Merhaba.
Önecelikle geçmiş olsun.Bende de plasenta previa (bebeğin eşinin aşağıda olması) var.Bu durumda cinsel ilişki,uzun süre ayakta kalmak,yorgunluk vs.yasaklanıyor tabi.Gerçi doktorun tavsiyelerde bulunmuştur mutlaka.Çeşidi hakkında falan bilgilendirdi mi?
Herkesin duasına ıhtıyacımız var bebegımle .yuksek tansıyondan yatırdılar karanlık bır odada öylece yatıyorum yarın sabah doğuma alacaklar rabbım oğlumun yüzünü sağ salim göstersin ınsallah
Günaydın
Herkesin duasına ıhtıyacımız var bebegımle .yuksek tansıyondan yatırdılar karanlık bır odada öylece yatıyorum yarın sabah doğuma alacaklar rabbım oğlumun yüzünü sağ salim göstersin ınsallah
bayanlar ya çatı kemiğim ağrıyor :26:
çatı kemiğinin oldugu orta bolumden bacaklara kadar sancı gıbı vuruyo ama sancı değil ayagınız burkulur acının kemıkten geldiğini bilirsiniz ya oyle emınım kemıgın acıdıgından.. ozellıkle bulasık yıkadıgımda veya uzun sure ayakta kaldıgımda cok cekıyorum agrısını.. uyurken diğer tarafa dönmek istediğimde bacaklarımdan güç alamıyorum.. yaklaşık 4 gündür bu agrılarım devam edıyo..
dogum sancısı falan degıl emınım cunku bu ikinci hamileliğim diğer kızımı normal dogumla dogurdum ama ilk defa böyle bı agrıyla karsılasıyorum normal mı kı bu agrı kontrolumede daha 10 gun var ya :26:
birde doktorum bana dogru duzgun ılac vermedi bi kan ilacı bide magnezyum.. ılk hamılelıgımde b 12 vıtamını kalsıyum vs kullanmıstım acaba kalsıyum eksıklıgınden mıdır :26:
bu doktorları hıc anlamıyorum illa bız dusunecez herseyii versene adam gıbı hamılelıkde ne lazımsaaa zaten fazla gelirse atıyor vucut..
teşekkür ederim.sanada geçmiş olsun.yok canım çesidini söylemedi.benim zaten hamilelik baştan beri problemli geçiyor sürekli bebek çıkacak hissiyle geziyorum fazla ayakta kalamıyorum hemen ağrılarım oluyor vajinaya doğru doktor çokta açıklayıcı olmadı ama 2 hafta sonra kontrole çağırdı bebeğin zayıf olmasının bununla alakası varmıdır biliyomusun?seninkinin çeşidi neymiş ne önerdi erken doğum riski falan varmıymış.
canım benımde catı kemıgımın ustu agrıo dedıgın gıbı yururken yatıyorum saga donerken sola donerken hep bı agrı olusuyor dr sordum normal dedı ama :/ bılemedım sancı oldugunu dusunmem cunku benım bayadır agrıooobayanlar ya çatı kemiğim ağrıyor :26:
çatı kemiğinin oldugu orta bolumden bacaklara kadar sancı gıbı vuruyo ama sancı değil ayagınız burkulur acının kemıkten geldiğini bilirsiniz ya oyle emınım kemıgın acıdıgından.. ozellıkle bulasık yıkadıgımda veya uzun sure ayakta kaldıgımda cok cekıyorum agrısını.. uyurken diğer tarafa dönmek istediğimde bacaklarımdan güç alamıyorum.. yaklaşık 4 gündür bu agrılarım devam edıyo..
dogum sancısı falan degıl emınım cunku bu ikinci hamileliğim diğer kızımı normal dogumla dogurdum ama ilk defa böyle bı agrıyla karsılasıyorum normal mı kı bu agrı kontrolumede daha 10 gun var ya :26:
birde doktorum bana dogru duzgun ılac vermedi bi kan ilacı bide magnezyum.. ılk hamılelıgımde b 12 vıtamını kalsıyum vs kullanmıstım acaba kalsıyum eksıklıgınden mıdır :26:
bu doktorları hıc anlamıyorum illa bız dusunecez herseyii versene adam gıbı hamılelıkde ne lazımsaaa zaten fazla gelirse atıyor vucut..
canım bende bugün alışverişe çıktım ıspartada hiçbiyerde wollex yok.sadece bi modeli vardı tek araba.oda o kadar kalitesizdiki kafam karıştı.chicconun light way plus travel vardı onuda çok beğendim ama işte wollex i bi kendi gözümle görmem lazım aradaki farkı görebilmem için hafifliği vs.görüntü olarak wollex muhteşem.haftaya eşim ankaraya gidicek artık o iki modele bakıcak en kullanışlı olanını seçip alcak.alınca burdan yazarım hepinize:) bu arada ben tek mesajda toplu cevap yazmayı hala öğrenemedim.nasıl yapılıyo anlatırsanız sevinirim toplu alıntılar:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?