2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ya ben seviniyodum bu haftaya kadar çatlklarım olmadı die.ama bu sabah aynada bi baktım ışıkta bişey parlıyor.karnımın alt yan kısmında küçük bi yerde başlamış ufak ufak.geriside gelirse çok fena olcak.halbuki 2.aydan beri yağ sürüp duruyodum.14 kilo aldım.gerç oğluşumunda tekmeleri baya sertleşti bu aralar oda etkiliyomuş çatlak oluşumunu((( neyse napalım yavrularımız sağlıklı olsunda artık yapcak bişey yok.görüntülerimiz bozulucak illaki.

canim biz yurt disinda yasiyoruz, burada satin alinabiliyor. Ama Tr de bilmiyorum nerde vardir, belki internet üzerinden siparis edebilirsin...Yada eczaneden yada aktardan benzer yaglar bakabilirsin..

onun için yok internette yurt dışında var gördüm hatta sitedeki ürünü Türkçeye çevirince;
(Kneipp NatuRenew cildin görünümünü ve elastikiyetini artırmaya yardımcı olmak için organik, yoğun Vücut Yağı. Bu çok fonksiyonlu amacı günlük gibi Yara izi gibi cilt şartlarına,, Çatlaklar (örneğin hamilelik çatlakları), Olgun, Aging Cilt ve Kuru Yamalar geliştirir. Yumuşatıcı doğal Aspir, Greyfurt ve Zeytin Yağları richy nemlendirmek ve sıkılaştırmak. Cildin genel kalitesini korurken Greyfurt uçucu yağ, sıkılık ve elastikiyet geri yardımcı olur cilt, uyarır. Aspir ve Zeytinyağı hem doymamış yağ asitleri açısından zengin olan ve sağlıklı bir cilt teşvik. Onlar nem kaybetmesini cilt önlemek ve kuruluk, düzgün pürüzlülüğü yumuşatır ve cildin elastikiyetini korumaya yardımcı olmak için temel besin ile sağlamak. )

bunu buldum. yani içinde aspir,greyfurt ve zeytin yagı olan bi ürün bulmamız lazım yada bu yağları bulup karıştırıp sürebiliriz. yeniler çıkmadan birşeyler yapmam lazım takıntım yoktu ama yanlarımdakini görünce takılmayacak gibi değilmiş. bir sürü nemlendiriciler yağ karışımı..... gibi şeyler kullandım aslında ama fayda etmiyor işte .

ben catlaklara sürmedim daha, cok yogun. kiyafetlerimi mahveder. Ama dedigin gibi aktardan icindeki yaglardan alip karistirabilirsin. yan taraflarim benimde catladi ki ben bebe yagini her banyoda kirkpinar gürescilerinden fazla sürüyordum. ama cok eneteresan bazen catlaklar belli oluyor bazen hic bisi olmuyorr...

kızlar çok yakın bir arkadaşım uzun zaman sonra aşılama ile hamile kaldı aralık annesi olacak ve bugün eşinin lösemi
olduğunu öğrendik o kadar kötüyüzki anlatamam gözümden hiç arkadaşımın hamile olduğunu öğrendiğinde verdiği tepkiyi bebeğin kalp atışını gördüğündeki heyecanı gitmiyor ben hast. çalışıyorum her kontrolde yanıma uğrayıp bebişin ultrason kâğıdını gözterip bak bu kadar olmuş diye o çocuksu sevinci gitmiyor neolur dualarınızı esirgemeyin dualarımıza hiçtiyaçları var

Allah sifa verin yavrusuna bagislasin insaallah cabuk atlatir

Benimde hiç çatlak oluşmadı ama bizimkide baya sert vurmaya başladı bende beklemiyor değilim açıkcası... Hayırlısı...

slm arkadaşlar..bende kasım annesym Rabbim izin verirse..bayadr takip edyorum ama yazamamıştm bi türlü..
Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var..ilk gebeligim kötü sonuçlandı 27 haftalık ikizlermin kalpleri durdu normal dogum yaptım..dogumdan sonraki 72 saat içinde kan uyuşmazlıgı ignesi yapıldı..ölüm sebebi yok bulunamadı..3 ay sonra tekrar hamile kaldım...
28. Haftada kan uyuşmazlıgı testi yaptılar negatif cıktı..şuan 29. Haftadym yarın doktorum uyuşmazlık ignesi yapıcak..ilk dogumdan sonra yapılmıştı zaten buna gerek varmı ki sizce..benle aynı durumda olup bilgi sahibi olan varmı acaba..bi acıklama yapmadı doktr devlet hastanesi..özeldeki doktrmda izinde oldundan soramadm..ilk gebeligim hüsranla sonuçlandıgı için hem devlete hem özele gidiyorm..

benimkilerde 2 hafta önden gidiyor dert değil dedi doktor sıkma canını sen canını sıkarsan kuzucuk daha bı strese girer. sana da yazık ona da

valla doktor sende seker var mı dedi son 3 haftada 770 gr almıs sonucta neyse nelere dikkat etmem lazım ya .. 10 gun sonra çalışabilir raporu alıcam o zaman kiloya bir daha bakacaklar

Gözün aydin canim, en kisa zamanda kucagina almak nasip oldun insallah. hayirlisi ili oglusunda sende biran önce toparlarsiniz kendinizi Allahin izni ile, adiyla yaşasın inşallah, hayirli evlatlat olsun, şansı bol bahti güzel olsun. Hz ömer gibi adeletli olsun.
Hayirlisi ile kurtulmayi Rabbim bizlerede nasip etsin

Allah yar ve yardimcisi olsun, eşine ve yavrusuna bağışlasin Rabbim

Allah yar ve yardimcisi olsun, eşine ve yavrusuna bağışlasin Rabbim

Herkeze gunaydinn
Umarim herkezin keyfi yerindedir.
Dün aksam 9 iti bari ile kizim canima ot tikadi resmen. 1 ayda bu üçüncü oldu, ne oturabildim ne sirt üstü uzanabildim, illa yan yatinca sancıyi hissetmiyordum. Bu neden oluyor bilmiyorum, nerdeyse 3 haftadir birakin temizliği yemeği zor yapiyorum, akşam üstü dayanamadim yalap şap bi makina tuttum yavaş yavaş üstün körü.ve 3 saat sonra senmisin makina tutan kivrandim resmen. Karnimin sağ tarafina yigindi göğsümün altina doğruve canimi alfi resmen. Suan horon tepiyor keyfi yerinde bende rahatladim ssanci yok.
Bugün kontrole gidiyoruz yeni hastane ve yeni doktorumuza, sorcam bakalim bu sancilar neden.
Hepiniz kendinize iyi bakin kizimin teyzeleri

Kıyafetler ve ıvır zıvırlar 1günde halledilecek işler ama işte tadilat işleri canımı acayip sıkıyor inşallah yetişir herşey ve hepimiz vakitlice doğururuz sağ salim ;-) öyle tuhaf bi duyguymuş ki bi yandan hemen kavuşmak istiyorum vakit çabucak geçsin istiyorum bi yandan da böyle panik. Hamileliğin rutin ruh hali bu galiba..

Geçmiş olsun allah uzun ömür versin oğluna inşallah toparlarsınız kısa zamanda hasret giderirsiniz..

gecmış olsun canım 3. bebegımızde geldı inş. saglıklı bı sekılde bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder allahım kac kılo dogdu sezeryan mı oldu
3. Bebek mi? Başka kasım annesi var mı doğuran ben kaçırmışım kaç haftalıklardı nasıllar şimdi biri beni aydınlatsın..:O

Günaydınlarr canımmmm güzel kasım annelerimm ve onlarınn mminicik bebişleri:))

3. bebeğimiz de hayırlı olsun hoşgeldin METİM ÖMER dünyaya annesine de geçmiş olsun hayırlısıyla alır kucağına oğluşunu inş.

HTML:

Cok gecmis olsun arkadasina ve esine, Allah sifa versin bebekleri onlara guc ve umut olsun, biran once iyilessin insallah

gözün aydın canım , rabbim sağlık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin

bı tanesı benım canım 27+5 gunluk kızım yarın 3. haftamız doluyo benden hemen sonra hılal dogum yaptı onunda yanlış hatırlamıyosam 28 haftalıktı kızlarımız kuvezde çok şükür iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…