ben lansinoh aldım
fıyatı ıyıydı yorumlarda ıyıydı.
bıraz şansa kalmış bişi aslında kımısı kraft dıyor kımısı medela
ben lansinoh aldım
fıyatı ıyıydı yorumlarda ıyıydı.
bıraz şansa kalmış bişi aslında kımısı kraft dıyor kımısı medela
Canım ben aldım valla. okuduklarımdan korktum ne olur ne olmaz diye aldım. doğumdan hemen sonra sütüm gelmezse yada ememez ise sağarım diye düşündüm. kuzucum aç kalmasın diye. ben burdan aldım kadınlarkulubunden bi arkadaştan ikinci el ama kendisi kullanamamış ihtiyacı olmamış daha paketlerinde duruyordu gönderdi saolsun uygun bir fiyata. benim hemşire arkadaşım var ona vereceğim parçalarını makinede dezanfekte edecek. ben böyle bir yol buldum. sen ne düşünüyorsun?
Bu arada benim makine kraft marka.
medelayı ya kiralıycam yada alıcam
Bencede şans içi bende kraft aldım. Hayırlı olsun seninki de.
Sagol canim allah hepimizin yardimcisi olsun hepimize hayirli ve saglikli evlatlar versin. Insallah döner oglusun normal dogum yaparsin, tabiki normal istiyorsan :)
Sanirim bende lansinoh alacagim kullanan arkadaslarim ondan cok memnun:44: birde cok fiyat farki var medela ile belkide hic kullanamayacagimiz birsey icin 350 tl cok gibi geldi
medelayı ya kiralıycam yada alıcam
selam kızlar ptesi 10 30 da randevumuz var siz bu ara kontrole gititniz mi doktor 2, haftada bir gelin falan dedi mi kontrollerin sıklığını arttırır mı merak ediyorumm
Ben her hafta gidiyorum artik.
Ilk hamileligim kötü sonucalandigi icin doktorum cok dikkatli davraniyor.
ben hala ayda 1 gidiyorum ;SS artık daha sık çağırır ozaman heralde, daha sık çağırırsa vakit daha hızlı geçer diyorum ;/
Kizlar bende emzirmeyi düsünüyorum ama bazen aklima takiliyo nasil olacak bebegin doydugunu nasil anlicam ya doymasa. Sizdede böyle tuhaf düsünceler oluyormu??
canım çok geçmiş olsun, bende de var sancılar günde 1 yada 2 kez oluyor ama ben yalancı sancı diye düşündüğüm için hiç gitmedim doktora. bazen cidden doğacak mı diye korkuya kapıldığım oluyor ama herşey normalmiş. canını sıkma bolca dinlen.
ben 3 gün önce gittim doktora bebeğimin kafası aşağı dönmüştü..tansiyon problemim oluştu bunun için ilaç yazdı doktorum içiyorum inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci..
artk iki haftada bir gideceğim kontrollere ama bugün çok kötüyüm hem tansiyonum yüksek hem bacağımın ağrısından yürüyemiyorum
tansiyon problemi olan var mı aramızda 14/10 bugün sürekli
selam kızlar ptesi 10 30 da randevumuz var siz bu ara kontrole gititniz mi doktor 2, haftada bir gelin falan dedi mi kontrollerin sıklığını arttırır mı merak ediyorumm
kesinlikle var ne sıklıkta emecek ya emmezse ya doymazsa nasıl olcak tecrübesizlikten oluyor sanırım zamanla alışılacak ama bi süre bocalarız bende telAŞ içindeyim
kiralaman pahlıya gelir bence l fiytı mini olan 120 tl kiralamanın birçok yer günlüğünü 45 tlden aşagı vermiyor
slm canımm evet bnde okudum gördüm cevremdekilerden de duydum artık 2 haftada bir cağrır diye inşallah çağrır 1 aydansa 2 hafta cok cabuk geçerrcanım selam,
bende salı günü 09:40 da gideceğim. evet dediğin benimde kafama takıldı bende az önce internette okudum artık sık gideceksiniz kontroller 2 haftada 1 olacak diye. bakalım salı günü ne söyleyecek.
Bide bende hic meme ucu yok biraz zor olacak ama bebegimi anne sütünden de mahrum etmek istemiyorum.
Kizlar bende emzirmeyi düsünüyorum ama bazen aklima takiliyo nasil olacak bebegin doydugunu nasil anlicam ya doymasa. Sizdede böyle tuhaf düsünceler oluyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?