canım selam,
sevindim aynı gidiyoruz yani. doğru söylüyorsun aynı düşünüyoruz sanırım. bende 10 kasım olsun isterim ama eşimde 8 kasım istiyor çünkü doğum günü 8 kasım :) sağlıklı olsunlarda :)
sen nerdeydin il olarak?
alla allah ya benim kızım cokmu zayıf olacak benim 27+4 de 900lü gramlardaydı of kafayı yiyecem ama dr bana normal demiştiiii
yarin randevum insallah arkadasim...Ebeyle her hafta görüsüyoruz, yalanci sancilar bunlar... EE artik bir ay yaticaz dinlencez, diyorlar ama ben hala ev isi camasir derdindeyim:)) Erken dogum icin iki hafta önce tansiyon yok yükselmisti bende acile gittik rahimde acilma yada sanci görülmedi. ama 3 gün kaldim hastanede. erken dogum yok dediler... Yarin doktor ne dicek artik bilmiyoum. Benim 15 20 gün erken gelme ihtimali var zaten, erken döllenme oldu. Sat a göre 31 ekim ama 15-20 gün geri olabilir. Hayirlisi neyse o olsun...
cnm benimde yakınene o haftalarda o kilolardı sonradan alıosun bebeişe ya benimde 900 grmdı. suan 2500 kilo takma bnce bukadar kafana cocuğa kilo alman içinde sebze ye aburcuburdan uzak dur derim.
ciddi misin canım saol valla içimi ferahlattın ben pek vitaminlerime falan özen göstermiyodum ama korkudan artık hiç aksatmadan içiyorum bebegim iyi olsunda o igrenç kokulu ilaçları bile içerim
walla cnm bnde kullanmıyorum vitamin doktorum sadce kan hapı werdi onuda pek düzenli içtiğim sölenemez
canm bende pek kullanmıyodum kan ilacımı ama ben kan degerlerim çok düştü 1 taneyi atmazken ben dr günde 2 ye çıkarttı yoksa dogum zamanı sıkıntı yaşayabiliyo anne
biliyorum cnm unutuyorum bnde içmeyi..
Nisa senin kaçıncı haftada 2500 kilo canım benim 30+ larda 1.650 falandı kaç kilo oldu çok merak ediyorum.. Erken doğum riskim var ilaçlarla zor tutuyoruz sıpayı..
kataleya cnaım haklısın bir an önce gelmek istiyor bebişlerimiz:)....bi kaç sayfa önceye döndüm..vitamin kullanımıyla ilgil konular konuşulmuş..malesef bende kullanmıyordum( eşim çok kızıyordu..ne vitamin ne kan hapı hiç birisini kokuyor diye kullanamadım...ama geçen rahatsızlandıktan sonra şimdi hepsini kullanıyorum...doktorum cal-d vit , magvital verdi birde idrar yolları için aksef antibiyotik verdi..magvital önemliymiş bacak krampı, erken doğum sancılarını engelliyormuş..kan haplarınıda içiyorum.....artık midem bulanıyor..o kadar çok şey içiyorum ki...bu arada mide bulantısı ve kusmalarım yine başldı..yine kokulara hassasiyetim var...yine yemek yiyememeye başladım sadece çorba içiyorum.
babam yine hastaneden çıkmadı, geçmiyor rahatsızlığı;kızlar dua edermisiniz babam için... çok özleidm annemi babamı..kendimi aşırı derecede yalnız hissediyorum....en çok anneme babama ihtiyacım olduğu dönemde çok canım sıkılıyor...geçen gün hastaneye çağırdılar ğara falan verdi babam...bişeyler alın dedi..annemde artık benden sana fayda olmayacak sanırım kızım...istersen akrabalara söylerim yardımcı olsunlar sana dedi...beşik almaya çıktık..nasıl ağrı saplandı karnıma iki büklüm oldum hemen eve dndük...annem yanıma gelsin istiyorum..sarılmak istiyorummmmm anneme babama
saliha canım bend eişe yürüyerek gidiyordum akşamlarıda yürüyordum....sabah 25 dakka akşam 25 dakka yürüyordum. kendime iyi gelir diye düşünürken son zamanlarda kasıklarıma adet sancısı gibi sancılar saplandı...braxton-hicks kasılmaları deniyorya ondan zannettim..en son gerçekten işyerinde duramayacak duruma geldim..doktora söylediğimde kesinlikle yürüyüşü yasakladı..sadece wc ye gideceksin dedi... canım doktoruna sor...ben kendimi o kadar yorulmaz zannederken..şuan bel ağrısından sürekli yatıyorum..nasıl böyle oldum şaşırıyorum...akşama kadar sürekli pıtır pıtır gezinirdim ben..iyiyidim yani...aman dikkat et... biraz dinlen .bebeklerimiz doğunca bol bol yürürüz.
kızlar demir eksikligi gelişimi etkiliyor unutmyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?