2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar şimdi siz bebiş kiloları konuşunca son kontroldeki ultrason kağıdına baktım SAT'a göre 25+3 haftalıkken 974gr mış. ama kafa ölçümleri ve diğer vücut ölçümleri değişik haftalar vermiş anlamadım. yani haftasına göre daha büyük çıkmış hep. 27+1 - 26+1 27+4 falan yazıyor diğer ölçümlerde. Hangisine göre ayarlayacağımı şaşırdım.

Sen sat a gore düşün cnm onlarda bebeğin normalinden onde gittigini gösteriyor bendede onlar 33+2 33+1 yazıyor sordum doktora gelisimi haftasina gore ilerde o yuzden dedi

Sen sat a gore düşün cnm onlarda bebeğin normalinden onde gittigini gösteriyor bendede onlar 33+2 33+1 yazıyor sordum doktora gelisimi haftasina gore ilerde o yuzden dedi

ozaman benim sat 15 şubat olduğundan 22 kasım da doğum yapacağım çıkıyor, neden doktor 5 kasım dedi ki? :S
oooffff...

Evet çok doğru geçen haftalarda doktor tv de zorunlu kalmadıkça sağmayın bebek kendi emsın dedi sapılan sütle bebeğin emerken içtiği süt aynı kalitede olmuyormuş . Bebek emdikçe yeni üretilen sütü içiyormuş.

Bu arada sbah doktor kontrolümüz vardı şükürler olsun şu anda herşey yolunda idrar tahlillerim temiz çıktı kan bugun verdin inşallah o da temiz çıkar . Ben yarım kilo vermişim bu ay ama bebek kilo almış 2 kiloyu geçmiş göbişli dedi ve malesef bu seferde yüzünü göstermedi inanırmısınız ayağı yüzündeydi ve eli ve kordonda dolanmış yüzünü kapatıyordu ne ararsan vardı başı bu sefer aşağıdaydı doktor sürekli değişir daha dedi artık 2 haftada. Bir gidicem kontrole biz de haberler bunlar sağlıkla sorunsuz hepimiz bır doğursak inşallah.

bu benim ikinci hamileliğim 5 yaşında bir kızım var oda sezaryendi yine sezaryen olacak zaten ama vaktinde gelse bari çok üzülüyorum 2 gündür inşallah seninkinin sağlığı ve kilosu iyidir

bu benim ikinci hamileliğim 5 yaşında bir kızım var oda sezaryendi yine sezaryen olacak zaten ama vaktinde gelse bari çok üzülüyorum 2 gündür inşallah seninkinin sağlığı ve kilosu iyidir

üzülme bence streste bi etken. sen daha iyi bilirsin bak maaşallah iki kere annesin :) vaktinde gelir öyle düşünme eşin aşağıda olması ile bir ilgisi yokki. benim de ilk olcak teyzesi oğluşumun kontrolleri salı günü bakalım hayırlısı hakkımızda. inş. herşey yolundadır. yüzünü gösterirde ultrason görüntüsü alınırsa paylaşcam bu sefer :)
Hepimize sağlıklı bebişler güzel doğummmmllaaarrr.... :)

ozaman benim sat 15 şubat olduğundan 22 kasım da doğum yapacağım çıkıyor, neden doktor 5 kasım dedi ki? :S
oooffff...

Doktorlar 37 hafta ve sonrasini erken dogum saymiyorlar bence ondan olanilir cunku benimde 30 ekim dogum zamanim ama doktorumuz 15 inden sonra heran bekleyecegiz gelebilir diyor

Annecikler ve minicik minicik yavruslari hepinize güzel bir haftasonu diliyorum..
O kadar cok isim oluyorki eskisi gibi sIKLikta bakamiyorum..

Arada begenip yazilari cikiyorum...

Trnaysgl ve hilal iyi haberlerinizi okudukca cok seviniyorum kizlar.. Rabbim güc ve bol bol süt versin :)
bebisleriz ve sizede saglik... Insallah en yakin zamanda bebeklerinizi kucaginiza alacaksiniz..
Zor dönemi atlatiyorsunuz ikinizde insallah

Kizlar allaha cok sükür bizde hersey yolunda gözüküyor.Sadece aksamlari cok yorgun oluyorum topuklarim agriyor yorgunluktan
Haftaya kontrolum var ...
Insallah artik dogum pozisyonunu alir bebegim..
Isim konusunda kararsizligimiz hala sürmekte iken birden EMRE ismine karar verdik :)))
telafuz u kolay bir isim ariyorduk zorlanmasin minigim büyüdügünde buralarda diye..
esim cok kisa isim istemiyordu bense aksine kisa isim istiyordum soyismimiz 8 harfli oldugu icin :))
benim Emre istedigim onunda kulagina hos geldi..
cift isim koymayi düsünseydim YUNUS Emre olurdu ama ben teki tercih ettim ....
Insallah saglikla gelir Emrecigimiz ..
artik degistirmem heralde bu isimde kaliriz :))

Neharcim yazina denk geldim güzelim insallah hersey istedginiz gibi olmustur ve cok gecmis olsun..

Miniklerini gören kontrole giden annelerin gözleri aydin olsun ,
gidecek annelerede insallah saglikli bir sekilde görürler bebeklerini..

Evett sonunda bu da oldu, sabah kahvaltıda bir dişim çattt kırıldı. Zaten dişlerim kendimi bildim bileli zayıftı, bebişim de kalan kalsiyumun hepsini bolca kullandı sanırım. Sizler nasılsınız kızlar?

öyledir o halde. saol canım. sanada hayırlısı.

Evett sonunda bu da oldu, sabah kahvaltıda bir dişim çattt kırıldı. Zaten dişlerim kendimi bildim bileli zayıftı, bebişim de kalan kalsiyumun hepsini bolca kullandı sanırım. Sizler nasılsınız kızlar?

Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine bol bolda sut ic annesi

Merhaba canım,
ne güzel yazmışsın. iyi dileklerin için tşk. ederim (kendi adıma) :)
umarım seninde herşey gönlünce olur.
sevgiler.

tatlım çok geçmiş olsun. vitamin ilaçları içiyormusun? birde süt yoğurt peynir falan ye. hatta doktor bana kaşar ye hergün demişti.
Benimde dişlerim heran düşecek gibi. nasıl ağrıyor anlatamam. gerçi şuan üşüttüğüm ve nezle olduğum içinde ağrım artmış olabilir. ama genelde anneler dişlerini hamilelik döneminde kaybediyormuş. İnş. diş kaybına uğramadan tamamlarız.

Kizlar mrb 31. Haftadayim dun cok az kahverengi kanamam oldu doktora gittim acilma sanci cikmadi. Sabah baska hastaneye gittim sukur yok bisey. Ama iki hastanede mantıklı bi aciklama yapmadi olursa gene gel dediler. Boyle bi durum yasayan var mi? Cok huzursuzum

Saol canim senden de Allah razi olsun. Ben bir sürahiye limon dilimleri atiyorum ve suyu öyle iciyorum.. Bayagi tansiyonumu düsürdü.. Dene istersen sende...

canım geçmiş olsun ama bu yoruma açık bir durum değiil yani en iyi doktorlar bilir ki zaten gitmişsin. içini ferah tut dikkat et bir daha olmaz inş. olursa bekleme hemen yine git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…