normal doğum işte adı üstünde normal doğum normali bu.2. Yada fazlasına anne adayları bu sayfada çoğunluğun tecrübesiz olduğunu unutmayın hassasiyet lütfen.kızlar çıkacak içinde kalan duymadım ben henüz
ortak yanımız çok fazla sanırım:)).ben Elazığlıyım fakat erzurumda 5 yıl görev yaptım tekman ilçesinde.eşimde Erzurumlu.benimde 2li test iyi çıkmıştı.doktorlar b4lüyü çok takma 2li daha güvenilir diyince rahatladım birazcık:)
canım ne guzel hayırlı haberlerle gelmıssın nasılsın buarada ? nasıl gıdıyorrrrr kocaman oldukk valla ınsallah vaktınde dogururuz..dogum pozısyonunu almıss cok guzel maşallahh .ne yagı kız bu napcan surup oraya cok guldum ya bı surmedıgım orası kaldı dıyınce:))Ben geldim :)
Sükür allahima hersey iyi kizlar ..
Kafasini ölcüp bir hafra önde olabilir ama bunlar milimetrelik ölcümler dedi o yüzden takilma dedi :))
Bende abisi gibi olacagin düsünüyorum :))
3 hafta sonraya eandevu verdi Zaten ondan Sonrada hastanenin dogum bölümünde kontroller ...
Kafasi dogumpozisyonunda , sükür dönmüs , bundan Sonra ters dönme oglusum lütfen :))
Bebegin elleri ayaklarini hissetmemiz cok normal..
Kötü birsey degil bu ...
Her iki oglumuda hissediyorum hissettim ... Dokunmak güzel :)))
Miamie yagi aldim canim sagol .. Ben geceleri sürmeyi düsünüyorum ..
Bir sürmedigimiz orasi kalmisti :)
Melegimolsun rabbim arkadasinn bebegine sifa versin .. Insalah gemen iyilesir ..
Benden haberler bukadar arkadaslar .. He birde 58.8 kg olmusum gecen kontrolden bu zamana 2 kilo toplamda 8 almisim
60 kg yi görcem heralde tartida :))
Az degil cnm gayet normal bizim tarihlerimiz cok yakin bende cumartesi gideceğim doktora bakalim bizimki ne durumdasenin bebisin donmus mu cnm
canim benim bana tarif edilen; cok afedersiniz ama yanlisliga mahal vermemek icin acik yazacagim...Makat ile vajina agzi arasindaki araliga sürülecek, cünkü kesilen yer orasi....Umarim kimse alinmaz acik yazdim diye..sabah aksam. yani ic camasirini sürekli degistirmen gerek terlerse enfeksiyon olur
Bende tekmanda calistim 2009 da sonra.merkez sonra hinis :)
Ben geldim :)
Sükür allahima hersey iyi kizlar ..
Kafasini ölcüp bir hafra önde olabilir ama bunlar milimetrelik ölcümler dedi o yüzden takilma dedi :))
Bende abisi gibi olacagin düsünüyorum :))
3 hafta sonraya eandevu verdi Zaten ondan Sonrada hastanenin dogum bölümünde kontroller ...
Kafasi dogumpozisyonunda , sükür dönmüs , bundan Sonra ters dönme oglusum lütfen :))
Bebegin elleri ayaklarini hissetmemiz cok normal..
Kötü birsey degil bu ...
Her iki oglumuda hissediyorum hissettim ... Dokunmak güzel :)))
Miamie yagi aldim canim sagol .. Ben geceleri sürmeyi düsünüyorum ..
Bir sürmedigimiz orasi kalmisti :)
Melegimolsun rabbim arkadasinn bebegine sifa versin .. Insalah gemen iyilesir ..
Benden haberler bukadar arkadaslar .. He birde 58.8 kg olmusum gecen kontrolden bu zamana 2 kilo toplamda 8 almisim
60 kg yi görcem heralde tartida :))
Aaaa harlemmm ben de Adana'dayim :)günaydın canım soğuk hava diyince özlemişim soğukları biz burda adana sıcaklarında yanıyoruz.
randevun iyi geçer inşallah. güzel haberler getir.
canım ankaradada sadece bir yerde var sitesinden adresine bakıp gitsin eşin küçük bi mağza biz baya zor bulmuştuk. ben resimlerini yüklemiştim bakmak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-60.html
bu linki
bizim için dua eden bütün annelerden Allah razı olsun ..oğlum hala küvezde ben dün taburcu oldum .her gün süt götürüp görüp geliyoruz .en zor şey onu orada bırakıp gelmek rabbim herkesin bebeğine sağlık versin
sizlerden oğlum için dua istiyorum kızlar hala makinaya bağlı her gün içim yanıyor onu öyle görüp eve dönerken..
tansiyonunuzu da lütfen sürekli kontrol edin hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
bizim için dua eden bütün annelerden Allah razı olsun ..oğlum hala küvezde ben dün taburcu oldum .her gün süt götürüp görüp geliyoruz .en zor şey onu orada bırakıp gelmek rabbim herkesin bebeğine sağlık versin
sizlerden oğlum için dua istiyorum kızlar hala makinaya bağlı her gün içim yanıyor onu öyle görüp eve dönerken..
tansiyonunuzu da lütfen sürekli kontrol edin hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
kızlar ben yan yatınca gögüs kafesim cok agrıyor sagada yatsam solada yatsam aynı oluyor szlrde oluyormu
Kızlar günaydın size birşey soracağım.
Park yatağa nevresim takımı gerekli mi ?? Birde yorgan satın aldınız mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?