cnm öyle sey olur mu hic tam tersine sagdikca sutun artarayrica ilk sut çok faydaliymis oda ziyan olmaz sonra bebisimize veririz
canım yanlışın var sağdıkça çoğalır süt. kim demiş onu yaa???
Ayyy ne bilim canim ya bir forumda yazmislardi. Bende inandim iste :)
ben 3 gün önce gittim doktora bebeğimin kafası aşağı dönmüştü..tansiyon problemim oluştu bunun için ilaç yazdı doktorum içiyorum inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci..
artk iki haftada bir gideceğim kontrollere ama bugün çok kötüyüm hem tansiyonum yüksek hem bacağımın ağrısından yürüyemiyorum
tansiyon problemi olan var mı aramızda 14/10 bugün sürekli
Okudum okudum hangi birine cvp vercegimi şaşırdım kızlar öncelikle sütü sagmak arttirir azaltmaz hamileligimin yaklasik 2 ayini
Hem devlet hem özel hastanede gecirdim ve cok fazla kader arkadaşı edindim kesinlikle süt sagdikca eger bebek emiyorsa emdikce gelir.ben henüz bebegimi göremeden gelmeye basladi henüz hic kucagima almadim dokunmadim koklamadim ama o mucizevi sey süt bebek emmesede geliyor zaten hemsireler sütünü veremezsende sagcaksin böyle böyle devam etcek diyor. Hee bnm sütüm gelsede ilaç tedavisinden dolayi kuveze göndermem yasak ama elbet zamani gelcek.bnm göğüslerim küçüktür ucuda öyle ama o uc sagarken öyle bir cikiyorki inanmazsınız bide süt geldiginde hissediyorsunuz sizliyor hatta gece uyandırıyor cok dolunca.gereksiz endiselere lütfen kapilmayin allah yardımcınız oluyor.pompa da daha önce demistim hem medela hem avent natural kullandim avent daha iyi bence ama digeride kötü degil sadece aventteki masaj basligi gercekten ise yarıyor. İyi düşünün bol bol sütünuz olcak
evet sağmanın sütü azalttığını ve bu nedenle zorunlu kalınmadıkça veya fazlasını almak için olmadıkça sağanmaması gerektiğini biliyorum bende. sütü çoğaltan sağmak değil bebeğin emmesidir çünkü tüm hormonlar harekete geçer ve vücut yeni süt üretimi için tetiklenir.aynı hormonların sağmada açığa çıkmadığı, sadece depo olan sütü boşalttığı bilimsel bir gerçektir.
kiralaman pahlıya gelir bence l fiytı mini olan 120 tl kiralamanın birçok yer günlüğünü 45 tlden aşagı vermiyor
bugün oğlum 30 hafta bitti kontrolumuz vardı herşey ii gidiyor şükür. doğum pozisyonu almış 43 cm 1490 gr umarım tüm hamişler
iyidir.
Okudum okudum hangi birine cvp vercegimi şaşırdım kızlar öncelikle sütü sagmak arttirir azaltmaz hamileligimin yaklasik 2 ayini
Hem devlet hem özel hastanede gecirdim ve cok fazla kader arkadaşı edindim kesinlikle süt sagdikca eger bebek emiyorsa emdikce gelir.ben henüz bebegimi göremeden gelmeye basladi henüz hic kucagima almadim dokunmadim koklamadim ama o mucizevi sey süt bebek emmesede geliyor zaten hemsireler sütünü veremezsende sagcaksin böyle böyle devam etcek diyor. Hee bnm sütüm gelsede ilaç tedavisinden dolayi kuveze göndermem yasak ama elbet zamani gelcek.bnm göğüslerim küçüktür ucuda öyle ama o uc sagarken öyle bir cikiyorki inanmazsınız bide süt geldiginde hissediyorsunuz sizliyor hatta gece uyandırıyor cok dolunca.gereksiz endiselere lütfen kapilmayin allah yardımcınız oluyor.pompa da daha önce demistim hem medela hem avent natural kullandim avent daha iyi bence ama digeride kötü degil sadece aventteki masaj basligi gercekten ise yarıyor. İyi düşünün bol bol sütünuz olcak
Ayni bezle devam etmek gerektigini duymamistim, neden acaba?
bu konuda deneyimli biri olarak söylüyorum eger bebek emmiyorsa sağmak kesinlikle gerekli.sadece depolanmış sütü değil prolaktin hormanları harekete geçiriyor makinada bir nevi emme reflexi yarattığı için süt artıyor ben kızıma tam 14 ay anne sütünü sadece sağarak verdim ve hep arttı azalmadı fazlasını dondurucuya depoladım a
kızlar bende bugün doktora gittim.27+2 günlük olmuş oğlum.ama kilosu zayıf dedi doktor,çok üzüldüm 1065grmış.azmı sizcede.birde bebeğin eşi aşağıdaymış.ama rahim kapalıymış.başına böyle birşey gelen oldumu?birde kilo alması için tavsiyeleriniz?
Ayni bezle devam etmek gerektigini duymamistim, neden acaba?
bende net bilmiyorum ama vücut ona alıştığı için sanırım. farklı kullanınca pişik yapıyor demişti bazı anneler. ben bezleri çok araştırdığım için aklımda öyle kalmış. Gerçi sen 1 numarayı farklı aldın galiba. çok sık yapacağı için yeni doğduğunda sıkıntı olmaz galiba. benim duyduğum neyle başlarsan öyle devam et
Kizlar birsey soracagim daha once konusuldu mu bilmiyorum ama sut sagma makinasi alan var mi aranizda :44: bana dogumdan once mutlaka al dedileralacağım ama medela ile lansinoh arasında kararsiz kaldim :44:
kızlar bende bugün doktora gittim.27+2 günlük olmuş oğlum.ama kilosu zayıf dedi doktor,çok üzüldüm 1065grmış.azmı sizcede.birde bebeğin eşi aşağıdaymış.ama rahim kapalıymış.başına böyle birşey gelen oldumu?birde kilo alması için tavsiyeleriniz?
Sagol cnm ins.aminnn diyorum iyi dileklerinize inşallah sütümu verecegim günlerde gelcek böyle dökmek de cok tuhaf.
Ama kesinlikle bu is sabir isi hmn gelmezee demoralize olmayın ben hep diyordumki inşallah olur emziririm ama gelmezsede dünyanın sonu değil. Bence olay takmamak benim kafam simdi sürekli bebekte ondan Sagarken hic düşünmeden sagdim pompaya bakmıyorum bile hemsire söyleyince ohh maşallah fln diye bende fark ettim. Ama dedim ya ilk zamanlar sabirla emzirin 3 saatte bir bebegi uyandirin emmesi için. Göğüsleriniz için herşeyin en dogali sütünüzle hafifce silin hemen kapamayin hava alsin sonra kapatin pamuklu şeyler giyin ben kremi lansinoh gunde bir sefer sürüyorum ama oda herseyi leke yapıyor öyle bi tahriş olma durumum olmadi.
Kizlat pozitif düşünün. Rabbim herseyi mükemmel bir düzende yaratmış zaten annelik içgüdüsel birşey hepinizin içinde var yavrunuz için en iyi olanı siz zaten bilirsiniz anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?