2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

amann sende alinacak bisi yok... Korkuyorlar iste, korktuklari icinde kulaklarini tikamayi seciyorlar. Üzme sen kendini, bende okuyorum dogum hikayelerini, cok kötüleri var.. Ama insanlarda batil inanc olmus, gözlerini kapatir kulaklarini tikarsa bisey olmaz saniyorlar.. Üzme sen kendini, kimse kimseyi üzmesin

Canım ben 24. Haftadan beri kullanıyorum ilk başlarda 6 satte bir 4 satte bir falandı haftalar ilerledikçe 2 satte bir sonra 2 satte 2 tane şimdi Allah ne verdiyse içiyorum valla. Nidilat kullanıyorum ben.. Artık azıttı kasılmalar ya

ah kuzummmm yaaa, iki hafta daha beklesin insaaalllahhhhh. Gerci 34 den sonra herseyi kendi yapabiliyor, ama insaalhhh iki hafta daha bekler..

Canım çok saol inşallah bekler aren oğlan .. 23. Haftadan beri ha doğdu doğacak diye bugünlere geldik .. Bunada hamd olsun ama beklesin ya biraz daha

Canım çok saol inşallah bekler aren oğlan .. 23. Haftadan beri ha doğdu doğacak diye bugünlere geldik .. Bunada hamd olsun ama beklesin ya biraz daha

bekler beklerr, konus oglunla,,, kuzum az daha bekle de.. Anne karninda bir gün kalman disarda bir hafta kalmana es deger de...Annem ben sana herseyi sagliyorum burada de. Konforun yerinde bekle 2-3 hafta daha de..:)

Tatlim benim de ikinci hamileligim, ilki sezeryan olmustu bu da sezeryan olacak. Normal dogum fln yapmak gibi bir niyetim yok zaten ama burada normal dogum yapacak ve bunu ilk kez tecrube edecek arkadaslar var. Bir egitimci olarak dusunuyorum sadece, ben okulda bir konuya baslarken o konu gercekten cok zor da olsa cocuklara bu konu cok zor, cok zor ogrenceksiniz, belki bazilariniz ogrenemeyeceksiniz falan diyerek baslarsam sizce o siniftaki cocuklarin yuzde kaci o konuyu kolayca ogrenir yuzde kaci gercekten zor ogrenir. Ben sadece guzel dönütler verelim tecrubesiz hamis arkadaslara istiyorum, bu cok mu abes geldi anlamadim

aslinda burada hakli yada haksiz yok. Melegimolsun tecrübesini sansürsüz paylasti cünkü düsünemedi kizlar korkacak diye. Cünkü kendisi dogum acisini unuttu gitti.

Bende dahil ilk defa dogum yapicaklar heleki cani cok tatli olanlar tirsti..Hakli olarak. Ama ne yapalim tersleyip, kiralim mi insanlari. Bence su aralar kimse kimseyi kirmasin, hepimiz diken üstündeyiz, ne olacagimizi bilmiyoruz. Rabbim hepimize cikar yolu göstersin insallah..

Allah yardım etsin.ilaçta çok kötü yapıyor insanı.birde bebek çok hareketlendiğinde oluyomuş doktor öyle söyledi.inşallah dayanır birkaç hafta daha en azından.

Erken doğum yapanlar ve erken doğum yapma riski olan güzel anneler;

Canlarımm dualarımız sizinle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun erken gelen bebişlerimiz inşallah kendilerini biran önce toplayıp anneleriyle birlikte sağsalim evlerine dönerler.

Erken doğum riski olan anneler sizlerinde inşallah bebişleriniz birazdaha dayanırlar çok az zaman kaldı

Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatlı bebişler ve kolay doğumlar nasip eylesin

Tünaydin güzel analar , güzel yavrucuklar ..
Öncelikle problemli olan arkadaslarimizi rabbim kurtarsin , sprunsiz saglikli bir dogum nasip etsin ...

Iyi dileklerde bulunan arkadaslarima cok tesekkür ederim ...

Fliz86 canim cok sagol iyiyiz sükür sipaciklarimla ben :))
Sen nasilsin yavrusun nasil ??
Isim buldunuzmu ??? Bizim yavrucak Emre olacak nasipse ?
Bu bahsettigim yag organik yag , miamore arkadasimiz bahsetmisti , asagi bölgey sürüyormusun esneklik yapsin , dogumda asagi kesilmesin diye ... Hemde catlaklara vs iyi geliyor kneipp bio öl yurtdisinda sanirim sadece ..
Sagolsun miamore önerince bende aldim onu vuciduma sürdüm bir kere .. Kokusuda cok hos ...turincgiller kokuyorsun :))

Aynı şeyi bende düşünüyorum canım. Benim de suyum fazla olduğu için erken doğum olabilir dedi dr.um. Kasım bebekleri erkenci mi davranıyor ne :)

hayırlısı neyse hakkımızda öyle olsun bu kadarına kadar geldik inşallah kucağımıza alacağız minnaklarımızı inşallahhh :))

canım çok geçmiş olsun inş. sorunsuz bir şekilde tezzamanda atlatır miniğin bu problemi , dualarımız sürekli sizinle sende bol bol dua et kızına minik yavruna, rabbim kabul eder sakın üzüle iyi olucak inş.

canım çok geçmiş olsun, sakın üzülme bol bol dua et sadece, oğlunuda üzmüş olursun yoksa, inş. geçiktirirler de biraz daha sabreder oğlun güzel annesi

plesenta previa teşhisim.2.iğnemiz yapılacak ciğer geliştiricimizi dua edin .
iğne çok işe yarayacak canım sakın üzülme, dualarımız seninle minik yavrunla.

canım inş. dayanır miniğin, ne oluyor kızlar bu kasım bebişlerine yaa , gerçekten çok aceleci çıktılar, minik kuzular ne olur 34. haftalarınız bitirmeyi bekleyin en azından yaa,

bugün ağlayarak gittim hastaneye ..sanırım sinirlerim boşaldı..sürekli dua ediyorum ..orada benim gibi anneleri görünce biraz sakinleştim rabbim hepimizin yavrularına sağlık versin ..
beslenmesini arttırmışlar anne sütü alıyor ama hala solunum cihazına bağlı..doktorun gözünün içine bakıyorum cihazdan çıktı desin diye..
inşallah cihazdan çktığı günü de görürüm..kucağıma aldığım günü de ..
dinlenin kızlar ..hiçbir iş yapmadan haftalarınızı bekleyip dinlenin..

erken kızçelerin anneleri nasılsınız ..bebekleriniz nasıl

Hilal bebegin nasil oldu canim .. Insallah iyi haberlerini yazarsin ?
Kateleya sen nasilsin ?? Durumun nasil ??

üzülme canım cıhazdan hemen cıkarmıyolar zaten benım kızımda nefes alabılıyodu ama yınede cıhaz takmışlardı 4,5 gune anca cıkarmışlardı cıhazı bak hem sutunude içiyomuş cok şükür kızımda ıyıye gıdıyormuş ama yınede doktorumuz cok küçük ne olacagı bellı olmaz dıyo işte ozamn içim gidiyo telefonum calsa korkuyorum ya hastanedense kötü bişeyler söylerlerse dıe

aynen öyle bende kabız olmuyorum ki. zaten vitamin ve demir ilaçları ishal bile yapıyor. anlayamadım. Acaba bebiş mi baskı yapıyor diye düşündüm.

canım neden öyle yapıyorsun herkes burda deneyimlerini hikayelerini anlatıyor, hoşuna gitmeyen okumasın. senin yaptığında kötü bişey yokki. herkes birşey söylüyor sonuçta. sen bakma. üzme kendini. hem herkesin doğumu farklı olacak sonuçta.

mahvoluyorum her telefon çaldığında..senin miniğin nasıl süt götürüyor musun görebiliyor musun hep

Merhaba hanımlar,
hepinize selam. yazılarınızı okudum. erken anneciklerde iyiymiş çok şükür çok sevindim.
Erken doğum riski olan annelere sabır diliyorum bebişleri ile konuşsunlar, bolca dinlensinler, yatsınlar. inş. bekler bebişleri.
Bu arada daha önce konuşmuştuk park yatağı sipariş edeceğimi söylemiştim. dün geldi oğluşumun yatağı babamızla kurduk. bakalım beğenecekmisiniz?

mahvoluyorum her telefon çaldığında..senin miniğin nasıl süt götürüyor musun görebiliyor musun hep

malesef hergun gıdemıyorum canım hastaneyle evim aynı şehirde degıl o yuzden çarsambayla pazar gunlerı gıdebılıyorum gıdebılsem hergun görebılıyorum ama o da 5 dkkacık hiç yetmıyo cıkasım gelmıyo ordan doyamıyorum kızıma ama iyi ya ona şükür inş. iyide olacaklar bende süt götürüyorum dondurup buz kalıplarının arasında hastaneye kadar erımıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…