canım benımde yok hemde ıcıne donmus bı sekılde suan :)) dr bana sey dedı eger dus aldıgında usudugunde uyarlıyorsa ucu cıkıosa ozaman sorun etme dedi emdıkce cıkıcak dedi ıns ole olur yoksa makıne alıcam gogus kalkanı alcam bıde
Insallah cikar canim emzirmeyi cok istiyorum cünkü. Baslarda zorlanicaz artik biraz. Yeterki bebisler iyi olsunda katlaniriz seve seve.
Bide bende hic meme ucu yok biraz zor olacak ama bebegimi anne sütünden de mahrum etmek istemiyorum.[/QUOTE
kayınvalideminde yokmuş da emzirememiş hiç, şimdi beni uyarıp duruyo elinle sıkmadan ovala büyüsünler diye eltiminde yannda doğum yapan bayan demiştiki göğüs uçlarım hiç yoktu eşim le prova yaptıkta büyüdü diye sizde eşinizden yardm alabilirsiniz bu konuda
Canımmm bende daha alışverişimi yapmadım bizimde bikaç parça bişeyimiz var önümüzdeki haftaiçi herşeyini tamamlıycaz bebişin sağlıklı olsun da yatak geç gelsin boşver bulursun miniğine yatacak biyer
Ben de gecen aydan beri marketlerde indirim takip ediyorum. Prima ya da Huggies hangisini yakalarsam alicam. Hemen hemen ayni fiyatlari. Simdiye kadar 1 paket Prima Premium Care 1 numara, 1 paket de Huggies 2 numara aldim. 2 numara almak daha mantikli , bundan sonra 2 numara alicam denk gelirse
Bide bende hic meme ucu yok biraz zor olacak ama bebegimi anne sütünden de mahrum etmek istemiyorum.[/QUOTE
kayınvalideminde yokmuş da emzirememiş hiç, şimdi beni uyarıp duruyo elinle sıkmadan ovala büyüsünler diye eltiminde yannda doğum yapan bayan demiştiki göğüs uçlarım hiç yoktu eşim le prova yaptıkta büyüdü diye sizde eşinizden yardm alabilirsiniz bu konuda
Eşimize mi vereceğiz emsin diye yani? heheheheee... :)
Eşimize mi vereceğiz emsin diye yani? heheheheee... :)
Kizzzz aboo adamla kankayiz zaten kac aydir. Yoook olmaz bir kaza cikar :)
hastanedekı hemsıre ve ebeler yardım edıyormus canım emzırme konusunda bılgı verıyormus ınsallah emzırebılırız bol bol olmadı uclar var satılıo onlardan kulalnıcam napım
Ahahahahhahaha
ben yarin gidcegim cnm yazarım sana ne zaman tekrar cagirdiginiselam kızlar ptesi 10 30 da randevumuz var siz bu ara kontrole gititniz mi doktor 2, haftada bir gelin falan dedi mi kontrollerin sıklığını arttırır mı merak ediyorumm
cnm manuel olan olmasin o350tl çok büyük bi para ben kraftı neredeyse 10'da biri fiyata aldım :)
Bende ayni durumdayim cnmkızlar ben 1 haftadır kasınıyorum sadece ayaklarımın üstü ve bileklerim.
bazen kasıntı yüzünden oturup ağlıyorum o derece
cildiye doktoruna gıttım tahlıler yaptı ama sonuc sıfır.
ilaçlar verdi sürdüm ama yok gene kasınıyorum.
benımle aynı durumda olan var mı
ne çare buldunuz
Nasil memenin ucuna mi takiliyor???
cnm öyle sey olur mu hic tam tersine sagdikca sutun artarBen bir yerde sütü sagmanin sütü azalttigini okumustum ama
Yapacak bir sey yok galiba bende alicam bir makina. Bebegin ac kalmasindan iyidir.
Kızlar bu arada hazırlıklarımız devam ederken, aylardır yaptığım araştırmalar sonucu bebek bezi olarak huggies yenidoğan 1 numara almaya karar verdim. Siz bir araştırma yaptınız mı? bu konuda ne düşünüyorsunuz?
hahahaahaaa.. aynen yaa :)
Ben bir yerde sütü sagmanin sütü azalttigini okumustum ama
Yapacak bir sey yok galiba bende alicam bir makina. Bebegin ac kalmasindan iyidir.
ben yarin gidcegim cnm yazarım sana ne zaman tekrar cagirdigini
cnm manuel olan olmasin o
manuel değil canım elektrikli. sen o konuşmayı kaçırdın sanırım. ikinci el aldım burdan bi arkadaştan. ama kullanamamış ihtiyacı olmamış. bana gönderdi saolsun uygun bir fiyata.
nasıl kasım başı olur dedi canım.nasıl anladı.? takviminde 14ü gözükğyor ondan merak ettim
okadar karışıkki aslında bu durum anlatmaya çalışıyım
benim sat 25 ocak aslında ölçümlerde 3 hfta geriden geliyodu bebek sonra 2 hafta geriden gelmeye başladı doktorda geç döllenmedir diye geçiştirmişti gebeliğimi takip eden ebe ultrason ölçümlerine göre sat düzenlemesi yaptı ve 7 şubat sat oldu takvimdeki de o tarih canm şimdiye kadar hep uyumluydu son muayenemde dr adet tarihinle uyumlu dedi doğum kasım 1 yani umarm anlatabilmişimdir.
aslında bukadar anlatmışken sizinde fikrinzi alsam iyi olucak kafam çok karışık ben reglimin üstünden 12 gün geçtikten sonra kanda gebelik baktırdım negatifti bir hafta sonra tekrar bakıldı ozamn gebelik çıktı 7hafta 5 günlük tü ama 4+3 çıktı vjnal usgde yani benimki gerçekten geç döllenme olabilirmi bebek mi iki hafta önden gidiyor diye düşündüm siz ne dersiniz
özel hast. gitmediğim için dr la uzun uzun konuşma şansım yok malesef dr un da tayini çıktı gitti hem işte böyle fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Ayni bezle devam etmek gerektigini duymamistim, neden acaba?canım aynı bezle devam etmeyi tavsiye ediyorlar genelde. Bizim markette ikiside 20,90tl.
Ama prima 1 numara 50'li, huggies 1 numara 56 lı.
zten fiyat çok fark etmiyor. Önemli olan iyisini kullanmak. Ben Huggies emiciliği daha iyi diye duydum ama prima da yılların markası sonuçta prima kullanan çok. Son zamanlarda ve yaptığım araştırmalarda hep huggies dendiği için ona karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?