ay kayınpederin hele hiç anlamaz konuşma bence hiç bu konuyu onunla...bekar kız kardeşin falan varsa ya da kendi annen müsaitse en iyi onların gelmesi olur bence....ama kimse olmasa bile oluyor yani burda bir arkadaşım o şekilde herşeyi kendi döndürüp toparladı Allah gücünü sabrını veriyor sanırsam. yanına ben gidiyordum günde bir saat yemeğini falan yapıp dönüyordum yani... hiç kendini sıkma, yalnız da asla yapamam diye de şartlama kendini Allah herşeyin bir kolayını verir ben buna inanıyorum....
ayy onların cebinden mi çıkıyo sanki yaa çok sinirleniyorum böyle dışardan sadece konuşan insanlara...
canım alışverişi internetten de yaparsın sıkma canını yada beğendiğin türdeki şeyleri eşine gösterirsin o alır...sen yeterki sağlık için dua et...benimde akıntım oluyor özellikle yürüyüşten döndüğümde görüyorum ama sıkıntılı birşey olacagı aklıma gelmemişti...
Ben kizimin hareketlerini 15.haftadan beri hissediyorum okadar hareketliki 7/24 yani :-D bazen kiziyorum " kızım uyumayi öğrenmiş olman gerek uyu biraz " diye, hatta dün gece sanki horon tepiyordu yataga girdikten 1 saat sonra anca durduda uyku pozisyonuna gecebilmistim, ilk defa bu sabah hareketsiz olunca çok korktum ama şunu farkettim çok baglanmisim yavruma daha kokusunu almadan yüzünü görmeden
ayyy canım bende de uyku düzeni bozukluğu başladı... gece erken uykum geliyo ama saat bası uyanmaya başlıyorum gece, sağım solum uyuşuyo falan bi sıkıntılı geçiyo geceleer...sanki dinlenmiyorum da dayak yiyorum bütüm gece
benimde rüyalarıma giriyo ama kabus gibi değil sanki gerçekmiş gibi
Allah hepimizin yardımcısı olsun, olacak da inanıyorummmm
dün kızımız bizi çok korkuttu sancıdan ağrıdan duramayınca eşim geldi özel hastaneye acile gittik erken doğum olabilir bizde küvez yok deyip bağcılar devlete gönderdiler orasıda bebek daha çok küçük deyip başka bi devlet hastanesine gönderdiler orada alttan muayene edildi ultrasona aldılar nstye bağladılar Allahtan durumumuz iyi çıktı eve yolladılar yorgunluktan stresten olmuş ama dünkü korku yetti bize ömrümüzden ömür gitti bir ay daha dayanabilirsek ne mutlu bize
geçmiş olsun canım yaaa... sıkma kendini bence şuan sağlam kafa ve moral herşeyden önemli bizim için... inan bu yıkama işleri falan hepsi bi günde bitiyor...benim ev temizliği, halıları yıkamaya yollama,perde yıkatma falan öyle şeyler duruyor daha...bide biraz eksiklerim var pijama falan onları da halledicez inşallah yavaş yavaş...
saol canım, çok fena grip oldum boğazım acıyo şimdi girebildim bende kk.ne. bi iyileşebilseydim inş. ben pijamamı aldım, hastane çıkışıda tamam. bez alcaz işte zıbınları da var şükür. ben ne olur ne olmaz diye göğüs pompası da aldım. ama tabii çanta hazır değil. bazı şeyleri de internetten alıyorum geliyor valla. hiç çıkmaya gerek yok. çoğu şey daha bile ucuza geliyor.
İnş. sende halledersin biran önce.
öptüm
Kızlar çok hasta olduğum için yeni gelebildim, bir çoğunuzun yazısını okumaya çalıştım, şikayetler her gün artıyor, sabır sabır sabır diliyorum herkese. Kurban olduğum şu cuma günü dualarımızı kabul etsin. Hepimizi sağlıkla bir avazda kurtarsın inş.
Banada dua edin n'olurr çok hastayım korkuyorum bebişime de geçmesin. iyileşeyim biran önce...
Geçmiş olsun canımm..
Çok şükür iyiyiz teyzesi ama sabah biraz korkuttu annesini yaramaz kizim.
Her sabah babayla uyaniyoruz kipir kipir oluyor ama bu sabah hic hareket yoktu önce onemsemedim bir saat sonra hic hareket etmedigini farkettim yüreğim ağzıma geldi aklimdan bianda geçenlerle, tam bir saat hareket etcekmi diye ordan burdan bastir oksa karni tik yok, iki gözüm iki Çeşme nasıl Ağlıyorum tam babamizi arayip gel diyecem teli elime aldimki sağlam bir darbe indirdi sonrada sevinçten ağladım. Şimdi şükür yine hareketli.
Face var ama eşim aile akraba disinda kimseyi istemiyor ne universtideden ne is yerinden kimse kalmadi :-( o yüzden ben burdan haber veririm sizlere ama sizlerde uğrayın :'(
Mide yanmasi için ılık süt birebir, benimde derdim o yanma bir bardak ılık süt içiyorum aninda rahatliyorum.
Seni ve kuzunu öpüyorum, diger kizlarada slm hepiniz kendinoze ve yavrulariniza iyi bakin
Ne güzel hepiniz hazirliklarinizi tamamladiniz ben daha igne bile almadim. Simdide yatiyorum kalkamiyorum cok baski yapiyor kasiklarima ayakta duramiyorum yürüyemiyorum. Doktor en gec 37.haftada sezeryan dedi.
Artik herhalde internetden siparis vericem. Yatak ve araba 8 haftada ancak gelirmis kaldi oglum yataksiz
canım sen park yatak mı alacaksın? araba ve yatağı hangi siteden alacaksın? neden 8 hafta onu anlamadım? bende yatağa netten bakıyorum. Benimde oğluşum olacak. dönmediği için bana sezeryan dedi. sana neden sezeryan dedi?
Kizlar birsey soracagim daha once konusuldu mu bilmiyorum ama sut sagma makinasi alan var mi aranizda :44: bana dogumdan once mutlaka al dedileralacağım ama medela ile lansinoh arasında kararsiz kaldim :44:
Canim ben almanyada yasiyorum burdan alicam. Simdi besik buldum bitane 7 günde geliyormus onu alicam herhalde. Ben gecen sene ekim
Ayinda sezeryan oldum ama maalesef bebegim sadece iki gün yasadi. Doktorlar o zaman bana artik normal dogum yapamassin demisti. Rahimi farkli kesmek zorunda kalmislar.
Simdi de sezeryan yerlerim agiriyo
Su alti haftayi da bi atlatabilsek.
Canim daha dönerki bebegin erken degilmi sezeryan demek icin???
Kizlar birsey soracagim daha once konusuldu mu bilmiyorum ama sut sagma makinasi alan var mi aranizda :44: bana dogumdan once mutlaka al dedileralacağım ama medela ile lansinoh arasında kararsiz kaldim :44:
ANladım canım ben bilmiyordum Almanya olduğunu tabi .. çok üzüldüm geçmiş olsun. hayırlı evlat versin rabbim sana.
Bana doktor şimdilik öyle görünüyor dedi. İnş. döner oğluşum bende çok tedirginim. Sana da hayırlı doğumlar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?