2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar günaydın size birşey soracağım.
Park yatağa nevresim takımı gerekli mi ?? Birde yorgan satın aldınız mı ???

benimde park yatak kızımada park yatak kullandım nevresimlerini kendim diktim.iki tane 150x100 ölçüsünde silikon yorgan almıştım iki tanede 100x100 yün yorgan kendim yapmıştım.bizde herşey iki tane biri bizde biri bakıcımda

Günaydin kizlar ...
Yagmurlu , islak , soguk bir sonbahar gününden herkeslere merhaba

Disarda havanin bu kadar soguk oldgunu tahmin etmedn ciktim donuyorum soguktan..
Birazdanda randevumvar her seferde heycanlanyorum oglumu görcem diye..
Bugun ultrasonla baka diye düsünüyorum insallah ..

Hepinize güzel bir gün dilerim agrisiz sizisiz

saol canım bende anneme diktireyim bari :) nevresimin ölçülerini kafana göremi yaptın ? ay bende kararsızım hazırmı alsam yoksa diksekmi

gerekli mi derken ne örtmeyi düşünüyorsun , korumalık takım anlminda mı demek istedin , benim annem diktirecek yastık yorgan nevresim takımını kormalık falan yaptırma dedim ilk başta zaten yorgan çok kullanamam küçük diye gibi geliyo kalın battaniye aldım pazen battaniyesini falanda dikilecek annanne tarafından gerekirse bende netten korumalıksız 80-90 lık takımlardan alırım diyorum ,

bugün randevusu olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin inş.

saol canım bende anneme diktireyim bari :) nevresimin ölçülerini kafana göremi yaptın ? ay bende kararsızım hazırmı alsam yoksa diksekmi

benimki dikiliyo ölçüsünü hazırların ölçüsüne bakıp vermiştim 130-90 falan oluyo 110-70 olan park yatakların

Günaydın canım,
Park yatağa nevresim gerekli bence, ben iki takım aldım. Fiyatları çok uygundu, birini 30 birini 20 TLye aldım. Yorgan bir tane aldım. Arkadaşımın evi kaloriferli ben yorgan kullanmadım hiç, battaniye yetti dedi.

günaydın canım soğuk hava diyince özlemişim soğukları biz burda adana sıcaklarında yanıyoruz.
randevun iyi geçer inşallah. güzel haberler getir.

Arkadaşlar benim ufaklık son günlerde karnıma dayanıyor orda bir sertlik oluşuyor. Sanki kafayı çıkartacak ordan. Günde bir kaç kez oluyor, elimle yokladığımda bebeği hissediyorum. Ama ağrı falan yok sonra normale dönüyor. Sağlık ocağına kontrole gittiğime bunun sık olması iyi değil dedi hemşire. Salı kontrolüm var ama merak ediyorum kötü birşey olmasın.

benim günde cok defa oluyor. Neden iyi bisi degilmis napsin cocuk yeri dar, hicmi hareket etmesin. Canini sikma olurmu hic kötü bisi, cocuk hareket edicek normal olara. Hem hareketli cocuk saglikli olur derler...Ayrica eger bebegin bas asagi döndüyse o cikan sislik poposu canim benim, esim de kafasi sanip konusuyordu hep, ama ebemiz orasi poposu dedi. Esimde ohh günler poposuyla konustum kizim diye söylendi durdu:)))

Ay çok güldüm :) Benim ki 10 gün önce kontrolde makat pozisyonundaydı, döndüğünü hissetmedim hiç. Ben de senin gibi düşünüyordum, hatta hoşuma gidiyordu ama biraz korktum. Neyse içim rahatladı sağol canım.

canım meraba umarım kontrolün iyi geçer.benimde pazartesi kontrolüm var.bişey sorcam sana saf zeytinyağıda sürülebilir demiştin ya.onu dış kısımlaramı sürcez etrafına falan yoksa içlere doğrudamı tam anlayamadım.bende yapmaya başlıyayım diyorum.

bu arada miamore senle selayhusun kontrollerini karıştırmışım.neyse hepimiz gitcez bu aralar kontrollere herkesten güzel haberler bekliyoruz.bugün selayhustan bekliyoruz:)

canim benim bana tarif edilen; cok afedersiniz ama yanlisliga mahal vermemek icin acik yazacagim...Makat ile vajina agzi arasindaki araliga sürülecek, cünkü kesilen yer orasi....Umarim kimse alinmaz acik yazdim diye..sabah aksam. yani ic camasirini sürekli degistirmen gerek terlerse enfeksiyon olur

cesaretiniz kirilmasin nie kiriliyo ki zor dogum acili filan ama sonu iyi ki zaten hepiniz yapcaniz benle ayni seyleri dusunceniz neden yalan soylimki size bizde iri genetik oldugu icin ben boyle yasadim herkezin bir deil sezeryan isteyenlerin istegini kirarim ben normal siddetle tavsiye ediyorum binbir zorlukla onu kucaniza aliyonuz yaa ikiniyonuz gelmiyomu daha diyonuz doktor saclarininin rengini soyluyo nekadar guzel bisiy bu acilar gelip geciyo ama onlar yanimizda mis gibi kokulariyla sezeryanda 7 kat kesiliyonuz bide ikinciyi istiyonuz yok dikis patlar riskli amaan sizde ha hamile kalma korkmuyonuz bundanmi korkuyonuz kizlar saka bi yanada o an gelip geciyo biliyomusunuz bugun cok kotu bi telefon aldim gune korkuyla basladim arkadasimin 16 aylik oglu kafasini carpmis ve bayilmis kalbi durmus nefes almamis ambulansla hastaneye kaldirmislar dun geceden beri hastanede yatiyor eger yemek yemezse 2 ye kadar kotuymus yemiyomusta yani 40 tane dogum acisi cekim boyle haber alcama yasicama

canim oncelikle sunu diyim allah sabir versin trde oldugun icin ben 3 Ay orda kaldim yazin devlete gitmedim ozele gittim herseferinde bikere kimligim izmirde kalmisti bende ilcedeydim ona rahmen baktilar pcden girip hic sorunsuz ozel dedim tip devletede gittim insanlar bezmis artik ugrasmaktan gunde 50 dogum dedi kadin dogumcu artik ne yapcaz bilmiyoz bide ustune azar yiyoz hastalarin ailelerinden dedi yani isimizi nekadar iyi yapsak okadar kotu oluyoz dedi siz orda gunde 3 4 dogum yapiyonuz doktorlar sitressiz dedi gercektende 15 sonraya dogum yapcak 36 hasta vardi onmude ben rapor icin gittim devlete ucaga bincem diye isini iyi yapan var kotu yapan dalga gecende var ama ya heryer gebe erdoganami uyuyolar 3 cocuk miisali anliyamadim devletide aramistim kimligim olmadiginda gel pcden bakip bakariz dediler sana neden boyle davranmislar anliyamadim ustelik gebesin gebelerin bedava bakilma hakki varmis benden ucret almadilar bile ama tipta 600 liram gitti feda olsun sakin kafatla dort dortluk bakindim

iri doguma gelince korkak bisi yok gecti bitti ki umrum deil dusunmuyorum dusunsem ikinciye 15 Ay sonra kalmazdim kilolu bebek saglikli demek deil sagligi yerinde olsun kilo bos hikaye ben oglumun etli butlu olmasini istedim olmadi hicbizaman arkadasim 3000 kilo dogurdu oda ikinmadan acisiz cocuk et tuulumu ama benimkinden dusuk kilosu o 11 benimki 14 kilo aralarinda tam 1 ay 7 gun var benimki zayif gorunuyo onunki tombik yani hic olmadi etli kemige gidiyomus dogdugundada oyledi ins bu etli olur etlerini sikcammmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…