğumdayken...psikolojim çok bozuldu..babamımı kendimimi düşüneceğimi şaşırdım..annemden başka babamın yanında kalacak kimsede yok..amcamlar halamlar yurt dışında ben tek çocuğum şimdiye kadar hep ben koşturdum babam için...dua edin bana kızlar....
düşündükçe delireceğim nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…