günaydınlarr kızlarr dün oğluşumun odasını aldıkkkkkaptan model sadece şifonyerini almadım 3 kapılı dolap ve büyüyen karyola beşik yatağı ve uyku stide içinde 100% mdf 10-15 güne gelecekk haftaya cicilerimizi yıkayıp ütüleyip çantamızı hazırlıcam dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım ben sizler hazırladınızmı çantalarınızı
canım geçmiş olsun.dikkat et .inşallah zamanını bekler yaramaz bebiş.bu kasım bebekleri sabırsız galiba.bende çok korkuyorum vaktinden erken olcak diye.
Sevgili anneler bizde hastahanedeyiz oğlum için çok korktum bugün.yoğun kanama ile hastahaneye kaldırıldık kanama sızıntı şeklinde devam erken doğum riskimiz var.1.580 grammış sağliğı iyi ama çokkk hareketli.az önce ciğer geliştirici iğne yaptılar duanızı esirgemeyin bizden.
Güle güle kullansın miniğin canım. Çok güzelmiş oda takımı :) Bende hastane çantası hariç odasını az çok yerleştirdim ufak tefek eksikler kaldı. Kıyafetlerini Dalan roxy toz sabunla yıkadım. Bu deterjan işini baya araştırmıştım en çok içime dalan sindi. Baya zor oldu bulması bulamasaydım bende dalinin sıvı deterjanını alıcaktım. ama bebeğim için yumuşatıcı kullanma taraftarı değilim çünkü durulama suyuna eklendiği için ister istemez kalıntı yapıyordur içime sinmedi. Zaten benim aldığım deterjanda yumuşatıcı gerektirmez %100 bitkisel yağlardan üretildiği için yumuşatıcı etkisi yapar yazıyordu üzerinde. Geriye hastane çantasını hazırlamak kaldı. Ona da elim bi türlü gitmiyor işte.
teşekkür ederim canım.. bende açıkcası hazırlayınca erken doğacak diye korkuyorumoyüzden gecikdirmek istedim ama drum bende miyom olduğu için erken doğum olma ihtimalin var dedi :26: en iyisi pazartesi herşeyini hazırlamak bebişiminn
bizim için dua eden bütün annelerden Allah razı olsun ..oğlum hala küvezde ben dün taburcu oldum .her gün süt götürüp görüp geliyoruz .en zor şey onu orada bırakıp gelmek rabbim herkesin bebeğine sağlık versin
sizlerden oğlum için dua istiyorum kızlar hala makinaya bağlı her gün içim yanıyor onu öyle görüp eve dönerken..
tansiyonunuzu da lütfen sürekli kontrol edin hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Kızlar dua istiycem sizlerden ben adetli oldugumdan okuyamiyorum bebegin midesinde problem çıkmış gece bugün cok fena oldum yavrum nasıl halsizdi tedavi ediyorlar ama beslenmeyi durdurdular. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun çok zormuş insanin yavrusunu hasta görmek
Sevgili anneler bizde hastahanedeyiz oğlum için çok korktum bugün.yoğun kanama ile hastahaneye kaldırıldık kanama sızıntı şeklinde devam erken doğum riskimiz var.1.580 grammış sağliğı iyi ama çokkk hareketli.az önce ciğer geliştirici iğne yaptılar duanızı esirgemeyin bizden.
Canim o arkadas benden alintilayip bu cvbi yazmis. Sahsen ben hatali olup hatasini kabullenmeyen ustune ustluk hala gecerli sebepler sunmaya calisan insanlarla muhattap olmam, o nedenle cvp yazmamistim ama sana da cani gonulden katilmio degilim
Bizim bu bebişlerimiz gerçekten çok r aceleci bu sene erken doğum fazla ..o kadar ilaca rağmen kasılmalarım şiddetleniyor benimde bir haftacık daha istiyorum Rabbimden 34 görsek en azından diye .. Allan hepimizin yardımcısı olsun
Bizim bu bebişlerimiz gerçekten çok r aceleci bu sene erken doğum fazla ..o kadar ilaca rağmen kasılmalarım şiddetleniyor benimde bir haftacık daha istiyorum Rabbimden 34 görsek en azından diye .. Allan hepimizin yardımcısı olsun
dualarınız için Allah razı olsun ..tansiyonum birden bire 18/12 oldu hemen yatış verdiler 32.haftada 2040 gr doğdu oğlum hala solunum makinasında hergün süt sağıp götürüyoruz rabbim hepimizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah..
tansiyonum iyiydi ama son zamanlar yükselmeye başlamıştı eğer 14/9u geçiyorsa mutlaka her gün 3 kez ölçüp yazın
Kızlar dua istiycem sizlerden ben adetli oldugumdan okuyamiyorum bebegin midesinde problem çıkmış gece bugün cok fena oldum yavrum nasıl halsizdi tedavi ediyorlar ama beslenmeyi durdurdular. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun çok zormuş insanin yavrusunu hasta görmek
selam hanımlar,
biraz ayıp olacak ama sizlere başka bir genel problemden bahsetmek istiyorum. çok afedersiniz basur problemi olan var mı? ben yaşıyorum özür dilerim ama dışarı çıkıyor ittiriyorum. doktor salı günü bir krem yazdı kremin ucunda serçe parmak gibi bir aparat var ve ucunda delikler var. kremi sıkınca o deliklerden çıkıyor. ama tabi aparatı çok pardon makata sokuyorsunuz ve kremi öyle sıkıyorsunuzkusura bakmayın canınızı sıkıyorum belki ama benim gibi yaşayan var mı? merak ettim doğrusu.
kizlarr kimse kimseyi kirmasinn.... Bazi gercekler var, kulak tikamak cözüm degil. Kimilerinin dogum hikayesi pesbembe degil ve bu demek degil ki kulaklarimizi tikamaliyiz. Bence hersey Allah tan deyip, hakkimizda hayirlisini dileyelim. Her okudugumuz dogum hikayesinden kendimize düseni secip alip dikkat edelim.
mesela daha dün anlattilar, dogumda kesik dikerken özensiz davranan saglik görevlilerini, seks hayati riske girmis. Dogum öncesi bunlari doktorumuz yada ebemiz ile konusmaliyiz. Bilincli oldugumuzu bilmeliler ve ona göre özenli davranlamalri gerekli. Sonucta insan sagligi bu...
bilmiyorumki canım yaaa yeni çıktı bu kural dediler hepte bana denk gelir zati, neyse artık bundada vardır bir hayır,
tabi kilo iyi değil ama benim oğlumda çok zayıf yaaaa komşumun bir yaşında bebeğiyle aynı kiloda benimki üç yaşını dört ay geçti üzülüyorum yinede, bunu daha iyi beslemeye çalışıyorum kısmet artık
ben telden aldım tarifini eşim gidip bakcak yarın.adresi size vereyim.telefon nosunuda vereyim ararsınız belki mağazanın adı ''beşikte anne ve bebek mağazaları'' telefonu 0312 380 03 12 adresi Keçiören fatih cad.196/D Keçiören kaymakamlığından 2km yukardaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?