2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba arkadaşlar benim hemen moralim bozuluyor ağlayacak seviyeye geliyorum herkese sinirleniyorum bir türlü mutlu olamıyorum bir yandan da bebeğim için endişeleniyorum ne yapıcam offff... Allah yarım etsin bu durumda olan herkese....

Dua etmekten başka elimden hiçbişey gelmitor o kadr korktumki bugün ağlamaktan helak oldum.:2:

Ama o kadar uzulur aglarsan bebegin de uzulur canim. Dedigin gibi elinden birsey gelmez dua etmekten baska. İyi seyler dusun iyi seyler gelsin basina. Kotuyu dusunup cagirma

kötü seyler anlatan ınsanlara bende sınır oluyorum ben kaç aydır haber bakmıyorum bakmayıda dusunmuyorum kndımı olumsuz seylerden hep uzak tutuyorum hamılelıgımle ılgılı olsun olmasın lutfen bıraz dusunceli olun kötü ve gereksız deneyımlerı kendınıze saklayın yararı olmıcak hıc bırsey anlatmayın herkesın dogum hıkayesı baska olcak ister kolay ıster zor çatır çatır doguracam kafamı doldurmucam bole seylerle

Canim benim Allah yardimciniz olsun insaalllahhhh....Hayirli haberle bekliyoruz... Ne oldu neden oldu belli mi?

yanii.... her kadin farkli sanci cekermis. yada farkli dogum belirtisi. hatta her cocukta farkli olurmus. yani Rabbim hayilrisini versin deyip kutulmak icin dua edicez...

Canim benim Allah yardimciniz olsun insaalllahhhh....Hayirli haberle bekliyoruz... Ne oldu neden oldu belli mi?

Allh razı olsun canımm bebeğimin plesentası aşağida ve daha önceki sezeryann yerine döllenme olmuş .acil emara girdim plesentanın alt ucunda kanama vae plesenta önde dediler ama emar sonuçlarını doktor gördümü bilmitorum ama bize bişeey diyen yok bekliyoruz.bakalım bebeğim iyi çok şükür ama çok küçük teyzesi daha:2:

Teyzesi kurban olsun onu veren Allaha..Ama sen cok üzme kendini cikolata falan ye minigin tedirgin olmasin. Rabbim melekleri korur.
Peki doktor kontrollerinde doktorun fark etmemismi bu durumu. Neyse Rabbim sifasini verir insalllahhhh. Cokda kücük degil, üzülme sakin, ciger gelistirici igneler mucizeler yaratiyor. üzme sakin kendini...Dualarimiz sizinle...

hilalcim emin ol buradaki herkes duasını esirgemiyor bebişinden ama sen adetliyim diye okuyamıyorum deme neden okuyamayasın her duamızı kabul eder rabbim hayoırlı olan her duayı bebişinin senin duana ihtiyacı var. allahım sağlık versin bebişine

Aynen öyle, hiç canını sıkma canım. Kötü şeyler duyarsanız da kafaya pek takmayın.

Bugün neler neler olmuş Dualarım hep sizinle..:116::116::116::116::116:
Gerçekten ne

Son düzenleme:
günaydınlarr kızlarr dün oğluşumun odasını aldıkkkk kaptan model sadece şifonyerini almadım 3 kapılı dolap ve büyüyen karyola beşik yatağı ve uyku stide içinde 100% mdf 10-15 güne gelecekk haftaya cicilerimizi yıkayıp ütüleyip çantamızı hazırlıcam dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım ben sizler hazırladınızmı çantalarınızı

canım dularımız seninle allah bebeğine sağlık sıhhat versin inş.en kısa zamanda kucağına alman dileğyle.

canım geçmiş olsun.dikkat et .inşallah zamanını bekler yaramaz bebiş.bu kasım bebekleri sabırsız galiba.bende çok korkuyorum vaktinden erken olcak diye.

merhaba bende çok beğendim bu arabayı ankarada nerde birebir görme şansınız oldu acaba yeri nerdeydi hatırlıyor musunuz

ben telden aldım tarifini eşim gidip bakcak yarın.adresi size vereyim.telefon nosunuda vereyim ararsınız belki mağazanın adı ''beşikte anne ve bebek mağazaları'' telefonu 0312 380 03 12 adresi Keçiören fatih cad.196/D Keçiören kaymakamlığından 2km yukardaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…