2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım ben zaten k.pederimle asla konuşamam böyle şeyleri falan ama adam bi konuşuyoki susmak bilmiyo ben agzımı acamıyorum sussun diye. canım ablam var ögretmen oldugu için gelemiyo abimde askerde tam benim dogum zamanımda geliyo annemde askere giderken adak adamıştı kurban kesip köylüye yemek verecem diye abim doguda askerde o yüzden eger tam benim doguma denk gelirse gelemeyecek.yok tek başıma olmaktan korkmuyorum ama k.peder sorunca bende k.validem gelir demiştim dedigime demişime pişman etti valla

Benim de egzersiz yaptıktan sonra başlamıştı zaten bence doktoruna danış.

Bende 21.haftamda hissettim bu benim ilk gebeliğim hamile kalmadan önce hep derdimki yaa nasıl bişey içinde canlı bişey kıpırdıyor ben çok korkarım ama şimdi okadar alıştımki oğluşumu hissetmek bana okadar mutluluk veriyorki sürekli hareket etsin istiyorum çok farklı bi duygu bi mucize okadar güzelki Rabbim olmayan isteyen herkeze nasip etsin inşallahh

canım selam,
aynen dediğin gibi benim uyku düzenim de erken uyuyorum tüm gece saat başı uyanıyorum ve sanki saatlerce uyumuş dinlenmiş gibi, sonra geri uykum geliyo ama her yerim uyuşuyo nereye döncem şaşırıyorum, bide karnımın üstüne yatmayı çoooookkk özledimm yaa

canım çok geçmiş olsun, bende de var sancılar günde 1 yada 2 kez oluyor ama ben yalancı sancı diye düşündüğüm için hiç gitmedim doktora. bazen cidden doğacak mı diye korkuya kapıldığım oluyor ama herşey normalmiş. canını sıkma bolca dinlen.

Kızlar çok hasta olduğum için yeni gelebildim, bir çoğunuzun yazısını okumaya çalıştım, şikayetler her gün artıyor, sabır sabır sabır diliyorum herkese. Kurban olduğum şu cuma günü dualarımızı kabul etsin. Hepimizi sağlıkla bir avazda kurtarsın inş.
Banada dua edin n'olurr çok hastayım korkuyorum bebişime de geçmesin. iyileşeyim biran önce...

Geçmiş olsun canımm..

sorma canım bızde dun gece dr'daydık benımde gun ıcınde pek hareket etmedı canım cok sıkıldı agladım aksamına gıttık dr cok sukur hala benımle ama korkusu yettı

Ne güzel hepiniz hazirliklarinizi tamamladiniz ben daha igne bile almadim. Simdide yatiyorum kalkamiyorum cok baski yapiyor kasiklarima ayakta duramiyorum yürüyemiyorum. Doktor en gec 37.haftada sezeryan dedi.
Artik herhalde internetden siparis vericem. Yatak ve araba 8 haftada ancak gelirmis kaldi oglum yataksiz

canım sen park yatak mı alacaksın? araba ve yatağı hangi siteden alacaksın? neden 8 hafta onu anlamadım? bende yatağa netten bakıyorum. Benimde oğluşum olacak. dönmediği için bana sezeryan dedi. sana neden sezeryan dedi?

gittiğim özel hastane batmış. doktorumun nereye gideceği sehir değiştirip değiştirmeyeceği belli değil
bır sürü dedikodu dolaşıyor 30. haftadayım ve yenı doktor arayacakmısım gibi geldi
neyse bugün kurumun hastanesine gittim çalışabilir raporu almak için oradaki doktor eger dilersem kendisine devam edebileceğimi iyi bir doğum hastanesinde bana yardımcı olabileceğini söyledi içim biraz rahatladı. kuzular 5 günde 50şer gr kılo almışlar yataktan artık yuvarlanarak kalkabiliyorum cok hızlı büyüyorlar sanırım

çok şükür Rabbim yardımcı oluyor yenı yenı kapılar acıyor. yaptığım onca plan boşaymıs doğum fotoğrafcısı falan
sonuç; herşeyın hayırlısı demek fazla da kafaya takmamak gerekiyor

Rabbim derdi olan tüm inananlara derman versin çoçuklarımıza sağlık sıhat versin

Kizlar birsey soracagim daha once konusuldu mu bilmiyorum ama sut sagma makinasi alan var mi aranizda :44: bana dogumdan once mutlaka al dediler alacağım ama medela ile lansinoh arasında kararsiz kaldim :44:

Canim ben almanyada yasiyorum burdan alicam. Simdi besik buldum bitane 7 günde geliyormus onu alicam herhalde. Ben gecen sene ekim
Ayinda sezeryan oldum ama maalesef bebegim sadece iki gün yasadi. Doktorlar o zaman bana artik normal dogum yapamassin demisti. Rahimi farkli kesmek zorunda kalmislar.
Simdi de sezeryan yerlerim agiriyo
Su alti haftayi da bi atlatabilsek.
Canim daha dönerki bebegin erken degilmi sezeryan demek icin???

Kizlar birsey soracagim daha once konusuldu mu bilmiyorum ama sut sagma makinasi alan var mi aranizda :44: bana dogumdan once mutlaka al dediler alacağım ama medela ile lansinoh arasında kararsiz kaldim :44:

ben lansinoh aldım

fıyatı ıyıydı yorumlarda ıyıydı.

bıraz şansa kalmış bişi aslında kımısı kraft dıyor kımısı medela

ANladım canım ben bilmiyordum Almanya olduğunu tabi .. çok üzüldüm geçmiş olsun. hayırlı evlat versin rabbim sana.
Bana doktor şimdilik öyle görünüyor dedi. İnş. döner oğluşum bende çok tedirginim. Sana da hayırlı doğumlar olsun.

Canım ben aldım valla. okuduklarımdan korktum ne olur ne olmaz diye aldım. doğumdan hemen sonra sütüm gelmezse yada ememez ise sağarım diye düşündüm. kuzucum aç kalmasın diye. ben burdan aldım kadınlarkulubunden bi arkadaştan ikinci el ama kendisi kullanamamış ihtiyacı olmamış daha paketlerinde duruyordu gönderdi saolsun uygun bir fiyata. benim hemşire arkadaşım var ona vereceğim parçalarını makinede dezanfekte edecek. ben böyle bir yol buldum. sen ne düşünüyorsun?
Bu arada benim makine kraft marka.

Sagol canim allah hepimizin yardimcisi olsun hepimize hayirli ve saglikli evlatlar versin. Insallah döner oglusun normal dogum yaparsin, tabiki normal istiyorsan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…