bende irina hanıma gidiyordum demek bitek ben aynı durumda değilmişim halbuki normal doğumcu diye çok methetmişlerdi.
bende şimdi vakıf gureba hastanesine gidiyorum.sanırım benim doğumumda orda olacak ama yinede tedirginim sanırım ilk doğum olduğu için
prima piremium care 1 numra 1 paket aldım şimdi 2 numarasındanda alıcam 1 tane prima kullanıcam ben şahsen kimden duysam en iyi o diyolar bende onla büyümüşüm ;P
canım uyku hali çok normal bende aynı durumdayım, bide gece uykularım çok düzensiz olduğu için gündüz hep yorgun ve uykuluyum..ama senin canını sıkan başka bişey var mı bilmiyorum?kızlar bu aralar okadar cok uyuyorum ki anlatamam. Bu dönemde normalmi bilmiyorum. Bide 1-2 haftadır elevit, B12 ve demir ilacı kullanıyorum. Acaba ilaçlarmı yaptı anlamadım. Depresyona girdim resmen. Çok mutsuzum hiç keyfim yok. İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor artık. Sadece bebeğimin kıyafetlerine falan bakıyorum öyle bi yüzüm gülüyo. Genel olarak hep kötüyüm. Ağlıyorum cok. Napıcam bilmiyorum. Bebeğime yansımasını istemiyorum ama elimde değil napsam düzelemiyorum :/
geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun özel hastane güzel olacak diye bişey yok tabiki de devlette bence güzel...ben İstanbul yenibosnadayım özel safahastanesine gidiyordum ama devlete sevk ettiler kötüleşince özel sırf para almak için bebeğimin kafası aşağıda olduğu halde sezaryen diyor galiba sırf bu yüzden Süleymaniye semiha şakir hastanesinde doğurucam gibi görünüyor
Meehaba güzel anneler ve tostoslari.
Umarim herkez iyidir, kontrole gidecekler inşallah güzel haberlerle gelirler, güzel haberler le gelenlerin gözü aydin olsun.
Gece uykusuzluğunu 2 aydir yogun bir şekilde yaşıyorum, bugün itibari ile sag tarafimda sirt ağrısı yasiyorum.
Kizlar benim cimcime istiyorki ben hep yatayim, sabah kalktigimda iyi oluyor ama yatağımi toplayip mutfağa hakvaltiya geçene kadar karnim taş gibi oluyor ve sol kasigima bi ağrı giriyor bir anda iki büklüm oluyorum ve istem dışı ahhh çekiyorum ve kendimi yatar vaziyete gecirince rahatliyorum. Böyle bir durum yaşayan varmi, kontrolum çarşamba günü ve en son 3 hafta once idi randevumuz.3 hafta oncesine kadar haftada birde olsa temizligimi yapıyordum ama 2 haftadir temizliği geçtim yemeği bike zor yapıyorum, çok çabuk yorumluyorum, kasılmalarim oluyor, bazen gün boyu sanci çekiyorum, malum bizim kuzular erken gelme meraklisi ve korkuyorum :-(
E o zaman bizede fikirAnnem :Umut efe Babamız ; Alperen ben ve ablamız ise Eymen Doruk yada Eymen Tuna diyoruz hepside olabilir gibi ama fikirlrinizi bekliyoruzzzz
Kızlar günaydın herkese.musmutlu pazarlar diliyorum hepimize:) Bişey danışıcam sizlere.bebek arabasını naptınız.ya ben çok araştırdım.aslında wollex new york alçaktım kararımı vermiştim.yorumları okudum kimi çok ama çok memnun kimi hantallığından şikayetçi.kimi her arabanın bagajına sığmıyor diyo.bide hauck malibu var.oda hoşuma gitti.ama onunda türkiyede satış noktalarını bulamadım.nettende genelde yorumlar güzel ama netten bile satan bi yer bulamadım bulsamda stokta yok diyo ve fiyatını öğrenemedim.wollex görüntü olarak çok hoşuma gitti çok kaliteli duruyo ama gidip yerinde görmek lazım eğirdirde satan yer yok.bu iki markayı gören yada bilen yada güzel bi model öneren varmı.
Bide sizce bebek arabasına şu an gerek varmı.doğum zaten kışa gelcek.bebişlerimizi sokağa çıkıp gezdirmicez nasılsa ancak yazın kullanıcaz yada havalar ısınınca.ben ıspartadayım burda kış sert geçiyo.acaba havalar ısınıncamı alsam diyorum bazen alsamda boş boş durucak.
Bende ispartadayim.elif bebe var ya orda bicok bebek arabasi markasi var.bende yazadogrumu alsam dige kararsiz kaldim.6aydan sonra kullanilan maclarenler var cok guzel.hala dusunuyorum.birde hangi doktora gidiyorsunuz ????
Bende ispartadayim.elif bebe var ya orda bicok bebek arabasi markasi var.bende yazadogrumu alsam dige kararsiz kaldim.6aydan sonra kullanilan maclarenler var cok guzel.hala dusunuyorum.birde hangi doktora gidiyorsunuz ????
kızlar bu aralar okadar cok uyuyorum ki anlatamam. Bu dönemde normalmi bilmiyorum. Bide 1-2 haftadır elevit, B12 ve demir ilacı kullanıyorum. Acaba ilaçlarmı yaptı anlamadım. Depresyona girdim resmen. Çok mutsuzum hiç keyfim yok. İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor artık. Sadece bebeğimin kıyafetlerine falan bakıyorum öyle bi yüzüm gülüyo. Genel olarak hep kötüyüm. Ağlıyorum cok. Napıcam bilmiyorum. Bebeğime yansımasını istemiyorum ama elimde değil napsam düzelemiyorum :/
canım bende wollexi internetten görmüştüm. gidip yerinde görünce yapıştım çok güzel. sığmıyo diyenleri anlamıyorum arabanın tekerlekleri bile çıkıo. müdayillerine göre fiyatıda oldukça uygun tavsiye ederim. arka tekerlekleri büyük ve şişme oda kullanım ve bebeğe rahatlık sağlıyomuş çok beğenerek aldım kullanırkende pişman olacaımı sanmıyorum.
Yaa aynı şehirden biriyle konuşmak çok iyi oldu.konuşacak çok şeyimiz olur:))))ben Oğuzhan beye gidiyorum en baştan beri.hamile kalmadan öncede ona gidiyordum hamilelik düşündüğümü söylemiştim.ilgili iyi bi doktor.biraz pimprikli.en ufak detayı bile gözardı etmiyor.aslında bu çok iyi tedbirini alıyo hemen.ama anneyi biraz tedirgin edebiliyor.kısmetse doğumuda onunla gerçekleştiricem inşallah. elif bebeye daha bugün gittim.ıspartada bu kadar çeşit araba satan başka bi yer görmedim gerçekten.orda chicconun bi modelini beğendim chicco light way plus travel sistem.fiyatı 735tl.biraz pahalı geldi hemen eve geldim netten araştırdım.nette daha uygun fiyata satan yerler var.fakat siteler güvenilir değil.sitelerden şikayet var.arabayı kontrol ettim 6,5kg.şemsiye gibi katlanabiliyor,çok yerde kaplamıyo her bagaja sığabileceğini düşünüyorum.tekerleri çıkabiliyor.hoşuma gitti ya.ama daha uygun fiyiata bulabilirmiyim acaba diye bakınıcam.eşim haftaya ankaraya gidicek bide ordan bakcak belki aynı ürünü daha uygun fiyata kullanabilir.3 yaşına kadar kullanabiliyomuş.o yüzden ben şimdide alabilirim.kafam karıştı.onun dışında bugün tüm eksiklerimizi aldık.tırnak makasından küvetine,şampuanını sebametin aldık.onu övdüler baya.vücut yağı ve pişik kremini chicco nun aldık.göğüs ucu kremi lansinoh aldık.damaklı ve damaksız nuk un emziklerini aldık.primanın yeni doğan bezini ıslak mendilinii aldık.hastane sonrası giymek için pijama takımını aldık.sadece hastanede giymek için gecelik takımı bulamadım.onda ucuz bişey istiyorum heryere değecek sonuçta.baktıklarım pahalıydı.kendim için bi kaç bişey kaldı oğluşumun herşeyi hazır.bakalım artık hayırlısı.
Chicco liteway plus i ben de cok begendim, cepa avm de mothercare ve joker magazasinda gordum, esin oralara bakabilir, panora alisveris merkezinde de var, fiyat hepsinde ayni 689 tl, yeni bi model oldugu icin indirim pek yok ama kampanya yakalrsam alicam hemen jokerde bazen 250 tl alisverise 50 tl cek gibi kampanyalar oluyo, en azindan ondan faydalaniriz
Ya kızlar canım sıkıldı biraz kan değerlerim düşmüş kan ilacı kullanıcakmışım birde t4 düşük onun için de dahiliyeye git dedi gerçi tsh değerim hamileliğin başında 2.94 dü şimdi düşmüş 2.46 hep doktor 2.5 altında olmasını istiyoruz dedi ama anlamdım t 4 bu kadar önemli demek kisağlık ocağı da bugun görmüştü onlar sadece kansızlığı söyledi troidden hiç bahsetmedi bile doktorum galiba pipirikli davranıyor . Bir de çalışanlar bilir ben bugun rapor aldım 32. Haftadayım diye çalışmıyacağım istirahata ayrıldı yazıyor erken mi aldım anlamadım yanlışlık yoktur umarım 2 ay da doğum sonrası sanırım.
Ya kızlar canım sıkıldı biraz kan değerlerim düşmüş kan ilacı kullanıcakmışım birde t4 düşük onun için de dahiliyeye git dedi gerçi tsh değerim hamileliğin başında 2.94 dü şimdi düşmüş 2.46 hep doktor 2.5 altında olmasını istiyoruz dedi ama anlamdım t 4 bu kadar önemli demek kisağlık ocağı da bugun görmüştü onlar sadece kansızlığı söyledi troidden hiç doğumhsetmedi bile doktorum galiba pipirikli davranıyor . Bir de çalışanlar bilir ben bugun rapor aldım 32. Haftadayım diye çalışmıyacağım istirahata ayrıldı yazıyor erken mi aldım anlamadım yanlışlık yoktur umarım 2 ay da doğum sonrası sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?