ay bende aynı modelim merak etme yalnız değilsin. uykusuzluk çekiyorum özellikle son 15-20 gündür. şimdi bide üşütmüşüm ağzım burnum dolu boğazım acıyo nefes alamıyorum. birde reflü var ağzıma acı sular geliyo... deli olcam güzelce sabaha kadar hiç uyuyamadım zombi gibi geziyorum. bu gece sabaha karşı mide yanması ve burun tıkanıklığı ile uyandım 04:30 gibi ve önce banyo sonra mutfak. süt ısıtıp içtim kendime getirdi beni mideme iyi geldi. sonra tekrar uyandım oğlum vurunca falan filan. sabah 9 da tam daldım güzelce karşı komşunun evinde tadilat başladı matkaplar çekiçler falan. şaka gibiii...
hahahah yok yok yalniz degilsinnn:)) sen yine iyi dört müs. benim bazen daha cok oluyor saat basi falan:)) heryerlerim agriyarak kalkiyorum, ellerimi kullanamiyorum bir süre, yere basmiyor ayaklarim aciyor.... az kaldiii dayanin anneler, direninnn:))
geçniş olsun canım... ıhlamur seviyorsan hamilelerin güvenle içebileceği çaylar arasında. bal limon tarçınlı ıhlamur üst solunum yollarını bayağı hahatlatır...
benimde şişkinler çok
yarım saat ayakta dursam ayaklarım şişiyooo....
bayanlar zaman gecmıyo sankı ya. hiç bitmicekmiş gibi.. bi benmi öyle hissediyorumm :44:
selam kızlar nasılsınız
benim arada bir agrim oluyor adet sancısı gibi kayinvalidem korkutuyo sen yakında doğurursun diyo bide biraz yürüyüş yapsam hemen karnım ağrıyo acaba yurumemem mi gerekiyor doktorum herşey normal diyor ama insan endişeleniyor hiçbir hazırlığım yok sizde de oluyor mu agri yürüyüş bu aylarda sakincali mi sizce
kataleya cnaım haklısın bir an önce gelmek istiyor bebişlerimiz:)....bi kaç sayfa önceye döndüm..vitamin kullanımıyla ilgil konular konuşulmuş..malesef bende kullanmıyordum( eşim çok kızıyordu..ne vitamin ne kan hapı hiç birisini kokuyor diye kullanamadım...ama geçen rahatsızlandıktan sonra şimdi hepsini kullanıyorum...doktorum cal-d vit , magvital verdi birde idrar yolları için aksef antibiyotik verdi..magvital önemliymiş bacak krampı, erken doğum sancılarını engelliyormuş..kan haplarınıda içiyorum.....artık midem bulanıyor..o kadar çok şey içiyorum ki...bu arada mide bulantısı ve kusmalarım yine başldı..yine kokulara hassasiyetim var...yine yemek yiyememeye başladım sadece çorba içiyorum.
babam yine hastaneden çıkmadı, geçmiyor rahatsızlığı;kızlar dua edermisiniz babam için... çok özleidm annemi babamı..kendimi aşırı derecede yalnız hissediyorum....en çok anneme babama ihtiyacım olduğu dönemde çok canım sıkılıyor...geçen gün hastaneye çağırdılar ğara falan verdi babam...bişeyler alın dedi..annemde artık benden sana fayda olmayacak sanırım kızım...istersen akrabalara söylerim yardımcı olsunlar sana dedi...beşik almaya çıktık..nasıl ağrı saplandı karnıma iki büklüm oldum hemen eve dndük...annem yanıma gelsin istiyorum..sarılmak istiyorummmmm anneme babama
aaaaaaa ciddi misinayyy ya benim canım belki komik gelebilir ama kızlar inanılmaz derecede toprak istiyo böyle dolu dolu agzıma alıp yemek istiyorum bunun nedenide demir eksikliginden biliyodum ve ben salak gibi dra söylememiştim belki demir için özel ilaç verirdi saol canım ya bilgilendirdigin için
pazartesim nasılsın kuzum yaw bayadır konuşamıyoruz bebeginnasıl herşey yolundamı
Allaha şükür iyiyim canım...sadece geceleri biraz uyku sorunum oluyor, sık uyanma, uyanınca uyuyamama, sağımın solumun tutulması gibi ama onun haricinde iyiyiz şükürler olsun ki...
haftaya doktora gidicem meraktan çatlıyorum kuzum ne kadar oldu diye, tabi bide suyum falan herşey iyi devam ediyormu diye..
eksik alışverişlerimizi de bu gün yaptık sadece bebek bezi ve ıslak mendil kaldı geriye, bi yandan da aldıklarımı yıkayıp ütüleyip ya dolaba kaldırıyorum ya da hastane valizime yerleştiriyorum...
sizde durumlar nasıl canım, isim krizini çözdünüz mü?
canım gercekten ben böyle bişey görmedim resmen toprak aşeriyorum anlatamam sana ya böyle agız dolusu yemek istiyorum ama bebegime zararı olur diye yemiyorum herşey kızım içincanım bende düzgün uykuya hasret kaldım sürekli tuvalete çıkmaktan uykumun anlamı kalmıyo.
benim dra gitmeme daha var bakalım nasıl olacak bebegimi özledim gecen elini parmagı emmekten yüzünü pek göremedim.alışverişide ne güzel halletmişsindaha benim çoook eksigim var bugün internetten lohusa pijaması aldım bakalım yavaş yavaş hallediyoruz bizde allaha şükür internetim var yoksa hiç bişey alamazdım ben. isim konusunda anlaştık gibi zeynep selma olacak inşallahh
canım gercekten ben böyle bişey görmedim resmen toprak aşeriyorum anlatamam sana ya böyle agız dolusu yemek istiyorum ama bebegime zararı olur diye yemiyorum herşey kızım içincanım bende düzgün uykuya hasret kaldım sürekli tuvalete çıkmaktan uykumun anlamı kalmıyo.
benim dra gitmeme daha var bakalım nasıl olacak bebegimi özledim gecen elini parmagı emmekten yüzünü pek göremedim.alışverişide ne güzel halletmişsindaha benim çoook eksigim var bugün internetten lohusa pijaması aldım bakalım yavaş yavaş hallediyoruz bizde allaha şükür internetim var yoksa hiç bişey alamazdım ben. isim konusunda anlaştık gibi zeynep selma olacak inşallahh
Hakikaten bu kasım bebişleri çok yaramazlar çok aceleciler.Hepsi bir an önce gelme derdinde kuzuların.Bende korka oldum sanki taharetlenirken el ele tutuşucaz gibi geliyor bu ara
bende lohusa malzemelerini internetten aldim, cok ucuza geldi.. Annelr hep bir takim buluyorlr resim cekiyorlardi 200 tl üzeri fiyat.. Degmez vallaaa.. Bir arkadasim tatil dönüsü sag olsun getirdi bugün elime ulasti. Hepsini yaikadim ütülücem valize kocam birini. Sanirim hastane icin bir tane yeter..ben internetten bebek sekerinide verdim siparis oda geldi...
bebek şekerlerini ve lohusa malzemesini hani siteden verdin eşim aldığım lohusa malzemelerini pek beenmedi burada fazla alternatif yok eşim netten al dedi bunları iadeedelim dedi ama alırsalar iade etcem
bende lohusa malzemelerini internetten aldim, cok ucuza geldi.. Annelr hep bir takim buluyorlr resim cekiyorlardi 200 tl üzeri fiyat.. Degmez vallaaa.. Bir arkadasim tatil dönüsü sag olsun getirdi bugün elime ulasti. Hepsini yaikadim ütülücem valize kocam birini. Sanirim hastane icin bir tane yeter..ben internetten bebek sekerinide verdim siparis oda geldi...
Nikkkyy toprak mi istiyor caninn,, valla duymustum ama inanmamistim.. Cokk sükür hic bir seye asermedim..Allah kolaylik versin sanirim rahatsiz edici bisey...
Nikkkyy toprak mi istiyor caninn,, valla duymustum ama inanmamistim.. Cokk sükür hic bir seye asermedim..Allah kolaylik versin sanirim rahatsiz edici bisey...
Kizlar birsey soracagim daha once konusuldu mu bilmiyorum ama sut sagma makinasi alan var mi aranizda :44: bana dogumdan once mutlaka al dedileralacağım ama medela ile lansinoh arasında kararsiz kaldim :44:
Kızlar bu arada hazırlıklarımız devam ederken, aylardır yaptığım araştırmalar sonucu bebek bezi olarak huggies yenidoğan 1 numara almaya karar verdim. Siz bir araştırma yaptınız mı? bu konuda ne düşünüyorsunuz?
canım bende pijamamı 65 liraya aldım sabahlıgıda var uygun geldi bana dedim kacırmayımben daha canta falan hazırlamadım onuda artık hazırlamam gerekiyo yaa
evet canım gercekten çok acayip bişey böyle buram buram kokuya burnumda yere yapışmamak için zor tutuyorum kendimiallahım tez zamanda gecirsin bu istegimi inşallah
Pıjama ve sabahlığıni internetten tercih edenler link atabilirmisisiniz.Birde bedenini nasıl aldıniz .?
evet canım aynen öyle birkaç haftaya kadar hiç yorulmuyordum biran da ağırlaştım sanki sürekli oturmak bile rahatsızlık veriyor yürümeyi soracağım doktora büyük ihtimalle banada yasaklar doğum kolay olur diye yuruyordum ama bu sancı normal olmasa gerek teşekkürler canım ilgin için :)saliha canım bend eişe yürüyerek gidiyordum akşamlarıda yürüyordum....sabah 25 dakka akşam 25 dakka yürüyordum. kendime iyi gelir diye düşünürken son zamanlarda kasıklarıma adet sancısı gibi sancılar saplandı...braxton-hicks kasılmaları deniyorya ondan zannettim..en son gerçekten işyerinde duramayacak duruma geldim..doktora söylediğimde kesinlikle yürüyüşü yasakladı..sadece wc ye gideceksin dedi... canım doktoruna sor...ben kendimi o kadar yorulmaz zannederken..şuan bel ağrısından sürekli yatıyorum..nasıl böyle oldum şaşırıyorum...akşama kadar sürekli pıtır pıtır gezinirdim ben..iyiyidim yani...aman dikkat et... biraz dinlen .bebeklerimiz doğunca bol bol yürürüz.
slmmm kızlarrr.....
kızlar bugüne kadar çok iyiy giden hamilelğimmm hemorid belasıyla savaşmakta şuan dün gece farkettim çok korkuyorum yaa sizlerdende yaşayan varmı hamilelikte oluyomuş galibaa...
teşekkürler canım bende duydum iyi geldiğini doğum için çok faydalı ama benim ki hafif olmuyor sanki yerçekimi fazlalasiyor o anda Rabbim hepimize kolaylik versin tekrar teşekkürlerbana da çok hızlı geçiyor sanki canım yaa... ne ara 31 oldum da bitirdim bilmiyorum, sanki 8 hafta göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve ben hamileliğime doyamayacağım diye korkuyorummmm
ben her gün çok yürüyorum az kasık ağrım oluyor ama önemsemiyorum ben açıkçası, çok yoğun değil ağrı...aksine yürüyüş ve bu kasılmalar normal doğuma hazırlık diye biliyorum ben...
canım babana acil şifalar olsun inşallah...sen kendine çok dikkat et, Rabbim her şeyinin bir kolayını verecek inşallah...
ben toprak yiyen bir hamile görmüştüm, hemde kendi memleketinden kargoyla toprak getirtiyordu oranın toprağını yiyordu
Bide sizce bebek arabasına şu an gerek varmı.doğum zaten kışa gelcek.bebişlerimizi sokağa çıkıp gezdirmicez nasılsa ancak yazın kullanıcaz yada havalar ısınınca.ben ıspartadayım burda kış sert geçiyo.acaba havalar ısınıncamı alsam diyorum bazen alsamda boş boş durucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?