2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben lansinoh aldım

fıyatı ıyıydı yorumlarda ıyıydı.

bıraz şansa kalmış bişi aslında kımısı kraft dıyor kımısı medela

medelayı ya kiralıycam yada alıcam

Bencede şans içi bende kraft aldım. Hayırlı olsun seninki de.

Sanirim bende lansinoh alacagim kullanan arkadaslarim ondan cok memnun:44: birde cok fiyat farki var medela ile belkide hic kullanamayacagimiz birsey icin 350 tl cok gibi geldi

selam kızlar ptesi 10 30 da randevumuz var siz bu ara kontrole gititniz mi doktor 2, haftada bir gelin falan dedi mi kontrollerin sıklığını arttırır mı merak ediyorumm

selam kızlar ptesi 10 30 da randevumuz var siz bu ara kontrole gititniz mi doktor 2, haftada bir gelin falan dedi mi kontrollerin sıklığını arttırır mı merak ediyorumm

Ben her hafta gidiyorum artik.
Ilk hamileligim kötü sonucalandigi icin doktorum cok dikkatli davraniyor.

Kizlar bende emzirmeyi düsünüyorum ama bazen aklima takiliyo nasil olacak bebegin doydugunu nasil anlicam ya doymasa. Sizdede böyle tuhaf düsünceler oluyormu??

Kizlar bende emzirmeyi düsünüyorum ama bazen aklima takiliyo nasil olacak bebegin doydugunu nasil anlicam ya doymasa. Sizdede böyle tuhaf düsünceler oluyormu??

kesinlikle var ne sıklıkta emecek ya emmezse ya doymazsa nasıl olcak tecrübesizlikten oluyor sanırım zamanla alışılacak ama bi süre bocalarız bende telAŞ içindeyim

aynen doktorumuzda aynı şeyi söyledi birde anlamadım özel kesip alınması lazım erken doğum dedi telaşlandırdı bizi devlet hastanesi okadar mı güzel ilgilendi konuşup rahatlattı dinlenmekten başka çaremiz yok işi gücü unutucaz bi süreliğine kızım daha doğmadan benimle ev temizliği alışveriş derken yeter anne yoruldum dinlenelim demek istedi herhalde

ben 3 gün önce gittim doktora bebeğimin kafası aşağı dönmüştü..tansiyon problemim oluştu bunun için ilaç yazdı doktorum içiyorum inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci..

artk iki haftada bir gideceğim kontrollere ama bugün çok kötüyüm hem tansiyonum yüksek hem bacağımın ağrısından yürüyemiyorum

tansiyon problemi olan var mı aramızda 14/10 bugün sürekli

kızlar ben 1 haftadır kasınıyorum sadece ayaklarımın üstü ve bileklerim.
bazen kasıntı yüzünden oturup ağlıyorum o derece

cildiye doktoruna gıttım tahlıler yaptı ama sonuc sıfır.
ilaçlar verdi sürdüm ama yok gene kasınıyorum.

benımle aynı durumda olan var mı
ne çare buldunuz

geçmiş olsun, suana kadar tansiyonumu ölçmedim hiç doktora gittikçe ölçüyolar normal görünüyo bende bi skıntı hissetmediğim için bakmıyorum en son gittiğimde ( 1 ay oldu) benimde bebeğim tersti bakalım dönmüş mü,,

canım selam,
bende salı günü 09:40 da gideceğim. evet dediğin benimde kafama takıldı bende az önce internette okudum artık sık gideceksiniz kontroller 2 haftada 1 olacak diye. bakalım salı günü ne söyleyecek.

kesinlikle var ne sıklıkta emecek ya emmezse ya doymazsa nasıl olcak tecrübesizlikten oluyor sanırım zamanla alışılacak ama bi süre bocalarız bende telAŞ içindeyim

Bide bende hic meme ucu yok biraz zor olacak ama bebegimi anne sütünden de mahrum etmek istemiyorum.

kiralaman pahlıya gelir bence l fiytı mini olan 120 tl kiralamanın birçok yer günlüğünü 45 tlden aşagı vermiyor

Bencede kiralamak hiç mantıklı değil. sonuçta başka bebiş düşünmüyorsan bile satarsın geri. ama kiralamak mantıksız çünkü ne kadar kullanacağını bilemezsin ki... Belki aylarca lazım olacak.

slm canımm evet bnde okudum gördüm cevremdekilerden de duydum artık 2 haftada bir cağrır diye inşallah çağrır 1 aydansa 2 hafta cok cabuk geçerr
Bide bende hic meme ucu yok biraz zor olacak ama bebegimi anne sütünden de mahrum etmek istemiyorum.

evet ya bazı insanların maşşallahı var kocaman benimde ufakca bakalım, ama gögüslerim cok cok büyüdü 90 dı zaten 100lerin üstüne çıktı daha da büyürse diye cok korkuyorum takacak sütyen bulamıyorum artık

canım annelik iç güdüsü işte :) şimdiden bebişleri düşünüyoruz. Bende öyle düşündüğüm için aldım makineyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…