ben 3 gün önce gittim doktora bebeğimin kafası aşağı dönmüştü..tansiyon problemim oluştu bunun için ilaç yazdı doktorum içiyorum inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci..
artk iki haftada bir gideceğim kontrollere ama bugün çok kötüyüm hem tansiyonum yüksek hem bacağımın ağrısından yürüyemiyorum
tansiyon problemi olan var mı aramızda 14/10 bugün sürekli
aynen doktorumuzda aynı şeyi söyledi birde anlamadım özel kesip alınması lazım erken doğum dedi telaşlandırdı bizi devlet hastanesi okadar mı güzel ilgilendi konuşup rahatlattı dinlenmekten başka çaremiz yok işi gücü unutucaz bi süreliğine kızım daha doğmadan benimle ev temizliği alışveriş derken yeter anne yoruldum dinlenelim demek istedi herhalde
ben 3 gün önce gittim doktora bebeğimin kafası aşağı dönmüştü..tansiyon problemim oluştu bunun için ilaç yazdı doktorum içiyorum inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci..
artk iki haftada bir gideceğim kontrollere ama bugün çok kötüyüm hem tansiyonum yüksek hem bacağımın ağrısından yürüyemiyorum
canım annelik iç güdüsü işte :) şimdiden bebişleri düşünüyoruz. Bende öyle düşündüğüm için aldım makineyi.
Merbaha kızlar ben 2012 kasım annelerindenim kk'yı karıştırırken rastladım bi selam vereyim dedim.
Benim 40.haftam da 3 kasım 2012'de doluyordu ama oğluşum bayram dolayısıyla ve ters pozisyonlu olduğundan
23 Ekim 2012 de doğdu 38+3'tük..
Şimdi uyuyor yaramazım 11 ayımızın içindeyiz.Allah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Bide bende hic meme ucu yok biraz zor olacak ama bebegimi anne sütünden de mahrum etmek istemiyorum.
Tşk. ederim Tubacım, bebiş günlerimiz seninle aynı sanırım. sen hangi ildesin?
slm canımm evet bnde okudum gördüm cevremdekilerden de duydum artık 2 haftada bir cağrır diye inşallah çağrır 1 aydansa 2 hafta cok cabuk geçerr
hem böylece daha sık görmüş oluruz bebişlerimizi :)
Merbaha kızlar ben 2012 kasım annelerindenim kk'yı karıştırırken rastladım bi selam vereyim dedim.
Benim 40.haftam da 3 kasım 2012'de doluyordu ama oğluşum bayram dolayısıyla ve ters pozisyonlu olduğundan
23 Ekim 2012 de doğdu 38+3'tük..
Şimdi uyuyor yaramazım 11 ayımızın içindeyiz.Allah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Bide bende hic meme ucu yok biraz zor olacak ama bebegimi anne sütünden de mahrum etmek istemiyorum.
Ayy evet SAT'miz aynı galibaistanbuldayım canım sen ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post31804309
kızlar dogum hıkayelerı topıgınıde actık ınsallah orayada yazarız guzel guzel hıkayeler kotu bısey yasamayız umuyorumm vaktınde zamanında alırız meleeklerımızı kucagımızaa
Ne güzel hepiniz hazirliklarinizi tamamladiniz ben daha igne bile almadim. Simdide yatiyorum kalkamiyorum cok baski yapiyor kasiklarima ayakta duramiyorum yürüyemiyorum. Doktor en gec 37.haftada sezeryan dedi.
Artik herhalde internetden siparis vericem. Yatak ve araba 8 haftada ancak gelirmis kaldi oglum yataksiz
sorma canım bızde dun gece dr'daydık benımde gun ıcınde pek hareket etmedıcanım cok sıkıldı agladım aksamına gıttık dr cok sukur hala benımle ama korkusu yettı
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post31804309
kızlar dogum hıkayelerı topıgınıde actık ınsallah orayada yazarız guzel guzel hıkayeler kotu bısey yasamayız umuyorumm vaktınde zamanında alırız meleeklerımızı kucagımızaa
kızlar ben 1 haftadır kasınıyorum sadece ayaklarımın üstü ve bileklerim.
bazen kasıntı yüzünden oturup ağlıyorum o derece
cildiye doktoruna gıttım tahlıler yaptı ama sonuc sıfır.
ilaçlar verdi sürdüm ama yok gene kasınıyorum.
benımle aynı durumda olan var mı
ne çare buldunuz
Kızlar bu arada hazırlıklarımız devam ederken, aylardır yaptığım araştırmalar sonucu bebek bezi olarak huggies yenidoğan 1 numara almaya karar verdim. Siz bir araştırma yaptınız mı? bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kızlar bu arada hazırlıklarımız devam ederken, aylardır yaptığım araştırmalar sonucu bebek bezi olarak huggies yenidoğan 1 numara almaya karar verdim. Siz bir araştırma yaptınız mı? bu konuda ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?