canim biz yurt disinda yasiyoruz, burada satin alinabiliyor. Ama Tr de bilmiyorum nerde vardir, belki internet üzerinden siparis edebilirsin...Yada eczaneden yada aktardan benzer yaglar bakabilirsin..
onun için yok internetteyurt dışında var gördüm hatta sitedeki ürünü Türkçeye çevirince;
(Kneipp NatuRenew cildin görünümünü ve elastikiyetini artırmaya yardımcı olmak için organik, yoğun Vücut Yağı. Bu çok fonksiyonlu amacı günlük gibi Yara izi gibi cilt şartlarına,, Çatlaklar (örneğin hamilelik çatlakları), Olgun, Aging Cilt ve Kuru Yamalar geliştirir. Yumuşatıcı doğal Aspir, Greyfurt ve Zeytin Yağları richy nemlendirmek ve sıkılaştırmak. Cildin genel kalitesini korurken Greyfurt uçucu yağ, sıkılık ve elastikiyet geri yardımcı olur cilt, uyarır. Aspir ve Zeytinyağı hem doymamış yağ asitleri açısından zengin olan ve sağlıklı bir cilt teşvik. Onlar nem kaybetmesini cilt önlemek ve kuruluk, düzgün pürüzlülüğü yumuşatır ve cildin elastikiyetini korumaya yardımcı olmak için temel besin ile sağlamak. )
bunu buldum. yani içinde aspir,greyfurt ve zeytin yagı olan bi ürün bulmamız lazım yada bu yağları bulup karıştırıp sürebiliriz. yeniler çıkmadan birşeyler yapmam lazım takıntım yoktu ama yanlarımdakini görünce takılmayacak gibi değilmiş. bir sürü nemlendiriciler yağ karışımı..... gibi şeyler kullandım aslında ama fayda etmiyor işte .
kızlar çok yakın bir arkadaşım uzun zaman sonra aşılama ile hamile kaldı aralık annesi olacak ve bugün eşinin lösemi
olduğunu öğrendik o kadar kötüyüzki anlatamam gözümden hiç arkadaşımın hamile olduğunu öğrendiğinde verdiği tepkiyi bebeğin kalp atışını gördüğündeki heyecanı gitmiyor ben hast. çalışıyorum her kontrolde yanıma uğrayıp bebişin ultrason kâğıdını gözterip bak bu kadar olmuş diye o çocuksu sevinci gitmiyor neolur dualarınızı esirgemeyin dualarımıza hiçtiyaçları var
kızlar ya ben seviniyodum bu haftaya kadar çatlklarım olmadı die.ama bu sabah aynada bi baktım ışıkta bişey parlıyor.karnımın alt yan kısmında küçük bi yerde başlamış ufak ufak.geriside gelirse çok fena olcak.halbuki 2.aydan beri yağ sürüp duruyodum.14 kilo aldım.gerç oğluşumunda tekmeleri baya sertleşti bu aralar oda etkiliyomuş çatlak oluşumunu((( neyse napalım yavrularımız sağlıklı olsunda artık yapcak bişey yok.görüntülerimiz bozulucak illaki.
canını neden sıkıyorsun tatlım? benimkinin de kilosu hep 10-12 gün önde gidiyor. üstelik bende şeker de çıktı, diyet+yürüyüş yapıyorum. ama bu olumsuz birşey değil. belki erken gelebilir bebek biraz o kadar. benim doktorum aksine beğeniyor kilosunu.
benimkilerde 2 hafta önden gidiyor dert değil dedi doktor sıkma canını sen canını sıkarsan kuzucuk daha bı strese girer. sana da yazık ona da
Bebegımı henüz göremedim kalkamıyorum gece inşallah kalkacağım belden uyuşturdular rahat bır doğum oldu belden korkuyordum ama ıcınızı ferah tutun..bebegım,şuan kuvezde dualarınızı esırgemeyın mınık oğlumun adı metın Ömer oldu.hepinizden Allah razı olsun kızlar
kızlar çok yakın bir arkadaşım uzun zaman sonra aşılama ile hamile kaldı aralık annesi olacak ve bugün eşinin lösemi
olduğunu öğrendik o kadar kötüyüzki anlatamam gözümden hiç arkadaşımın hamile olduğunu öğrendiğinde verdiği tepkiyi bebeğin kalp atışını gördüğündeki heyecanı gitmiyor ben hast. çalışıyorum her kontrolde yanıma uğrayıp bebişin ultrason kâğıdını gözterip bak bu kadar olmuş diye o çocuksu sevinci gitmiyor neolur dualarınızı esirgemeyin dualarımıza hiçtiyaçları var
Günaydın bu düşüncelerde yanlız değilsın aynı şekilde bende panık halindeyim hep sankı eksik kalıcak gibi geliyor herşey bende doğru dürüst bşr şey almadım oda takımını siparişini verdik senin ki gii 1 ay sürecek gelmesi bir dünya alınacak şey var kısmetse bu hafta sonu bir çok şeyi almayı düşünüyorum .
Bebegımı henüz göremedim kalkamıyorum gece inşallah kalkacağım belden uyuşturdular rahat bır doğum oldu belden korkuyordum ama ıcınızı ferah tutun..bebegım,şuan kuvezde dualarınızı esırgemeyın mınık oğlumun adı metın Ömer oldu.hepinizden Allah razı olsun kızlar
3. Bebek mi? Başka kasım annesi var mı doğuran ben kaçırmışım kaç haftalıklardı nasıllar şimdi biri beni aydınlatsın..:Ogecmış olsun canım 3. bebegımızde geldı inş. saglıklı bı sekılde bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder allahım kac kılo dogdu sezeryan mı oldu
bebegımı henüz göremedim kalkamıyorum gece inşallah kalkacağım belden uyuşturdular rahat bır doğum oldu belden korkuyordum ama ıcınızı ferah tutun..bebegım,şuan kuvezde dualarınızı esırgemeyın mınık oğlumun adı metın ömer oldu.hepinizden allah razı olsun kızlar
Kıyafetler ve ıvır zıvırlar 1günde halledilecek işler ama işte tadilat işleri canımı acayip sıkıyor inşallah yetişir herşey ve hepimiz vakitlice doğururuz sağ salim ;-) öyle tuhaf bi duyguymuş ki bi yandan hemen kavuşmak istiyorum vakit çabucak geçsin istiyorum bi yandan da böyle panik. Hamileliğin rutin ruh hali bu galiba..
Geçmiş olsun allah uzun ömür versin oğluna inşallah toparlarsınız kısa zamanda hasret giderirsiniz..
3. Bebek mi? Başka kasım annesi var mı doğuran ben kaçırmışım kaç haftalıklardı nasıllar şimdi biri beni aydınlatsın..:O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?