2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Güle güle kullansın miniğin canım. Çok güzelmiş oda takımı :) Bende hastane çantası hariç odasını az çok yerleştirdim ufak tefek eksikler kaldı. Kıyafetlerini Dalan roxy toz sabunla yıkadım. Bu deterjan işini baya araştırmıştım en çok içime dalan sindi. Baya zor oldu bulması bulamasaydım bende dalinin sıvı deterjanını alıcaktım. ama bebeğim için yumuşatıcı kullanma taraftarı değilim çünkü durulama suyuna eklendiği için ister istemez kalıntı yapıyordur içime sinmedi. Zaten benim aldığım deterjanda yumuşatıcı gerektirmez %100 bitkisel yağlardan üretildiği için yumuşatıcı etkisi yapar yazıyordu üzerinde. Geriye hastane çantasını hazırlamak kaldı. Ona da elim bi türlü gitmiyor işte.

canım geçmiş olsun.dikkat et .inşallah zamanını bekler yaramaz bebiş.bu kasım bebekleri sabırsız galiba.bende çok korkuyorum vaktinden erken olcak diye.

Aklina bile getirme ben olumsuZ düşünüyordum hep.şükredip oturucaz tevekkül ediceZ.Ama çok rica ediyorum Dinlenin ! Hír bir şeye elinizi sürmeyin !

Bizim bu bebişlerimiz gerçekten çok r aceleci bu sene erken doğum fazla ..o kadar ilaca rağmen kasılmalarım şiddetleniyor benimde bir haftacık daha istiyorum Rabbimden 34 görsek en azından diye .. Allan hepimizin yardımcısı olsun

inşallah zamanını bekler paşan. Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim canım.. bende açıkcası hazırlayınca erken doğacak diye korkuyorum oyüzden gecikdirmek istedim ama drum bende miyom olduğu için erken doğum olma ihtimalin var dedi :26: en iyisi pazartesi herşeyini hazırlamak bebişiminn

Aynı şeyi bende düşünüyorum canım. Benim de suyum fazla olduğu için erken doğum olabilir dedi dr.um. Kasım bebekleri erkenci mi davranıyor ne :)

Canım dualarımız sizlerle. Allah bebeğine sağlık versin. Herşey yoluna girecek, kendini üzmemeye çalış.

Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur, evinize birlikte dönersiniz.

Çok geçmiş olsun, inşallah bebeğin sabırsız çıkmaz, biraz daha bekler zamanını. Dualarımız sizlerle.

Canim o arkadas benden alintilayip bu cvbi yazmis. Sahsen ben hatali olup hatasini kabullenmeyen ustune ustluk hala gecerli sebepler sunmaya calisan insanlarla muhattap olmam, o nedenle cvp yazmamistim ama sana da cani gonulden katilmio degilim

Günaydın, evet haklısın aslında herkezin bebişlerinş öpüyorum aceleci bebekler ve annelari dualarımız siznle...

ah kuzummmm yaaa, iki hafta daha beklesin insaaalllahhhhh. Gerci 34 den sonra herseyi kendi yapabiliyor, ama insaalhhh iki hafta daha bekler..

öncelikle geçmiş olsun.benimde kasılmalarım çok fazlaydı 1 hafta içtim pek faydasını görmedim ama şimdi 6 satte 1 düzenli almaya başladım gerçekten faydasını gördüm.sen nasıl kullanıyosun?geçmiş olsun.inşallah zamanında gelirler

Allah sıfa versın kızlar bende dua edıyorum benımde içim gidiyo yavrumu orda bırakıp gelmek canım acıyo aglıyo gıttıgımde içim parcalanıyo ama elımden bışey gelmıyo dua etmekten baska inş. bu gunlerıde atlatacagız

evt cnm ben ilk dogumda zorlandigim icin 2 yildir hala cekiyorum gecen agrim oldu cok ayni kremden bende kullaniyorum cok guzel bi krem o 3 4 tane oldu benim ama bu dogumdada olursa doktora iyce daniscam cekilcek sey deil kabuzda olmuyorum ben hic sorunum yok o yonde ama neden bilmiyorum

valla kusura bakmayin yalan da yazip cok guzel cok basit diyebilirdim abartisiz yazdim suan bende hamileyim ama yazilanlara kalbim kirildi bundan sonra girmiycem kimseyi korkutmak deildi amacim allah herkeze bi solukta kolay dogum nasip etsin hosakalin

bugun son yazicam sanada yazmak istedim kimseyle yavrunun kilosunu kiyaslama cok uzulursun sende yapiyordum ablamin oglu 16 kilo aralarinda 4 ay var benimkiyle benimki 14 kilo resmen uzuluyordum ama bak o cok sik hasta oluyor 1 bucuk yasina kadar anne sutu aldi herseyden nem kapiyor alerjik egzamasi var varda var ama benim oglum birkere bile doguk alginligi bademcik sismesi olmadi dogdu dogali bikere kanda enfeksiyon virus kapti iki kere burun akintisi oldu oda oksuruk yapti disinden oldu ates filan olmadi bikere gene virus kapti miyde gribi diyolar burda yani 2 yilda 3 kere virus kapti 2 kere burnu akti burasi soguk kar yayor ablam izmirde sen dusun saglikli olsunda bosver kiloyu

pazar günü açık demek çok güzel. çok teşekkür ederim detaylı yazmışsınız tüm iletişim bilgilerini. not alayım yarın biz de bakarız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…