2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Kafam iyice kariştı. Benim doktorda bana bebek iri ve haftasından ilerde duruyor dedi hatta ben sordum doğum kilosunu tahmın edilebilr mi diye kesinlikle mümkün değil dedi şu anda iri olası doğum da iri bebek olucağı anlamını taşımıyor dedi ve benim bebğimde baş aşağıdaydı en son ama bu doğum pozızyonunu almış olmuyormuş bu haftalarda o daha çok yer değiştirir dedi bir dahaki kontrolü merak ediyorum .

Şu çatal hale varmı hastanelerde kesinlikle bir an önce bütün hastanelerden kaldırılması lazım.

canım açıkçası ben de sezeryana daha yakınım. senin dediğin gibi hem normal doğumdan korkuyorum :) hem de normal doğumun sürecini beklemek zor geliyor. bizim kuzular biraz zor geldikleri için sanırım bizler de daha telaşlı oluyoruz.

canım benimkisi de doğum kilosunu söyleyemem ama görüşüme göre bu bebek kilolu olur dedi. artık tabi son haftalarda gelişimi nasıl olursa, onu doktor da net olarak söyleyemez. duruşu da sanırım son ana kadar değişebiliyormuş. ama benimkisi şimdiden dönmüştü bile :) geri yukarı çıkmazsa tabi

kızlar karnımda kasılma, sertleşme yok da genel olarak dolu dolu böyle daha bir sert geçen haftaya göre. daha çok gerildi sanki. özellikle akşam yemeğinden sonra yay gibi geriliyor derim. bu hafta yoğunlaştı. sizde de öyle oluyor mu? artık bebek büyüdüğü için mi oluyor? bir hafta öncesine kadar daha yumuşaktı. bir de iyice yuvarlaklaştı karnım, daha yayıktı.

slm kızlar pek yazamıyorum okumaya çalışıyorum net tek odada çekiyo burdada sandalyede oturmak zorluyo kusura bakmayın..
benim karnım genelde çok sert ve dolu hele son 15 günde kocaman bişey oldu yanlara falan kaydı...buguın de kızım çok canımı yaktıı kasıklarım çok fena ağrıdı ve artık yatamıyorum da ıhayırlısı bakalım herkes erken doğum yapmamdan korkuyo...
şişmanlık başa bela rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
pijamalar falan alınmış ne güzel ben daha hiç bakmadım

o sandalye iğrenç bişey ya ilkinde ona oturmuştum kabus gbiiydi...bana hep normal yapamam gibime geliyor çok kokuyorum..

Bebegımı henüz göremedim kalkamıyorum gece inşallah kalkacağım belden uyuşturdular rahat bır doğum oldu belden korkuyordum ama ıcınızı ferah tutun..bebegım,şuan kuvezde dualarınızı esırgemeyın mınık oğlumun adı metın Ömer oldu.hepinizden Allah razı olsun kızlar

gecmış olsun canım 3. bebegımızde geldı inş. saglıklı bı sekılde bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder allahım kac kılo dogdu sezeryan mı oldu

amninnn oglumuzda geldi cokk sükür. Rabbim hayirli yazilar yazsin, anali babali ve mutlu büyüsün insalllahhh... görünce Metin Ömer i kokla annesi bizim icinn... Adiyla yasasin maasalllahhh

Dıkkatlerden kaçmış pek aralarda kalmış

canım allah yardımcn olsun kolay geçitlerden geçirsin inş. sağlıkla bebeğine kavuş

İşte ben aynı.Bır anlayabilsem ne olduğunu birde ben daha 2.ye anne olucam kısmetse ama şunu anladımki kız hamileliği ile erkek bebek hamileliği çok farklı.Allahım nerede varsa yardım etsin banada işallah

Belki özel bir hastanede kendi doktorumla gerçekleşeceğini bilsem normal doğumu düşünebilirdim ama ben devlet hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm. Daha sonra da doktorumu çok sevdiğim güvendiğim için değiştirmedim. Ama kendisi doğuma girmiyor, ben sezeryan istediğimi söyleyince aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi beni. Doğumu onunla planlayacağız zamanı gelince. Normal doğum yapsam ne zaman olacağı belli değil, kimin gireceği belli değil, bunca şeyden sonra riske atmak istemem hiçbirşeyi. Bu günlere gelmek için çok uğraştım çünkü.

inşallah en kısa zamanda ayağı kalkar bebeğini görür kucağına alırsın. adıyla yasasın maşallah. Allahım anali babalı büyütsün

Kneipp yagi nerde satılıyor nasıl temin edilir ben biraz araştırdım ama bulamadım. benim yanlar başladı bile ama anlamadığım yanlarım gerilmedi gayet yumuş yumuş neden ilk orda çıktı acaba. neyse bana bilgi verrseniz sevinirim. bide ücreti ne kadar

canım inşallah tez vakitte toparlarsınız kendinizi. bebegin hayırlı analı babalı olsun inşallahh. bebegini en kısa zamana kollarına alıp o mis gibi kokusunu cekersin ikinizide öptüm canımm

canim biz yurt disinda yasiyoruz, burada satin alinabiliyor. Ama Tr de bilmiyorum nerde vardir, belki internet üzerinden siparis edebilirsin...Yada eczaneden yada aktardan benzer yaglar bakabilirsin..

Gozunuz aydin canim. Vatana millete hayirli evlat olur insallah. Allah uzun omurler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…