2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ah canim benim ya, yasadiklarin gercekten zor. Allah babana acil sifalar versin. Umarim sen de duzelir zamaninda hayirlisiyla yaparsin dogumunu. Dogum zamani insan tabiki ilk once annesini istiyor yaninda, benim ilk dogumumda eve gelince annem yikamisti beni, o olmasaydi kim yapardi diye dusunuyorum tabiki esim. Artik senin de esin herseyine yetecek tatlim. Dogumdu, ameliyatti, agriydi, siziydi, bebege adapte olmakti en fazla 15 gun, ama dusunsene Allah izin verirse hepberaber gecireceginiz koskoca bir omur var. Demek istedigim bu gunler de gececek, biraz sabret canim. Allahtan hepinize saglik diliyorum

Son düzenleme:
Megilara çok sağol canım iyi dileklerin için....bugünler bir an önce bitsin istiyorum...önceki sayfaları okudum nst de geçekten sancılar çıkmıyor...doktorlarda inanmıyorlar şüpheci yaklaşıyorlar..benim yumuşama olunca gerçekten sancı çekiyormuşsun dedi bana....zamanın hızlıca ve sağlıklı bir şekilde geçmesini istiyporum artık(

Guzelim bir laf vardir ya "Hayir soyle hayir gelsin basina" diye, ben cok inanirim kotuyu telaffuz edersem cagiririm dusuncesine. Bence sen de hep iyi seyler dusun

günaydın kızlar

ivanka canım sanada babanada geçmiş olsun , inş. dinlenmek iyi gelecektir , megilara nın dediği gibi sen iyi olacak diye düşün olumsuz düşünmek ne sana ne bebişne iyi gelecek

Günaydınn tatlııı annişlerrr gününüz aydın cumanız mübarek olsun inş. herşeyin hayırlısı versin rabbim...gönlümüzden ne geçiyorsa onu yaşatsın rabbim

Ivanka canım geçmiş olsun .. Bu konuda tecrübeli biri olarak şöyle söyliyim benimde uzun süredir kasılma vs var rahim ağzım yumuşamış serviks kısalmış durumda lakin nerdeyse bir ay geçti üzerinden hemen doğum olmuyor korkma yat dinlen güzelce bende 32. Haftadayım en büyük hayalim 34 görebilmek Allah'ın izniyle başaracağız hepimiz

günaydın canım. umarım geceniz güzel geçmiştir :) tekrar nice mutlu yıllara inşallah. bende normal istiyorum aslında. zaten gce falan acil gidersem bende zekai tahire gitmek istiorum. ama işte eşimde selçuk hoca takip etti die ona gideriz dio.ii ama zaten adam hatırlamıyodur bile beni. yani herseferinde hangi vitaminleri kulladıodun die soruyo. çok hastası var. bide dediin gibi zekai tahir doğum için daha teşekküllü. sen banada haber verebilirsen bende olmadı bi gidip görüşürüm. sende kendine ve kuzuna çok ii bak öpüyoruz kocaman

a.s kuzum bizde hazırlıklar yavaş yavaş devam ediyo sen ne yapıyosun nasılsın bebek nasıl yatagını faln aldınız mı

iyiyiz canım bebişimle tepikleşme oynuyoruz bol bol
bizim alışveriş işleri bitti sayılır bir kaç eksik kaldı onları da yarın çıkıp eşimle halledicez inşallah. son haftalara iş kalsın istemiyorum dinlenmek istiyorum son günlerde :) karyola falan da aldık, almadıysam tavsiyem erken al mobilya kokusu çok oluyor anla sile sile havalandıra havalandıra çıkıyor... pazartesi iş başı yaptım, okulda da bir sorun yok çok şükür ekimin 3. haftasına kadar gidip gelicem kısmetse... sen nasılsın?

Canim hazirliklari tamamalamak iyidir. Ben daha hastane cantami hazirlayamadim ebbegimin herseyi tamam da beim gecelikler hala Tr de. Annemler 15 eylül de gelicekler insaalllah. Annem erken geliyorum diye söylenip duruyor ama olsun, burada herkes senin dogum erken gibi göbegin iyice asagi inmis diyor...Bende Annem gelde az bende dinleneyim hic hamileligimi anlayamadim dedim:)) E kadin da hakli sikiliyor burada, Tr de yayla da bir sürü isi vardi kadinin kislik hazirlicakti vs...

Buraya kis geldi sayilir, esim kaloriferi acalim demeye basladi. Bende üsür oldum, hamilelikte ates basmisti hep. Bu arada benim kuzum farkli tekmelemeye basladi. Sag böbregime dogru acaip acitarak bisiler yapiyor. Ayaklari cigerlerime mideme dayandi, bazen bagirtiyor beni:))) Esek sipasi simdiden basladi cektirmeye:)))

İVANKA geçmiş olsun canımm babana Allahtan acil şifalar diliyorum sende biran önce düzelir gününde doğum yaparsın inşallahh..

Kızlarr hepinizee günaydınn Hayırlı cumalar

Gunaydin canim.
Evet güzel bir gece geçirdik :-D yemeklerim masam enfes olmuştu eşim de unutmamis koca bir demet gülyaniinda bir tane ayri ggül getirmiş, biri bana biri kizimiza :-D
Haftaya çarşamba ztb a basliycam kontrollere artik orada devam edeceğim. Detayli bilgiyi alinca sanada.bilgi veririm tabiki canim.
Kuzunu ve seni öpüyorum kendinize iyi bakin

Herkeze gunaydin.
Ivankacim iyi düşün iyi olsun Allah babana sağlık sihhat versin acil şifalar versin. Sende cok stres yapmamaya çalış ki yavrucugun çok etkilenmesin.

Çok şükür iyiyiz teyzesi ama sabah biraz korkuttu annesini yaramaz kizim.
Her sabah babayla uyaniyoruz kipir kipir oluyor ama bu sabah hic hareket yoktu önce onemsemedim bir saat sonra hic hareket etmedigini farkettim yüreğim ağzıma geldi aklimdan bianda geçenlerle, tam bir saat hareket etcekmi diye ordan burdan bastir oksa karni tik yok, iki gözüm iki Çeşme nasıl Ağlıyorum tam babamizi arayip gel diyecem teli elime aldimki sağlam bir darbe indirdi sonrada sevinçten ağladım. Şimdi şükür yine hareketli.
Face var ama eşim aile akraba disinda kimseyi istemiyor ne universtideden ne is yerinden kimse kalmadi :-( o yüzden ben burdan haber veririm sizlere ama sizlerde uğrayın :'(
Mide yanmasi için ılık süt birebir, benimde derdim o yanma bir bardak ılık süt içiyorum aninda rahatliyorum.
Seni ve kuzunu öpüyorum, diger kizlarada slm hepiniz kendinoze ve yavrulariniza iyi bakin

Yazını okuyunca gözlerim doldu bebişin hareket etmemiş yaa benımde gecen gün aynısı olsu 2 saat kadar hareket etmedi nasıl telaşlandım Rabbim yawrularımızı bize bağışlasın sağlıcaklar kıcağımıza almayı nasıp eylesin innşallah ( hamilelik duygusallığıda var herşeye gözü doluyo insanın )

Yazını okuyunca gözlerim doldu bebişin hareket etmemiş yaa benımde gecen gün aynısı olsu 2 saat kadar hareket etmedi nasıl telaşlandım Rabbim yawrularımızı bize bağışlasın sağlıcaklar kıcağımıza almayı nasıp eylesin innşallah ( hamilelik duygusallığıda var herşeye gözü doluyo insanın )
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]

Bende her hareket etmediğinde doktora gitmek istiyorum valla ( Allah'tan anlayışlı doktor Bişey demiyor kalp atışlarını gösteriyor bana ultrasonda

İvanka canımm Geçmş olsun diyip dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden ama derdini veren Allah dermanınıda verir işallah.seni çok iyi anlıyorum bende ailemin tek çoçuğuyum çokta düşkünüm onlara onlardan başka kimsem yok kolum kanadım onlar , hassasiyetimiz bundan .Bu zor günleri hep birlikte atlatıcaz dua birliğiyle işallah.

Bende her hareket etmediğinde doktora gitmek istiyorum valla ( Allah'tan anlayışlı doktor Bişey demiyor kalp atışlarını gösteriyor bana ultrasonda

İnsan telaşlanıyorr yaaa bişimi oldu falan Allah korusun zaman su gibi akıp geçse biran önce kasım gelsede kucağımıza alsak sağlıcakla

buralar bile soğumaya başladı vallahi...ve kesinlikle bu haftalarda daha da güçlendiler çok güzel tekmeliyo yaa kıyamam ben onlara...
sağlıklı sıhatli olsunlar kucağımiza gels,nler de ben her sıkıntıya razıyım vallahi...
bence annen yanındayken kendini daha rahat hissedersin erken gelebilmesi çok güzel olmuş.
bu arada bebeğin ilk doğduğunda sessizlik sakinlik ihtiyacında olduğunu biliyorum ama bizim iki tarafın sülalesinde de bu durum pek mümkün değil. evde hastanede dolup dolup taşar...yapacak bişey yok

amnnn dert etme, sese alisir fena mi:))) ben de ilk bir kac gün gecsin sesli uyutcam yoksa evde cit ciksa uyanir. Buralar cok sessiz araba bile cok zor gecer buradan. o yüzden sese alistirayim ki rahat rahat sesli konusabileleim...

Annemmmmmm cok özledim geliverse biii... Rüyalarim kabuslarla dolmaya balsladi, her gece degisik dogum yapiyorum...Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…