aferim arkadasım boyle devam et
hiç mi okumadın buradan senden ve bebeğinden kıymetli değil hiç bir sey
ya bısey olsa nasıl kaldırabıleceksın düşün bakalım
kızlar doktorlarınız doğumun nasıl olacağı hakkında bilgi verdi mi? son gittiğimde biz biraz konuştuk. bebek başı aşağıya dönmüş. normal doğuma uygunsun dedi. ama bebek haftasından kilolu olduğundan ve ben tüp bebek ile hamile kaldığımdan sezeryana da hayır demedi. bebeğim erken gelebilirmiş 1-2 hafta.
dün bende öyleee dedimmmm, amaninnnnnn doguracammmm dedimm:)))) düne kadar korkum falan yoktu cengaverler gibi dogururum diyordum..Doktorun o igrenc sandalyesine oturup bacaklari o kaldiraca koyunca icim cekildi resmen... Baygin geciriyordum, adam muayene bile edemedi:))
Benim bebeğim şu an ters ama daha döner erken dedi doktor. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım o yüzden sezeryana daha yakınım. Devlet hastanesinde doğum yapıcam planlı bir doğum olsun istiyorum. Sen ne düşünüyorsun? Bazen aklımdan korkudan kolaya mı kaçıyorum diye düşünüyorum
Kafam iyice kariştı. Benim doktorda bana bebek iri ve haftasından ilerde duruyor dedi hatta ben sordum doğum kilosunu tahmın edilebilr mi diye kesinlikle mümkün değil dedi şu anda iri olası doğum da iri bebek olucağı anlamını taşımıyor dedi ve benim bebğimde baş aşağıdaydı en son ama bu doğum pozızyonunu almış olmuyormuş bu haftalarda o daha çok yer değiştirir dedi bir dahaki kontrolü merak ediyorum .
kızlar karnımda kasılma, sertleşme yok da genel olarak dolu dolu böyle daha bir se rt geçen haftaya göre. daha çok gerildi sanki. özellikle akşam yemeğinden sonra yay gibi geriliyor derim. bu hafta yoğunlaştı. sizde de öyle oluyor mu? artık bebek büyüdüğü için mi oluyor? bir hafrta öncesine kadar daha yumuşaktı. bir de iyice yuvarlaklaştı karnım, daha yayıktı.
dün bende öyleee dedimmmm, amaninnnnnn doguracammmm dedimm:)))) düne kadar korkum falan yoktu cengaverler gibi dogururum diyordum..Doktorun o igrenc sandalyesine oturup bacaklari o kaldiraca koyunca icim cekildi resmen... Baygin geciriyordum, adam muayene bile edemedi:))
Bebegımı henüz göremedim kalkamıyorum gece inşallah kalkacağım belden uyuşturdular rahat bır doğum oldu belden korkuyordum ama ıcınızı ferah tutun..bebegım,şuan kuvezde dualarınızı esırgemeyın mınık oğlumun adı metın Ömer oldu.hepinizden Allah razı olsun kızlar
Bebegımı henüz göremedim kalkamıyorum gece inşallah kalkacağım belden uyuşturdular rahat bır doğum oldu belden korkuyordum ama ıcınızı ferah tutun..bebegım,şuan kuvezde dualarınızı esırgemeyın mınık oğlumun adı metın Ömer oldu.hepinizden Allah razı olsun kızlar
Dıkkatlerden kaçmış pek aralarda kalmışDün bizimde doktor kontrolüz vardı tam dolu dolu 30 haftalik haftasina uyumlu 1.525 gram olmuş oğluşumdoktorumuzun iyi demesine rağmen kendi kendime kuruntu yapiyor besleyemedğimi düşünüyorum:18: birde kızlar sizde kasilma gerginlik hissi gibi değilde karninizda bir gerginlik varmi ben çatlicakmisim gibi.hos benim karnimda çok büyüme di iç karnim genişmiş .
Herkesin duasına ıhtıyacımız var bebegımle .yuksek tansıyondan yatırdılar karanlık bır odada öylece yatıyorum yarın sabah doğuma alacaklar rabbım oğlumun yüzünü sağ salim göstersin ınsallah
kızlar karnımda kasılma, sertleşme yok da genel olarak dolu dolu böyle daha bir sert geçen haftaya göre. daha çok gerildi sanki. özellikle akşam yemeğinden sonra yay gibi geriliyor derim. bu hafta yoğunlaştı. sizde de öyle oluyor mu? artık bebek büyüdüğü için mi oluyor? bir hafta öncesine kadar daha yumuşaktı. bir de iyice yuvarlaklaştı karnım, daha yayıktı.
canım açıkçası ben de sezeryana daha yakınım. senin dediğin gibi hem normal doğumdan korkuyorum :) hem de normal doğumun sürecini beklemek zor geliyor. bizim kuzular biraz zor geldikleri için sanırım bizler de daha telaşlı oluyoruz.
Kneipp e basladim, cok yogun bir yag. Ama catlaklara kullanmadim, alt tarfa sürüyorum normal dogum olursa kesilmeye gerek kalamsin diye. Benim bir yengem hemsire diegeri doktor. Hep kullanmislar sorun olmamaiiis. Zaten bio diyor yagin üzerinde...
Kneipp yagi nerde satılıyor nasıl temin edilir ben biraz araştırdım ama bulamadım. benim yanlar başladı bile ama anlamadığım yanlarım gerilmedi gayet yumuş yumuş neden ilk orda çıktı acaba. neyse bana bilgi verrseniz sevinirim. bide ücreti ne kadar:26:
Kneipp e basladim, cok yogun bir yag. Ama catlaklara kullanmadim, alt tarfa sürüyorum normal dogum olursa kesilmeye gerek kalamsin diye. Benim bir yengem hemsire diegeri doktor. Hep kullanmislar sorun olmamaiiis. Zaten bio diyor yagin üzerinde...
Kneipp yagi nerde satılıyor nasıl temin edilir ben biraz araştırdım ama bulamadım. benim yanlar başladı bile ama anlamadığım yanlarım gerilmedi gayet yumuş yumuş neden ilk orda çıktı acaba. neyse bana bilgi verrseniz sevinirim. bide ücreti ne kadar
Gozunuz aydin canim. Vatana millete hayirli evlat olur insallah. Allah uzun omurler versinBebegımı henüz göremedim kalkamıyorum gece inşallah kalkacağım belden uyuşturdular rahat bır doğum oldu belden korkuyordum ama ıcınızı ferah tutun..bebegım,şuan kuvezde dualarınızı esırgemeyın mınık oğlumun adı metın Ömer oldu.hepinizden Allah razı olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?