canım bende pijamamı 65 liraya aldım sabahlıgıda var uygun geldi bana dedim kacırmayımben daha canta falan hazırlamadım onuda artık hazırlamam gerekiyo yaa
günaydın canım,
dediğin gibi artık zorlaşmaya başladı. her geçen gün öncekini aratıyor. Bizimde yarın 09:40 da randevumuz var. İnş. iyi haberler alırsın kuzum. Görürsün umarım bebişini. Bakalım benim oğlum kendini güzelce gösterecekmiş. Geçen ay hem uyuyordu hem gülüyordu çirkinim benimmm.. :)
Kızlar günaydın herkese.musmutlu pazarlar diliyorum hepimize:) Bişey danışıcam sizlere.bebek arabasını naptınız.ya ben çok araştırdım.aslında wollex new york alçaktım kararımı vermiştim.yorumları okudum kimi çok ama çok memnun kimi hantallığından şikayetçi.kimi her arabanın bagajına sığmıyor diyo.bide hauck malibu var.oda hoşuma gitti.ama onunda türkiyede satış noktalarını bulamadım.nettende genelde yorumlar güzel ama netten bile satan bi yer bulamadım bulsamda stokta yok diyo ve fiyatını öğrenemedim.wollex görüntü olarak çok hoşuma gitti çok kaliteli duruyo ama gidip yerinde görmek lazım eğirdirde satan yer yok.bu iki markayı gören yada bilen yada güzel bi model öneren varmı.
Bide sizce bebek arabasına şu an gerek varmı.doğum zaten kışa gelcek.bebişlerimizi sokağa çıkıp gezdirmicez nasılsa ancak yazın kullanıcaz yada havalar ısınınca.ben ıspartadayım burda kış sert geçiyo.acaba havalar ısınıncamı alsam diyorum bazen alsamda boş boş durucak.
kızlar bende bugün doktora gittim.27+2 günlük olmuş oğlum.ama kilosu zayıf dedi doktor,çok üzüldüm 1065grmış.azmı sizcede.birde bebeğin eşi aşağıdaymış.ama rahim kapalıymış.başına böyle birşey gelen oldumu?birde kilo alması için tavsiyeleriniz?
saliha canım bend eişe yürüyerek gidiyordum akşamlarıda yürüyordum....sabah 25 dakka akşam 25 dakka yürüyordum. kendime iyi gelir diye düşünürken son zamanlarda kasıklarıma adet sancısı gibi sancılar saplandı...braxton-hicks kasılmaları deniyorya ondan zannettim..en son gerçekten işyerinde duramayacak duruma geldim..doktora söylediğimde kesinlikle yürüyüşü yasakladı..sadece wc ye gideceksin dedi... canım doktoruna sor...ben kendimi o kadar yorulmaz zannederken..şuan bel ağrısından sürekli yatıyorum..nasıl böyle oldum şaşırıyorum...akşama kadar sürekli pıtır pıtır gezinirdim ben..iyiyidim yani...aman dikkat et... biraz dinlen .bebeklerimiz doğunca bol bol yürürüz.
Selam kızlar
SelammmSelam kızlar
Canım ya fiyatlarda çok uygunmuş. Geli mi kargon? Nasıl ürünler, ince mi, güzel mi? Gelince hemen yaz ben de almayı düşünüyorum.
Ben daha uykuya geçemeden wc nöbetine başladımSabah ilk işim incelemek olucak teşekkür ettim cicim.Ha bu arada umarım doğumdan sonra içeride bir tane daha bebek kalmış gibi olmaz göbüşlerimiz
herkese günaydinnnn... Gece kasiklarim cok agridi ve uyandim uzun zaman uyuyamadim.. Sanirim artik gecelerimiz bu sekilde gecicek. Bugün 3 de doktor randevumuz var, insallah hayirli haberlerle gelirim. Ve insallah doktor bebeisimi gösterir adamda ultrason rahatsizligi var, bütün gebeligim bocunca toplasan yarim saat bakmamistir ultrasonla:))
Günaydin kizlar ve tatli bebisleri. Benim yaramaz yerinde durmaz bebisim iki gündür cok sakin pek hareket etmiyo korkutuyo beni. Allahtan bugün yine doktor kontrolümüz var. Büyüdükce yerleri daraliyo hareketleri azaliyor diyorlar ondandir diye kendimi avuttum. Insallah hersey yolundadir.
vallahi şimdiye kadar doğumdan hemen sonra inen göbek görmedim...hatta bir süre daha sanki doğum yapmamış gibi olunuyor sanki...
biz tez vakitte toplarız inşallah...
geçmiş olsun canım. bu gece uykuları ne zor yaaa.... gündüz uyuduğumda rahat uyuyabiliyorum ama gece zor...
geçtiğimiz hafta benim yavru da öyle bi durulmuştu sonra her zamankinden daha hareketli oldu... dinleniyorlar sanırım kendilerince...
Normal doğumda sanki daha çabuk iniyor bağlama imkanında olduğu için bu arda benim çok samimi arkadaşım doğumdan sonra 3 . Gün ziyaretine gitmiştim şok oldum kızda hiç karın kalmamış ayva göbeği derler ya aynı o şekil sankı hiç hamile kalmamış gibiydi.
Bencede aynen öyle söylemiş. sen nerdesin? hangi hastaneye gittin?
ben İstanbul yenibosnadayım özel safahastanesine gidiyordum ama devlete sevk ettiler kötüleşince özel sırf para almak için bebeğimin kafası aşağıda olduğu halde sezaryen diyor galiba sırf bu yüzden Süleymaniye semiha şakir hastanesinde doğurucam gibi görünüyor
canım bende y.bosnadaym.mümkünse hangi doktor söylermisin bende sefadan aynı durum nedeni ile ayrıldım :26:
şimdi devlet ile özel arasında gidip-geliyorum..
safada çok metedilen bi doktor var herkes memnun ama ben değilim irina Ergül doktorum bir türlü içime sinmedi gitti şuan kontrollerime yine oraya gidiyorum ama doğumu orada düşünmüyorum en güzeli semiha şakir doğum evi tertemiz özel gelişim hastanesi var bilirsin orayada gittim daha muayene bile etmeden sezaryen dedi neden ama herşey yolunda bebek sağlıklı suyu iyi başı aşağıda neden dedim tüp bebekmiş o yüzden semiha şakire erken doğum tehlikem var diye sevk ettiler oradaki doktorlar eğer doğuma buraya gelirsen normal doğurmanı bekleriz sezaryen yapmayın herşey yolunda dedi bende galiba oraya gidicem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?