2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Cok haklisin,insan kasinirken dunyadan kopuyor,herseyden nefret ediyor,isyan ediyor resmen..allah dusmanimin basina vermesin.insanin biyeri agrisa ne biliyim midesi bulansa hepsine herseye care var ama kasintinin yok,insanin sinir sistemini etkiliyor resmen..senin karaciger testlerin safra testlerin filan yapildi mi? Tahlil yapilcak diyodun nasil cikti sonuclarin?
Buarada kortizonlu hap mi kullaniyosun? Bende kullandim ve cok endiseliydik bebegime zarar verecek diye ama doktorum bana kar zarar hesabi yapiyoruz,suanda bu hapin yarari zrarindan daha fazla diyordu,mecbur kullandim napim.ama ben hapi biraktiktan yani bittikten sonra daha da siddetlenmisti kasintilarim tekrardan doktora gitmistim,senin gibi 3 farkli docente gittim.bu arada nerede ikamet ediyosun bilmiyorum ama istanbulda nisantasinda kolsuz agop diye bilinen cok meshur bir profesor var,cerrahpasadan emekli ermeni bir prof ve dermotolojinin allahi diyolar bu adam icin,yani aklinda bulunsun diye yaziyorum ben en son ona gittim,bu tur alerjilerin psikolojik yani da cok fazla,benim psikolojimde bozulmustu hic gecmicek saniyodum,adam hep cok iyi ilaclar vermisti ayni zamanda cok da iyi anlatip beni rahatlatmisti neden bilmiyorum ama o adama cok guvenmistim ben..umarim gecer ve bi daha tekrarlamaz canim ya..

Günaydın bu düşüncelerde yanlız değilsın aynı şekilde bende panık halindeyim hep sankı eksik kalıcak gibi geliyor herşey bende doğru dürüst bşr şey almadım oda takımını siparişini verdik senin ki gii 1 ay sürecek gelmesi bir dünya alınacak şey var kısmetse bu hafta sonu bir çok şeyi almayı düşünüyorum .

Merhaba benim kızım 4yasini doldurdu. Ilk ayda chicco nun liteway arabasini almistik. Dag bayir sehir ici deniz kenari aklina gelebilecek her yere kar kis demeden goturup getirdim tas gibi ürün ve tek basinada cok kolay taşınıyor. Otomobili olmayanveya olan ailelrr için cok ideal yer kaplamiyor. Kisin polari var yagmurlugu. Benim cok isime yaradi . Kasimda oglum olacak kismetse o da kullanacak ins. Tas gibi duruyor. Ben tavsiye ederim arkadasim liteway e bakmadan baska araba bakma derim

Nisa senin kaçıncı haftada 2500 kilo canım benim 30+ larda 1.650 falandı kaç kilo oldu çok merak ediyorum.. Erken doğum riskim var ilaçlarla zor tutuyoruz sıpayı..

cnm bnm 900 gram olduğu zman 26 haftaydı suan 2500 kiloyu geçkin 35 haftamı 1 2 gün geçtim sanırım

merhaba arkadaşlar kraft dondy ve tiny love anakucağı arasında karsız kaldım. ilk günler yatak odamız dar olduğu için oraya yatak almayacağız zaten odası olacak ama ilk bir kaç ay yanımda olması gerekiyor hangi anakucağını beşik niyetine kullanabilirim karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.sizce hangisi olmalı

Dün bizimde doktor kontrolüz vardı tam dolu dolu 30 haftalik haftasina uyumlu 1.525 gram olmuş oğluşum doktorumuzun iyi demesine rağmen kendi kendime kuruntu yapiyor besleyemedğimi düşünüyorum:18: birde kızlar sizde kasilma gerginlik hissi gibi değilde karninizda bir gerginlik varmi ben çatlicakmisim gibi.hos benim karnimda çok büyüme di iç karnim genişmiş .

slm kizlar araniza katilmak isterim kasim annesiyim kismetse 9 subat son satim bi oglum olcak ikinci gebeligim bi oglum daha var 21 aylik tam gununde dogmadi buda oyle olursa ekim annelerine kaycam gibi ilk oglum iri oldugu ici erken alindi 38 haftalikken normal dogum yaptim yurt disinda yasiyorum herseyimiz hazir oglumla heycanla melegimizi bekliyoruz ilk oglumun adi eren bununda ediz olucak kismetse karnima goz agiz yapiyoruz sut veriyoruz kreker veriyoruz simdiden seviyoruz cok bebeklere karsi cok hassasiz severizde bakalim hep ic ice olmak nasi bisi ozaman anliycaz

Rabbim hayirli dogumlar versin sanada hepimize de insalllah. Ben de dün doktora gittim, bebegin cok iri oldugunu erken dogum olabilecegini söyledi. Cok iri dedi ama kac kilo söylemedi. Bende yurt disinda yasiyorum. Erken dogum olmasina ragmen normal mi oldu dogum??? nasil oldu anlatsana biraz..Kac kilo dogdu?

benim doktorumda çok kalabalık oluyor bende ondan şikayetçiyim ya bakalım belki değiştirebilirim. kafamda soru işaretleri oluo bazen. eşimde dio köprü geçerken at deiştirilmez die.

evde durumlar iyi gibi yada bilmiyorum sanırım bende umursamaz oldum gibi. çok takmıyorum takmayınca söylenip durmuyorum söylenmeyincede tepki almıyorum :) ben sustuğum sürece herşey süper yada öle gibi :) dediğim gibi takıp kendime dert edinmiyorum. beterin beteri var die halime şükrediyorum çok bunalınca şakayla karışık söylüyorum eşimde gülüp geçio alışmak bu olsa gerek :)

bu arada doğumdada herşey nasip benim annem ablama hamile kaldığında çok zayıfmış özel doktora gidiomuş tam doğurcağı sırada adam kızının mezuniyetine gitmiş annem ebeyle evde doğurmuş hemde 4,5 kilo o yüzden sende çok takılma ben mesela gece sancılanırsam mecbur devlet hastanesine gidicem. doktorum özel hastanede ve gece acil doğum almıyolarmış. hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah. kuzucuklar sağlıcakla doğsunda doktorda hastanede farketmez çok oldu ama bi örnek daha var :) halamın gelini özel hastanede genel anesteziyle sezeryan oldu. baygınken sedyeden sedyeye geçirirken kandıncaızı düşürmüşler sağ tarafı resmen çürüktü baygınken vücut ağır ve kendinde değil ve betonun üzerine düşüyor allah göstermesin ölebilirdi bile en güzeli hayırlısı diyip dua etmek

aaaa bizde alalı çok olmadı ama anlaşmalarımı bittiki acaba bizde arayıp gitmiştik. hatta yokmuş ellerindede yeni gelmişti bizde beyenince yapıştık hemen :) hatta ben internetten alalım dedikçe eşim yok burda muhattap var falan dedi :) hayırlısı canım. senin bebişede nasipse döner dolaşır o olur. bende ilk wollexi görmüştüm netten üzerine bir dünya araba baktık kaç kere karar deişti ama en son nasip onaymış demekki yine o oldu

senin iri bebeğini yerimm ben =) merak etme miamoremm sağlıklı olsun yeter.. erken doğum diye korkutma kendini hiç Rabbim büyük........ sağlıkla gelsin güzel bebeğin inşallahh

kızlar doktorlarınız doğumun nasıl olacağı hakkında bilgi verdi mi? son gittiğimde biz biraz konuştuk. bebek başı aşağıya dönmüş. normal doğuma uygunsun dedi. ama bebek haftasından kilolu olduğundan ve ben tüp bebek ile hamile kaldığımdan sezeryana da hayır demedi. bebeğim erken gelebilirmiş 1-2 hafta.

Kızlar canım sıkkın dün dr ile randevum vardı. Bebişimin kilosu 2 hafta önden gidiyormuş.30+4 üm kilosu 1779 gr. Çok korkuyorum şeker çıktı mı diye sordu ki şeker sonuçlarım normaldi.Sizce ne yapmalıyım canım cok sıkkın

canını neden sıkıyorsun tatlım? benimkinin de kilosu hep 10-12 gün önde gidiyor. üstelik bende şeker de çıktı, diyet+yürüyüş yapıyorum. ama bu olumsuz birşey değil. belki erken gelebilir bebek biraz o kadar. benim doktorum aksine beğeniyor kilosunu.

canım kilo olayını artık hiç takmıyorum sende hiç takılma bence doktorum herkesin bünyesi farklıdır sen ne yaparsan yap alıyorsun umursama kimsenin ne dediğini dedi, ikimiz de sağlıklıyız Allaha şükür gerisi önemli değil...
sen zaten diyodun ki erken döllenme oldu diye ondan dolayı erken gibi olabilir bence doğumun, canını sıkıp moralini bozma nolur...

evet kilo konusunda eksper oldum hemen cevaplıyorum...hepsi çok normal hepsi bende de var... hatta doğum öncesinde zayıf olanların daha çok kilo aldığı söyleniyor hamileliklerinde... ama tuzu ya bırak ya da çok azalt bide çok su iç canım...

Bu arada o kadar çok şey anlattımki sizin hangi doktora gittiğinizi sormayı unuttum:))

Ne guzel eksikler bitmis sayilir benim daha nerdeyse hersey duruyor.genellikle kisakollu pijamalar var baktigim yerlerde uzun kollular henuz gelmemis. bende telefondan giriyorum nete.yazmak biraz zor oluyor.yanlis yazarsm kusura bakmayin.benimde hamileligim biraz priblemli oldu.okadar cok doktora gittimki sadece oguzhan beye gitmedim sanirim:)simdi ebru hanim var dogum evinde ona gidiyorum.sogukkanli bi doktor .benim hamileligimdede boyle bi tutum gerekiodu.digerleri cok korkuttu daha kotu oldu benim icin.bu arada dediginiz arabayi chicconun arkadas kullaniyor.gorunumu cok guzel ama o birkac poset koyunca geri yikildigindan bahsetti.bir deneyin arabayi gorunce derim.belki arkadas agir seyler koymustur gerci.artik konusuruz bol bol:).

Benim bebeğim şu an ters ama daha döner erken dedi doktor. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım o yüzden sezeryana daha yakınım. Devlet hastanesinde doğum yapıcam planlı bir doğum olsun istiyorum. Sen ne düşünüyorsun? Bazen aklımdan korkudan kolaya mı kaçıyorum diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…