2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım bende pijamamı 65 liraya aldım sabahlıgıda var uygun geldi bana dedim kacırmayım ben daha canta falan hazırlamadım onuda artık hazırlamam gerekiyo yaa

Canım ya fiyatlarda çok uygunmuş. Geli mi kargon? Nasıl ürünler, ince mi, güzel mi? Gelince hemen yaz ben de almayı düşünüyorum.

Doktor randevunuz nasıl geçti cicim

Bende ispartadayim.elif bebe var ya orda bicok bebek arabasi markasi var.bende yazadogrumu alsam dige kararsiz kaldim.6aydan sonra kullanilan maclarenler var cok guzel.hala dusunuyorum.birde hangi doktora gidiyorsunuz ????

Merhaba.
Önecelikle geçmiş olsun.Bende de plasenta previa (bebeğin eşinin aşağıda olması) var.Bu durumda cinsel ilişki,uzun süre ayakta kalmak,yorgunluk vs.yasaklanıyor tabi.Gerçi doktorun tavsiyelerde bulunmuştur mutlaka.Çeşidi hakkında falan bilgilendirdi mi?

egzersiz yapamamak ne kötüymüş. Doktor bana rapor verdi ayrıca tuvalete bile destekle gideceksin, oturma bile yat dedi, günlerdir evde delireceğim :)

Ben daha uykuya geçemeden wc nöbetine başladım Sabah ilk işim incelemek olucak teşekkür ettim cicim.Ha bu arada umarım doğumdan sonra içeride bir tane daha bebek kalmış gibi olmaz göbüşlerimiz

vallahi şimdiye kadar doğumdan hemen sonra inen göbek görmedim...hatta bir süre daha sanki doğum yapmamış gibi olunuyor sanki...
biz tez vakitte toplarız inşallah...

geçmiş olsun canım. bu gece uykuları ne zor yaaa.... gündüz uyuduğumda rahat uyuyabiliyorum ama gece zor...

geçtiğimiz hafta benim yavru da öyle bi durulmuştu sonra her zamankinden daha hareketli oldu... dinleniyorlar sanırım kendilerince...

Normal doğumda sanki daha çabuk iniyor bağlama imkanında olduğu için bu arda benim çok samimi arkadaşım doğumdan sonra 3 . Gün ziyaretine gitmiştim şok oldum kızda hiç karın kalmamış ayva göbeği derler ya aynı o şekil sankı hiç hamile kalmamış gibiydi.

evet evet kesinlikle normal doğumda daha çabuk iniyor ama 15-20 günü buluyor gibi ya da benim gördüklerim hep öyle denk geldi...inşallah senin dediğin gibi oluruz canım yaa...
aldığım kiloları elbet geri vereceğim çok azimliyim ve kararlıyımdır ama ne kadar süremi alır diye merak ediyorum açıkçası..
gerçi bu aldıklarımızın bir kısnının da ödem olduğu ve doğumdan sonra hızlı indiği iddia edilior ama ben bilmiyorum yaşayıp görücem...

kızlar bu aralar okadar cok uyuyorum ki anlatamam. Bu dönemde normalmi bilmiyorum. Bide 1-2 haftadır elevit, B12 ve demir ilacı kullanıyorum. Acaba ilaçlarmı yaptı anlamadım. Depresyona girdim resmen. Çok mutsuzum hiç keyfim yok. İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor artık. Sadece bebeğimin kıyafetlerine falan bakıyorum öyle bi yüzüm gülüyo. Genel olarak hep kötüyüm. Ağlıyorum cok. Napıcam bilmiyorum. Bebeğime yansımasını istemiyorum ama elimde değil napsam düzelemiyorum :/

slm kızlar,az önce drdan geldik.her şey normal dedi.oğlum 1769 gr olmuş.kurban bayramında memlekete gitmeme de izin çıktı.

Bencede aynen öyle söylemiş. sen nerdesin? hangi hastaneye gittin?

ben İstanbul yenibosnadayım özel safahastanesine gidiyordum ama devlete sevk ettiler kötüleşince özel sırf para almak için bebeğimin kafası aşağıda olduğu halde sezaryen diyor galiba sırf bu yüzden Süleymaniye semiha şakir hastanesinde doğurucam gibi görünüyor

canım bende y.bosnadaym.mümkünse hangi doktor söylermisin bende sefadan aynı durum nedeni ile ayrıldım :26:
şimdi devlet ile özel arasında gidip-geliyorum..

canım bende y.bosnadaym.mümkünse hangi doktor söylermisin bende sefadan aynı durum nedeni ile ayrıldım :26:
şimdi devlet ile özel arasında gidip-geliyorum..

safada çok metedilen bi doktor var herkes memnun ama ben değilim irina Ergül doktorum bir türlü içime sinmedi gitti şuan kontrollerime yine oraya gidiyorum ama doğumu orada düşünmüyorum en güzeli semiha şakir doğum evi tertemiz özel gelişim hastanesi var bilirsin orayada gittim daha muayene bile etmeden sezaryen dedi neden ama herşey yolunda bebek sağlıklı suyu iyi başı aşağıda neden dedim tüp bebekmiş o yüzden semiha şakire erken doğum tehlikem var diye sevk ettiler oradaki doktorlar eğer doğuma buraya gelirsen normal doğurmanı bekleriz sezaryen yapmayın herşey yolunda dedi bende galiba oraya gidicem gibi

Meehaba güzel anneler ve tostoslari.

Umarim herkez iyidir, kontrole gidecekler inşallah güzel haberlerle gelirler, güzel haberler le gelenlerin gözü aydin olsun.

Gece uykusuzluğunu 2 aydir yogun bir şekilde yaşıyorum, bugün itibari ile sag tarafimda sirt ağrısı yasiyorum.

Kizlar benim cimcime istiyorki ben hep yatayim, sabah kalktigimda iyi oluyor ama yatağımi toplayip mutfağa hakvaltiya geçene kadar karnim taş gibi oluyor ve sol kasigima bi ağrı giriyor bir anda iki büklüm oluyorum ve istem dışı ahhh çekiyorum ve kendimi yatar vaziyete gecirince rahatliyorum. Böyle bir durum yaşayan varmi, kontrolum çarşamba günü ve en son 3 hafta once idi randevumuz.3 hafta oncesine kadar haftada birde olsa temizligimi yapıyordum ama 2 haftadir temizliği geçtim yemeği bike zor yapıyorum, çok çabuk yorumluyorum, kasılmalarim oluyor, bazen gün boyu sanci çekiyorum, malum bizim kuzular erken gelme meraklisi ve korkuyorum :-(

bende irina hanıma gidiyordum demek bitek ben aynı durumda değilmişim halbuki normal doğumcu diye çok methetmişlerdi.
bende şimdi vakıf gureba hastanesine gidiyorum.sanırım benim doğumumda orda olacak ama yinede tedirginim sanırım ilk doğum olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…