2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Benim evde tansiyonum normal ama doktorda hep 160/90 cikiyor heycandan. Evde normal
Olmasina ragmen doktorum
Yinede tansiyon hapi kullanmami istedi. Bir iki gün takip et ve hala yüksekse muhakkak doktora görün.

Bencede aynen öyle söylemiş. sen nerdesin? hangi hastaneye gittin?

Merbaha kızlar ben 2012 kasım annelerindenim kk'yı karıştırırken rastladım bi selam vereyim dedim.
Benim 40.haftam da 3 kasım 2012'de doluyordu ama oğluşum bayram dolayısıyla ve ters pozisyonlu olduğundan
23 Ekim 2012 de doğdu 38+3'tük..

Şimdi uyuyor yaramazım 11 ayımızın içindeyiz.Allah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

canım geçmiş olsun, benim oğlum daha dönmedi. inş ilaç ile düzelir tansiyonun. benim aksine hep düşüktür normal hayatta da öyle. yüksek tansiyon yok şükür. Geçmiş olsun sana da.

saol canım aminnnn

Bide bende hic meme ucu yok biraz zor olacak ama bebegimi anne sütünden de mahrum etmek istemiyorum.

canım meme ucu bende de yok ama oynayınca çıkıyor, birde meme ucu çıkarıcı pompa gibi bişey var bende. oda işe yarıyor. sıkıntı yapma son günlere doğru düzelir emdikçe de düzelir.

selam canım,
amiinnn inş. hepimiz için. sanada bebişinle sağlıklı ömür dilerim. güle güle büyüt.

Bide bende hic meme ucu yok biraz zor olacak ama bebegimi anne sütünden de mahrum etmek istemiyorum.

canım benımde yok hemde ıcıne donmus bı sekılde suan :)) dr bana sey dedı eger dus aldıgında usudugunde uyarlıyorsa ucu cıkıosa ozaman sorun etme dedi emdıkce cıkıcak dedi ıns ole olur yoksa makıne alıcam gogus kalkanı alcam bıde

Canımmm bende daha alışverişimi yapmadım bizimde bikaç parça bişeyimiz var önümüzdeki haftaiçi herşeyini tamamlıycaz bebişin sağlıklı olsun da yatak geç gelsin boşver bulursun miniğine yatacak biyer

sorma canım bızde dun gece dr'daydık benımde gun ıcınde pek hareket etmedı canım cok sıkıldı agladım aksamına gıttık dr cok sukur hala benımle ama korkusu yettı

Çok korkutuyolar yaa hareket etmeyince kafayı yıcek gibi oluyo insan sonra bi tepikk çok şükür dedirtiyo rabbim korusun meleklerimizi

Tatlım benim tansiyonumda sınırdaymış :18:

İnşallahh canım

kuzucum bende aynı sikayetten madurum 2 aydır ben şiş ayaklarla geziyorum işyerinde oturarak çalışıyorum mecburen ayaklar şiş ve kaşınıyo harita gibi oldu resmen doktoruma sordum bacaklarını dik havaya öle istrat et diyo işyerinde insan ne kdr olsa yapamıyo eve gidince yapıyorum iniyo birazcıkkk gecen hafta izinliydim ayaklarda şişlik filan hiç olmadı diyorum eşime ayakalr rahatı seviyo yapck bişey yok ayakları dik yat sadece

Kızlar bu arada hazırlıklarımız devam ederken, aylardır yaptığım araştırmalar sonucu bebek bezi olarak huggies yenidoğan 1 numara almaya karar verdim. Siz bir araştırma yaptınız mı? bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bende primanın çok iyi olduğunu duydum etrafımdakı çoğu çocuklu tanıdıklarım prima kullanıyor ve memnunlar bende prima kullanıcam inşallah

nasıl kasım başı olur dedi canım.nasıl anladı.? takviminde 14ü gözükğyor ondan merak ettim
okadar karışıkki aslında bu durum anlatmaya çalışıyım
benim sat 25 ocak aslında ölçümlerde 3 hfta geriden geliyodu bebek sonra 2 hafta geriden gelmeye başladı doktorda geç döllenmedir diye geçiştirmişti gebeliğimi takip eden ebe ultrason ölçümlerine göre sat düzenlemesi yaptı ve 7 şubat sat oldu takvimdeki de o tarih canm şimdiye kadar hep uyumluydu son muayenemde dr adet tarihinle uyumlu dedi doğum kasım 1 yani umarm anlatabilmişimdir.

aslında bukadar anlatmışken sizinde fikrinzi alsam iyi olucak kafam çok karışık ben reglimin üstünden 12 gün geçtikten sonra kanda gebelik baktırdım negatifti bir hafta sonra tekrar bakıldı ozamn gebelik çıktı 7hafta 5 günlük tü ama 4+3 çıktı vjnal usgde yani benimki gerçekten geç döllenme olabilirmi bebek mi iki hafta önden gidiyor diye düşündüm siz ne dersiniz
özel hast. gitmediğim için dr la uzun uzun konuşma şansım yok malesef dr un da tayini çıktı gitti hem işte böyle fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

Ben de gecen aydan beri marketlerde indirim takip ediyorum. Prima ya da Huggies hangisini yakalarsam alicam. Hemen hemen ayni fiyatlari. Simdiye kadar 1 paket Prima Premium Care 1 numara, 1 paket de Huggies 2 numara aldim. 2 numara almak daha mantikli , bundan sonra 2 numara alicam denk gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…