2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

evet canım gerek var önlem alınıyor ilk düşük yaptım kürtajdan sonra iğne oldum.kızımda 28.haftada iğne oldum doğumun arkasına iğne oldum şimdi 2.bebğimdede 28.haftada oldum testlerimin negatif çıkmasına rağmen bence hiç tereddütsüz yaptır.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Biricik annecikler ve melekleri hepinize merhaba;

Bugün doktor kontrolumuz vardı oğluşumu gördüm çok şükür herşey yolunda cok az zamanımızda kaldı inşallah sağlıcakla kucağıma alacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar bu arada merhaba bende iyice ağırlaştım yarın 31 haftam bitiyor ama 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum nasıl çalışacaksam tabi.
3.bebeğimizde gelmiş işallah sağlıkla evlerine beşiklerine dönerler.sık girip yazamıyorum.ama okuyorum.Puffy vardı onu çok merak ediyorum hiç haber yok birde sıla üçzleri vardı noldu arada haberdar etseler bizi filizcim sende az giriyorsun sanırım yoksa hepsi face demi??????

sorduğun kişiler gayet iyiler maşallah herkes zamanını bekliyor 3 lerimizde çok şükür iyi canım evet facedeyiz ama buraya da uğruyourz sürekli seninde yazıı görüceklerdir:)

Güzel anneler minik kuslar selamlar ,
Bu hafta yogin sekilde üc gün arka arkaya calistim cok bakamyorum ..
Pazartesi son is günüm ....arkadaslarim hüzünlüler . Bense rabbime dua ediyorum hergün sag salim yavruma kavusayim diye ..
Arkadaslarida teselli ediyorum iki sene sonra dönerim insallah diye , dogum iznimin 2 sene olmasi cok güzel :))

Hurmanin cok degisik faydalari var ( nicki aklimda tutamadim
Icinde bulunan oksitosin isimli maddryi dogum kolaylastirici olarak kullaniyorlar , ve dogumda kan kaybedilecegi icin besin degeri cok yüksek oldugu icin öneriyorlar ..
Ve mükemmel süt yapici olarak biliniyor yyy

Miamire ve patartesisevmez kizlar ben yogurla diyecegim 35. haftadan sonra keten tohumunu günlük bir kasik yogurduma katip ..
Birde süt ve misir gevregi yerken onada katabilitim diye düsündüm...

Kneipp i evdeki yagim bitince karnima ve diger bölgeye sürmek icin alacagim ..
Ilk dogumda kesmislerdi , insallah bunda daha kolay olur ..
Gerci o anda sirf bebege odaklaniyorsun kesme dikme umursamiyorsun :)))

Kuzum06 sagol canim biz sükür rabbime cok iyiyiz ...
Sen yaramaz yokluyormus seni insallah ciddi birsey degildir ... Yeni doktorundan memnun kalirsin insallah.. Öpüyoruz seni

slm kızlar kızımn yanından geldım maşallah cok hareketlı aynı karnımdakı gıbı kuvezın içinde durmuyo bı o köşede bı o köşede hemşireler ortaya yatırıyoruz kendı kıpırdarken kayıyo dıyo doktorumuzlada göruştuk çok şükür şimdilik iyiye gidıyo dıyo ama kuçuk daha dıyo 100 gr daha almışız tabı karnımda daha cok kılo alıyodu dışarda bı verıyo bı alıyo çok zormuş ama ya bıran önce doogsun demeyın kızlar

Doğum iznimiz 2yıl değil.2yıl boyunca yarım gün iznimiz var,yarım gün de çalışacağız.

Ben yurt disindayim , 30 ay kadar evde calismadan durabiliyorum , is yeri bu izni vermek mecburiyetinde oluyor ..
Diger oglumdada böyle yapmistim ...

Masallah damlaya harekettli minik :))
Cogu gitti azi kaldi canim .. Insallah cabucak kavusursun

38 ci haftamdayken 3 750 oldu kafasi buyuktu normalin ustunde yani esim bile kesin beyninde sorun var demisti ama bizde genetik koca kafa yani kafa iri oldugu icin bide kilosu boya kisa cikarmak zor olcak diye doktor alalim dedi ben calistim dogurcam gune kadar 2 cm acilmam vardi ama sancim yok tu doktor herseyi denicez dedi balon kapsul olmazsa sezeryan dedi iki uc gun ugrascaz dedi bende sezeryan lafini duyunca kendmi baya yordum iki gun yogun calistim hastaneye gittimde 3 cm olmustu acilma gece yattim sabaha kadar durte durte actilar cok fenaydi yaaaa acidi en son kadinin elleri kanli cikti esimde nabiyo bular ya yirttilar icini dedi sonra igne yaptirdim belden 2 saat cok guzel gecti artik dogum basliycakti agri kesicimi kestiler agriyla iktircen dedielr 2 Saat ikindim esime hep demistim 5 ikinmada cikar diye esim saymis 25 ten sonrasini sayamadim dedi yani cok asiri zorlandim cok canim yandi dogunca acilar geciyo dediler oda yalan cikti gecmedi agrim artti daha cok tek dis bir tane dikisim oldu basurum oldu 4 Ay rahmim dogcak gibi agri cektim alttan ikinciye kalinca tekrar basladi agri ama deger cunki 2 yil tedavi gordm ben asilamayla kaldim acilara ramen ikinciye kaldim 3 cuyu bile dusunuyorum bu cok idealmis 28 haftalikken 1200 du cok guzel iri deil dedi doktor ins bunu basit dogururum dogumdan sonra gozlerimdeki damamrlar bile cirtladi yuzumdeki kara noktalar bile cirtladi ama degerrrrrrrrrrrrrrrr

melegim olsun bitirdin benii..... icim cekildi, kanim dondu, basim dönddüüüüüüüüüüüü....Vazgectim icimde kalsin ben böylede seviyorum kizimi:))) Allah yardimcimkz olsunnn, acilsin diye merdiven inip cikarim artik napalim:))

valllla ne dersen de cikcak o ben cekipte kaldiysam hiccc takma herkezin bir olcak deil ya simdi saka gibi cektiklerim korkuyom ama ilki gibi zorlancami sanmiyorum amaaan evlat sahibi oluyoz yanimda oturuyo suanda anne diyip duruyo yerim onu ben opuyom gun boyu yapisik ikiz gibiyiz bitanem o cektigim hersey feda olsun ben rahim filmi cekildim diri diri neler cektim hicc dusunmyom onlari

Doğum yapacak olan bizlere çok moral oldu gerçekten Sonuna kadar okuyamadım korkudan:18:

Doğum yapacak olan bizlere çok moral oldu gerçekten Sonuna kadar okuyamadım korkudan:18:

Yani... Hayatinda birsey ilk defa tecrube edeceklere o seyle ilgili korkunc tecrubelerden bahsetmek hic de uygun degil bence de. Yani yeni araba almis kullancak birine " ben de ilk kullandigim gun şöyle kaza yaptim, böyle takla attim fln gibi seyler anlatilirsa o insan o direksiyonun basina gecip rahat araba kullanabilir mi? Yapmayacaksa bile yapar o kazayi kesin. Demek istedigim sahsen ben cok kotu acili sancili bir dogum yapmis bile olsam bunu hic tecrube etmemis olam anne adaylarina bu sekilde yansitip moral bozmam, cesaret kirmam

selm kızlar
moralim çok bozuk dün görüşü vardı kimliğimi bulamadım tc kimlik noyla yaparlar diye düşündüm dünya bir yol yürüdüm oğluşumla gittim yapmadılar, başhekimin sekreteri kimliğini çıkarttır gel randevun geçmiş olsada ben hallederim dedi, buğün buldum gittim üstelik bu arada kocaman bir basurum oldu tksiyede binmedim niyese salak gibi gittim yine oğlumla
kdın ben onu dün için söylemiştim demezmi, üstelik bir saniye önce başhekimin arkadaşına ayarladı gözümün önünde dumur oldum resmen bir sat bekledim kızın gelmesini birde. kendime çok kızıyorum şimdi o an uyanamadım başhekimin arkadaşına nasıl ayarlıyorsun deyip karıştırsaydım ortalığı ne iyi olurdu, basur bir yndan bir saat bekledik oğlum sıkıldı onunla uğraşmak bir yandan yorgunluk diğer yandan kafam basmadı, bu devlet sektörlerinde çalışanlar hepmi insafsız banamı denk geliyo yaaa(lafım meclisten dışarı) sanki herşeyi drt örtlük görevlerinin gerektirdiği gibi yapıyorlarmış gibi bir telefon açmak zor geldiği için dehliyorlar insanı, şimdi 15 gün sonrya gün aldım şeker yüklemesi yapıldı sonuçları bilmiyorum kötü çıktıysa bil 15 gün sonra öğrenicez olaya bak yaaaa

bu arada Meleğimbenim amma zor bir doğum yapmışsın yaaaa allah korusun insanın ödü kopar, bnim oğlan 1.800 gr doğdu pramatüre neredeyse ıkınmadan çıkarttım bunun kilolu olmasını istiyordum ama senin yazını okuyunca kortum vallahi

normal doğum işte adı üstünde normal doğum normali bu.2. Yada fazlasına anne adayları bu sayfada çoğunluğun tecrübesiz olduğunu unutmayın hassasiyet lütfen.kızlar çıkacak içinde kalan duymadım ben henüz

Son düzenleme:

Şurda bizlerin doğumuna ne kadar az zaman kalmışken ister istemez tedirginlik ve korku varken şimdi bu nasıl bir yazı arkadşlar lütfen doğum tecrübesi geçirmiş kişiler duyarlı olun biraz inanin sonları okumadım bile yazının bu kadar düşüncesizlik olmaz.

Slm canım nekadar şanslısın 2 yıl izin hangi ülkedeydin biz burda ancak 16 hafta kullanabiliyoruz işyeri buna bile sorun yaratıyor.iznin hayırlı olsun şimdiden

Ne yazacağımi şaşırdım valla yazdığımı bile 3 kere düzenledim kırıcı olmamak adına .2. Kez anne olucam kısmetse neler yaşandığını doğum sürecini bimesem aklım boncuk olucak.

Ne yazacağımi şaşırdım valla yazdığımı bile 3 kere düzenledim kırıcı olmamak adına .2. Kez anne olucam kısmetse neler yaşandığını doğum sürecini bimesem aklım boncuk olucak.

neyse üzme kendini, senolani yazdin uydurmadin ya.... Rabbim hayilrisini versin. Ebe randevum vardi bugün bebek hicde iri degil dedi. Elle muayene etti. Bence baska doktora daha görün ve ikinci fikir alalim dedi. Bende gelirim o randevuya birlikta sorariz dedi. Karnimin sert olmasinida bebegin hareketli olmasindan dolayi kaslarimin sertlestigini söyledi. Bisey olmaz dedi..

wallla hayilrisi olsun gayri ben anlamiyorum bisi. Bebek 33. haftada tam yerlesmis rahim agzina erken dogum olabilir dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…