Dua etmekten başka elimden hiçbişey gelmitor o kadr korktumki bugün ağlamaktan helak oldum.:2:
Sevgili anneler bizde hastahanedeyiz oğlum için çok korktum bugün.yoğun kanama ile hastahaneye kaldırıldık kanama sızıntı şeklinde devam erken doğum riskimiz var.1.580 grammış sağliğı iyi ama çokkk hareketli.az önce ciğer geliştirici iğne yaptılar duanızı esirgemeyin bizden.
kötü seyler anlatan ınsanlara bende sınır oluyorum ben kaç aydır haber bakmıyorum bakmayıda dusunmuyorum kndımı olumsuz seylerden hep uzak tutuyorum hamılelıgımle ılgılı olsun olmasın lutfen bıraz dusunceli olun kötü ve gereksız deneyımlerı kendınıze saklayın yararı olmıcak hıc bırsey anlatmayın herkesın dogum hıkayesı baska olcak ister kolay ıster zor çatır çatır doguracam kafamı doldurmucam bole seylerle
Canim benim Allah yardimciniz olsun insaalllahhhh....Hayirli haberle bekliyoruz... Ne oldu neden oldu belli mi?
Allh razı olsun canımm bebeğimin plesentası aşağida ve daha önceki sezeryann yerine döllenme olmuş .acil emara girdim plesentanın alt ucunda kanama vae plesenta önde dediler ama emar sonuçlarını doktor gördümü bilmitorum ama bize bişeey diyen yok bekliyoruz.bakalım bebeğim iyi çok şükür ama çok küçük teyzesi daha:2:
Kızlar dua istiycem sizlerden ben adetli oldugumdan okuyamiyorum bebegin midesinde problem çıkmış gece bugün cok fena oldum yavrum nasıl halsizdi tedavi ediyorlar ama beslenmeyi durdurdular. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun çok insanin yavrusunu hasta görmek
kötü seyler anlatan ınsanlara bende sınır oluyorum ben kaç aydır haber bakmıyorum bakmayıda dusunmuyorum kndımı olumsuz seylerden hep uzak tutuyorum hamılelıgımle ılgılı olsun olmasın lutfen bıraz dusunceli olun kötü ve gereksız deneyımlerı kendınıze saklayın yararı olmıcak hıc bırsey anlatmayın herkesın dogum hıkayesı baska olcak ister kolay ıster zor çatır çatır doguracam kafamı doldurmucam bole seylerle
Merhaba arkadaşlar benim hemen moralim bozuluyor ağlayacak seviyeye geliyorum herkese sinirleniyorum bir türlü mutlu olamıyorum bir yandan da bebeğim için endişeleniyorum ne yapıcam offff... Allah yarım etsin bu durumda olan herkese....
plesenta previa teşhisim.2.iğnemiz yapılacak ciğer geliştiricimizi dua edin .
Hepinizden Allah razı olsun canımm.Nst ye bağlandık yine sancı bakılıyor şükür çıkmadi .güzel diyip gidiyor lar.canım Rabbim yardımcın olsun galiba erken doğum riskin var dualarım seninle pozitif düşün sende olurmu
Kızlar dua istiycem sizlerden ben adetli oldugumdan okuyamiyorum bebegin midesinde problem çıkmış gece bugün cok fena oldum yavrum nasıl halsizdi tedavi ediyorlar ama beslenmeyi durdurdular. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun çok zormuş insanin yavrusunu hasta görmek
Sevgili anneler bizde hastahanedeyiz oğlum için çok korktum bugün.yoğun kanama ile hastahaneye kaldırıldık kanama sızıntı şeklinde devam erken doğum riskimiz var.1.580 grammış sağliğı iyi ama çokkk hareketli.az önce ciğer geliştirici iğne yaptılar duanızı esirgemeyin bizden.
Hepinizden Allah razı olsun canımm.Nst ye bağlandık yine sancı bakılıyor şükür çıkmadi .güzel diyip gidiyor lar.
merhaba bende çok beğendim bu arabayı ankarada nerde birebir görme şansınız oldu acaba yeri nerdeydi hatırlıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?