2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

sağol tatlım , allah razı olsun , burda da genel tanımla gül gibi kokla mum üfürür gibi ver karnın şişirilmesini falan bilmiyodum iyi oldu yürürken bile bazen tekmeliyo o şekilde rahatlatayım zilli mi

çok zor bir durum ALlah yardımcısı olsun. Dualarımız sizlerle.

Canım yeni gördüm. Allah kolaylık versin hepimize. zor oluyordur. Bende de sancı oluyor ama o kadar kötü geçmiyor. Kontrole gidebildin mi? ne dedi doktor? nasıl oldun?
Ezgi teyzesinden Sevgiler

ben şu gri kırmızısını aldım Eki Görüntüle 800976 ama sana cibinlikli bir renginin resmini gösterem kırmızıda ki gibi cibinlikli hali 110-70 ölçüsü Eki Görüntüle 800977

anladım canım güle güle iyi günlerde kullan inşallah bebişinle. Ben bundan gördüm aslında ama cibinlik yoktu bi tekrar bakmak lazım sallananlardan hiç denk gelmedim ayrı alayım diye düşündüm neredeyse bir park yatakla aynı fiyata geliyor kararda veremiyorum yardımın için teşekkürler :)

sağol tatlım , allah razı olsun , burda da genel tanımla gül gibi kokla mum üfürür gibi ver karnın şişirilmesini falan bilmiyodum iyi oldu yürürken bile bazen tekmeliyo o şekilde rahatlatayım zilli mi

aynnennnnn, pek zillilerr... Ama yerim ben o zillileriii:))

Nefesi sadece karin siririrek aliyoruz, o 4 sn dinlenmelerde yine normal alabilirsin nefesini. Eger normal doguma gercekten önem veriyorsan, bu nefes egzersizlerini ellerinin ve bacaklarinin üzerine cökerek, bir masaya kollarini koymak kaydiyla egilerek, plates topun varsa top ile yaylanarak yapabilirsin.

Esin doguma girecekse esinle birlikte calismanda yarar var. Dogum zamani sen ne dersen de istersen küfür et esin asla yilmacak ve sana nefes alip vermeyi hatirlatacak. Ayrica gün icinde aklina geldikce pelvik kaslarini sikmaya calis bir iki snaiye. Oradaki kaslari calistirmak da cok önemli.

canım öyle üstten cibinlikli olanlarda oluyo ama ben almışken bilindik bir marka alayım dedim ya kraft ya chicco a buydu buna kısmet oldu inş. güzel günlerde yatar bebişlerimiz .....

eşimi doğumda düşünemiyorum beni bırakır onu tedavi ederler

Canım bende ter olayını fazlasıyla yaşıyorum ama gece değil daha çok gün içerisinde yanıyorum ve sürekli ter basıyor. Ayrıca burun konusunda bende muzdaribim sanki nefes alamıyormuşum gibi geceleri bile yatamıyorum sabahlarıda kahvaltıdan sonra oluyor. Ben şirket doktoruna sordum ter ve ateş olayını hormonlardan kaynaklandığını söyledi. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.

Sagol canim cevap icin. 40 haftaya kadar devam ozaman:) Hayirlisi..

canım geçmiş olsun. umarım su kaybetmeden vaktinde doğum yaparsın. sen yat dinlen hiç bir şey yapma. önemli olan bebeğin ve sensin unutma. işler sonra da yapılır. kendine iyi bak.
sevgiler.

selam tatlım, herşey düzelecek merak etme. bak ne güzel yerinde durmuyormuş minik cadı. kilosuna sıkıntı yapma hafta hafta düzelecek kocaman güzel bir kız olacak inş. Dualarımız sizlerle. Kendine iyi bak.
Sevgiler.

Günaydın kızlar herşey gönlünüzce olsun güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum herkese:)

maşallahhh haraketli kızına yaa yirim ben onu ilk göz ağrımız Damla'mız:)) inşallah sağlıcakla kucağına da alıcaksın bakalım ozaman nasıl zapdediceksin bu hareketli güzel kızı:))

günaydın bugün doktor teyzemize gitcez biz

Günaydın canım hayırlı haberlerle gelirsin inş. tatlım :)

canım selam,
bende park yatak alıcam ama cibinlik kısmına çok takılma bence tek olarakta satılıyor. diğer özelliklerine bak ölçülere fiyata kullanışlı olmasına vs. bende araştırıyorum. uygun birşey bulursan ve paylaşırsan sevinirim.
Kolay gelsin.

canım geçmiş olsun. umarım su kaybetmeden vaktinde doğum yaparsın. sen yat dinlen hiç bir şey yapma. önemli olan bebeğin ve sensin unutma. işler sonra da yapılır. kendine iyi bak.
sevgiler.

Ömrümün yatışı ya, 24 saat yatıyorum neredeyse, kolum bacağım, belim, sırtım, her yerim ağrıyor :) ama olsun. Bu haftadan sonra hafta içi 5 gün annem 5 gün kayınvalidem kalacak yanımda. Hafta sonları eşim yanımda olacak zaten. Kayınvalidem çok iyi biri. Ama birlikte yaşayınca nasıl olacak, endişeliyim. Aramız bozulur diye korkuyorum. Kayınvalide konusundaki şansım anneme çekmiş. Babannemde melek gibi bir kadındı. Kızlar pazartesi kayınvalidem gelecek onun yanındayken kesinlikle yapma dediğiniz birşey var mı? Çok tecrübesizim.

Son düzenleme:

haklısın çünkü ben 10 gündür nezle geziyorum

canım Allah sabır versin sürekli yatmak zor tabii. Ama bak şanslıymışsın annen ve kayınvalide gelip gidecekmiş. Kayınvalide ile anlaşıyorsan sıkıntı yok tedirgin olma rahat ol. genelde sen bilirsin anne nasıl istersen öyle yap demeye çalış. yani akıl verir gibi yaklaşma onlar senelerin ev hanımı. onun dışında kimseyi tanımadığım için yorum yapamıyorum. :)
Bol şans tatlım

allah yardımcıları olsun tez zamanda şifa versin rabbim.

Günaydinlar ......

Kizlar terleme olayi lohusalik döneminde ilk 2 ay falan tavan yapiyor ..
Oglum ekim dogumlu cok soguktu o yil ekimd ama benim sicaga hic tahammulum kalmamisti ...
Heleki emzirirken sip sip damliyor ter :))
Sasirmayn basiniza gelince ...

Iremneva esim i yazmis gibi oldum , bizde bebek dogdu , esimin rengi bembeyqz ben disqri cikmaluyim hava almaya dedi bayilcak ama biliyorum :)... Hemsirelere dedim beni birakin ona bakn o bayilcak :))))

kızlar hepinize güneydın umarım herkes iyidir.benim son bi kaç günde diz kapaklarım okadar ağrımaya başladıki otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum.el parmaklarım tek tek uyuşmays başladı.ve çok ağrıyolar. ay bide bunların üstüne horlama çıkmazmı:)))) şok oldum.hiç horlamayan ben bi horultudur başladı.bide artık çok baskı yapmaya başladı.sanki kafası aşağıdaymış bi ıkınsam çıkcakmış gibi ayaklarımı kaldırıyorum bazen yukarı yukarı diyorum oğluma:)) umarım doğumdan sonra tüm şikayetlerimiz geçer.bu arada ben bi ara erken doğum riski geçirdim.oturmam ve dinlenmem gerekiyor.ama işte insan yat yat sıkılıyo.yanımdada kimse yok.yemeğimi yapıyorum kaç gündür kışlık turşu ve soslarımı yapıyorum.yoruluyorum ama genede duramıyorıum işte.umarım oğluşumda bana yardımcı olurda çok nazlı davranmaz.zamanı ne zamansa o gün gelir.pazartesi günü randevumuz var bakalım durum ne.merakla bekliyorum.sizler nasılsınız.aynı ağrıları yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…