- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Herkeze Günaydin
Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir inşallah.
Valla ben artik iyiden iyiye korkmaya başladım. Bizim kuzular kasimi beklemiycek gibi geliyor :-( herkezin ortak sikayetleri var :-( maşallah topigimizin 2 prensesten sonra bir prensi geliyor, inşallah vakitli gelirler kuzular
günaydın kızlar
kasınma problemimi çözdüm sayılır alerji ilacına basladım
kasınan yerlere fenistil sürüyorum artık aksamları uyuyabılıyorum .
duasını eksık etmeyen arkadaslardan Allah razı olsun
hala calışıyorum ama cok uykum gelıyor
annem haftaya gelıyor sanırım bende haftaya ızne ayrılıcam
dayanın kuzularım dıyorum az kaldı dıyorum
bıde bu aralr doktor değiştirmem söz konusu
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
su kasıntı probleminden sonra benı hiç bişey kasamaz artık
günaydın canım. geçmiş olsun bak sorununu halletmişsin :) hiçbişey için sıkma canını ben bile bazen düşünüyorum doktorumu deiştirsemmi diye. herşeyde vardır bi hayır belki ölesi daha ii olur senin ve kuzuların için :)
inşallah kasımın sonlarına doğru bebeğimize kavuşucaz... ama hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim hala... aslında çınarlı ve medical park arasındayım... medicalde 1500 civarıymış galiba... çınarlı sgk ile anlaşmalı olmuş galiba bu sene... çınarlıda doğum ücretini bilenler yardımcı olabilir mi acaba?? sgklıyım... fiyatta fark olur mu?
Herkesin duasına ıhtıyacımız var bebegımle .yuksek tansıyondan yatırdılar karanlık bır odada öylece yatıyorum yarın sabah doğuma alacaklar rabbım oğlumun yüzünü sağ salim göstersin ınsallah
günaydın kızlar
kasınma problemimi çözdüm sayılır alerji ilacına basladım
kasınan yerlere fenistil sürüyorum artık aksamları uyuyabılıyorum .
duasını eksık etmeyen arkadaslardan Allah razı olsun
hala calışıyorum ama cok uykum gelıyor
annem haftaya gelıyor sanırım bende haftaya ızne ayrılıcam
dayanın kuzularım dıyorum az kaldı dıyorum
bıde bu aralr doktor değiştirmem söz konusu
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
su kasıntı probleminden sonra benı hiç bişey kasamaz artık
Cok gecmis olsun canim,cabucak gecirdigine sevindim,bende o tarz kasinti ilaclari hic banamisin demiyodu valla cok sukur seninki gecmis.bu saatten sonra doktor degistirmek de zordur,hayirlisi olsun hakkinizda
Herkesin duasına ıhtıyacımız var bebegımle .yuksek tansıyondan yatırdılar karanlık bır odada öylece yatıyorum yarın sabah doğuma alacaklar rabbım oğlumun yüzünü sağ salim göstersin ınsallah
canım geçmiş olsun.dikkat et dışarı çıkıp bol bol hava almaya çalış.içine kapandıkça daha kötü olur ve tabiki bu durum bebeğinide etkiler.hamilelik sonrası depresyonlar oluyomuş.ben çok korkuyorum inşallah olmaz diye.o yüzden dikkat etmemiz gerekiyor.bunaldıkça çık dolaş sevdiğin şeyleri yap.kendini rahatlat.komedi filmleri izle müzik dinle evde oturup kalma bence.
canım ankaradada sadece bir yerde var sitesinden adresine bakıp gitsin eşin küçük bi mağza biz baya zor bulmuştuk. ben resimlerini yüklemiştim bakmak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-60.html
bu linki
bayanlar ya çatı kemiğim ağrıyor :26:
çatı kemiğinin oldugu orta bolumden bacaklara kadar sancı gıbı vuruyo ama sancı değil ayagınız burkulur acının kemıkten geldiğini bilirsiniz ya oyle emınım kemıgın acıdıgından.. ozellıkle bulasık yıkadıgımda veya uzun sure ayakta kaldıgımda cok cekıyorum agrısını.. uyurken diğer tarafa dönmek istediğimde bacaklarımdan güç alamıyorum.. yaklaşık 4 gündür bu agrılarım devam edıyo..
dogum sancısı falan degıl emınım cunku bu ikinci hamileliğim diğer kızımı normal dogumla dogurdum ama ilk defa böyle bı agrıyla karsılasıyorum normal mı kı bu agrı kontrolumede daha 10 gun var ya :26:
birde doktorum bana dogru duzgun ılac vermedi bi kan ilacı bide magnezyum.. ılk hamılelıgımde b 12 vıtamını kalsıyum vs kullanmıstım acaba kalsıyum eksıklıgınden mıdır :26:
bu doktorları hıc anlamıyorum illa bız dusunecez herseyii versene adam gıbı hamılelıkde ne lazımsaaa zaten fazla gelirse atıyor vucut..
Cok gecmis olsun oncelikle, t4 cok mu dusuk cikti daha once tiroid hastaligin var miydi ki onceden cunku tsh gayet iyi cikmis, benim de 2.9 du bir sonraki 2.3 cikti, ust sinir 4 olarak geciyor laboratuar kayitlarinda ben de saglikciyim moralini bozma diye yaziyorum stres daha kotu bu yazdigin degerlerden. Rapor konusunda da calisanlar 32. Haftada dogum oncesi 8 haftalik izne ayrilma hakkina sahip, ayrilirsaniz dogum oncesi 8 hafta, dogum sonrasi 8 hafta dogum izni var(ekimde belki dogum sonrasi izin 2 hafta arttirilip 10 hafta yapilicak). Eger 32. Haftada dr dan calisabilir raporu alirsaniz 37. haftaya kadar calisip dogum oncesi 5 haftayi dogum sonrasina aktarabiliyorsunuz. Yani aldigin izin tam zamaninda olmus 32+0 da izne ayrildiysan, dogum sonrasi da 8 hafta iznin olucak. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Kızlar leaf kaç haftalık hamileydi telden girdiğim için göremiyorum inşallah kuzusuna sağlıkla kavuşmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?