2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ozur canim benim ne bilim ben ilkindede korkmadan dogurdum korkusuzca gittim ki hastaneye yatmadan 2 saat once dogum videosu izledim nasi cikiyo nasi ikincam kac ikinma nerden kescekler filan soguk kanli olun yaaa

Ben geldim :)
Sükür allahima hersey iyi kizlar ..
Kafasini ölcüp bir hafra önde olabilir ama bunlar milimetrelik ölcümler dedi o yüzden takilma dedi :))
Bende abisi gibi olacagin düsünüyorum :))
3 hafta sonraya eandevu verdi Zaten ondan Sonrada hastanenin dogum bölümünde kontroller ...
Kafasi dogumpozisyonunda , sükür dönmüs , bundan Sonra ters dönme oglusum lütfen :))

Bebegin elleri ayaklarini hissetmemiz cok normal..
Kötü birsey degil bu ...
Her iki oglumuda hissediyorum hissettim ... Dokunmak güzel :)))

Miamie yagi aldim canim sagol .. Ben geceleri sürmeyi düsünüyorum ..
Bir sürmedigimiz orasi kalmisti :)

Melegimolsun rabbim arkadasinn bebegine sifa versin .. Insalah gemen iyilesir ..

Benden haberler bukadar arkadaslar .. He birde 58.8 kg olmusum gecen kontrolden bu zamana 2 kilo toplamda 8 almisim
60 kg yi görcem heralde tartida :))

Bende tekmanda calistim 2009 da sonra.merkez sonra hinis :)

canım ne guzel hayırlı haberlerle gelmıssın nasılsın buarada ? nasıl gıdıyorrrrr kocaman oldukk valla ınsallah vaktınde dogururuz..dogum pozısyonunu almıss cok guzel maşallahh .ne yagı kız bu napcan surup oraya cok guldum ya bı surmedıgım orası kaldı dıyınce:))

cumanız mubarek olsun hamişler erken dogum yapan yada yapcak arkadasları okudukca ıcıme korku gırdi bolbol dua ettım içime ferahlık geldi valla hepimize ettim rabbimm yar ve yardımcımız olsun vaktınde kolay normal dogum olsun inşşşALLAH

canım çok sağol açık yazman iyi oldu yani benim için en azından çünkü tam anlayamamıştım.normal doğum istiyorum allah izin verirse o yüzden önemli gibi geldi bana.

canimmm cok sevindim , saglikli haberlerin devamini isteriz:)) Yagi bol bulunca araplar ralarina buralarina sürerlermis, bizimkiside o misal...Hamilelikte yapmadigimiz sey kalmadi:)))

ayrica igrencsinnn 60 kilodan bahsetme bir daha :))) ben 100 kiloyum bugüne bu gün. tam tamina 30 kilo aldim(

bizim için dua eden bütün annelerden Allah razı olsun ..oğlum hala küvezde ben dün taburcu oldum .her gün süt götürüp görüp geliyoruz .en zor şey onu orada bırakıp gelmek rabbim herkesin bebeğine sağlık versin

sizlerden oğlum için dua istiyorum kızlar hala makinaya bağlı her gün içim yanıyor onu öyle görüp eve dönerken..

tansiyonunuzu da lütfen sürekli kontrol edin hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum

canımm dualrımız oğluşuna inşallahh iyi olucak annesi sen hiç merak etme kahraman o kahramann bak nasıl paşalar gibi çıkıcak ordan sabır canım sabır
bende ölçüyorum tansiyonumu sürekli senin çok mu yüksekti ki doktorum bende 14/8 çıktı diye hergün ölç yaz dedi allaha şükür normal12/7 falan ama yinede ölçüyorum

canım Rabbim oğlunu sag salim hastenden cıkarıp yuvanıza goturmeyıde nasıp etsın İnşallahh

canım Allah sana ve bebeğine sağlık versin dua edicem senin için..inşallah güle oynaya hastaneden bebişini alır çıkarsın....

bebeklerimiz niye beklemiyor son zamana kadar..o kadar çok duyuyorum ki erken doğum haberleri....bu arada ben izne çıktım kızlar çok şükür ne rahatmış evde olmak...o kadar yorulmuşumki şimdi hisseidyorum dinlendiğimi....geceleri uyuyamıyorum çoğunlukla sizdede oluyor mu?? birde hiç gaz problemi yaşamamıştım şimdi çok kötüyüm ya

Canım dualarımız oğluşunla inşallah iyi olacak.bende 33. Haftayı bitiriyorum Allah'ın izniyle erken doğum riskim var benimde maalesef.. Oğlun kaç kilo ve kaç haftalık doğdu canım ..

Kızlar günaydın size birşey soracağım.
Park yatağa nevresim takımı gerekli mi ?? Birde yorgan satın aldınız mı ???

canım ben park yatağa uygun nevresim alıcam, yorgan 1 adet yün yaptırıyorum 1 adette uyku seti alacağım karyolasına ondan çıkıyor. yeter herhalde.

canım merak etme dualarımız seninle. oğluşun iyi olacak kısa sürede kucağında olacak hiç merak etme. üzme kendini sütün bol olsun inş.
tansiyonum 8-4 ve 9-5 civarı çıkıyor. bazen dahada düşüyor. yani yüksek deil düşük. ama hamilelikten öncede düşüktü. dün çok fenalaştım 2 kere akşam tuzlu bişeyler yedim geçti ama bakalım. takip etmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…