2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben kocaeli deyim canımm evet aynı gidiyoruz şuan bakalım bebişlerimiz hangi günlerde doğacak :) sen nerdeydinn

alla allah ya benim kızım cokmu zayıf olacak benim 27+4 de 900lü gramlardaydı of kafayı yiyecem ama dr bana normal demiştiiii

cnm benimde yakınene o haftalarda o kilolardı sonradan alıosun bebeişe ya benimde 900 grmdı. suan 2500 kilo takma bnce bukadar kafana cocuğa kilo alman içinde sebze ye aburcuburdan uzak dur derim.

benim oğlum 20 gün erken doğdu.. bu da erken doğabilir dedidoktor.. o yüzden heycanlandım... hayırlısı bakalım.. yarın yazarsın doktorun dediklerini...

cnm benimde yakınene o haftalarda o kilolardı sonradan alıosun bebeişe ya benimde 900 grmdı. suan 2500 kilo takma bnce bukadar kafana cocuğa kilo alman içinde sebze ye aburcuburdan uzak dur derim.

ciddi misin canım saol valla içimi ferahlattın ben pek vitaminlerime falan özen göstermiyodum ama korkudan artık hiç aksatmadan içiyorum bebegim iyi olsunda o igrenç kokulu ilaçları bile içerim

ciddi misin canım saol valla içimi ferahlattın ben pek vitaminlerime falan özen göstermiyodum ama korkudan artık hiç aksatmadan içiyorum bebegim iyi olsunda o igrenç kokulu ilaçları bile içerim

walla cnm bnde kullanmıyorum vitamin doktorum sadce kan hapı werdi onuda pek düzenli içtiğim sölenemez

walla cnm bnde kullanmıyorum vitamin doktorum sadce kan hapı werdi onuda pek düzenli içtiğim sölenemez

canm bende pek kullanmıyodum kan ilacımı ama ben kan degerlerim çok düştü 1 taneyi atmazken ben dr günde 2 ye çıkarttı yoksa dogum zamanı sıkıntı yaşayabiliyo anne

Nisa senin kaçıncı haftada 2500 kilo canım benim 30+ larda 1.650 falandı kaç kilo oldu çok merak ediyorum.. Erken doğum riskim var ilaçlarla zor tutuyoruz sıpayı..

Nisa senin kaçıncı haftada 2500 kilo canım benim 30+ larda 1.650 falandı kaç kilo oldu çok merak ediyorum.. Erken doğum riskim var ilaçlarla zor tutuyoruz sıpayı..

Hakikaten bu kasım bebişleri çok yaramazlar çok aceleciler.Hepsi bir an önce gelme derdinde kuzuların.Bende korka oldum sanki taharetlenirken el ele tutuşucaz gibi geliyor bu ara

selam kızlar nasılsınız
benim arada bir agrim oluyor adet sancısı gibi kayinvalidem korkutuyo sen yakında doğurursun diyo bide biraz yürüyüş yapsam hemen karnım ağrıyo acaba yurumemem mi gerekiyor doktorum herşey normal diyor ama insan endişeleniyor hiçbir hazırlığım yok sizde de oluyor mu agri yürüyüş bu aylarda sakincali mi sizce

kataleya cnaım haklısın bir an önce gelmek istiyor bebişlerimiz:)....bi kaç sayfa önceye döndüm..vitamin kullanımıyla ilgil konular konuşulmuş..malesef bende kullanmıyordum( eşim çok kızıyordu..ne vitamin ne kan hapı hiç birisini kokuyor diye kullanamadım...ama geçen rahatsızlandıktan sonra şimdi hepsini kullanıyorum...doktorum cal-d vit , magvital verdi birde idrar yolları için aksef antibiyotik verdi..magvital önemliymiş bacak krampı, erken doğum sancılarını engelliyormuş..kan haplarınıda içiyorum.....artık midem bulanıyor..o kadar çok şey içiyorum ki...bu arada mide bulantısı ve kusmalarım yine başldı..yine kokulara hassasiyetim var...yine yemek yiyememeye başladım sadece çorba içiyorum.
babam yine hastaneden çıkmadı, geçmiyor rahatsızlığı;kızlar dua edermisiniz babam için... çok özleidm annemi babamı..kendimi aşırı derecede yalnız hissediyorum....en çok anneme babama ihtiyacım olduğu dönemde çok canım sıkılıyor...geçen gün hastaneye çağırdılar ğara falan verdi babam...bişeyler alın dedi..annemde artık benden sana fayda olmayacak sanırım kızım...istersen akrabalara söylerim yardımcı olsunlar sana dedi...beşik almaya çıktık..nasıl ağrı saplandı karnıma iki büklüm oldum hemen eve dndük...annem yanıma gelsin istiyorum..sarılmak istiyorummmmm anneme babama

Son düzenleme:
saliha canım bend eişe yürüyerek gidiyordum akşamlarıda yürüyordum....sabah 25 dakka akşam 25 dakka yürüyordum. kendime iyi gelir diye düşünürken son zamanlarda kasıklarıma adet sancısı gibi sancılar saplandı...braxton-hicks kasılmaları deniyorya ondan zannettim..en son gerçekten işyerinde duramayacak duruma geldim..doktora söylediğimde kesinlikle yürüyüşü yasakladı..sadece wc ye gideceksin dedi... canım doktoruna sor...ben kendimi o kadar yorulmaz zannederken..şuan bel ağrısından sürekli yatıyorum..nasıl böyle oldum şaşırıyorum...akşama kadar sürekli pıtır pıtır gezinirdim ben..iyiyidim yani...aman dikkat et... biraz dinlen .bebeklerimiz doğunca bol bol yürürüz.

canım rabbim babana şifa versin biran öncede annen yanında olsun inşallahh. kuzum üzme kendini şimdi hormonlar etkisiyle duygusalız o yüzdende insan anne babasını yanında istiyo.canım ilacların mide bulantısı yapabilir banada drum kramp için ilaç vermişti bacagımı oynatamıyodum yerimden sonra bana dedi mideni fena yapabilir akşam iç dedi gercektende midemi mahvetmişti ama bacagıma iyi geldi artık kullanmıyorum sana tavsiyem akşam iç ilaclarını belki o zaman daha rahat edersin

ayy bendede o sorun var yürüyüş yaptıgımda karnım sertleşip agrı oluyodu demek benim içinde yürüyüş iyi degil iyiki söyledin canım yaa

kızlar demir eksikligi gelişimi etkiliyor unutmyın

aaaaaaa ciddi misin ayyy ya benim canım belki komik gelebilir ama kızlar inanılmaz derecede toprak istiyo böyle dolu dolu agzıma alıp yemek istiyorum bunun nedenide demir eksikliginden biliyodum ve ben salak gibi dra söylememiştim belki demir için özel ilaç verirdi saol canım ya bilgilendirdigin için

dün alış verişe çıktım bebek alış verişinde birkaç küçük eksik var kendim için 2 takım lohusa pijaması sabahlıklı 1 takımda kızımdan kalan var 3 tane emzirme atleti 3 tane emzirme südyeni 6 tane çamaşır doğum sonrasında çok işe yarayan hasta bezinden ilk gün kanama çokoldugu için 1 paket .2 paket göğüs pedi ve normal uzun kanatlı ped hazırladım sizdeki hazırlıklar ne durumda ben 27 eylülde izne ayrılcam o zaman yıkayıp çantaya yerleştircem

bebek malzeme çantası ne marka aldınız ben daha öncekızımda beybi markallı bir çanta almıştımhiç kullanışlı çıkmadı hemen kenarlarından açıldı şimdi arkadaş elite markasını önerdi 3 yıldan fazladır kullanıyormuş çok memnunmuş biberon için termoslu gözü varmış siz ne aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…