dualarınız için Allah razı olsun ..tansiyonum birden bire 18/12 oldu hemen yatış verdiler 32.haftada 2040 gr doğdu oğlum hala solunum makinasında hergün süt sağıp götürüyoruz rabbim hepimizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah..
tansiyonum iyiydi ama son zamanlar yükselmeye başlamıştı eğer 14/9u geçiyorsa mutlaka her gün 3 kez ölçüp yazın
kızlar doktorlarınız doğumun nasıl olacağı hakkında bilgi verdi mi? son gittiğimde biz biraz konuştuk. bebek başı aşağıya dönmüş. normal doğuma uygunsun dedi. ama bebek haftasından kilolu olduğundan ve ben tüp bebek ile hamile kaldığımdan sezeryana da hayır demedi. bebeğim erken gelebilirmiş 1-2 hafta.
cesaretiniz kirilmasin nie kiriliyo ki zor dogum acili filan ama sonu iyi ki zaten hepiniz yapcaniz benle ayni seyleri dusunceniz neden yalan soylimki size bizde iri genetik oldugu icin ben boyle yasadim herkezin bir deil sezeryan isteyenlerin istegini kirarim ben normal siddetle tavsiye ediyorum binbir zorlukla onu kucaniza aliyonuz yaa ikiniyonuz gelmiyomu daha diyonuz doktor saclarininin rengini soyluyo nekadar guzel bisiy bu acilar gelip geciyo ama onlar yanimizda mis gibi kokulariyla sezeryanda 7 kat kesiliyonuz bide ikinciyi istiyonuz yok dikis patlar riskli amaan sizde ha hamile kalma korkmuyonuz bundanmi korkuyonuzkizlar saka bi yanada o an gelip geciyo biliyomusunuz bugun cok kotu bi telefon aldim gune korkuyla basladim arkadasimin 16 aylik oglu kafasini carpmis ve bayilmis kalbi durmus nefes almamis ambulansla hastaneye kaldirmislar dun geceden beri hastanede yatiyor eger yemek yemezse 2 ye kadar kotuymus yemiyomusta yani 40 tane dogum acisi cekim boyle haber alcama yasicama
dualarınız için Allah razı olsun ..tansiyonum birden bire 18/12 oldu hemen yatış verdiler 32.haftada 2040 gr doğdu oğlum hala solunum makinasında hergün süt sağıp götürüyoruz rabbim hepimizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah..
tansiyonum iyiydi ama son zamanlar yükselmeye başlamıştı eğer 14/9u geçiyorsa mutlaka her gün 3 kez ölçüp yazın
Kızlar dua istiycem sizlerden ben adetli oldugumdan okuyamiyorum bebegin midesinde problem çıkmış gece bugün cok fena oldum yavrum nasıl halsizdi tedavi ediyorlar ama beslenmeyi durdurdular. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun çok zormuş insanin yavrusunu hasta görmek
Kızlar dua istiycem sizlerden ben adetli oldugumdan okuyamiyorum bebegin midesinde problem çıkmış gece bugün cok fena oldum yavrum nasıl halsizdi tedavi ediyorlar ama beslenmeyi durdurdular. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun çok zormuş insanin yavrusunu hasta görmek
Canim o arkadas benden alintilayip bu cvbi yazmis. Sahsen ben hatali olup hatasini kabullenmeyen ustune ustluk hala gecerli sebepler sunmaya calisan insanlarla muhattap olmam, o nedenle cvp yazmamistim ama sana da cani gonulden katilmio degilimSen şakamısın yaa fikirlerini kendine sakla o kadar kafası büyük olduğu halde normal doğumu yaptıran doktor doktor değil şimdi de sezaryanla alakalınkonuşuyorsun sen ve senin gibi herşeyi aabrtan kadınlar yüzünden zaten normal doğum oranları düştü .
Sevgili anneler bizde hastahanedeyiz oğlum için çok korktum bugün.yoğun kanama ile hastahaneye kaldırıldık kanama sızıntı şeklinde devam erken doğum riskimiz var.1.580 grammış sağliğı iyi ama çokkk hareketli.az önce ciğer geliştirici iğne yaptılar duanızı esirgemeyin bizden.
Sevgili anneler bizde hastahanedeyiz oğlum için çok korktum bugün.yoğun kanama ile hastahaneye kaldırıldık kanama sızıntı şeklinde devam erken doğum riskimiz var.1.580 grammış sağliğı iyi ama çokkk hareketli.az önce ciğer geliştirici iğne yaptılar duanızı esirgemeyin bizden.
canim oncelikle sunu diyim allah sabir versin trde oldugun icin ben 3 Ay orda kaldim yazin devlete gitmedim ozele gittim herseferinde bikere kimligim izmirde kalmisti bende ilcedeydim ona rahmen baktilar pcden girip hic sorunsuz ozel dedim tip devletede gittim insanlar bezmis artik ugrasmaktan gunde 50 dogum dedi kadin dogumcu artik ne yapcaz bilmiyoz bide ustune azar yiyoz hastalarin ailelerinden dedi yani isimizi nekadar iyi yapsak okadar kotu oluyoz dedi siz orda gunde 3 4 dogum yapiyonuz doktorlar sitressiz dedi gercektende 15 sonraya dogum yapcak 36 hasta vardi onmude ben rapor icin gittim devlete ucaga bincem diye isini iyi yapan var kotu yapan dalga gecende var ama ya heryer gebe erdoganami uyuyolar 3 cocuk miisali anliyamadim devletide aramistim kimligim olmadiginda gel pcden bakip bakariz dediler sana neden boyle davranmislar anliyamadim ustelik gebesin gebelerin bedava bakilma hakki varmis benden ucret almadilar bile ama tipta 600 liram gitti feda olsun sakin kafatla dort dortluk bakindim
iri doguma gelince korkak bisi yok gecti bitti ki umrum deil dusunmuyorum dusunsem ikinciye 15 Ay sonra kalmazdimkilolu bebek saglikli demek deil sagligi yerinde olsun kilo bos hikaye ben oglumun etli butlu olmasini istedim olmadi hicbizaman arkadasim 3000 kilo dogurdu oda ikinmadan acisiz cocuk et tuulumu ama benimkinden dusuk kilosu o 11 benimki 14 kilo aralarinda tam 1 ay 7 gun var benimki zayif gorunuyo onunki tombik yani hic olmadi etli kemige gidiyomus dogdugundada oyledi ins bu etli olur etlerini sikcammmmmmmm
canım ben en son gittiğimde sordum daha konuşmak için erken ama..bir aksilik olmazsa 40 a kadar beklerim dedi..ama daha dönmedi benim kız..önümüzdeki hafta kontrolde görücez artık...tüp bebek normal doğuma engel değil dedi ama ben korkuyorum işte...sen ne düşünüyorsun...
İnsallah sabirsizlik etmez de bekler canim oglusun haftasini, beklemezse de umarim saglikli sihhatli gelir dunyaniza. Bak bussuru kuzucugu oldu sayfamizin, o da onlardan biri olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?