2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bayanlar zaman gecmıyo sankı ya. hiç bitmicekmiş gibi.. bi benmi öyle hissediyorumm :44:

bende öyle hissediyorum sanki haftalardır 27de kaldım gibi hiç 30 olmak bilmiyor benim oğlumda çok aceleci heran çıkacak gibi rahatsız ediyor haftalar bir geçsinde vaktinde gelsin inşallah.tabi hepimizin bebişleri

ÜÇLÜ SABAHLIK TAKIMI - MarkaMil işte canım bunu aldım canım fazla kilo almadıgım için kendi bedenimde aldım zaten dogumdan sonra karın fazla olmuyo

Ben daha uykuya geçemeden wc nöbetine başladım Sabah ilk işim incelemek olucak teşekkür ettim cicim.Ha bu arada umarım doğumdan sonra içeride bir tane daha bebek kalmış gibi olmaz göbüşlerimiz

Son düzenleme:

Canım bugün kardeşime baktırdım chicco nun living puseti varmış sadece gittiği dükkanda ama o da hantal ve kumaşı kalitesizmiş. Ben aylardır araştırıyorum ama bir kişinin gidip görmesi bile fikir veriyor. İmkanın varsa daha da ağırlaşmadan gez dolaş derim. Benim yaşadığım şehirde bu ürünler satılmıyor o yüzden aileme baktırmak zorundayım. Satıcı chicco yu hiç tavsiye etmedi. Kardeşimde kumaşı güzel değil deyince vazgeçtim chicco dan. Peg perego pliko p3 ü tavsiye ettiler. Ben o arabayı da beğenmiştim netten ama travel olarak satan yer bulamadığım için vazgeçmiştim. Sanırım istanbuldan aldırıp kargo ettiricem. Bebek arabası+oto koltuğu 900 tl ye iniyorlar. Yoksa fiyatı çok daha pahalı...

Allahim yaaa, valla Rabbim yardim etsin sana.... acaip biseyy.. Asermedigimden bilemedim simdi...

bende daha cantayi hazirlama asamasindayim. -yarin doktor kontrolümüz var. hayirlisi agrilarimda cogaldi...

merhaba benim ikinci gebeligim ilk bebegimi 2 yil once remedy de yaptim sezeryan oldum. Ikinci bebisimide kısmet olursa orda yapicam ben memnun kaldim

kızlar ve kuzuları kocaman günaydın
kötü bir hafta sonu geçirdim kaşınıyorum
vucudumdakı kızarıklıklar döküntü şeklini aldı.
karnım bacaklarım kollarım ayaklarım sürekli kasınıyor
Rabbim kimseyi kasındırmasın
bence biber gazı yerinine kaşıntı spreyi yapsınlar eminim daha etkili olur

sadece kasındığımı düsünebiliyorum bugun yenıden doktora gıdıcem 10 günde 3 üncü olacak bu dermatolog ziyaretim

kuzularımı bile dinleyemiyorum tekmelerini hissedemiyorum sadece kasınıyorum
,

Günaydın kızlar, ya benim uşak 2 gündür anormel hareketli gece uyandırıyor o derece bir anda ne oldu anlamadım sankı içerde partı veriyor bir de aradaböyle kalp çarpıntısı gıbı pıt pıtbir ley atıyır dedim huçkırıkmı acaba nete baktım anne karnında bebek hıçkırablıyormuş . Bende bugun tetenoz aşısı yaptırıcam bşrde başka bır doktora gidip doğum raporu alıcam . Şu bebek kilo meselesinde benim bebeğim zayıf mı diyetedirgin olmayın doktor normal dıyorsa tamamdır ayrıca bazı bebek bıraz zayıf da olabilrbu sağlıksız olucak anlamına gelmiyor kımseyle kılo kıyaslamayın çok değişken bebek kıloları çok geniş bir aralık veriliyor genetık faktörlerde çok etkiliymış .

amiiiinnnn. Alllah razı olsun hepsinden. mekanları cenneeettt..! :)

herkese günaydinnnn... Gece kasiklarim cok agridi ve uyandim uzun zaman uyuyamadim.. Sanirim artik gecelerimiz bu sekilde gecicek. Bugün 3 de doktor randevumuz var, insallah hayirli haberlerle gelirim. Ve insallah doktor bebeisimi gösterir adamda ultrason rahatsizligi var, bütün gebeligim bocunca toplasan yarim saat bakmamistir ultrasonla:))

Canım günaydın bende dün aldım. söylediğim gibi huggies yenidoğan 1 numara ve 3 paket ıslak mendil aldım. 1 paket kocaman pamuk aldım. ilk doğduğunda bir süre pamukla silmeyi düşünüyorum poposunu.
Dediğin gibi bir bebeğe iyi gelen diyerine alerji yapabiliyor. Ama çok uzun araştırmalarım sonucu huggies in daha az alerji yaptığını ve sıvı kakayı daha iyi emdiğini duydum. umarım bebişime iyi gelir.
Sende dene görelim bakalım popişleri :)

Günaydin kizlar ve tatli bebisleri. Benim yaramaz yerinde durmaz bebisim iki gündür cok sakin pek hareket etmiyo korkutuyo beni. Allahtan bugün yine doktor kontrolümüz var. Büyüdükce yerleri daraliyo hareketleri azaliyor diyorlar ondandir diye kendimi avuttum. Insallah hersey yolundadir.

günaydın canım,
dediğin gibi artık zorlaşmaya başladı. her geçen gün öncekini aratıyor. Bizimde yarın 09:40 da randevumuz var. İnş. iyi haberler alırsın kuzum. Görürsün umarım bebişini. Bakalım benim oğlum kendini güzelce gösterecekmiş. Geçen ay hem uyuyordu hem gülüyordu çirkinim benimmm.. :)

Günaydın Tünaydınnnlar herkeseee
dün oğluşumun odası geldi kurduk sildik annemle dolapları çok güzell bomboş odamız oğluşumun eşylarıyla doluverdi:)) ve inanilmazz değişik bir duyguymuş çok duygulandım :)) bugünde eşyalarını yıkanıcak inş. akşam yetiştirsek ütülenicek.. Bu sabahta sağlık ocağına gittik herşey yolunda tansiyon falan kalp atşını zor dinledi ebemiz çok yaramaz hep tekmlerini duyuyorum dedi ama sonunda saymayı başardı :))maşallah oğluşuma:)) oda normal çok şükür öğleden sonra kan tahlillerim çıkar bizden bu kadar hafta sonu pek giremedim iştee hepinizi öpüyorumm kuzucuklarıdaaa herşey gönlünüzce sıkıntısız olsun inşallah

ivankacım babana acil şifalar dilirim rabbim yardımcınız olsun .güzel şeyler düşün canım babanın iyileştiğini senin bebişle parka gittiğini üzülme demek kolay ama bu günlerde geçicek inş .bende aynı senin gibi hergün yürüyodum bir gün çok yorulmuşum hiç farketmedim o gece inanılmaz sancılandım kasılmam oldu ki bebek resmen kendini aşağı kaydırdı demek o da çok rahatsız olmuş .şimdi evde yatıyorum sadece wc kalkıyorum .sanırım yürüyüş için son haftayı beklemek gerekiyo
ben civilden uygun bi çanta aldım çünki yaza kendime normal büyük bi çanta almayı düşünüyorum .
Çok iyi ya :) bende aynen öyle hissediyorum 34. Hafta ya gelsem rahatlayacağım yahu pöf çok yaramaz bunlar çok
aynen melodi bende bi 34 görsem inşallah diy dua ediyorum .aceleci kasım bebekleri

hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallah miamore .

merhaba kızlar
benim karnım epey aşağı düştü .her gören çok şaşırıyo karnıma bakıyo.wc haricinde kalkmıyorum ağrılarım ve kasılmalarım epey azaldı dün bi kaç kez kısa süreli oldu ama ayağa kalkınca karnım hemen sertleşiyo ve rahatsızlık hissdiyorum .şu bi kaç haftayı da atlatsak .

güle güle kullanın odanızı mutlulukla sağlıkla
amin inşallahh sıkıntısız bir gün olur bu günler zorlamaya başladı artık

beğen butonları yokolmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…