2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ayyy ne bilim canim ya bir forumda yazmislardi. Bende inandim iste :)

evet sağmanın sütü azalttığını ve bu nedenle zorunlu kalınmadıkça veya fazlasını almak için olmadıkça sağanmaması gerektiğini biliyorum bende. sütü çoğaltan sağmak değil bebeğin emmesidir çünkü tüm hormonlar harekete geçer ve vücut yeni süt üretimi için tetiklenir.aynı hormonların sağmada açığa çıkmadığı, sadece depo olan sütü boşalttığı bilimsel bir gerçektir.

benimde vardi, 150 / 100 ama her zaman degil. bazen 130 / 70 oluyordu. 3 gün hastanede yattim takip ettiler yorgunluktan olmus dediler ilac vermedi. Yüksek tansiyonda en önem sey idrarinda protein cikmasi. O zaman kan yoluyla bebegini besleyemiyorsun demek oluyormus...

Okudum okudum hangi birine cvp vercegimi şaşırdım kızlar öncelikle sütü sagmak arttirir azaltmaz hamileligimin yaklasik 2 ayini
Hem devlet hem özel hastanede gecirdim ve cok fazla kader arkadaşı edindim kesinlikle süt sagdikca eger bebek emiyorsa emdikce gelir.ben henüz bebegimi göremeden gelmeye basladi henüz hic kucagima almadim dokunmadim koklamadim ama o mucizevi sey süt bebek emmesede geliyor zaten hemsireler sütünü veremezsende sagcaksin böyle böyle devam etcek diyor. Hee bnm sütüm gelsede ilaç tedavisinden dolayi kuveze göndermem yasak ama elbet zamani gelcek.bnm göğüslerim küçüktür ucuda öyle ama o uc sagarken öyle bir cikiyorki inanmazsınız bide süt geldiginde hissediyorsunuz sizliyor hatta gece uyandırıyor cok dolunca.gereksiz endiselere lütfen kapilmayin allah yardımcınız oluyor.pompa da daha önce demistim hem medela hem avent natural kullandim avent daha iyi bence ama digeride kötü degil sadece aventteki masaj basligi gercekten ise yarıyor. İyi düşünün bol bol sütünuz olcak

bugün oğlum 30 hafta bitti kontrolumuz vardı herşey ii gidiyor şükür. doğum pozisyonu almış 43 cm 1490 gr umarım tüm hamişler
iyidir.

hilal kızın nasıl dualar onunla inş. kısa zamanda kucağına alırsın koklarsın

bu konuda deneyimli biri olarak söylüyorum eger bebek emmiyorsa sağmak kesinlikle gerekli.sadece depolanmış sütü değil prolaktin hormanları harekete geçiriyor makinada bir nevi emme reflexi yarattığı için süt artıyor ben kızıma tam 14 ay anne sütünü sadece sağarak verdim ve hep arttı azalmadı fazlasını dondurucuya depoladım a

kiralaman pahlıya gelir bence l fiytı mini olan 120 tl kiralamanın birçok yer günlüğünü 45 tlden aşagı vermiyor

ben sürekli kullanacağım için hast. tipini kiralıycam
oda 1000lirayı geçiyo fiyat olarak..
alsam süt olmasa elimde kalır diye kiralamayı düşünüyorum
diğer düşündüğüm modelde 360 lira swing..

canım benim sağlıklı olunda kavuşursunuz elbet. canını sıkma. artık sende bir annesiiinnn..! sütünün gelmesine çok sevindim bu iyi bişey. inş. bebişini kucağına alıp emzireceğin günler yakındır. öptm.

Ayni bezle devam etmek gerektigini duymamistim, neden acaba?

bende net bilmiyorum ama vücut ona alıştığı için sanırım. farklı kullanınca pişik yapıyor demişti bazı anneler. ben bezleri çok araştırdığım için aklımda öyle kalmış. Gerçi sen 1 numarayı farklı aldın galiba. çok sık yapacağı için yeni doğduğunda sıkıntı olmaz galiba. benim duyduğum neyle başlarsan öyle devam et

Aslinda ayni seyi soyluyoruz bebek emmiyorsa,bebek yaninda degilse yada sutun fazlasi varsa sagilmali...aslolan bebek emebiliyorsa emdikce sut artar.yoksa makina tabiki ise yarar bisey ama makinayla sagmak sutu arttirir diye bir tez yok.

kızlar bende bugün doktora gittim.27+2 günlük olmuş oğlum.ama kilosu zayıf dedi doktor,çok üzüldüm 1065grmış.azmı sizcede.birde bebeğin eşi aşağıdaymış.ama rahim kapalıymış.başına böyle birşey gelen oldumu?birde kilo alması için tavsiyeleriniz?

alla allah ya benim kızım cokmu zayıf olacak benim 27+4 de 900lü gramlardaydı of kafayı yiyecem ama dr bana normal demiştiiii

Ayni bezle devam etmek gerektigini duymamistim, neden acaba?

aynen öyle bir bezle devam etmek gerekiyor bebeğin teni ona alışıyor bez değiştirildiğinde bebekte pişiğe sebep oluyor ped gibi düşünün kızlar her ped iyi geliyormu bazıları büyük insanları bile pişik tahriş yapabiliyor, ilk kullandığınız bez bebeğinize iyi geldiyse pişik vb sorun oluşmadıysa hep onla devam etmenizi tavsiye ederim değiştirdiğiniz de yeni bez pişik yapabilir hilalcim ya okadar cok şey sormak istiyorum ki öncelikle bebeğin normal doğdu değil mi? doğum sırasında sıkıntı yaşadın mı doğum nasıl bişey açıkçası cok merak ediyorum , çok korkuyorum ;S bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah sabırr

Sagol cnm ins.aminnn diyorum iyi dileklerinize inşallah sütümu verecegim günlerde gelcek böyle dökmek de cok tuhaf.
Ama kesinlikle bu is sabir isi hmn gelmezee demoralize olmayın ben hep diyordumki inşallah olur emziririm ama gelmezsede dünyanın sonu değil. Bence olay takmamak benim kafam simdi sürekli bebekte ondan Sagarken hic düşünmeden sagdim pompaya bakmıyorum bile hemsire söyleyince ohh maşallah fln diye bende fark ettim. Ama dedim ya ilk zamanlar sabirla emzirin 3 saatte bir bebegi uyandirin emmesi için. Göğüsleriniz için herşeyin en dogali sütünüzle hafifce silin hemen kapamayin hava alsin sonra kapatin pamuklu şeyler giyin ben kremi lansinoh gunde bir sefer sürüyorum ama oda herseyi leke yapıyor öyle bi tahriş olma durumum olmadi.
Kizlat pozitif düşünün. Rabbim herseyi mükemmel bir düzende yaratmış zaten annelik içgüdüsel birşey hepinizin içinde var yavrunuz için en iyi olanı siz zaten bilirsiniz anlarsınız

Kizlar birsey soracagim daha once konusuldu mu bilmiyorum ama sut sagma makinasi alan var mi aranizda :44: bana dogumdan once mutlaka al dediler alacağım ama medela ile lansinoh arasında kararsiz kaldim :44:

canım bende ne olur ne olmaz diye aldım. avent marka elektrikli iyi bişey yani yorumlar çok iyi.

çok şükür benim bebeğimin kilosu çok iyi. aslında senin kide zayıf değil. dktr neden öyle dediki. canım tahin pekmez ye bide bol bol lor peyniri bol su iç sürekli sola uzan. bi dene bakalım inşallah bebişin kilo alır.

Canim ya ne güzel yazmissin sanki bir anda korkularim azaldi. Insallah kizini kucaginda emzirecegin günler cabucak gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…