2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

saol canım inşallah Rabbim herkese huzur mutluluk versin...

görüşmemen daha iyi canım emin ol. keşke bizimkilerde öle olsa küsseler arkadan arkadan konuşsalar. ama biz haftada en az iki kere görüşmek zorundayız daha fazla olduuda oluo. bide bildiin yılan gibiler fırsat kolluyorlar laf sokmak için. inan bölesi daha kötü bende arayıp sormasınlar isterdim şahsen :) geçen dio benim kv bebek olsun hergün gelirlermiş zaten çok yakın oturuyoruz yürüyerek 5 dk. öyleyken geldilermi gitmek bilmiolar. kalın desek yatıya kalcaklar o derece yani. benimde hamileliğimin ilk zamanları çok ağırdı sürekli kusuodum ruh gibiydim. bana sormadan benim evimde misafir ağırlamaya kalktılar kendilerine gelicek misafiri bana ağırlatıolardı üstelik beni arama zahmetinde bulunmadan eşimi arayıp sölüolardı. bi gün tak etti evi terkettim annemlerin yanına gittim bide üzerine suçlu oldum. yani böle gelmiş böle gidio. artık sesimi çıkartmıyorum. çoğu zaman söylediklerini duymamaya çalışıyorum. taksam hasta olcam biliyorum. ama o insanlar için değmez. sevgi namına birşey bırakmadılar. hala daha yapıcaklarından geri kalmıyorlar. bebek doğsun işim var bizden çıkmıcaklar. Allah yardımcımız olsun. sen yat kalk gelmediklerine dua et :)

canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuuna

off kıyamam Allah şifa versin evladına baışlasın bişeyleri isterken neler yaşıcaımızı düşünemiyoruz. Rabbim yardımcıları olsun inşallah atlatır.

günaydın canım. benim kızda aynı kaburgama doğru bir tepiyor ciğerim yanıo sanıorum. temizlik falan yapma boşver bol bol dinlen. ben artık ellemiyorum hiç bişey zaten işte yoruluorum eve gidince bi yemek yapıp yiyip kaldırıp yatıorum. yorulduğum zamanlarda bendede sancı oluyor. en güzeli bol bol yatış :)

Bende 7 8 aydan bu yana gitmiyorum bu süreçte sadwce bayramda gittim ama sonrasıbda çok pişman oldum tekrar aynı duygulaeı yaşamamak için önümüzde ki bayram ve bayramlarda v.s.. gitmeyi düşünmuyorum.Bende artık tahammül kalmadı.Her türlü eksik ve ihtiyacımızı benim ailem karşılıyor. İnanın hiç hevesi yok tam tersi çok çocuk çok dertmiş bana söylemediklerini birakmadilar.kızım8n doğumundada bizim bebeğimizin olamiyacağini düşündüğünü söylemişti.12 bitiyor onüçe giriyoeuz bu senelerin dili olsa da ....

herkese günaydinnn, bugün gercekten uyumusumm.. dün yine cok yorulmustum, bugün bütün gün yaticam:))) yaa karnim iyice büyüdü ve cok sertlestiii, be bebegimin hareketleri aazldi. Yerimi dar geliyor acabaa...

Günaydın çok duygulandım gözün aydın bir an önce sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin Allahım, oğlumun adaşı doğmuş benim oğlumun adı da ömer Allah sağlıkla , mutlulukla büyütmeyi nasip etsın , dualarımız seninle hiç endişe etme sapasağlam bebeğini evine götüreceksin inşallah.

canımm okadar üzüldümki inan.rabbim tez zamanda şifa versin.çok zor olmalı.allahım eşini ona ve çocuğuna bağışlasın inşallah.

yok canım iremi anlam itibariyle koyamıyorum tam karar veremedik ama büyük ihtimal asude olacak ....

Benim kızçemin adı Nehir Erva .Geçtiğimiz günlerdede Aymina *yı duydum bebekte o kadar tatlıydıki şimdi nasip olursa işallah oğlum olucak isimsiz yavrumama ben yenilen pehlivan güreşe doymazmış olurdabir daha doğurursam kızım olursa adını Aymina istiyorumm (tövbeler olsun ne diyorum ben sanki yata yata 30 hafta geçiren ben değilim )

almina yı duymuştumda aymina ilk defa duyuyorum , ya ben anlamına takığım güzel anlamlı olsun istedik , ceylin dedik bir yer cennette kapı diyor diğer sitede anlamı yanlış biliniyo yengeç yuvası diyo , zümra yı beğenmiştim akıllı hayırlı kadın gibi bişey yazıyo fetva sitesi gibi bir yerde akıllı kadın zimra , zümra çoğunluk cemiyet demek diyo soğuduk , ecrin koyalım dedik ücret cıktı bazı isme ben ısındım bazısına eşim ama orta yolu bulamadık özeti, en son ikimizde sıcak bakıyoruz sessiz dingin sakin demekmiş başka yerde de farklı bir anlamına rastlamadım asude olacak sanki, gerçi onada ben diyorum kızım adına çekermiş sessiz sakin bir kız olurmuş deyince annem hadi herkese öyle olursa ezerler yavrumu diyo

slmm hamişlerr 32 hafta iznime ayrıldım ohh çok şükürrr ne rahatmış evde olmakk evde daha güzel besleniyorum ve bebğimle hergün konuşuyorumm iki ayım kaldı ama erken doğum riskimde var hayırlısı olsun hepimiz içinn. damla bebeği ve hilal19un bebğinin durumunu merak ediyorum inşallah iyilerdirrr

Bende bastan oksn beye gidiyordum ama cok kalabalik cok sira bekliyorum.die arada sirada gidiyorum.benimde 3lu taramada sıkınti cikti.okan bey ben sadece 2li yapiyorum dierlrti onemli degil dedi ama ben yinede duramadim.antalyada bi perinatolog onermisti ebru hanim ona gittim bisey uok dedi amz yinede bebegimi gorene kadar tam anlamiyla rahatlayamiyacagim sanirim.mende erzurumda 3yil gorev yaptim. erzurumlu musunuz ¿¿

ooooohhhhh supersınnnn iycene dinlenirsin

Merhaba kızlar, ben de sohbetlerinize ortak olayım istedim. Ne kadar güzel hep birbirinize destek olmuşsunuz. Zorluk yaşayanların Allah yardımcısı olsun inşallah. Ben 3 haftadır evdeyim. Suyum geldiği için rapor verdi doktorum. Oldukça azalmıştı suyu bebeğimin. Erken doğum riski ve enfeksiyon kapma ihtimali var. Biraz önce haftalık ultason ve kan tetkiği kontrolünden geldik. Her gidişimizde azalan su bugün biraz artmıştı bile. Yine de az ama 24 saat yatıyorum çok sıkıcı ama olsun, bebeğim iyi olsun da. Enfeksiyonumuz da yok...

o yağdan buralarda yok maleseffff.... keten tohumu nasıl kullanılıyor?

Allah bağışlasın adıyla sağlıkla huzurla büyüsün inşallahhhhh

gecmıs olsun canım kendıne dıkkat et

ortak yanımız çok fazla sanırım:)).ben Elazığlıyım fakat erzurumda 5 yıl görev yaptım tekman ilçesinde.eşimde Erzurumlu.benimde 2li test iyi çıkmıştı.doktorlar 4lüyü çok takma 2li daha güvenilir diyince rahatladım birazcık:)

Slm kızlar leaf cok tebrik ederim allah saglik sihatle kucagina almayi nasip eylesin bizde iyiyiz kizin hizla kilo almaya başladı çok şükür bende eve ciktim ilk gece çok zor oldu ama alistim bas ucumda bebegimin yatagi var onu göreceğim günleri hayal ediyorum. Yeni dogan bebise , damlaya, ve topigimiz bütün bebeklerine slm ederik...

selam herkese..pazartesi günü işe gelirken şiddetli kasık agrım oldu ve hemen hastaneye gittim.bebeğimin başı doğum kanalına fazlasıyla baskı yapıyormuş ve olabilirmiş,erken doğum tehdidi yok dedi dr.hayırlısı inşallah.
Çatlaklar için badem yağı kullanıyorum 1 aydır kakao yagınada gectim.ikisini bir arada sürüyorum.bonal krem önerdi hemşire arkadaşım kendisi kullanmış memnun kalmış.ama ben kararsızım almak konusunda.

kızınıda evinde kucagına almak nasip olur inş. saglıklı olsunda varsın biraz daha kalsın hastanede şimdi ne kadar oldu hilal kızcemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…