2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ozaman benim sat 15 şubat olduğundan 22 kasım da doğum yapacağım çıkıyor, neden doktor 5 kasım dedi ki? :S
oooffff...

erken döllenme olabilri. Sen son adet tarihini söylüyorsun onlarda ona göre hesap yapiyor. Ama ultrasonda bebegin kilosu büyümesine göre erken dogum tarihi veriyor, cünkü senin yumurtlama ve döllenme zamanini kesin bilemezler...

yok öyle bir sey yasamadim. süt kesigi gibi akintim oluyor zaman zaman.. Bence icerde kalmis ve zamanla renk degistirmis biseydir. üzülme ama takip et devami gelirse yine git hastaneyee

bende aynı şeyi düşünüyorum çünkü son adetim bir buçuk gün leke leke oldu. oysaki önceki aylar 5-6 gün normal regl olurdum hep.

Benim zaten hep dişlerim zayıftı kendimi bildim bileli. Vitamin almıyorum doktorum tüm değerlerin iyi gerek yok içmene artık dedi en son. Sanırım tekrar başlayacağım. İnşallah tüm dişlerim dökülmez doğuma kadar. Sen ne vitamini kullanıyorsun canım?

Bir hafta daha geride kaldı hayırlısı ile.Herkese mutlu huzurlu sinirsiz asabiyetsiz bir hafta sonu diliyorum.

canım bana doktor 2 tane yazdı biri elevit biri de gyno ferro sanol. ikisinede aylardır devam ediyorum. Benim de kan değerlerim zayıf değildi ama bebişten dolayı vücut zayıf düşmesin diye yazdı sanırım.

Kızlar doğuma şunun şurasında ne kaldı hala isim yok ortada.Allahım 6 tane isim var elimde fikirlerinizi almak istiyorum karar veremedik bi türlü.
1.metehan
2.Onur Alp
3.Alper
4.Burak
5.Tuğrul
6.Emre

Fikirlerinizi bekliyorum

kiloyla hiç bir alakası olmadığından eminim doğum şeklinin. sen gönlünü ferah tut ve tüm gevezelere kulaklarını tıka, hayırlısı olsun diye dua et canım...

seni seviyorum arkadaşım

maşallahh ikinize de artık bende meraktan çatlıyorum görmeyeli 3 hafta oldu kuzumu...
inşallah benim kontrolüm de 2 haftada bire düşerrrrr...

zorda bırakmasın inşallah Rabbim hiç birimizi...Zorda olan herkesin de yardımcısı olsun inşallah

Evett sonunda bu da oldu, sabah kahvaltıda bir dişim çattt kırıldı. Zaten dişlerim kendimi bildim bileli zayıftı, bebişim de kalan kalsiyumun hepsini bolca kullandı sanırım. Sizler nasılsınız kızlar?
bende de bir iki dolguluk diş oluştu sanırım

soy isminle uyumluysa eğer Alper

eee ben de seni seviyorum o zaman:)))

agrim günde iki kere falan yokluyordu, bugün epey bi yokladi:)) ayrica iki gündür karnim inanilmaz ser, bebeis cok fazla acitiyor...Her an her sey olabilir:))

1. Onur Alp
2. Metehan

Biz de 8 ayin sonunda Alp' e karar verdik

E o zaman bizede fikir Annem :Umut efe Babamız ; Alperen ben ve ablamız ise Eymen Doruk yada Eymen Tuna diyoruz hepside olabilir gibi ama fikirlrinizi bekliyoruzzzz

hepinize merhaba kızlarrr

ozaman benim sat 15 şubat olduğundan 22 kasım da doğum yapacağım çıkıyor, neden doktor 5 kasım dedi ki? :S
oooffff...
canım benimde satım 15 subat aynıyız bana doktorum en geç 12 kasıma kadar doğar dedi takvimim 14 kasım'a ayarlı hatta oda en geç 12 siymiş inşallah 10 kasımda doğar anlamlı olur muhtemelen erken döllenmedir bide önde gidiyorlar takmaa kafana

emre yi görünce yazmak istedim bende bebeğimin adını eskiden beri emre isterim ama eşimin adı emre en sevdiğim isim idi tabiki bu yüzden cook sevdim hayırlı olsunnnn

dediğim gibi selayhusada eşimin adı emre çok seviyorum isim olarak eşimin adı olmasaydı cocuğumun olacaktı, oğlumuzun adını teoman koyuyoruz 2, olursa da metehan düşünüyoruz yani ben 1 emre 2 metehan arasındayım )
E o zaman bizede fikir Annem :Umut efe Babamız ; Alperen ben ve ablamız ise Eymen Doruk yada Eymen Tuna diyoruz hepside olabilir gibi ama fikirlrinizi bekliyoruzzzz

doruk alpp :) yada sadece doruk

kızlar yorumlar için teşekkürler.ben aslında Metehan istiyorum eşim onur alp.kararsız kaldık bakalım.bi iki haftaya kararımızı vermemiz lazım.

kızlar iyi geceler;
ben temizlik yapıyorum genel.
mutfaktan başladım.çamaşır suyu kullanıyorum azda olsa ama korkuyorum kullanıyormusunuz?

kızlar yorumlar için teşekkürler.ben aslında Metehan istiyorum eşim onur alp.kararsız kaldık bakalım.bi iki haftaya kararımızı vermemiz lazım.
Hayırlısı :) Ne zormuş bu isim konusu ..Kızımın ismini annanem rüyasında görmüştü sorun yoktu oğlumda henüz rüyada isim gören yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…