2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

geçniş olsun canım... ıhlamur seviyorsan hamilelerin güvenle içebileceği çaylar arasında. bal limon tarçınlı ıhlamur üst solunum yollarını bayağı hahatlatır...

benimde şişkinler çok
yarım saat ayakta dursam ayaklarım şişiyooo....

pazartesim nasılsın kuzum yaw bayadır konuşamıyoruz bebegin nasıl herşey yolundamı

bayanlar zaman gecmıyo sankı ya. hiç bitmicekmiş gibi.. bi benmi öyle hissediyorumm :44:

bana da çok hızlı geçiyor sanki canım yaa... ne ara 31 oldum da bitirdim bilmiyorum, sanki 8 hafta göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve ben hamileliğime doyamayacağım diye korkuyorummmm

ben her gün çok yürüyorum az kasık ağrım oluyor ama önemsemiyorum ben açıkçası, çok yoğun değil ağrı...aksine yürüyüş ve bu kasılmalar normal doğuma hazırlık diye biliyorum ben...

canım babana acil şifalar olsun inşallah...sen kendine çok dikkat et, Rabbim her şeyinin bir kolayını verecek inşallah...

ben toprak yiyen bir hamile görmüştüm, hemde kendi memleketinden kargoyla toprak getirtiyordu oranın toprağını yiyordu

pazartesim nasılsın kuzum yaw bayadır konuşamıyoruz bebegin nasıl herşey yolundamı

Allaha şükür iyiyim canım...sadece geceleri biraz uyku sorunum oluyor, sık uyanma, uyanınca uyuyamama, sağımın solumun tutulması gibi ama onun haricinde iyiyiz şükürler olsun ki...
haftaya doktora gidicem meraktan çatlıyorum kuzum ne kadar oldu diye, tabi bide suyum falan herşey iyi devam ediyormu diye..
eksik alışverişlerimizi de bu gün yaptık sadece bebek bezi ve ıslak mendil kaldı geriye, bi yandan da aldıklarımı yıkayıp ütüleyip ya dolaba kaldırıyorum ya da hastane valizime yerleştiriyorum...
sizde durumlar nasıl canım, isim krizini çözdünüz mü?

canım gercekten ben böyle bişey görmedim resmen toprak aşeriyorum anlatamam sana ya böyle agız dolusu yemek istiyorum ama bebegime zararı olur diye yemiyorum herşey kızım için canım bende düzgün uykuya hasret kaldım sürekli tuvalete çıkmaktan uykumun anlamı kalmıyo.
benim dra gitmeme daha var bakalım nasıl olacak bebegimi özledim gecen elini parmagı emmekten yüzünü pek göremedim.alışverişide ne güzel halletmişsin daha benim çoook eksigim var bugün internetten lohusa pijaması aldım bakalım yavaş yavaş hallediyoruz bizde allaha şükür internetim var yoksa hiç bişey alamazdım ben. isim konusunda anlaştık gibi zeynep selma olacak inşallahh

hadi maşallah hepimize ve yavrularımıza Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza aldığımız günleri yaşatsın inşallahhh
aslında biraz erkenci davranıyorum biliyorum hazırlıklar için ama okullar açılıp işlerim iyice yoğunlaşmadan halledip kafamı rahatlatmak istedim...
toprak yeme olayını doktora sor tabiii, ama dediğim gibi yiyen birini tanıyorum aşeriyosan tadına bakabilirsin en azından temiz toprağın bence...
isim konusunun çözülmesine de sevindim, sıkma canını hiç bişeye...

bende lohusa malzemelerini internetten aldim, cok ucuza geldi.. Annelr hep bir takim buluyorlr resim cekiyorlardi 200 tl üzeri fiyat.. Degmez vallaaa.. Bir arkadasim tatil dönüsü sag olsun getirdi bugün elime ulasti. Hepsini yaikadim ütülücem valize kocam birini. Sanirim hastane icin bir tane yeter..ben internetten bebek sekerinide verdim siparis oda geldi...

Nikkkyy toprak mi istiyor caninn,, valla duymustum ama inanmamistim.. Cokk sükür hic bir seye asermedim..Allah kolaylik versin sanirim rahatsiz edici bisey...

Hakikaten bu kasım bebişleri çok yaramazlar çok aceleciler.Hepsi bir an önce gelme derdinde kuzuların.Bende korka oldum sanki taharetlenirken el ele tutuşucaz gibi geliyor bu ara

Çok iyi ya :) bende aynen öyle hissediyorum 34. Hafta ya gelsem rahatlayacağım yahu pöf çok yaramaz bunlar çok

bebek şekerlerini ve lohusa malzemesini hani siteden verdin eşim aldığım lohusa malzemelerini pek beenmedi burada fazla alternatif yok eşim netten al dedi bunları iadeedelim dedi ama alırsalar iade etcem

Merhaba tatli anneler, benim de ilk bebegim kasimda gelicek insallah, cok heyecanli bir surecmis hamilelik, internetten bebis icin arastirmalar yaparken foruma rastladim cok faydali paylasimlar var ben de uye oldum. Sabahki mesajlarda bebek arabasi konusulmus henuz almadim ama chicco liteway plus marka hosuma gitti, eski model liteway den farki ana kucagi-oto koltugu olmasi boylelikle yenidogan doneminden itibaren kullaniliyor biraz buyuyunce de baston puset seklinde kullaniliyor fiyati 680 Tl civari, hem travel sistem gibi hem baston puset olmasi hafifligi acisindan bana cazip geldi, tecrubeli arkadaslarim hep agir araba alma cok az kullaniliyo diyorlar, sanirim onu alicam, araba konusunda tereddutu olanlara firsatlari varsa incelemelerini oneririm, resim eklemeyi kesfedebilirsem eklerim. Hepinize tatli bebislerinizle iyi geceler!!!!

Son düzenleme:

canım bende pijamamı 65 liraya aldım sabahlıgıda var uygun geldi bana dedim kacırmayım ben daha canta falan hazırlamadım onuda artık hazırlamam gerekiyo yaa
evet canım gercekten çok acayip bişey böyle buram buram kokuya burnumda yere yapışmamak için zor tutuyorum kendimi allahım tez zamanda gecirsin bu istegimi inşallah

Kizlar birsey soracagim daha once konusuldu mu bilmiyorum ama sut sagma makinasi alan var mi aranizda :44: bana dogumdan once mutlaka al dediler alacağım ama medela ile lansinoh arasında kararsiz kaldim :44:

Ben de lansinoh alanlardanım. Geçenlerde butikbebede indirim vardı, göğüs pedinden kremine hepsini aldım. Zaten önceden yorumları okuyup almaya karar vermiştim.

Son düzenleme:

Ben de arkadaşlarıma sorup durdum hangi bezi kullandınız diye. Genelde prima kullanmışlar beyaz seri hassas olanlardan. Ama her bebeğin cildi farklı olduğu için birine alerji yapan birine çok iyi geliyormuş. Anladığım kadarıyla deneyip görücez. Ben bir paket primanın beyazından, bir pakette yeşilinden aldım. Bakalım ne olacak

Pıjama ve sabahlığıni internetten tercih edenler link atabilirmisisiniz.Birde bedenini nasıl aldıniz .?

evet canım aynen öyle birkaç haftaya kadar hiç yorulmuyordum biran da ağırlaştım sanki sürekli oturmak bile rahatsızlık veriyor yürümeyi soracağım doktora büyük ihtimalle banada yasaklar doğum kolay olur diye yuruyordum ama bu sancı normal olmasa gerek teşekkürler canım ilgin için :)

slmmm kızlarrr.....
kızlar bugüne kadar çok iyiy giden hamilelğimmm hemorid belasıyla savaşmakta şuan dün gece farkettim çok korkuyorum yaa sizlerdende yaşayan varmı hamilelikte oluyomuş galibaa...

Bende de ufak ufak başladı, kabızlık çektikten sonra oldu. Bazen acı veriyor ama doktora gitmedim daha. Bakalım sonu nereye varacak? Arkadaşımın çocuğu 2 yaşına girecek uğraşıyor hala doktorla

teşekkürler canım bende duydum iyi geldiğini doğum için çok faydalı ama benim ki hafif olmuyor sanki yerçekimi fazlalasiyor o anda Rabbim hepimize kolaylik versin tekrar teşekkürler

Bebek arabalarını hiç araştırmadım, ben baştan beri senin gibi düşünüyorum. Kışın pek kullanamayacakmışız gibi geliyor bana. Bizim bir komşumuz baston tipi güzel bir tane vermişti bana, havalar ısınıp bebek biraz büyüyünce onu kullanacağım. Bir ihtimal memnun kalmazsam yenisini alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…