2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Insallah cikar canim emzirmeyi cok istiyorum cünkü. Baslarda zorlanicaz artik biraz. Yeterki bebisler iyi olsunda katlaniriz seve seve.

Insallah cikar canim emzirmeyi cok istiyorum cünkü. Baslarda zorlanicaz artik biraz. Yeterki bebisler iyi olsunda katlaniriz seve seve.

hastanedekı hemsıre ve ebeler yardım edıyormus canım emzırme konusunda bılgı verıyormus ınsallah emzırebılırız bol bol olmadı uclar var satılıo onlardan kulalnıcam napım

Camim bende hep öyle düsünüyordum da zaman geldikce biraz paniklemeye basladim.
Simdi rahatsizim alisveris yapamiyorum sonrada sezeryan olacam cikamicam. Artik sagolsun internet :)

canım aynı bezle devam etmeyi tavsiye ediyorlar genelde. Bizim markette ikiside 20,90tl.
Ama prima 1 numara 50'li, huggies 1 numara 56 lı.
zten fiyat çok fark etmiyor. Önemli olan iyisini kullanmak. Ben Huggies emiciliği daha iyi diye duydum ama prima da yılların markası sonuçta prima kullanan çok. Son zamanlarda ve yaptığım araştırmalarda hep huggies dendiği için ona karar verdim.

selam kızlar ptesi 10 30 da randevumuz var siz bu ara kontrole gititniz mi doktor 2, haftada bir gelin falan dedi mi kontrollerin sıklığını arttırır mı merak ediyorumm
ben yarin gidcegim cnm yazarım sana ne zaman tekrar cagirdigini

350tl çok büyük bi para ben kraftı neredeyse 10'da biri fiyata aldım :)
cnm manuel olan olmasin o

Bende ayni durumdayim cnm hamilelik alerjisi dedi doktor ve doguma kadar devam edecekmis

Kizlar birde gogus kalkani kullanin ilk an itibariyle gogusunuzun yara olmasini engelliyormus delikli olup hava aldırdıgi icin gogus pedleri gogus ucuna yapisip hava aldirmiyormus ve yara olusmasini tetikliyormusdenemis tecrubeler var etrafimda

prima piremium care 1 numra 1 paket aldım şimdi 2 numarasındanda alıcam 1 tane prima kullanıcam ben şahsen kimden duysam en iyi o diyolar bende onla büyümüşüm ;P

cnm manuel olan olmasin o

değil hayatım elektrikli tam okuyamadın galiba ikinci el aldım ben. kanz elektrikli pompa. içinde manuel bi parçasıda var sanırım mem ucu çıkarıcı.

gerçekten karışıkmış canım senin tarih olayın... normal doğum mu dedi doktor peki?

Ayni bezle devam etmek gerektigini duymamistim, neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…