2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

vakıf gureba ya hiç gitmedim ama en güzeli devlet hastanesi eskisi gibi değil çok güzel ilgi alaka var bende semiha şakiri düşünüyorum hayırlısı artık herşey bebeklerimizin sağlığı için

selam güzel gönüllü kasım anneleri yazamasamda sıklıkla takip ediyorum sizleri inş hepinizin hamileliği güzel devam ediyordur

erken doğum yapan iki arkadaşımız olmuş rabbim bebeklerini onlara bağışlasın inş en kısa sürede bebişleriyle evlerine dönerler inş bebişlerinin durumlarıda kilo alımlarıda iyidir

Merhaba kızlar, şimdi doktordan geldik, kızım başını aşağıya sallamış yüzünü göstermedi:) doktorum da normal doğum gözüküyor senin dedi çok mutlu oldum sezaryen doğumdan nedense korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı. Kilosu da iyiydi yoksa 4 kilodan fazla olup da normal doğum yapamaz mıyım diye endişelendim.
32. haftada olduğum için çalışabilir raporumu da aldım bayrama kadar çalışıyorum Allah güç kuvvet versin herkese.
Çoğu arkadaş uyku hali ve hemen yorulmadan bahsetmiş aynı durum bende de var şu an bile gözlerimi kapatsam uyuyabilirim ama yemek yapmam lazım hiç işim bitmiyor benim

prima piremium care 1 numra 1 paket aldım şimdi 2 numarasındanda alıcam 1 tane prima kullanıcam ben şahsen kimden duysam en iyi o diyolar bende onla büyümüşüm ;P

canım prima benim ablamın oğlunda alerji yapmıştı. o yüzden çok alma. değişik markalar denersin doğduktan sonra. ben şahsen 1 paket prima 1 paket evy 1 pakette huggies aldım. evy baby o kadar güzel kokuoki anlatamam. şimdi bütün bezler iyi eskisi gibi deil.

canım uyku hali çok normal bende aynı durumdayım, bide gece uykularım çok düzensiz olduğu için gündüz hep yorgun ve uykuluyum..ama senin canını sıkan başka bişey var mı bilmiyorum?
geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun özel hastane güzel olacak diye bişey yok tabiki de devlette bence güzel...

al benden de o kadar...

Doktor dan ciktik simdi, ama aklim karisik. Öncelikle 100 kilo olmusum, doktorumun umurunda degil. Olur normal vitaminlerden diyor. Ama bebek büyük dedi dogum tahminimizden önce olucak gibi dedi. Karnim cok sert magnezyum ve kendin den alti tablet verdi. Bebek neden büyük karnim niye sert bebek kac kilo hic birine cevap vermedi. Cok canimi sikti. Carsamba ebe randevumuz var onunla konusup baska doktordan randevu alicaz

E o zaman bizede fikir Annem :Umut efe Babamız ; Alperen ben ve ablamız ise Eymen Doruk yada Eymen Tuna diyoruz hepside olabilir gibi ama fikirlrinizi bekliyoruzzzz

yiğenimin adı alperen ben koymuştum ve acaip tatlı ve uysal akıllı bi çocuk. eşimin adıda tuna :) karakteri ii ama inat biras

Gebelik oncesi zayif biriydim 43-43le hamile kaldim ve yaklasik simdiye kadar 15 kilo aldim 32+2 yiz bugun. Geceleri ve her uykuda boyun, bas, gogus, sirt aslinda kisaca bacaga kadar her yanim sirilsiklam oluyor. Burnum da etleri sis gibi nefes alim zor gibi. Cok asiri ter havalar sogudu bir de burda normal mi? yasayan var mi? lutfen bilen yazarsa sevinirim..

canım bende wollexi internetten görmüştüm. gidip yerinde görünce yapıştım çok güzel. sığmıyo diyenleri anlamıyorum arabanın tekerlekleri bile çıkıo. müdayillerine göre fiyatıda oldukça uygun tavsiye ederim. arka tekerlekleri büyük ve şişme oda kullanım ve bebeğe rahatlık sağlıyomuş çok beğenerek aldım kullanırkende pişman olacaımı sanmıyorum.

Bende ispartadayim.elif bebe var ya orda bicok bebek arabasi markasi var.bende yazadogrumu alsam dige kararsiz kaldim.6aydan sonra kullanilan maclarenler var cok guzel.hala dusunuyorum.birde hangi doktora gidiyorsunuz ????

Yaa aynı şehirden biriyle konuşmak çok iyi oldu.konuşacak çok şeyimiz olur:))))ben Oğuzhan beye gidiyorum en baştan beri.hamile kalmadan öncede ona gidiyordum hamilelik düşündüğümü söylemiştim.ilgili iyi bi doktor.biraz pimprikli.en ufak detayı bile gözardı etmiyor.aslında bu çok iyi tedbirini alıyo hemen.ama anneyi biraz tedirgin edebiliyor.kısmetse doğumuda onunla gerçekleştiricem inşallah. elif bebeye daha bugün gittim.ıspartada bu kadar çeşit araba satan başka bi yer görmedim gerçekten.orda chicconun bi modelini beğendim chicco light way plus travel sistem.fiyatı 735tl.biraz pahalı geldi hemen eve geldim netten araştırdım.nette daha uygun fiyata satan yerler var.fakat siteler güvenilir değil.sitelerden şikayet var.arabayı kontrol ettim 6,5kg.şemsiye gibi katlanabiliyor,çok yerde kaplamıyo her bagaja sığabileceğini düşünüyorum.tekerleri çıkabiliyor.hoşuma gitti ya.ama daha uygun fiyiata bulabilirmiyim acaba diye bakınıcam.eşim haftaya ankaraya gidicek bide ordan bakcak belki aynı ürünü daha uygun fiyata kullanabilir.3 yaşına kadar kullanabiliyomuş.o yüzden ben şimdide alabilirim.kafam karıştı.onun dışında bugün tüm eksiklerimizi aldık.tırnak makasından küvetine,şampuanını sebametin aldık.onu övdüler baya.vücut yağı ve pişik kremini chicco nun aldık.göğüs ucu kremi lansinoh aldık.damaklı ve damaksız nuk un emziklerini aldık.primanın yeni doğan bezini ıslak mendilinii aldık.hastane sonrası giymek için pijama takımını aldık.sadece hastanede giymek için gecelik takımı bulamadım.onda ucuz bişey istiyorum heryere değecek sonuçta.baktıklarım pahalıydı.kendim için bi kaç bişey kaldı oğluşumun herşeyi hazır.bakalım artık hayırlısı.

Bende ispartadayim.elif bebe var ya orda bicok bebek arabasi markasi var.bende yazadogrumu alsam dige kararsiz kaldim.6aydan sonra kullanilan maclarenler var cok guzel.hala dusunuyorum.birde hangi doktora gidiyorsunuz ????

Bu arada o kadar çok şey anlattımki sizin hangi doktora gittiğinizi sormayı unuttum:))

canım geçmiş olsun.dikkat et dışarı çıkıp bol bol hava almaya çalış.içine kapandıkça daha kötü olur ve tabiki bu durum bebeğinide etkiler.hamilelik sonrası depresyonlar oluyomuş.ben çok korkuyorum inşallah olmaz diye.o yüzden dikkat etmemiz gerekiyor.bunaldıkça çık dolaş sevdiğin şeyleri yap.kendini rahatlat.komedi filmleri izle müzik dinle evde oturup kalma bence.

canım bende bugün alışverişe çıktım ıspartada hiçbiyerde wollex yok.sadece bi modeli vardı tek araba.oda o kadar kalitesizdiki kafam karıştı.chicconun light way plus travel vardı onuda çok beğendim ama işte wollex i bi kendi gözümle görmem lazım aradaki farkı görebilmem için hafifliği vs.görüntü olarak wollex muhteşem.haftaya eşim ankaraya gidicek artık o iki modele bakıcak en kullanışlı olanını seçip alcak.alınca burdan yazarım hepinize:) bu arada ben tek mesajda toplu cevap yazmayı hala öğrenemedim.nasıl yapılıyo anlatırsanız sevinirim toplu alıntılar:))))))

Chicco liteway plus i ben de cok begendim, cepa avm de mothercare ve joker magazasinda gordum, esin oralara bakabilir, panora alisveris merkezinde de var, fiyat hepsinde ayni 689 tl, yeni bi model oldugu icin indirim pek yok ama kampanya yakalrsam alicam hemen jokerde bazen 250 tl alisverise 50 tl cek gibi kampanyalar oluyo, en azindan ondan faydalaniriz

Meraba kızlar bebek arabalarından bahsedilmiş.Bende çok kararsızdım. Hatta yaza doğru almayı düşünüyordum ama bi baktım almışız bebek arabamızı. Markası Wei-b 1012 Trio sistem diye geçiyor. Renk olarak iki seçeneği olması dışında takıldığım başka konu olmadı. 1010 modelinin kırmızısı çok hoşumuza gitmişti ama ayak kısmı düzelip portbebe şeklini almadığı için tercihimizi 1012 modelinden yana kullandık. 580 TL.ye aldık biz. Bebeğimiz erkek olacağı için maviliyi aldık.

Son düzenleme:
Ya kızlar canım sıkıldı biraz kan değerlerim düşmüş kan ilacı kullanıcakmışım birde t4 düşük onun için de dahiliyeye git dedi gerçi tsh değerim hamileliğin başında 2.94 dü şimdi düşmüş 2.46 hep doktor 2.5 altında olmasını istiyoruz dedi ama anlamdım t 4 bu kadar önemli demek kisağlık ocağı da bugun görmüştü onlar sadece kansızlığı söyledi troidden hiç bahsetmedi bile doktorum galiba pipirikli davranıyor . Bir de çalışanlar bilir ben bugun rapor aldım 32. Haftadayım diye çalışmıyacağım istirahata ayrıldı yazıyor erken mi aldım anlamadım yanlışlık yoktur umarım 2 ay da doğum sonrası sanırım.

teşekkürler canım.eşim söylediğin yerlere bi baksın bakalım artık alınca paylaşırım burdan.

Cok gecmis olsun oncelikle, t4 cok mu dusuk cikti daha once tiroid hastaligin var miydi ki onceden cunku tsh gayet iyi cikmis, benim de 2.9 du bir sonraki 2.3 cikti, ust sinir 4 olarak geciyor laboratuar kayitlarinda ben de saglikciyim moralini bozma diye yaziyorum stres daha kotu bu yazdigin degerlerden. Rapor konusunda da calisanlar 32. Haftada dogum oncesi 8 haftalik izne ayrilma hakkina sahip, ayrilirsaniz dogum oncesi 8 hafta, dogum sonrasi 8 hafta dogum izni var(ekimde belki dogum sonrasi izin 2 hafta arttirilip 10 hafta yapilicak). Eger 32. Haftada dr dan calisabilir raporu alirsaniz 37. haftaya kadar calisip dogum oncesi 5 haftayi dogum sonrasina aktarabiliyorsunuz. Yani aldigin izin tam zamaninda olmus 32+0 da izne ayrildiysan, dogum sonrasi da 8 hafta iznin olucak. Umarim yardimci olabilmisimdir.

slm kızlarr kontorle gittik bugünnn bebeğim teersti döndü epidural normal doğuma karar verdik şuan doktorumla hayırlısı artık 1 kg 600 gram olmuş oğlum <3 saklambaçta ki ebe gibi kolunu yüzüne dayamış sanki sayıyor kapamış suratını göremedik 1 ayda bekledim görcem diye ;( gene 1 ay sonra çağırdı herşey normal görünüyo dedi 30+ 3 günlük

canını cok fazla sıkma bu bebeğine zararlı biliyorsun benimde t4 falan düşüktü doktorum bu bebeğin zeka gelişiminde önemli diye birkaç şey yine baktı ilaç gerek görmedi.eger ilaç vermediyse endişelenme. raporuna gelince doğum öncesi 8 hafta sonrası 8 haftaya 32. haftada çalışabilir yada çalışamaz diye rapor alınıyor eger çalışmayı planlıyorsan çalışabilir alcaktınki doğum öncesi 8 haftadan 5 haftasını doğum sonrasına aktarıp doğum sonrası 13 hafta olsun. eger çalışmayı düşünmüuorsan raporunu doğru almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…