kızlar bende bugün doktora gittim.27+2 günlük olmuş oğlum.ama kilosu zayıf dedi doktor,çok üzüldüm 1065grmış.azmı sizcede.birde bebeğin eşi aşağıdaymış.ama rahim kapalıymış.başına böyle birşey gelen oldumu?birde kilo alması için tavsiyeleriniz?
alla allah ya benim kızım cokmu zayıf olacak benim 27+4 de 900lü gramlardaydı of kafayı yiyecem ama dr bana normal demiştiiii
çok şükür benim bebeğimin kilosu çok iyi. aslında senin kide zayıf değil. dktr neden öyle dediki. canım tahin pekmez ye bide bol bol lor peyniri bol su iç sürekli sola uzan. bi dene bakalım inşallah bebişin kilo alır.
gerçekten karışıkmış canım senin tarih olayın... normal doğum mu dedi doktor peki?
evet malesef öyle canım,,, bebek baş aşağı duruyodu böyle giderse normal olur dedi. bende normal olmasını çok istiyorum etrafımdakiler kilomdan dolayı sezeyan olursun diyip beni delirtiyolar zaten inş. kolay normal doğum olur
inşallah canım.dediklerini yapacam hatta 2 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar.birde karnım pek büyümedi doktorda farketti bu iki hafta içinde karnının büyümesini takip et dedi.bilmiyorum aslında çok güvendiğim iyi bir doktor ama neden böyle şeyler söylediki.birşey olsa söylerdi heralde demi.bugün çok üzüldüm halada...
yaa normal dogumun kilolu olmakla ya da zayif olmak ile ilgisi yok. Bebegin ters gelmesi, bebegin kordona dolanmasi, kronik rahatsizliklar ( kalp, tansiyon, seker) gibi rahatsizliklarda anneyi zorlamiyorlar ve sezeryana aliyorlar. Eskiden zayif sisman diyemi ayriliyormus herkes normal dogum yapiyormus....[/QUO
gelde benim kayınvalidem ve göürümcelerine anlat anlamıyolarki hepsi aynı kafa dr nomal olur dedi diyorum.sen drun dediğine bakma doğuramazsın diyolar hele görümcenin biri dudaklarını ısıra ısıra doğum zorluklarını anlatıyo bana nasıl doğurcan çok zor ben ölümden döndüm fln diyo valla hepsini bi kaşık suda boğasım geliyo bazen bana moral verip destek olmaları gereken yerde canımı sıkıyorlar
Cehalet iste, napcan???yaa normal dogumun kilolu olmakla ya da zayif olmak ile ilgisi yok. Bebegin ters gelmesi, bebegin kordona dolanmasi, kronik rahatsizliklar ( kalp, tansiyon, seker) gibi rahatsizliklarda anneyi zorlamiyorlar ve sezeryana aliyorlar. Eskiden zayif sisman diyemi ayriliyormus herkes normal dogum yapiyormus....[/QUO
gelde benim kayınvalidem ve göürümcelerine anlat anlamıyolarki hepsi aynı kafa dr nomal olur dedi diyorum.sen drun dediğine bakma doğuramazsın diyolar hele görümcenin biri dudaklarını ısıra ısıra doğum zorluklarını anlatıyo bana nasıl doğurcan çok zor ben ölümden döndüm fln diyo valla hepsini bi kaşık suda boğasım geliyo bazen bana moral verip destek olmaları gereken yerde canımı sıkıyorlar
Kızlar simdi ciktik doktordan ama oglum herzamanki gibi elini yuzuyle kapatti ve bize goruntu vermediama cok sukur saglikli doğum pozisyonunu almis kilosuda 2.200 olmus kontrollerimizde 2 haftada bir olacakmis artik erken dogum riskide yok dedi doktorumuz simdilik bu kadar bilgi verdi
Gozunuz aydin cnm, kacinci haftadasiniz?
Cehalet iste, napcan???
Gozunuz aydin cnm, kacinci haftadasiniz?
32+1 iz normalde ama 33+0 gorunuyormus
Kızlar simdi ciktik doktordan ama oglum herzamanki gibi elini yuzuyle kapatti ve bize goruntu vermediama cok sukur saglikli doğum pozisyonunu almis kilosuda 2.200 olmus kontrollerimizde 2 haftada bir olacakmis artik erken dogum riskide yok dedi doktorumuz simdilik bu kadar bilgi verdi
Günaydınnnnnannecikler ve melekleri hepinize hayırlı güzel boll tepikli bi günn diliyorum
kızlar bende bugün doktora gittim.27+2 günlük olmuş oğlum.ama kilosu zayıf dedi doktor,çok üzüldüm 1065grmış.azmı sizcede.birde bebeğin eşi aşağıdaymış.ama rahim kapalıymış.başına böyle birşey gelen oldumu?birde kilo alması için tavsiyeleriniz?
benimde vardi, 150 / 100 ama her zaman degil. bazen 130 / 70 oluyordu. 3 gün hastanede yattim takip ettiler yorgunluktan olmus dediler ilac vermedi. Yüksek tansiyonda en önem sey idrarinda protein cikmasi. O zaman kan yoluyla bebegini besleyemiyorsun demek oluyormus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?