2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

günaydın tatlım. bende aynı şeyi düşünüorum benim içimdede hep 21 ekimde doğcakmış hissi var niyeyse anlamadım :) kasım başı olanların tamamı ekim sonunda doğurur gibi geliyor bana. ablam yiğenimi 36 haftalıkken doğurdu. 3kilo 600 gram doğmuştu zamanını beklese annesi gibi 4,5 ğu bulur demişti doktoru ablam 4,5 kilo doğmuşta. bizimkide sanki teyzesine benzio gibi o yüzden bayramda bile doğabilir bizimki

günaydın kızlar

kasınma problemimi çözdüm sayılır alerji ilacına basladım

kasınan yerlere fenistil sürüyorum artık aksamları uyuyabılıyorum .

duasını eksık etmeyen arkadaslardan Allah razı olsun

hala calışıyorum ama cok uykum gelıyor
annem haftaya gelıyor sanırım bende haftaya ızne ayrılıcam

dayanın kuzularım dıyorum az kaldı dıyorum

bıde bu aralr doktor değiştirmem söz konusu

Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
su kasıntı probleminden sonra benı hiç bişey kasamaz artık

gunaydın guzel anneler

doguma gıdecek olan arkadasımızın ALLAH yardımcısı olsun bebegını sağ salım kucagına al buyut İnşallah.......

günaydın canım. geçmiş olsun bak sorununu halletmişsin :) hiçbişey için sıkma canını ben bile bazen düşünüyorum doktorumu deiştirsemmi diye. herşeyde vardır bi hayır belki ölesi daha ii olur senin ve kuzuların için :)

saol nergiscim

benım doktor calıştığı hastane ile sorun yasadı suan nereyle anlaşmalı olacak bellı değil

oyuzden kendımı sağlama alıp yedekte baska bır doktor bulundurmak ıstıyorum

buldum da cok sukur bakalım haftaya bellı olur hersey

umarım sende ıyısındır

evde keyfın ıyı değil mi

Doğuma giricek arkadaşımız Allah yardımcınız olsun işallah.sağlık ve sıhatle alırsın kucağına işallah evladını.

bu konuyu bende merak ediyorum.arkadaşım tam bir yıl önce çınarlıya 3500 ödemiş sezeryan doğum için bu yıl nasıl acaba bende orda düşünüyorum

Canim ikinizede allah yardim etsin, bir nefeste kurtulun insallahhh...

Günaydın hanımlar
Öncelikle ben de doğum yapacak arkadaşa sağlık sıhhat bebeğine uzun ömür diliyorum allahtan.
Bana da dr 20 kasım diyo ama her an doğuracakmış gibi hissediyorum eksikleri düşündükçe daha da panik oluyorum. 1hastane çıkışı 3-5 çıtçıtlı atlet ve 2 tulumdan başka kıyafeti yok henüz kızımın. Tam bulantılarım bitti rahatladım biraz sonra bayramdı tatildi diye geçti şimdi de bir iki mağaza gezeyim nefes nefese kalıyorum bide tansiyonum çok düşük hemen başım dönüyo yalnız biyere çıkamıyorum.:-( oda siparişini verdik sadece o da 1 ay sonra gelecek evdeki ufak tefek tadilat işleri var onlar çok canımı sıkıyor. Arabaya bile karar vermedik daha offf :-( çok gergin gördüm kendimi. O da değil kasıma varmadan doğuracakmışım gibi geliyo bi de. Evde boş boş durdukça iyice sinir oluyorum bi psikolog filan mı bulsam kendime ;-)

Cok gecmis olsun canim,cabucak gecirdigine sevindim,bende o tarz kasinti ilaclari hic banamisin demiyodu valla cok sukur seninki gecmis.bu saatten sonra doktor degistirmek de zordur,hayirlisi olsun hakkinizda

Cok gecmis olsun canim,cabucak gecirdigine sevindim,bende o tarz kasinti ilaclari hic banamisin demiyodu valla cok sukur seninki gecmis.bu saatten sonra doktor degistirmek de zordur,hayirlisi olsun hakkinizda

teşekkür ederim ama 15 gündür ne çektiğimi bi ben bi de Allah bilir gece 3te beşte kalkıp ağlıyordum.
daha tam geçmedi ama yinede sakinledim 2 gün daha hap alıp bırakıcaM cok ciddi uyku yapıyor.
bide kuzulara zararı olur olmaz endişeleniyorum. doktorlarım olmaz dedı ama ben gene de endişeliyim.

sanırım senın de kasınma sorunun olmus ve geçmiş

ben hep diyorum ne gerek var biber gazına ver kasıntı tozunu vallahı kımysal sılahtan bıle etkılı
insan düşünme yetisini kaybediyor. sinirleri bozuluyor psıkolojik olarak duman halıne gelıgeliyor

insan sağlığının kıymetini biliyor boyle durumlarda

Allah cümlemize ve kuzularımıza sağlık sıhat versin inşallah

Canım hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim.Yazdığın saate baktım.Ben de ilk doğumumda o saatlerde karanlık bir odada öylece beklemiştim sabah olmasını.Büyük ihtimal bebişin şimdi kollarındadır.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Ne zor anne olmak :) az zamanımız kaldı artık bı sekılde oyalıcam kendımı kafamı dağıtıcam. Umarım bebegıme bı zarar vermem :)

evet canım bakmıştım bu resimlerine zaten ordan çok beğenmiştim.ankarada araştırdım sadece netten babyhope diye bi mağaza satıyo.aradım dün.artık wollex satışı yapmıyoruz dedi:))bilmiyorum artık heralde bize nasip değil wollex:)

canım benim doktorumda fazla ilaç vermiyor.kan ilacım ve kalsiyumum var.bi ara magnezyum verdi ödemden dolayı oda yan etki ishal yapınca bıraktım.balık yiyemiyorum onu destekleyici ilaca gerek varmı dedim yok dedi.bende sadece 2 ilaç kullanıyorum.

canım Allah yardımcınız olsun,, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

çok geçmiş olsun bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar leaf kaç haftalık hamileydi telden girdiğim için göremiyorum inşallah kuzusuna sağlıkla kavuşmuştur

Son düzenleme:

Çok sa olcanın dediğin gibi tsh iyi serbest t4 0,751 t3 de 2,14 t4 dün alt sınırı 0,93 bende bu rakama çok da düşük değil diye yorumladım ama yanlış da düşünmüş olabilrim bu zamana kadar tiroid le ilgili bir hastalığım falan olmadı.ilgin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…