kızlar iyi geceler;
ben temizlik yapıyorum genel.
mutfaktan başladım.çamaşır suyu kullanıyorum azda olsa ama korkuyorum kullanıyormusunuz?
Hayırlısı :) Ne zormuş bu isim konusu ..Kızımın ismini annanem rüyasında görmüştü sorun yoktu oğlumda henüz rüyada isim gören yok
kızlar iyi geceler;
mutfaktan başladım.çamaşır suyu kullanıyorum azda olsa ama korkuyorum kullanıyormusunuz?
Kızlar günaydın herkese.musmutlu pazarlar diliyorum hepimize:) Bişey danışıcam sizlere.bebek arabasını naptınız.ya ben çok araştırdım.aslında wollex new york alçaktım kararımı vermiştim.yorumları okudum kimi çok ama çok memnun kimi hantallığından şikayetçi.kimi her arabanın bagajına sığmıyor diyo.bide hauck malibu var.oda hoşuma gitti.ama onunda türkiyede satış noktalarını bulamadım.nettende genelde yorumlar güzel ama netten bile satan bi yer bulamadım bulsamda stokta yok diyo ve fiyatını öğrenemedim.wollex görüntü olarak çok hoşuma gitti çok kaliteli duruyo ama gidip yerinde görmek lazım eğirdirde satan yer yok.bu iki markayı gören yada bilen yada güzel bi model öneren varmı.
Bide sizce bebek arabasına şu an gerek varmı.doğum zaten kışa gelcek.bebişlerimizi sokağa çıkıp gezdirmicez nasılsa ancak yazın kullanıcaz yada havalar ısınınca.ben ıspartadayım burda kış sert geçiyo.acaba havalar ısınıncamı alsam diyorum bazen alsamda boş boş durucak.
Aynı sorun bende de var maalesef. Kafam çok karışık bu konuda. Bende vanda yaşıyorum ve buranında kışı çok soğuk. Ben chicco nun trio enjoy travel sistemini düşünüyorum bu ara e bebekte 900 lira. Pahalı bir takım ama portbebesi beni çok cezbediyor. Bebek arabasına da takıldığı için rahat rahat kontrole, alışverişe falan gideriz diye düşünüyorum kışın. Bende kardeşime baktırcam istanbulda. Onların yorumlarına göre birşeyler yapıcam. Çünkü böyle dokunmadan tartmadan bakmadan almak çok zor. Burda da hiç istediğim bebek arabaları yok doğrusu. Bir de sling olayı var. Acaba kışın hiç arabayla portbebeyle uğraşmayıp bebeği slingin içine atıp mı gezdirsem diye düşünüyorum. O yüzden anneme hep wrap sling hem de mei tai sling diktiriyorum. Belki onlar daha kullanışlı olur bilmiyorum. Ama gene de bebek arabasını yaza bırakmıcam ne olur ne olmaz. Belki slingin içine girmez bebek arabasını kullanırız. Hep chicco bakıyorum ben diğer markalar içime sinmiyor bir türlü. Zaten sinenlerde chicco dan pahalı. Belki de gezip görsem fikrim değişir ama şimdilik chicco diyorum...
:))))) Aynen keşke ben de rüyamda görsem diyorum bazen.işim kolay olurdu:)
Günaydın kızlar hepinize
hepimize sağlıklı bol tepikli bir pazar dilerim...
bir ben mi böleyim bilmiyorum ama sabahları dinlenerek değil dayak yemiş gibi kalkıyorum... gecede 4 kere falan tuvalete kalkıyorum zaten... normalinde uykuya doymayan ben 1 saat uyuyup uyansam bi daha uykum gelmiyor falan falan...
canım bende aynı sen gibiyim artık düzgün uyuyamıyorum sabahlarıda aynı şekilde uyanıyorum ayaklarımın üstüne basamıyorum neredeyse çatır çutur ses gelcek üzerine bastıkça çok zorlanıyorum.en az 2 kez lavabo için uyanıyorum.e onun dışında bel ağrılarına uyanıyorum.uykusuz gecelere hazırlık galiba:))
hepinize merhaba kızlarrr
canım benimde satım 15 subat aynıyız bana doktorum en geç 12 kasıma kadar doğar dedi takvimim 14 kasım'a ayarlı hatta oda en geç 12 siymiş inşallah 10 kasımda doğar anlamlı olurmuhtemelen erken döllenmedir bide önde gidiyorlar takmaa kafana
canım selam,
sevindim aynı gidiyoruz yani. doğru söylüyorsun aynı düşünüyoruz sanırım. bende 10 kasım olsun isterim ama eşimde 8 kasım istiyor çünkü doğum günü 8 kasım :) sağlıklı olsunlarda :)
sen nerdeydin il olarak?
kızlar iyi geceler;
herkese günaydinnn, mutlu pazarlarrrrr....benim ader sancilarim devam halaaa..
Günaydın kızlar hepinize
bir ben mi böleyim bilmiyorum ama sabahları dinlenerek değil dayak yemiş gibi kalkıyorum... gecede 4 kere falan tuvalete kalkıyorum zaten... normalinde uykuya doymayan ben 1 saat uyuyup uyansam bi daha uykum gelmiyor falan falan...
agrim günde iki kere falan yokluyordu, bugün epey bi yokladi:)) ayrica iki gündür karnim inanilmaz ser, bebeis cok fazla acitiyor...Her an her sey olabilir:))
Günaydın kızlar hepinize
aynen canısı...
geçen hafta sabahtan akşama adar sancıdı hafiften... bel ağrımda çok vardı... doktor yatacaksın dedi... çocuğum var diye evde yatmayı istedim devamlı olursa hastanede yatacaksın dedi...
o günden beri günde bir iki kez oluyor 15 -20 dk sürüyor ama yatınca geçiyor...
Birde aşırı gerginlik var karnımda...
sen doktora göründünmü arkadaşım... göründüysen ne dedi... erken doğum olabilir mi dedi...
ay bende aynı modelim merak etme yalnız değilsin. uykusuzluk çekiyorum özellikle son 15-20 gündür. şimdi bide üşütmüşüm ağzım burnum dolu boğazım acıyo nefes alamıyorum. birde reflü var ağzıma acı sular geliyo... deli olcam güzelce sabaha kadar hiç uyuyamadım zombi gibi geziyorum. bu gece sabaha karşı mide yanması ve burun tıkanıklığı ile uyandım 04:30 gibi ve önce banyo sonra mutfak. süt ısıtıp içtim kendime getirdi beni mideme iyi geldi. sonra tekrar uyandım oğlum vurunca falan filan. sabah 9 da tam daldım güzelce karşı komşunun evinde tadilat başladı matkaplar çekiçler falan. şaka gibiii...
canım kolay gelsin. kullanıyorum valla yapacak bişey yok. çamaşır suyu olmadan olmaz. ama oğlumun odasına sokmadım sokmam aslaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?