ozaman benim sat 15 şubat olduğundan 22 kasım da doğum yapacağım çıkıyor, neden doktor 5 kasım dedi ki? :S
oooffff...
Kizlar mrb 31. Haftadayim dun cok az kahverengi kanamam oldu doktora gittim acilma sanci cikmadi. Sabah baska hastaneye gittim sukur yok bisey. Ama iki hastanede mantıklı bi aciklama yapmadi olursa gene gel dediler. Boyle bi durum yasayan var mi? Cok huzursuzum
erken döllenme olabilri. Sen son adet tarihini söylüyorsun onlarda ona göre hesap yapiyor. Ama ultrasonda bebegin kilosu büyümesine göre erken dogum tarihi veriyor, cünkü senin yumurtlama ve döllenme zamanini kesin bilemezler...
Benim zaten hep dişlerim zayıftı kendimi bildim bileli. Vitamin almıyorum doktorum tüm değerlerin iyi gerek yok içmene artık dedi en son. Sanırım tekrar başlayacağım. İnşallah tüm dişlerim dökülmez doğuma kadar. Sen ne vitamini kullanıyorsun canım?tatlım çok geçmiş olsun. vitamin ilaçları içiyormusun? birde süt yoğurt peynir falan ye. hatta doktor bana kaşar ye hergün demişti.
Benimde dişlerim heran düşecek gibi. nasıl ağrıyor anlatamam. gerçi şuan üşüttüğüm ve nezle olduğum içinde ağrım artmış olabilir. ama genelde anneler dişlerini hamilelik döneminde kaybediyormuş. İnş. diş kaybına uğramadan tamamlarız.
Benim zaten hep dişlerim zayıftı kendimi bildim bileli. Vitamin almıyorum doktorum tüm değerlerin iyi gerek yok içmene artık dedi en son. Sanırım tekrar başlayacağım. İnşallah tüm dişlerim dökülmez doğuma kadar. Sen ne vitamini kullanıyorsun canım?
kiloyla hiç bir alakası olmadığından eminim doğum şeklinin. sen gönlünü ferah tut ve tüm gevezelere kulaklarını tıka, hayırlısı olsun diye dua et canım...evet malesef öyle canım,,, bebek baş aşağı duruyodu böyle giderse normal olur dedi. bende normal olmasını çok istiyorum etrafımdakiler kilomdan dolayı sezeyan olursun diyip beni delirtiyolar zaten inş. kolay normal doğum olur
yaa normal dogumun kilolu olmakla ya da zayif olmak ile ilgisi yok. Bebegin ters gelmesi, bebegin kordona dolanmasi, kronik rahatsizliklar ( kalp, tansiyon, seker) gibi rahatsizliklarda anneyi zorlamiyorlar ve sezeryana aliyorlar. Eskiden zayif sisman diyemi ayriliyormus herkes normal dogum yapiyormus....
maşallahh ikinize deKızlar simdi ciktik doktordan ama oglum herzamanki gibi elini yuzuyle kapatti ve bize goruntu vermediama cok sukur saglikli doğum pozisyonunu almis kilosuda 2.200 olmus kontrollerimizde 2 haftada bir olacakmis artik erken dogum riskide yok dedi doktorumuz simdilik bu kadar bilgi verdi
zorda bırakmasın inşallah Rabbim hiç birimizi...Zorda olan herkesin de yardımcısı olsun inşallahEvet çok doğru geçen haftalarda doktor tv de zorunlu kalmadıkça sağmayın bebek kendi emsın dedi sapılan sütle bebeğin emerken içtiği süt aynı kalitede olmuyormuş . Bebek emdikçe yeni üretilen sütü içiyormuş.
bende de bir iki dolguluk diş oluştu sanırımEvett sonunda bu da oldu, sabah kahvaltıda bir dişim çattt kırıldı. Zaten dişlerim kendimi bildim bileli zayıftı, bebişim de kalan kalsiyumun hepsini bolca kullandı sanırım. Sizler nasılsınız kızlar?
soy isminle uyumluysa eğer AlperKızlar doğuma şunun şurasında ne kaldı hala isim yok ortada.Allahım 6 tane isim var elimde fikirlerinizi almak istiyorum karar veremedik bi türlü.
1.metehan
2.Onur Alp
3.Alper
4.Burak
5.Tuğrul
6.Emre
Fikirlerinizi bekliyorum
kiloyla hiç bir alakası olmadığından eminim doğum şeklinin. sen gönlünü ferah tut ve tüm gevezelere kulaklarını tıka, hayırlısı olsun diye dua et canım...
seni seviyorum arkadaşım
maşallahh ikinize deartık bende meraktan çatlıyorum görmeyeli 3 hafta oldu kuzumu...
inşallah benim kontrolüm de 2 haftada bire düşerrrrr...
zorda bırakmasın inşallah Rabbim hiç birimizi...Zorda olan herkesin de yardımcısı olsun inşallah
bende de bir iki dolguluk diş oluştu sanırım
soy isminle uyumluysa eğer Alper
agrim günde iki kere falan yokluyordu, bugün epey bi yokladi:)) ayrica iki gündür karnim inanilmaz ser, bebeis cok fazla acitiyor...Her an her sey olabilir:))
Kızlar doğuma şunun şurasında ne kaldı hala isim yok ortada.Allahım 6 tane isim var elimde fikirlerinizi almak istiyorum karar veremedik bi türlü.
1.metehan
2.Onur Alp
3.Alper
4.Burak
5.Tuğrul
6.Emre
Fikirlerinizi bekliyorum
aman diyim sık dişiniiiii
canım benimde satım 15 subat aynıyız bana doktorum en geç 12 kasıma kadar doğar dedi takvimim 14 kasım'a ayarlı hatta oda en geç 12 siymiş inşallah 10 kasımda doğar anlamlı olurozaman benim sat 15 şubat olduğundan 22 kasım da doğum yapacağım çıkıyor, neden doktor 5 kasım dedi ki? :S
oooffff...
emre yi görünce yazmak istedim bende bebeğimin adını eskiden beri emre isterim ama eşimin adı emre en sevdiğim isim idi tabiki bu yüzden cook sevdim hayırlı olsunnnnAnnecikler ve minicik minicik yavruslari hepinize güzel bir haftasonu diliyorum..
O kadar cok isim oluyorki eskisi gibi sIKLikta bakamiyorum..
Arada begenip yazilari cikiyorum...
Trnaysgl ve hilal iyi haberlerinizi okudukca cok seviniyorum kizlar.. Rabbim güc ve bol bol süt versin :)
bebisleriz ve sizede saglik... Insallah en yakin zamanda bebeklerinizi kucaginiza alacaksiniz..
Zor dönemi atlatiyorsunuz ikinizde insallah
Kizlar allaha cok sükür bizde hersey yolunda gözüküyor.Sadece aksamlari cok yorgun oluyorum topuklarim agriyor yorgunluktan
Haftaya kontrolum var ...
Insallah artik dogum pozisyonunu alir bebegim..
Isim konusunda kararsizligimiz hala sürmekte iken birden EMRE ismine karar verdik :)))
telafuz u kolay bir isim ariyorduk zorlanmasin minigim büyüdügünde buralarda diye..
esim cok kisa isim istemiyordu bense aksine kisa isim istiyordum soyismimiz 8 harfli oldugu icin :))
benim Emre istedigim onunda kulagina hos geldi..
cift isim koymayi düsünseydim YUNUS Emre olurdu ama ben teki tercih ettim ....
Insallah saglikla gelir Emrecigimiz ..
artik degistirmem heralde bu isimde kaliriz :))
Neharcim yazina denk geldim güzelim insallah hersey istedginiz gibi olmustur ve cok gecmis olsun..
Miniklerini gören kontrole giden annelerin gözleri aydin olsun ,
gidecek annelerede insallah saglikli bir sekilde görürler bebeklerini..
dediğim gibi selayhusada eşimin adı emre çok seviyorum isim olarak eşimin adı olmasaydı cocuğumun olacaktı, oğlumuzun adını teoman koyuyoruz 2, olursa da metehan düşünüyoruz yani ben 1 emre 2 metehan arasındayımKızlar doğuma şunun şurasında ne kaldı hala isim yok ortada.Allahım 6 tane isim var elimde fikirlerinizi almak istiyorum karar veremedik bi türlü.
1.metehan
2.Onur Alp
3.Alper
4.Burak
5.Tuğrul
6.Emre
Fikirlerinizi bekliyorum
E o zaman bizede fikirAnnem :Umut efe Babamız ; Alperen ben ve ablamız ise Eymen Doruk yada Eymen Tuna diyoruz hepside olabilir gibi ama fikirlrinizi bekliyoruzzzz
Hayırlısı :) Ne zormuş bu isim konusu ..Kızımın ismini annanem rüyasında görmüştü sorun yoktu oğlumda henüz rüyada isim gören yokkızlar yorumlar için teşekkürler.ben aslında Metehan istiyorum eşim onur alp.kararsız kaldık bakalım.bi iki haftaya kararımızı vermemiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?