Kızlar günaydın size birşey soracağım.
Park yatağa nevresim takımı gerekli mi ?? Birde yorgan satın aldınız mı ???
benimde park yatak kızımada park yatak kullandım nevresimlerini kendim diktim.iki tane 150x100 ölçüsünde silikon yorgan almıştım iki tanede 100x100 yün yorgan kendim yapmıştım.bizde herşey iki tane biri bizde biri bakıcımda
saol canım bende anneme diktireyim bari :) nevresimin ölçülerini kafana göremi yaptın ? ay bende kararsızım hazırmı alsam yoksa diksekmi
Günaydin kizlar ...
Yagmurlu , islak , soguk bir sonbahar gününden herkeslere merhaba
Disarda havanin bu kadar soguk oldgunu tahmin etmedn ciktim donuyorum soguktan..
Birazdanda randevumvar her seferde heycanlanyorum oglumu görcem diye..
Bugun ultrasonla baka diye düsünüyorum insallah ..
Hepinize güzel bir gün dilerim agrisiz sizisiz
Arkadaşlar benim ufaklık son günlerde karnıma dayanıyor orda bir sertlik oluşuyor. Sanki kafayı çıkartacak ordan. Günde bir kaç kez oluyor, elimle yokladığımda bebeği hissediyorum. Ama ağrı falan yok sonra normale dönüyor. Sağlık ocağına kontrole gittiğime bunun sık olması iyi değil dedi hemşire. Salı kontrolüm var ama merak ediyorum kötü birşey olmasın.
Miamore kullandigin yag bu degilmi canim tam olarak ??
Baska cesitleride varda emin olamadim ?
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B0042HX25W?qid=1378979344&sr=8-1&vs=1
benim günde cok defa oluyor. Neden iyi bisi degilmis napsin cocuk yeri dar, hicmi hareket etmesin. Canini sikma olurmu hic kötü bisi, cocuk hareket edicek normal olara. Hem hareketli cocuk saglikli olur derler...Ayrica eger bebegin bas asagi döndüyse o cikan sislik poposu canim benim, esim de kafasi sanip konusuyordu hep, ama ebemiz orasi poposu dedi. Esimde ohh günler poposuyla konustum kizim diye söylendi durdu:)))
canım meraba umarım kontrolün iyi geçer.benimde pazartesi kontrolüm var.bişey sorcam sana saf zeytinyağıda sürülebilir demiştin ya.onu dış kısımlaramı sürcez etrafına falan yoksa içlere doğrudamı tam anlayamadım.bende yapmaya başlıyayım diyorum.
bu arada miamore senle selayhusun kontrollerini karıştırmışım.neyse hepimiz gitcez bu aralar kontrollere herkesten güzel haberler bekliyoruz.bugün selayhustan bekliyoruz:)
Yani... Hayatinda birsey ilk defa tecrube edeceklere o seyle ilgili korkunc tecrubelerden bahsetmek hic de uygun degil bence de. Yani yeni araba almis kullancak birine " ben de ilk kullandigim gun şöyle kaza yaptim, böyle takla attim fln gibi seyler anlatilirsa o insan o direksiyonun basina gecip rahat araba kullanabilir mi? Yapmayacaksa bile yapar o kazayi kesin. Demek istedigim sahsen ben cok kotu acili sancili bir dogum yapmis bile olsam bunu hic tecrube etmemis olam anne adaylarina bu sekilde yansitip moral bozmam, cesaret kirmam
selm kızlar
moralim çok bozuk dün görüşü vardı kimliğimi bulamadım tc kimlik noyla yaparlar diye düşündüm dünya bir yol yürüdüm oğluşumla gittim yapmadılar, başhekimin sekreteri kimliğini çıkarttır gel randevun geçmiş olsada ben hallederim dedi, buğün buldum gittim üstelik bu arada kocaman bir basurum oldu tksiyede binmedim niyese salak gibi gittim yine oğlumla
kdın ben onu dün için söylemiştim demezmi, üstelik bir saniye önce başhekimin arkadaşına ayarladı gözümün önünde dumur oldum resmen bir sat bekledim kızın gelmesini birde. kendime çok kızıyorum şimdi o an uyanamadım başhekimin arkadaşına nasıl ayarlıyorsun deyip karıştırsaydım ortalığı ne iyi olurdu, basur bir yndan bir saat bekledik oğlum sıkıldı onunla uğraşmak bir yandan yorgunluk diğer yandan kafam basmadı, bu devlet sektörlerinde çalışanlar hepmi insafsız banamı denk geliyo yaaa(lafım meclisten dışarı) sanki herşeyi drt örtlük görevlerinin gerektirdiği gibi yapıyorlarmış gibi bir telefon açmak zor geldiği için dehliyorlar insanı, şimdi 15 gün sonrya gün aldım şeker yüklemesi yapıldı sonuçları bilmiyorum kötü çıktıysa bil 15 gün sonra öğrenicez olaya bak yaaaa
bu arada Meleğimbenim amma zor bir doğum yapmışsın yaaaa allah korusun insanın ödü kopar, bnim oğlan 1.800 gr doğdu pramatüre neredeyse ıkınmadan çıkarttım bunun kilolu olmasını istiyordum ama senin yazını okuyunca kortum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?