slm arkadaşlar..bende kasım annesym Rabbim izin verirse..bayadr takip edyorum ama yazamamıştm bi türlü..
Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var..ilk gebeligim kötü sonuçlandı 27 haftalık ikizlermin kalpleri durdu normal dogum yaptım..dogumdan sonraki 72 saat içinde kan uyuşmazlıgı ignesi yapıldı..ölüm sebebi yok bulunamadı..3 ay sonra tekrar hamile kaldım...
28. Haftada kan uyuşmazlıgı testi yaptılar negatif cıktı..şuan 29. Haftadym yarın doktorum uyuşmazlık ignesi yapıcak..ilk dogumdan sonra yapılmıştı zaten buna gerek varmı ki sizce..benle aynı durumda olup bilgi sahibi olan varmı acaba..bi acıklama yapmadı doktr devlet hastanesi..özeldeki doktrmda izinde oldundan soramadm..ilk gebeligim hüsranla sonuçlandıgı için hem devlete hem özele gidiyorm..
kızlar bu arada merhaba bende iyice ağırlaştım yarın 31 haftam bitiyor ama 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum nasıl çalışacaksam tabi.
3.bebeğimizde gelmiş işallah sağlıkla evlerine beşiklerine dönerler.sık girip yazamıyorum.ama okuyorum.Puffy vardı onu çok merak ediyorum hiç haber yok birde sıla üçzleri vardı noldu arada haberdar etseler bizi filizcim sende az giriyorsun sanırım yoksa hepsi face demi??????
Güzel anneler minik kuslar selamlar ,
Bu hafta yogin sekilde üc gün arka arkaya calistim cok bakamyorum ..
Pazartesi son is günüm ....arkadaslarim hüzünlüler. Bense rabbime dua ediyorum hergün sag salim yavruma kavusayim diye ..
Arkadaslarida teselli ediyorum iki sene sonra dönerim insallah diye , dogum iznimin 2 sene olmasi cok güzel :))
Hurmanin cok degisik faydalari var ( nicki aklimda tutamadim
Icinde bulunan oksitosin isimli maddryi dogum kolaylastirici olarak kullaniyorlar , ve dogumda kan kaybedilecegi icin besin degeri cok yüksek oldugu icin öneriyorlar ..
Ve mükemmel süt yapici olarak biliniyor yyy
Miamire ve patartesisevmez kizlar ben yogurla diyecegim 35. haftadan sonra keten tohumunu günlük bir kasik yogurduma katip ..
Birde süt ve misir gevregi yerken onada katabilitim diye düsündüm...
Kneipp i evdeki yagim bitince karnima ve diger bölgeye sürmek icin alacagim ..
Ilk dogumda kesmislerdi , insallah bunda daha kolay olur ..
Gerci o anda sirf bebege odaklaniyorsun kesme dikme umursamiyorsun :)))
Kuzum06 sagol canim biz sükür rabbime cok iyiyiz ...
Sen yaramaz yokluyormus seni insallah ciddi birsey degildir ... Yeni doktorundan memnun kalirsin insallah.. Öpüyoruz seni
slm kızlar kızımn yanından geldım maşallah cok hareketlı aynı karnımdakı gıbı kuvezın içinde durmuyo bı o köşede bı o köşede hemşireler ortaya yatırıyoruz kendı kıpırdarken kayıyo dıyo doktorumuzlada göruştuk çok şükür şimdilik iyiye gidıyo dıyo ama kuçuk daha dıyo 100 gr daha almışız tabı karnımda daha cok kılo alıyodu dışarda bı verıyo bı alıyo çok zormuş ama ya bıran önce doogsun demeyın kızlar
Rabbim hayirli dogumlar versin sanada hepimize de insalllah. Ben de dün doktora gittim, bebegin cok iri oldugunu erken dogum olabilecegini söyledi. Cok iri dedi ama kac kilo söylemedi. Bende yurt disinda yasiyorum. Erken dogum olmasina ragmen normal mi oldu dogum??? nasil oldu anlatsana biraz..Kac kilo dogdu?
38 ci haftamdayken 3 750 oldu kafasi buyuktu normalin ustunde yani esim bile kesin beyninde sorun var demisti ama bizde genetik koca kafayani kafa iri oldugu icin bide kilosu boya kisa cikarmak zor olcak diye doktor alalim dedi ben calistim dogurcam gune kadar 2 cm acilmam vardi ama sancim yok tu doktor herseyi denicez dedi balon kapsul olmazsa sezeryan dedi iki uc gun ugrascaz dedi bende sezeryan lafini duyunca kendmi baya yordum iki gun yogun calistim hastaneye gittimde 3 cm olmustu acilma gece yattim sabaha kadar durte durte actilar cok fenaydi yaaaa acidi en son kadinin elleri kanli cikti esimde nabiyo bular ya yirttilar icini dedi sonra igne yaptirdim belden 2 saat cok guzel gecti artik dogum basliycakti agri kesicimi kestiler agriyla iktircen dedielr 2 Saat ikindim esime hep demistim 5 ikinmada cikar diye esim saymis 25 ten sonrasini sayamadim dedi yani cok asiri zorlandim cok canim yandi dogunca acilar geciyo dediler oda yalan cikti gecmedi agrim artti daha cok tek dis bir tane dikisim oldu basurum oldu 4 Ay rahmim dogcak gibi agri cektim alttan ikinciye kalinca tekrar basladi agri ama deger cunki 2 yil tedavi gordm ben asilamayla kaldim acilara ramen ikinciye kaldim 3 cuyu bile dusunuyorum bu cok idealmis 28 haftalikken 1200 du cok guzel iri deil dedi doktor ins bunu basit dogururum dogumdan sonra gozlerimdeki damamrlar bile cirtladi yuzumdeki kara noktalar bile cirtladi ama degerrrrrrrrrrrrrrrr
melegim olsun bitirdin benii..... icim cekildi, kanim dondu, basim dönddüüüüüüüüüüüü....Vazgectim icimde kalsin ben böylede seviyorum kizimi:))) Allah yardimcimkz olsunnn, acilsin diye merdiven inip cikarim artik napalim:))
38 ci haftamdayken 3 750 oldu kafasi buyuktu normalin ustunde yani esim bile kesin beyninde sorun var demisti ama bizde genetik koca kafayani kafa iri oldugu icin bide kilosu boya kisa cikarmak zor olcak diye doktor alalim dedi ben calistim dogurcam gune kadar 2 cm acilmam vardi ama sancim yok tu doktor herseyi denicez dedi balon kapsul olmazsa sezeryan dedi iki uc gun ugrascaz dedi bende sezeryan lafini duyunca kendmi baya yordum iki gun yogun calistim hastaneye gittimde 3 cm olmustu acilma gece yattim sabaha kadar durte durte actilar cok fenaydi yaaaa acidi en son kadinin elleri kanli cikti esimde nabiyo bular ya yirttilar icini dedi sonra igne yaptirdim belden 2 saat cok guzel gecti artik dogum basliycakti agri kesicimi kestiler agriyla iktircen dedielr 2 Saat ikindim esime hep demistim 5 ikinmada cikar diye esim saymis 25 ten sonrasini sayamadim dedi yani cok asiri zorlandim cok canim yandi dogunca acilar geciyo dediler oda yalan cikti gecmedi agrim artti daha cok tek dis bir tane dikisim oldu basurum oldu 4 Ay rahmim dogcak gibi agri cektim alttan ikinciye kalinca tekrar basladi agri ama deger cunki 2 yil tedavi gordm ben asilamayla kaldim acilara ramen ikinciye kaldim 3 cuyu bile dusunuyorum bu cok idealmis 28 haftalikken 1200 du cok guzel iri deil dedi doktor ins bunu basit dogururum dogumdan sonra gozlerimdeki damamrlar bile cirtladi yuzumdeki kara noktalar bile cirtladi ama degerrrrrrrrrrrrrrrr
Doğum yapacak olan bizlere çok moral oldu gerçektenSonuna kadar okuyamadım korkudan:18:
melegim olsun bitirdin benii..... icim cekildi, kanim dondu, basim dönddüüüüüüüüüüüü....Vazgectim icimde kalsin ben böylede seviyorum kizimi:))) Allah yardimcimkz olsunnn, acilsin diye merdiven inip cikarim artik napalim:))
Slm canım nekadar şanslısın 2 yıl izin hangi ülkedeydin biz burda ancak 16 hafta kullanabiliyoruz işyeri buna bile sorun yaratıyor.iznin hayırlı olsun şimdidenGüzel anneler minik kuslar selamlar ,
Bu hafta yogin sekilde üc gün arka arkaya calistim cok bakamyorum ..
Pazartesi son is günüm ....arkadaslarim hüzünlüler. Bense rabbime dua ediyorum hergün sag salim yavruma kavusayim diye ..
Arkadaslarida teselli ediyorum iki sene sonra dönerim insallah diye , dogum iznimin 2 sene olmasi cok güzel :))
Hurmanin cok degisik faydalari var ( nicki aklimda tutamadim
Icinde bulunan oksitosin isimli maddryi dogum kolaylastirici olarak kullaniyorlar , ve dogumda kan kaybedilecegi icin besin degeri cok yüksek oldugu icin öneriyorlar ..
Ve mükemmel süt yapici olarak biliniyor yyy
Miamire ve patartesisevmez kizlar ben yogurla diyecegim 35. haftadan sonra keten tohumunu günlük bir kasik yogurduma katip ..
Birde süt ve misir gevregi yerken onada katabilitim diye düsündüm...
Kneipp i evdeki yagim bitince karnima ve diger bölgeye sürmek icin alacagim ..
Ilk dogumda kesmislerdi , insallah bunda daha kolay olur ..
Gerci o anda sirf bebege odaklaniyorsun kesme dikme umursamiyorsun :)))
Kuzum06 sagol canim biz sükür rabbime cok iyiyiz ...
Sen yaramaz yokluyormus seni insallah ciddi birsey degildir ... Yeni doktorundan memnun kalirsin insallah.. Öpüyoruz seni
Şurda bizlerin doğumuna ne kadar az zaman kalmışken ister istemez tedirginlik ve korku varken şimdi bu nasıl bir yazı arkadşlar lütfen doğum tecrübesi geçirmiş kişiler duyarlı olun biraz inanin sonları okumadım bile yazının bu kadar düşüncesizlik olmaz.
Ne yazacağımi şaşırdım valla yazdığımı bile 3 kere düzenledim kırıcı olmamak adına .2. Kez anne olucam kısmetse neler yaşandığını doğum sürecini bimesem aklım boncuk olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?