- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Bu yazini okuyunca girip yazmak istedim.
Böyle düşünüyor ve hareket ediyor olmana çok sevindim. Hep sormak istedim durumlar nasıl diye ama cekindim artik konuşmak istemiyor bu konuyu burda heralde diye düşünüyordum, okuyunca çok sevindim mutlu ol hep çok mutlu ol
saol canım
ay canımmm bende k.v k.p den çok cektim bide hamileligimin ilk zamanlarıydı benim midem çok kötü oldugu için eşim annesigile bırakmıştı onlar sana i bakar diye ama nerdeeeeeek.p saolsun hiç oturtmadı beni köy yerinde olunca yok ahıra git yok annene yardım et yok yemek yap yok sofra kur kaldır neler neleeerrrr dahaa bide sözde yatıp dinlenecektim tabi bende durmadım 2 hafta anca dayanabildim sonra annemgilde kalmak istedidim onlarda aynı köyde yaşıyo ama bana demediklerini bırakmadılar aglaya aglaya gittim annemgilde 2 3 gün anca kaldım sonra antalyaya geri geldim. tabi ben yine çok agır geciriyorum eşimde ha deyince gelemiyo yemek yiyemiyorum evimden tiksindim istifar istifarr off offf:18:sonra eşim dedi böyle olmayacak ben seni direk annnengile gönderim orda kal 1 2 ay dedi saolsun gittim annem babam çook ii baktılar bana amaaaaaa diger tarafın cenesi hiç durmadı sürekli köyde neler demişler ama saolsun eşim beni hiç üzmedi çünkü çünkü benim halimi biliyodu sonra orda 1 ay 10 gün kaldım arada k.vdegile gidiyodum ama suratları aynen şöylee nefret ettim onlardan resmen şimdide kırk yılda bi konuşuyoruz insan hiçmi torunu sormaz hiç sormuyolar nasıl diye bende hiç takmıyorum ne halleri varsa görsünlerr bebeklerimiz inşallah evimize daha çok huzur mutluluk getirirlerr
görüşmemen daha iyi canım emin ol. keşke bizimkilerde öle olsa küsseler arkadan arkadan konuşsalar. ama biz haftada en az iki kere görüşmek zorundayız daha fazla olduuda oluo. bide bildiin yılan gibiler fırsat kolluyorlar laf sokmak için. inan bölesi daha kötü bende arayıp sormasınlar isterdim şahsen :) geçen dio benim kv bebek olsun hergün gelirlermiş zaten çok yakın oturuyoruz yürüyerek 5 dk. öyleyken geldilermi gitmek bilmiolar. kalın desek yatıya kalcaklar o derece yani. benimde hamileliğimin ilk zamanları çok ağırdı sürekli kusuodum ruh gibiydim. bana sormadan benim evimde misafir ağırlamaya kalktılar kendilerine gelicek misafiri bana ağırlatıolardı üstelik beni arama zahmetinde bulunmadan eşimi arayıp sölüolardı. bi gün tak etti evi terkettim annemlerin yanına gittim bide üzerine suçlu oldum. yani böle gelmiş böle gidio. artık sesimi çıkartmıyorum. çoğu zaman söylediklerini duymamaya çalışıyorum. taksam hasta olcam biliyorum. ama o insanlar için değmez. sevgi namına birşey bırakmadılar. hala daha yapıcaklarından geri kalmıyorlar. bebek doğsun işim var bizden çıkmıcaklar. Allah yardımcımız olsun. sen yat kalk gelmediklerine dua et :)
Bebegımı henüz göremedim kalkamıyorum gece inşallah kalkacağım belden uyuşturdular rahat bır doğum oldu belden korkuyordum ama ıcınızı ferah tutun..bebegım,şuan kuvezde dualarınızı esırgemeyın mınık oğlumun adı metın Ömer oldu.hepinizden Allah razı olsun kızlar
canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuuna
kızlar çok yakın bir arkadaşım uzun zaman sonra aşılama ile hamile kaldı aralık annesi olacak ve bugün eşinin lösemi
olduğunu öğrendik o kadar kötüyüzki anlatamam gözümden hiç arkadaşımın hamile olduğunu öğrendiğinde verdiği tepkiyi bebeğin kalp atışını gördüğündeki heyecanı gitmiyor ben hast. çalışıyorum her kontrolde yanıma uğrayıp bebişin ultrason kâğıdını gözterip bak bu kadar olmuş diye o çocuksu sevinci gitmiyor neolur dualarınızı esirgemeyin dualarımıza hiçtiyaçları var
off kıyamam Allah şifa versin evladına baışlasın
Herkeze gunaydinn
Umarim herkezin keyfi yerindedir.
Dün aksam 9 iti bari ile kizim canima ot tikadi resmen. 1 ayda bu üçüncü oldu, ne oturabildim ne sirt üstü uzanabildim, illa yan yatinca sancıyi hissetmiyordum. Bu neden oluyor bilmiyorum, nerdeyse 3 haftadir birakin temizliği yemeği zor yapiyorum, akşam üstü dayanamadim yalap şap bi makina tuttum yavaş yavaş üstün körü.ve 3 saat sonra senmisin makina tutan kivrandim resmen. Karnimin sağ tarafina yigindi göğsümün altina doğruve canimi alfi resmen. Suan horon tepiyor keyfi yerinde bende rahatladim ssanci yok.
Bugün kontrole gidiyoruz yeni hastane ve yeni doktorumuza, sorcam bakalim bu sancilar neden.
Hepiniz kendinize iyi bakin kizimin teyzeleri
günaydın canım. benim kızda aynı kaburgama doğru bir tepiyor ciğerim yanıo sanıorum. temizlik falan yapma boşver bol bol dinlen. ben artık ellemiyorum hiç bişey zaten işte yoruluorum eve gidince bi yemek yapıp yiyip kaldırıp yatıorum. yorulduğum zamanlarda bendede sancı oluyor. en güzeli bol bol yatış :)