2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam hanımlar,
biraz ayıp olacak ama sizlere başka bir genel problemden bahsetmek istiyorum. çok afedersiniz basur problemi olan var mı? ben yaşıyorum özür dilerim ama dışarı çıkıyor ittiriyorum. doktor salı günü bir krem yazdı kremin ucunda serçe parmak gibi bir aparat var ve ucunda delikler var. kremi sıkınca o deliklerden çıkıyor. ama tabi aparatı çok pardon makata sokuyorsunuz ve kremi öyle sıkıyorsunuz kusura bakmayın canınızı sıkıyorum belki ama benim gibi yaşayan var mı? merak ettim doğrusu.

dualarınız için Allah razı olsun ..tansiyonum birden bire 18/12 oldu hemen yatış verdiler 32.haftada 2040 gr doğdu oğlum hala solunum makinasında hergün süt sağıp götürüyoruz rabbim hepimizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah..

tansiyonum iyiydi ama son zamanlar yükselmeye başlamıştı eğer 14/9u geçiyorsa mutlaka her gün 3 kez ölçüp yazın

canimm benim Rabbim bir an önce bebegini kucagina almayi nasip etsin. Gececek bu günler insaalllah. Makineye bagliorlar ilerde sorun cikmasin diye, üzülme artik sütün kesilmesin....

benimde iki hafta önce cok yüksekti, 3 gün yattim hastanede, yorgunluktan cikmis düzelince ciktim. Simdi ara ara 15-10 oluyor... ama geri düzeliyor cok sükür...

canım ben en son gittiğimde sordum daha konuşmak için erken ama..bir aksilik olmazsa 40 a kadar beklerim dedi..ama daha dönmedi benim kız..önümüzdeki hafta kontrolde görücez artık...tüp bebek normal doğuma engel değil dedi ama ben korkuyorum işte...sen ne düşünüyorsun...

Sen şakamısın yaa fikirlerini kendine sakla o kadar kafası büyük olduğu halde normal doğumu yaptıran doktor doktor değil şimdi de sezaryanla alakalınkonuşuyorsun sen ve senin gibi herşeyi aabrtan kadınlar yüzünden zaten normal doğum oranları düştü .

Kızlar dua istiycem sizlerden ben adetli oldugumdan okuyamiyorum bebegin midesinde problem çıkmış gece bugün cok fena oldum yavrum nasıl halsizdi tedavi ediyorlar ama beslenmeyi durdurdular. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun çok zormuş insanin yavrusunu hasta görmek

İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...

canim benim dualarimiz seninle.....Hasta olsan bile duani esirgeme, en cok senin duana ihtiyaci var. Hasta iken dua edilmez diye bisey yokk...

Allah şifa versin kızlar, Allahım evlatlarınızı kucağınıza alıp eve götürmeyi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
çok üzüldüm

birde bencede kimse kimseyi korkutmasın, en fazla tavsiye yazın tecrübeli anneler
faydası olmucak şeylerle yeni anneleri korkutmak doğru değil bence

benimde ikinci doğumum olcak, tabiki kolay değil ama bir gülüşü yeticek herşey unutulcak
Allah hepimize kolay doğumlar versin

canım ben sürekli ediyorum lohusayım ama etme diye kimse birşey söylemedi zaten ister istemez dilimden düşmüyor onları düşündükçe

düzelecek inşAllah yoluna girecek herşey rabbim yardımcı olsun miniğime dualarımız sizinle...

Canim o arkadas benden alintilayip bu cvbi yazmis. Sahsen ben hatali olup hatasini kabullenmeyen ustune ustluk hala gecerli sebepler sunmaya calisan insanlarla muhattap olmam, o nedenle cvp yazmamistim ama sana da cani gonulden katilmio degilim

Dualarim yavrun icin canim. Umarim tez zamanda iyilesir kuzucugun

kizlarr kimse kimseyi kirmasinn.... Bazi gercekler var, kulak tikamak cözüm degil. Kimilerinin dogum hikayesi pesbembe degil ve bu demek degil ki kulaklarimizi tikamaliyiz. Bence hersey Allah tan deyip, hakkimizda hayirlisini dileyelim. Her okudugumuz dogum hikayesinden kendimize düseni secip alip dikkat edelim.
mesela daha dün anlattilar, dogumda kesik dikerken özensiz davranan saglik görevlilerini, seks hayati riske girmis. Dogum öncesi bunlari doktorumuz yada ebemiz ile konusmaliyiz. Bilincli oldugumuzu bilmeliler ve ona göre özenli davranlamalri gerekli. Sonucta insan sagligi bu...

Son düzenleme:
Sevgili anneler bizde hastahanedeyiz oğlum için çok korktum bugün.yoğun kanama ile hastahaneye kaldırıldık kanama sızıntı şeklinde devam erken doğum riskimiz var.1.580 grammış sağliğı iyi ama çokkk hareketli.az önce ciğer geliştirici iğne yaptılar duanızı esirgemeyin bizden.

rabbim yardımcınız olsun arkadaşım

İnsallah sabirsizlik etmez de bekler canim oglusun haftasini, beklemezse de umarim saglikli sihhatli gelir dunyaniza. Bak bussuru kuzucugu oldu sayfamizin, o da onlardan biri olur

bilmiyorumki canım yaaa yeni çıktı bu kural dediler hepte bana denk gelir zati, neyse artık bundada vardır bir hayır,
tabi kilo iyi değil ama benim oğlumda çok zayıf yaaaa komşumun bir yaşında bebeğiyle aynı kiloda benimki üç yaşını dört ay geçti üzülüyorum yinede, bunu daha iyi beslemeye çalışıyorum kısmet artık

canım ben de kararsızım ama normal doğumu beklemek zor geliyor bana tüp bebek olduğu için korkuyorum hem de normalden de korkuyorum. Rabbim hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin inşallah.

İnsallah sabirsizlik etmez de bekler canim oglusun haftasini, beklemezse de umarim saglikli sihhatli gelir dunyaniza. Bak bussuru kuzucugu oldu sayfamizin, o da onlardan biri olur

Dua etmekten başka elimden hiçbişey gelmitor o kadr korktumki bugün ağlamaktan helak oldum.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…