2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah babacığımda bende sağlığımıza kavuşuruz. babam 61 yaşında benim istiyorum ki torunuyla çok vakit geçirsin annemde babamdan 1 yaş küçük..şimdi onlarla yaşadığım zaman bana yetmiyor..bende 30 uma gireceğim..tam hayatı anladım olgunlaştım derken annemlerinde yaşı ilerledi....okuldu işti derken 5-6 senem dışarılarda geçti zaten...insan belli bi yaştan sonra anne babasıyla ilişkisi dahada kuvvetli oluyor...çünkü artık iş hayatınada atılınca insan çabalayacağı bişey kalmıyor....önceden ha okul bitsin şuraya gideyim buraya gideyim derken çok da vakit geçiremediğimi anlıyorum bazen...kataleya ne kadar zor dimi tek çocuk olmak..heleki çok çekirdek bi aileyse dahada zor....bende başbakan gibi tavsiye vereyim herkes iki çocuk yapsın en az:) insanın başına ne geleceği bilinmiyor...komşular falan kendini düşün diyolar bana..ama nasıl düşüneyim..annem babamın benden başka kimsesi yok ki... biz bakabileceğimiz kadar ama 1 taneden fazla çocuk yapalım..manevi destek açısından o kadar iyi ki...

ayyy canım bende de uyku düzeni bozukluğu başladı... gece erken uykum geliyo ama saat bası uyanmaya başlıyorum gece, sağım solum uyuşuyo falan bi sıkıntılı geçiyo geceleer...sanki dinlenmiyorum da dayak yiyorum bütüm gece

benimde rüyalarıma giriyo ama kabus gibi değil sanki gerçekmiş gibi
Allah hepimizin yardımcısı olsun, olacak da inanıyorummmm

dün kızımız bizi çok korkuttu sancıdan ağrıdan duramayınca eşim geldi özel hastaneye acile gittik erken doğum olabilir bizde küvez yok deyip bağcılar devlete gönderdiler orasıda bebek daha çok küçük deyip başka bi devlet hastanesine gönderdiler orada alttan muayene edildi ultrasona aldılar nstye bağladılar Allahtan durumumuz iyi çıktı eve yolladılar yorgunluktan stresten olmuş ama dünkü korku yetti bize ömrümüzden ömür gitti bir ay daha dayanabilirsek ne mutlu bize

Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin, gerisi nasılsa gelir.

gecmış olsun canıım inş. bebegın bekler her hastane bebegı kabul etmıyo bızımde öle oldu kendı doktorumun oldugu hastane özel oldugu halde 2 kılodan altına uygun kuvez yokmuş sagolsun doktorum buluverdı bıze hastaneyı ilgilenmemış olsaydı hastane ararken dogururdum

ohhh maşşalllahhhh herşeyi halletmiş sayılırsın kuzum gözün aydın daha benim birsürü işim var canım malesef bebegime oda olarak alamıyorum evim küçük bizde park yatak aldık. canım okulda fazla yorma kendini benim kızımda maşşallah hareketli hele idrar keseme bastıgı zamanlarda hopluyorum resmen böyle afedersin kacırdım falan sanıyorum ama benim kızım enson gittigimdi terstti dr döner demişti inşallah dönerde normal dogum olur tabi dönmezsede sezeryana razıyım kızım iyi olsunda annesi onun için herşeyi yapar bu arada canım cantanı hazırladınmı ben daha hazırlamadım eşimde erken deyip aldıgım şeylere falan çok karışıyo yani anlayacagın bende pek heves falan bırakmadı

selam canım,
valla bizim aynı oda geldiği gibi duruyor, kıyafetler yıkanacak yerleşecek daha çanta hazırlamadık. çok hastayım yatıyorum sen neler yaptın?
geçmiş olsun canım yaaa... sıkma kendini bence şuan sağlam kafa ve moral herşeyden önemli bizim için... inan bu yıkama işleri falan hepsi bi günde bitiyor...benim ev temizliği, halıları yıkamaya yollama,perde yıkatma falan öyle şeyler duruyor daha...bide biraz eksiklerim var pijama falan onları da halledicez inşallah yavaş yavaş...
bu yağın Türkçe adı ne ki? bileydik araştırırdık....öğrenebilirmisin bizim için?
canım alışverişi internetten de yaparsın sıkma canını yada beğendiğin türdeki şeyleri eşine gösterirsin o alır...sen yeterki sağlık için dua et...benimde akıntım oluyor özellikle yürüyüşten döndüğümde görüyorum ama sıkıntılı birşey olacagı aklıma gelmemişti...
nasıl kasım başı olur dedi canım.nasıl anladı.? takviminde 14ü gözükğyor ondan merak ettim...
merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacam inşallah.siteye yeni üye oldum.bütün mesajları okudum.inşallah bundan sonra sizinle bende varım.

geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna girer hen senin hem baban için... kendine iki kat dikkat etmek zorundasdın malesef...rabbim yardımcınız olsun inşallah

bizdede aynısı oldu korktum ama suyum gelmemişti zaten açılmada yoktu çok sinirlenmiştim sinirden olmuş zaten doktorda aynısını söyledi artık stres sıkıntı yasakmış ama ne mümkün hamilelikte insan çok hassas oluyor nasıl olucak bilmiyorum Allah yardım etsin hepimize

Bir ay icinde 2 sefer yasadim o sanciyi ilkinde afedersiniz kabiz oldum ondan sanci çekiyorum sandim, sonradan öğrendim ki ben resmen alistirma sancisi cekmisim.2. De ilkinden tecrübe ile sürekli yattim kalkmadim bol su ictim. Kizlarimiz bize fena oyun oynuyorlar, hayirlisi ile vaktinde gelirler inşallah

olur olur hepsi sıkma canını. pijamalarım hariç doğum çantam hazır.sen eşine bakma erkek kafasıyla düşünüyo o.sen nasıl geçiyosa içinden öyle yap... eşim de bana çok sıkıştırıyosun kendini ne gerek var bu koşuşturmaya demişti de; dedim erken doğum olursa bu işleri sen tek başına yapabilir misin? yok yapamam sen yavaş yavaş yormadan yap o zaman dedi

geçmiş olsun canım yaa şimdi iyi olmanıza sevindim..hangi özel hastaneyegitmiştin merak ettim?

innsallllahh. Rabbim korusun hepimizi.... Benim 22 haftadan beri uykum yok. Her dakka uyanip tuvalete gidiyorum yada ellerime masaj yapmak zorunda kaliyorum. Cok agri yapiyorlar gece , sisiyorlar. ama okudum normalmis..

zaten doktorda aynı şeyi söyledi bol bol dinlenmen lazım su iç falan benim kaynanada tutturmaz mı gel doğuma kadar bizde kal diye zaten ev küçük karanlık 3 tane askerden gelmiş erkek iki kız çocuk bide 13 yaşında erkek çocuk biz nerede yatıp kalkıcaz naasıl rahat edicem düşünen yok dahada stres yaparım ben eşimde zaten anasının ağzının içine bakıyor üstüne onunla atıştık sözde stres yasak ben erken doğurmayayımda kim doğursun

öyke valla canım erkek kafası işte ne anlar annelikten dogumdan falan ona göre bebek dogduktan sonra yapılırmış çok geri kafalı valla bazen canımı çok sıkıyo. bende ona inat yapacam herşeyi o da dır dır konuşsun dursun.gecen k.pederim aradı konuşuyoduk bebekden falan bende dedim doguma k.validem gelsin ben yalnızım kim olacak yanımda falan diye adam durmuş diyo gelemez nasıl gelsin korkma dogumdan falan öyle korkulacak bişey degil annen (k.aliden) dogum yaptıkdan sonra ben onu ota götürdüm bişey olmuyo falan deli etti beni sanki kendi 10 tane dogurmuş ya bunlar ailecek cahil valla

amannn takma kafana, hevesinide kirdirtma kimseye... Benim kayinvalidem de beni esime sikayet ediyor gecen gün " cok fazla kiyafet almamis mi sence? Gerek yok bu kadar cok seye, ne dersin oglum" gibi. Beni sagir falan saniyor galiba ama ben sadece hamileyim sagir degil:))) Esim de " biz memnunuz aldiklarimizdan" dedi sagolsun...

Kayinvalide önüne gelene cok aliyor diyor, esimin dayisi ve yengesi geldiler cocuk odasini görmeye, daha bismillah dolabi görmeden "aaaaa cok sey almissin , gerek yokk" dediler. Kahkaha atasim geldi resmen:)) Kayinvalide icin söylemek zorunda kaldilar. Ben de " dah cokkkk eksigim var, carsiya cikayim daha cok alicam " dedim.. Sonra da amannn neden dedim ki sanki zitlasir gibi diye kendi kendime kizdim:))

yenibosnada özel gelişim hastanesi daha tövbe önünden geçmemm

Ben kizimin hareketlerini 15.haftadan beri hissediyorum okadar hareketliki 7/24 yani :-D bazen kiziyorum " kızım uyumayi öğrenmiş olman gerek uyu biraz " diye, hatta dün gece sanki horon tepiyordu yataga girdikten 1 saat sonra anca durduda uyku pozisyonuna gecebilmistim, ilk defa bu sabah hareketsiz olunca çok korktum ama şunu farkettim çok baglanmisim yavruma daha kokusunu almadan yüzünü görmeden

canim benimmmm yagin ismi "Kneipp Bio Hautöl" ama mutlaka Tr de baskalari vardir. Eczanelerde oluyor bildigim kadariyla..Dogumda elastikiyet olsun, kesilmeye gerek kalmasin diye soracaksin..Keske gönderebilme sansim olsa...

cokk gecmis olsunnnnnn...Lütfen dua et ve sakin kalmaya calis. Rabbim tez zamanda sifasini versin insalllah....

ay kayınpederin hele hiç anlamaz konuşma bence hiç bu konuyu onunla...bekar kız kardeşin falan varsa ya da kendi annen müsaitse en iyi onların gelmesi olur bence....ama kimse olmasa bile oluyor yani burda bir arkadaşım o şekilde herşeyi kendi döndürüp toparladı Allah gücünü sabrını veriyor sanırsam. yanına ben gidiyordum günde bir saat yemeğini falan yapıp dönüyordum yani... hiç kendini sıkma, yalnız da asla yapamam diye de şartlama kendini Allah herşeyin bir kolayını verir ben buna inanıyorum....

ayy onların cebinden mi çıkıyo sanki yaa çok sinirleniyorum böyle dışardan sadece konuşan insanlara...

canim benimmmm yagin ismi "Kneipp Bio Hautöl" ama mutlaka Tr de baskalari vardir. Eczanelerde oluyor bildigim kadariyla..Dogumda elastikiyet olsun, kesilmeye gerek kalmasin diye soracaksin..Keske gönderebilme sansim olsa...
canım burada böyle bişey olduğunu sanmıyorum hiç duymadım yani... google da arattığımda da sadece Almanca siteler çıkıyor yani anlayacağın oraya has birşey sanırsam...
yenibosnada özel gelişim hastanesi daha tövbe önünden geçmemm

ay bilelim de bizde önünden geçmeyelim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…