2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Benim oglusum 27+3 de 1100 gr di ve doktor gayet normal dedi. Seninki hicte az degil takma kafana. Saglikli olsunlarda kilo önemli degil.

alla allah ya benim kızım cokmu zayıf olacak benim 27+4 de 900lü gramlardaydı of kafayı yiyecem ama dr bana normal demiştiiii

Takmıyorumben bunları artık düşündükçe stresten yiyemez oluypr insan .Güreşicekmi bu bebelerrr sanki hep kilo hep kilo Allah hepimize sağlıklı sıhatli nasip etsin işallah

inşallah canım.dediklerini yapacam hatta 2 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar.birde karnım pek büyümedi doktorda farketti bu iki hafta içinde karnının büyümesini takip et dedi.bilmiyorum aslında çok güvendiğim iyi bir doktor ama neden böyle şeyler söylediki.birşey olsa söylerdi heralde demi.bugün çok üzüldüm halada...

Kocamannnn Gunaydin guzel anne adaylari mukemmel ANNELER ve onlarin mucize meleklerine biz bugunde erkenciyiz ama cok yakisikli oglumla randevumuz oldugu icin erken kalkmak bile cok keyifliins oda naz yapmazda kendini gosterir guzelce bize

gerçekten karışıkmış canım senin tarih olayın... normal doğum mu dedi doktor peki?

evet malesef öyle canım,,, bebek baş aşağı duruyodu böyle giderse normal olur dedi. bende normal olmasını çok istiyorum etrafımdakiler kilomdan dolayı sezeyan olursun diyip beni delirtiyolar zaten inş. kolay normal doğum olur

yaa normal dogumun kilolu olmakla ya da zayif olmak ile ilgisi yok. Bebegin ters gelmesi, bebegin kordona dolanmasi, kronik rahatsizliklar ( kalp, tansiyon, seker) gibi rahatsizliklarda anneyi zorlamiyorlar ve sezeryana aliyorlar. Eskiden zayif sisman diyemi ayriliyormus herkes normal dogum yapiyormus....

canim bazen bebegin kilo alimi durabiliyor... Ama sen dikkat et ve kilo aldir bebeisine, cünkü kilo alan bebek biraz daha güclü oluyor ve gelisimi iyi oluyor. Erken dogumda hayata daha cabuk tutunabiliyor... doktorun ondan demistir...

Kızlar simdi ciktik doktordan ama oglum herzamanki gibi elini yuzuyle kapatti ve bize goruntu vermedi ama cok sukur saglikli doğum pozisyonunu almis kilosuda 2.200 olmus kontrollerimizde 2 haftada bir olacakmis artik erken dogum riskide yok dedi doktorumuz simdilik bu kadar bilgi verdi

slmmm kızlarrr.....
kızlar bugüne kadar çok iyiy giden hamilelğimmm hemorid belasıyla savaşmakta şuan dün gece farkettim çok korkuyorum yaa sizlerdende yaşayan varmı hamilelikte oluyomuş galibaa...

Ayyy maşallah canım benimde kontrolum önümüzdeki haftaiçi bende çok merak ediyorum bakalım doktorum neler diyecek

kızlar merhaba tekrardan:)
Foruma cok yazmasamda yazılarınızı sıkı sıkı takıp ediyorum:) annisler kızçeleri ve ogulcukları hepınız ıyısınızdır umarım. bız kızımla 28+5 olduk bugun tepıklemelerıne bakılırsa ıyıyız sımdılık:) benım sıze ıkı sorum olacak yardımcı olursanız sevınırım. bırıncısı kızım ıkı uc gundur cok asagıda oynuyor sankı kolu bacagı bır anda cıkacakmıs gıbı nette okudum aynı durumu yaşayanlar var ama yıne de sıze de danısmak ıstedm sızınde oluyor mu boyle. doktor kontrolum ptesı gunu gıdınce soracagım ona da. bır de ben pendıkte oturuyorum doktorum abdulkadır sağkol kendısı yavuz selım de doktor ama ben özel muayehanesıne gıdıyorum. dogumumu pendık özel remedy hospital da eskı adıyla özkan hastanesınde yapmamı ıstedı. oranın a sınıfı bı hastane oldugunu bebek ve anne yogun bakımı oldugunu felan soledı. dogumumda kendısı olacak. bende netten arastırıyorum kımısı cok ıyı dıyor kımısı ıyı degıl dıyor hastane ıcın. bu hastane hakkında bılgısı olan varmı yardımcı olursanız cok sevınırım. kızımla ben bebıslerınızle sızı cok cok opuyoruz:)))

canım net hatırlamıyorum ama benimde ya 4 ya 5. ayda ilişki sonrası kanama olmuştu bende biraz leke şeklinde. doktora gittik hemen tabi. eşi aşağıda olduğu içinmiş. çok korkmuştuk, şimdi yukarı çıktı eşi yerine geldi şükür düzeldi yani. ama eşi aşağıda kalırsa sezeryan demişti. yani bebeğin doğumuna engel olduğu için. ne yersek bebek kilo alır bende bilmiyorum. Kontrol salı günü bakalım bizimki kaç kilo olmuş.

Bín maşallah Allaha emanet

Allah razı olsun cevabın için iki gündür o kadar kötüyüm ki ..idrarda proteine baktı doktor çok şükür kan ve idrar testim iyi çıktı..dün bütün gün ölçtüm hep yüksek çıktı tansiyonum en sonunda gece yine 16/10 çıkınca hastaneye gittik eşimle orada 13/10 a düşmüş gözüktü eğer çıkarsa yine gelmemi söylediler oradan eczaneye gidip ölçtürdük 10/6 çıktı meğer bizim bebek gezmek istiyormuş dedik hatta ama bugün yine yüksek hiçbir iş yapamadan öylece yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…