teşekkür ederim ama 15 gündür ne çektiğimi bi ben bi de Allah bilir gece 3te beşte kalkıp ağlıyordum.
daha tam geçmedi ama yinede sakinledim 2 gün daha hap alıp bırakıcaM cok ciddi uyku yapıyor.
bide kuzulara zararı olur olmaz endişeleniyorum. doktorlarım olmaz dedı ama ben gene de endişeliyim.
sanırım senın de kasınma sorunun olmus ve geçmiş
ben hep diyorum ne gerek var biber gazına ver kasıntı tozunu vallahı kımysal sılahtan bıle etkılı
insan düşünme yetisini kaybediyor. sinirleri bozuluyor psıkolojik olarak duman halıne gelıgeliyor
insan sağlığının kıymetini biliyor boyle durumlarda
Allah cümlemize ve kuzularımıza sağlık sıhat versin inşallah
33 teydi sanırım.
Günaydın hanımlar
Öncelikle ben de doğum yapacak arkadaşa sağlık sıhhat bebeğine uzun ömür diliyorum allahtan.
Bana da dr 20 kasım diyo ama her an doğuracakmış gibi hissediyorum eksikleri düşündükçe daha da panik oluyorum. 1hastane çıkışı 3-5 çıtçıtlı atlet ve 2 tulumdan başka kıyafeti yok henüz kızımın. Tam bulantılarım bitti rahatladım biraz sonra bayramdı tatildi diye geçti şimdi de bir iki mağaza gezeyim nefes nefese kalıyorum bide tansiyonum çok düşük hemen başım dönüyo yalnız biyere çıkamıyorum.:-( oda siparişini verdik sadece o da 1 ay sonra gelecek evdeki ufak tefek tadilat işleri var onlar çok canımı sıkıyor. Arabaya bile karar vermedik daha offf :-( çok gergin gördüm kendimi. O da değil kasıma varmadan doğuracakmışım gibi geliyo bi de. Evde boş boş durdukça iyice sinir oluyorum bi psikolog filan mı bulsam kendime ;-)
Merhaba benim kızım 4yasini doldurdu. Ilk ayda chicco nun liteway arabasini almistik. Dag bayir sehir ici deniz kenari aklina gelebilecek her yere kar kis demeden goturup getirdim tas gibi ürün ve tek basinada cok kolay taşınıyor. Otomobili olmayanveya olan ailelrr için cok ideal yer kaplamiyor. Kisin polari var yagmurlugu. Benim cok isime yaradi . Kasimda oglum olacak kismetse o da kullanacak ins. Tas gibi duruyor. Ben tavsiye ederim arkadasim liteway e bakmadan baska araba bakma derimCanım bugün kardeşime baktırdım chicco nun living puseti varmış sadece gittiği dükkanda ama o da hantal ve kumaşı kalitesizmiş. Ben aylardır araştırıyorum ama bir kişinin gidip görmesi bile fikir veriyor. İmkanın varsa daha da ağırlaşmadan gez dolaş derim. Benim yaşadığım şehirde bu ürünler satılmıyor o yüzden aileme baktırmak zorundayım. Satıcı chicco yu hiç tavsiye etmedi. Kardeşimde kumaşı güzel değil deyince vazgeçtim chicco dan. Peg perego pliko p3 ü tavsiye ettiler. Ben o arabayı da beğenmiştim netten ama travel olarak satan yer bulamadığım için vazgeçmiştim. Sanırım istanbuldan aldırıp kargo ettiricem. Bebek arabası+oto koltuğu 900 tl ye iniyorlar. Yoksa fiyatı çok daha pahalı...
Nisa senin kaçıncı haftada 2500 kilo canım benim 30+ larda 1.650 falandı kaç kilo oldu çok merak ediyorum.. Erken doğum riskim var ilaçlarla zor tutuyoruz sıpayı..
slm kizlar araniza katilmak isterim kasim annesiyim kismetse 9 subat son satim bi oglum olcak ikinci gebeligim bi oglum daha var 21 aylik tam gununde dogmadi buda oyle olursa ekim annelerine kaycam gibiilk oglum iri oldugu ici erken alindi 38 haftalikken normal dogum yaptim yurt disinda yasiyorum herseyimiz hazir oglumla heycanla melegimizi bekliyoruz ilk oglumun adi eren bununda ediz olucak kismetse karnima goz agiz yapiyoruz sut veriyoruz kreker veriyoruz simdiden seviyoruz cok bebeklere karsi cok hassasiz severizde bakalim hep ic ice olmak nasi bisi ozaman anliycaz
saol nergiscim
benım doktor calıştığı hastane ile sorun yasadı suan nereyle anlaşmalı olacak bellı değil
oyuzden kendımı sağlama alıp yedekte baska bır doktor bulundurmak ıstıyorum
buldum da cok sukur bakalım haftaya bellı olur hersey
umarım sende ıyısındır
evde keyfın ıyı değil mi
evet canım bakmıştım bu resimlerine zaten ordan çok beğenmiştim.ankarada araştırdım sadece netten babyhope diye bi mağaza satıyo.aradım dün.artık wollex satışı yapmıyoruz dedi:))bilmiyorum artık heralde bize nasip değil wollex:)
Rabbim hayirli dogumlar versin sanada hepimize de insalllah. Ben de dün doktora gittim, bebegin cok iri oldugunu erken dogum olabilecegini söyledi. Cok iri dedi ama kac kilo söylemedi. Bende yurt disinda yasiyorum. Erken dogum olmasina ragmen normal mi oldu dogum??? nasil oldu anlatsana biraz..Kac kilo dogdu?
Kızlar canım sıkkın dün dr ile randevum vardı. Bebişimin kilosu 2 hafta önden gidiyormuş.30+4 üm kilosu 1779 gr. Çok korkuyorum şeker çıktı mı diye sordu ki şeker sonuçlarım normaldi.Sizce ne yapmalıyım canım cok sıkkın
Doktor dan ciktik simdi, ama aklim karisik. Öncelikle 100 kilo olmusum, doktorumun umurunda degil. Olur normal vitaminlerden diyor. Ama bebek büyük dedi dogum tahminimizden önce olucak gibi dedi. Karnim cok sert magnezyum ve kendin den alti tablet verdi. Bebek neden büyük karnim niye sert bebek kac kilo hic birine cevap vermedi. Cok canimi sikti. Carsamba ebe randevumuz var onunla konusup baska doktordan randevu alicaz
Gebelik oncesi zayif biriydim 43-43le hamile kaldim ve yaklasik simdiye kadar 15 kilo aldim 32+2 yiz bugun. Geceleri ve her uykuda boyun, bas, gogus, sirt aslinda kisaca bacaga kadar her yanim sirilsiklam oluyor. Burnum da etleri sis gibi nefes alim zor gibi. Cok asiri ter havalar sogudu bir de burda normal mi? yasayan var mi? lutfen bilen yazarsa sevinirim..
Bu arada o kadar çok şey anlattımki sizin hangi doktora gittiğinizi sormayı unuttum:))
kızlar doktorlarınız doğumun nasıl olacağı hakkında bilgi verdi mi? son gittiğimde biz biraz konuştuk. bebek başı aşağıya dönmüş. normal doğuma uygunsun dedi. ama bebek haftasından kilolu olduğundan ve ben tüp bebek ile hamile kaldığımdan sezeryana da hayır demedi. bebeğim erken gelebilirmiş 1-2 hafta.
Herkesin duasına ıhtıyacımız var bebegımle .yuksek tansıyondan yatırdılar karanlık bır odada öylece yatıyorum yarın sabah doğuma alacaklar rabbım oğlumun yüzünü sağ salim göstersin ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?