2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben kasım annesı olcam galıba kımse var mı kasımın ılk haftası olabılır ama ekımın sonuda olabılır sezeryan olcak ama ben son dk kadr beklıycem tanısalım mı kımse var mı orda

teşekkür ederim.sanada geçmiş olsun.yok canım çesidini söylemedi.benim zaten hamilelik baştan beri problemli geçiyor sürekli bebek çıkacak hissiyle geziyorum fazla ayakta kalamıyorum hemen ağrılarım oluyor vajinaya doğru doktor çokta açıklayıcı olmadı ama 2 hafta sonra kontrole çağırdı bebeğin zayıf olmasının bununla alakası varmıdır biliyomusun?seninkinin çeşidi neymiş ne önerdi erken doğum riski falan varmıymış.

bayanlar ya çatı kemiğim ağrıyor :26:
çatı kemiğinin oldugu orta bolumden bacaklara kadar sancı gıbı vuruyo ama sancı değil ayagınız burkulur acının kemıkten geldiğini bilirsiniz ya oyle emınım kemıgın acıdıgından.. ozellıkle bulasık yıkadıgımda veya uzun sure ayakta kaldıgımda cok cekıyorum agrısını.. uyurken diğer tarafa dönmek istediğimde bacaklarımdan güç alamıyorum.. yaklaşık 4 gündür bu agrılarım devam edıyo..
dogum sancısı falan degıl emınım cunku bu ikinci hamileliğim diğer kızımı normal dogumla dogurdum ama ilk defa böyle bı agrıyla karsılasıyorum normal mı kı bu agrı kontrolumede daha 10 gun var ya :26:

birde doktorum bana dogru duzgun ılac vermedi bi kan ilacı bide magnezyum.. ılk hamılelıgımde b 12 vıtamını kalsıyum vs kullanmıstım acaba kalsıyum eksıklıgınden mıdır :26:

bu doktorları hıc anlamıyorum illa bız dusunecez herseyii versene adam gıbı hamılelıkde ne lazımsaaa zaten fazla gelirse atıyor vucut..

inşallah kasımın sonlarına doğru bebeğimize kavuşucaz... ama hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim hala... aslında çınarlı ve medical park arasındayım... medicalde 1500 civarıymış galiba... çınarlı sgk ile anlaşmalı olmuş galiba bu sene... çınarlıda doğum ücretini bilenler yardımcı olabilir mi acaba?? sgklıyım... fiyatta fark olur mu?

Herkesin duasına ıhtıyacımız var bebegımle .yuksek tansıyondan yatırdılar karanlık bır odada öylece yatıyorum yarın sabah doğuma alacaklar rabbım oğlumun yüzünü sağ salim göstersin ınsallah

Canım Allah yardımcın olsun inşallah oğluşunu sağlıkla kucağına alacaksın dualarım seninle

Allah yar ve yardimcin olsun, hayirlisi ile yavrunun yüzünü göre kokusunu duy kucagina al inşallah, sağlıklı sihhatli olsun yavrun, sende bir avazda kurtul inşallah.

Herkeze Günaydin

Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir inşallah.

Valla ben artik iyiden iyiye korkmaya başladım. Bizim kuzular kasimi beklemiycek gibi geliyor :-( herkezin ortak sikayetleri var :-( maşallah topigimizin 2 prensesten sonra bir prensi geliyor, inşallah vakitli gelirler kuzular

bu grıdan bende muzdarıbım 20 li haftalarımda oldu sonra 29 hafta bir hafta oldu geçti magnezyum eksik olunca bebek kilo almaya başlayıncca eklemler ayrılıyormus dr öyle dedi magnezyumu günde 2 taneye cıkardı şimdi iyiyyim

Benim hamileliğim de başından beri problemli.İdrar yolları enfeksiyonuyla başladım,sonra o enfeksiyon böbreğe sıçradı,sonra da bu :) Buna şükür tabi.
Bu rahatsızlıkla ilgili bildiklerimi anlatayım sana fakat bunlar kafanı karıştırmasın.Herkes bu rahatsızlığı farklı yaşayabiliyor çünkü.Benimkinin çeşidi marjinal yani rahim ağzını tam değil kısmen kapatıyor.
Sana bu konuda verebileceğim en önemli ve naçizane tavsiyem doktorun bu konuda tecrübeli mi öncelikle onu iyice araştır derim.Çünkü her doktor bu tarz rahatsızlıklarda uzmanlaşmış olmuyor.
Eğer gerçekten plasenta previaysan hafife almamanda da fayda var.Ben en başta durumun ciddiyetinin pek farkında değildim ve kendimi hafif yorduğum bir gün kanamam oldu.Çok dikkat etmek gerekiyor.Şu an çok pasif yaşıyorum ve bu doğuma kadar böyle devam emek zorunda.Doktorumun en önemli önerisi de kendimi yormamam,strese girmemem konusunda.Ayakta kalmıyorum,mümkün olduğunca eğilip kalkmamaya çalışıyorum vs.Erken doğum riskim evet var ama olmaması için çok dikkatli yaşıyorum ve doktorum şu an gidişattan gayet memnun.
Bazı kaynaklar bu rahatsızlığın düşük kilolu bebeğe yol açabileceğini yazıyor ama ben her okuduğuma inanmıyorum.Çünkü internette çok fazla bilgi kirliliği var.Plasentayla ilgili mi bilemem ama benim bebeğimin de kilosu biraz düşük gidiyordu,sonra tesadüf mü bilmiyorum ama et haşlama ve et suyundan yapılan çorbalara ağırlık verdim toparladı :)
Sen şu an kaçıncı haftandasın,hiç kanama geçirdin mi?
Biraz bilmiş gibi yazdım kusura bakma ama amacım sadece bildiklerimi seninle paylaşmak.Bu rahatsızlığı yaşayıp doğum yapmış insanlarla sohbet ettim,onların tecrübelerinden faydalandım,doktoruma çok soru sordum ve biraz fazla bilgi sahibi oldum sanırım:)
Bu rahatsızlık gözünü korkutmasın,yapman gereken tek şey dikkat etmek o kadar :)

dogum sezaryanmı olcak cnm? hıçkorkma sagsalim alırsın yavrunu kucagına paşa cabuk toparlar moralini yuksek tut kötüşeyler getrme aklına

canım benımde catı kemıgımın ustu agrıo dedıgın gıbı yururken yatıyorum saga donerken sola donerken hep bı agrı olusuyor dr sordum normal dedı ama :/ bılemedım sancı oldugunu dusunmem cunku benım bayadır agrıooo

canım guzel haberlerle gelırsın ınsallah bebegınede saglıkla sıhhatle kavusursunuz. çok geçmiş olsunnn dualarımız sızınle..

canım ankaradada sadece bir yerde var sitesinden adresine bakıp gitsin eşin küçük bi mağza biz baya zor bulmuştuk. ben resimlerini yüklemiştim bakmak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-60.html

bu linki

canım Rabb,m yardımcın olsun dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…