bayanlar zaman gecmıyo sankı ya. hiç bitmicekmiş gibi.. bi benmi öyle hissediyorumm :44:
ÜÇLÜ SABAHLIK TAKIMI - MarkaMil işte canım bunu aldım canım fazla kilo almadıgım için kendi bedenimde aldım zaten dogumdan sonra karın fazla olmuyo
bende lohusa malzemelerini internetten aldim, cok ucuza geldi.. Annelr hep bir takim buluyorlr resim cekiyorlardi 200 tl üzeri fiyat.. Degmez vallaaa.. Bir arkadasim tatil dönüsü sag olsun getirdi bugün elime ulasti. Hepsini yaikadim ütülücem valize kocam birini. Sanirim hastane icin bir tane yeter..ben internetten bebek sekerinide verdim siparis oda geldi...
bebek şekerlerini ve lohusa malzemesini hani siteden verdin eşim aldığım lohusa malzemelerini pek beenmedi burada fazla alternatif yok eşim netten al dedi bunları iadeedelim dedi ama alırsalar iade etcem
gecelikleri ve pijamalarihttp://www.lohusapijama.com dan aldim
sekerleri de miracolleksiyon dan aldim
Şimdi netten baktımda senin söylediğin de çok güzel görünüyo.Kafam karıştı iyice yaaaa:)) acaba bunu ıspartada bulabilirmiyimki.bi bakıcam bu hafta.bide bu chicco modeli laç yaşına kadar kullanılıyor bi bilgin varmı.
canım bende pijamamı 65 liraya aldım sabahlıgıda var uygun geldi bana dedim kacırmayımben daha canta falan hazırlamadım onuda artık hazırlamam gerekiyo yaa
evet canım gercekten çok acayip bişey böyle buram buram kokuya burnumda yere yapışmamak için zor tutuyorum kendimiallahım tez zamanda gecirsin bu istegimi inşallah
kızlar merhaba tekrardan:)
Foruma cok yazmasamda yazılarınızı sıkı sıkı takıp ediyorum:) annisler kızçeleri ve ogulcukları hepınız ıyısınızdır umarım. bız kızımla 28+5 olduk bugun tepıklemelerıne bakılırsa ıyıyız sımdılık:) benım sıze ıkı sorum olacak yardımcı olursanız sevınırım. bırıncısı kızım ıkı uc gundur cok asagıda oynuyor sankı kolu bacagı bır anda cıkacakmıs gıbı nette okudum aynı durumu yaşayanlar var ama yıne de sıze de danısmak ıstedm sızınde oluyor mu boyle. doktor kontrolum ptesı gunu gıdınce soracagım ona da. bır de ben pendıkte oturuyorum doktorum abdulkadır sağkol kendısı yavuz selım de doktor ama ben özel muayehanesıne gıdıyorum. dogumumu pendık özel remedy hospital da eskı adıyla özkan hastanesınde yapmamı ıstedı. oranın a sınıfı bı hastane oldugunu bebek ve anne yogun bakımı oldugunu felan soledı. dogumumda kendısı olacak. bende netten arastırıyorum kımısı cok ıyı dıyor kımısı ıyı degıl dıyor hastane ıcın. bu hastane hakkında bılgısı olan varmı yardımcı olursanız cok sevınırım. kızımla ben bebıslerınızle sızı cok cok opuyoruz:)))
aynennn midemin asidi dilime kadar geliyor cok kötü oluyorummm...Renee atiyorum gece basucumda cok iyi geliyor. Doktorum verdi. Burun tikanmasi bende de cok sik, rahat uyutmuyor. Genzime akiyor hep.. Ama olurmus damarlar genisliyormus.. Cekiyoruz valla, Allah annelerimizden binlerce kez razi olsunn insalllah...
ben kocaeli deyim canımm evet aynı gidiyoruz şuan bakalım bebişlerimiz hangi günlerde doğacak :) sen nerdeydinn
geçniş olsun canım... ıhlamur seviyorsan hamilelerin güvenle içebileceği çaylar arasında. bal limon tarçınlı ıhlamur üst solunum yollarını bayağı hahatlatır...
tşk. ederim canım ama hiç sevmiyorumlimonlu sıcak su falan içiyorum süt içiyorum nar çiçeği çayı falan içiyorum işte. idare ediyorum. Allaha şükür azda olsa bugün daha iyiyim.
Ben de arkadaşlarıma sorup durdum hangi bezi kullandınız diye. Genelde prima kullanmışlar beyaz seri hassas olanlardan. Ama her bebeğin cildi farklı olduğu için birine alerji yapan birine çok iyi geliyormuş. Anladığım kadarıyla deneyip görücez. Ben bir paket primanın beyazından, bir pakette yeşilinden aldım. Bakalım ne olacak
herkese günaydinnnn... Gece kasiklarim cok agridi ve uyandim uzun zaman uyuyamadim.. Sanirim artik gecelerimiz bu sekilde gecicek. Bugün 3 de doktor randevumuz var, insallah hayirli haberlerle gelirim. Ve insallah doktor bebeisimi gösterir adamda ultrason rahatsizligi var, bütün gebeligim bocunca toplasan yarim saat bakmamistir ultrasonla:))
[sıze=2]günaydınn güzel anne adayları annecikler ve melekleri[/sıze]
ivankacım babana acil şifalar dilirim rabbim yardımcınız olsun .güzel şeyler düşün canım babanın iyileştiğini senin bebişle parka gittiğini üzülme demek kolay ama bu günlerde geçicek inş .bende aynı senin gibi hergün yürüyodum bir gün çok yorulmuşum hiç farketmedim o gece inanılmaz sancılandım kasılmam oldu ki bebek resmen kendini aşağı kaydırdı demek o da çok rahatsız olmuş .şimdi evde yatıyorum sadece wc kalkıyorum .sanırım yürüyüş için son haftayı beklemek gerekiyosaliha canım bend eişe yürüyerek gidiyordum akşamlarıda yürüyordum....sabah 25 dakka akşam 25 dakka yürüyordum. kendime iyi gelir diye düşünürken son zamanlarda kasıklarıma adet sancısı gibi sancılar saplandı...braxton-hicks kasılmaları deniyorya ondan zannettim..en son gerçekten işyerinde duramayacak duruma geldim..doktora söylediğimde kesinlikle yürüyüşü yasakladı..sadece wc ye gideceksin dedi... canım doktoruna sor...ben kendimi o kadar yorulmaz zannederken..şuan bel ağrısından sürekli yatıyorum..nasıl böyle oldum şaşırıyorum...akşama kadar sürekli pıtır pıtır gezinirdim ben..iyiyidim yani...aman dikkat et... biraz dinlen .bebeklerimiz doğunca bol bol yürürüz.
ben civilden uygun bi çanta aldım çünki yaza kendime normal büyük bi çanta almayı düşünüyorum .bebek malzeme çantası ne marka aldınız ben daha öncekızımda beybi markallı bir çanta almıştımhiç kullanışlı çıkmadı hemen kenarlarından açıldı şimdi arkadaş elite markasını önerdi 3 yıldan fazladır kullanıyormuş çok memnunmuş biberon için termoslu gözü varmış siz ne aldınız
aynen melodi bende bi 34 görsem inşallah diy dua ediyorum .aceleci kasım bebekleriÇok iyi ya :) bende aynen öyle hissediyorum 34. Hafta ya gelsem rahatlayacağım yahu pöf çok yaramaz bunlar çok
herkese günaydinnnn... Gece kasiklarim cok agridi ve uyandim uzun zaman uyuyamadim.. Sanirim artik gecelerimiz bu sekilde gecicek. Bugün 3 de doktor randevumuz var, insallah hayirli haberlerle gelirim. Ve insallah doktor bebeisimi gösterir adamda ultrason rahatsizligi var, bütün gebeligim bocunca toplasan yarim saat bakmamistir ultrasonla:))
Günaydın Tünaydınnnlar herkeseee
dün oğluşumun odası geldi kurduk sildik annemle dolapları çok güzell bomboş odamız oğluşumun eşylarıyla doluverdi:)) ve inanilmazz değişik bir duyguymuş çok duygulandım :)) bugünde eşyalarını yıkanıcak inş. akşam yetiştirsek ütülenicek.. Bu sabahta sağlık ocağına gittik herşey yolunda tansiyon falan kalp atşını zor dinledi ebemiz çok yaramaz hep tekmlerini duyuyorum dedi ama sonunda saymayı başardı :))maşallah oğluşuma:)) oda normal çok şükür öğleden sonra kan tahlillerim çıkar bizden bu kadar hafta sonu pek giremedim iştee hepinizi öpüyorumm kuzucuklarıdaaa herşey gönlünüzce sıkıntısız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?