valla kusura bakmayin yalan da yazip cok guzel cok basit diyebilirdim abartisiz yazdim suan bende hamileyim ama yazilanlara kalbim kirildi bundan sonra girmiycem kimseyi korkutmak deildi amacim allah herkeze bi solukta kolay dogum nasip etsin hosakalin
öncelikle geçmiş olsun.benimde kasılmalarım çok fazlaydı 1 hafta içtim pek faydasını görmedim ama şimdi 6 satte 1 düzenli almaya başladım gerçekten faydasını gördüm.sen nasıl kullanıyosun?geçmiş olsun.inşallah zamanında gelirler
ah kuzummmm yaaa, iki hafta daha beklesin insaaalllahhhhh. Gerci 34 den sonra herseyi kendi yapabiliyor, ama insaalhhh iki hafta daha bekler..
Canım çok saol inşallah bekler aren oğlan .. 23. Haftadan beri ha doğdu doğacak diye bugünlere geldik .. Bunada hamd olsun ama beklesin ya biraz daha
amann sende alinacak bisi yok... Korkuyorlar iste, korktuklari icinde kulaklarini tikamayi seciyorlar. Üzme sen kendini, bende okuyorum dogum hikayelerini, cok kötüleri var.. Ama insanlarda batil inanc olmus, gözlerini kapatir kulaklarini tikarsa bisey olmaz saniyorlar.. Üzme sen kendini, kimse kimseyi üzmesin
Tatlim benim de ikinci hamileligim, ilki sezeryan olmustu bu da sezeryan olacak. Normal dogum fln yapmak gibi bir niyetim yok zaten ama burada normal dogum yapacak ve bunu ilk kez tecrube edecek arkadaslar var. Bir egitimci olarak dusunuyorum sadece, ben okulda bir konuya baslarken o konu gercekten cok zor da olsa cocuklara bu konu cok zor, cok zor ogrenceksiniz, belki bazilariniz ogrenemeyeceksiniz falan diyerek baslarsam sizce o siniftaki cocuklarin yuzde kaci o konuyu kolayca ogrenir yuzde kaci gercekten zor ogrenir. Ben sadece guzel dönütler verelim tecrubesiz hamis arkadaslara istiyorum, bu cok mu abes geldi anlamadim
Canım ben 24. Haftadan beri kullanıyorum ilk başlarda 6 satte bir 4 satte bir falandı haftalar ilerledikçe 2 satte bir sonra 2 satte 2 tane şimdi Allah ne verdiyse içiyorum valla. Nidilat kullanıyorum ben.. Artık azıttı kasılmalar ya
cok guzelll cnm içini doldurmak nasıp olsun cok bgndım
Aynı şeyi bende düşünüyorum canım. Benim de suyum fazla olduğu için erken doğum olabilir dedi dr.um. Kasım bebekleri erkenci mi davranıyor ne :)
Kızlar dua istiycem sizlerden ben adetli oldugumdan okuyamiyorum bebegin midesinde problem çıkmış gece bugün cok fena oldum yavrum nasıl halsizdi tedavi ediyorlar ama beslenmeyi durdurdular. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun çok zormuş insanin yavrusunu hasta görmek
Sevgili anneler bizde hastahanedeyiz oğlum için çok korktum bugün.yoğun kanama ile hastahaneye kaldırıldık kanama sızıntı şeklinde devam erken doğum riskimiz var.1.580 grammış sağliğı iyi ama çokkk hareketli.az önce ciğer geliştirici iğne yaptılar duanızı esirgemeyin bizden.
iğne çok işe yarayacak canım sakın üzülme, dualarımız seninle minik yavrunla.plesenta previa teşhisim.2.iğnemiz yapılacak ciğer geliştiricimizi dua edin .
Bizim bu bebişlerimiz gerçekten çok r aceleci bu sene erken doğum fazla ..o kadar ilaca rağmen kasılmalarım şiddetleniyor benimde bir haftacık daha istiyorum Rabbimden 34 görsek en azından diye .. Allan hepimizin yardımcısı olsun
bugün ağlayarak gittim hastaneye ..sanırım sinirlerim boşaldı..sürekli dua ediyorum ..orada benim gibi anneleri görünce biraz sakinleştim rabbim hepimizin yavrularına sağlık versin ..
beslenmesini arttırmışlar anne sütü alıyor ama hala solunum cihazına bağlı..doktorun gözünün içine bakıyorum cihazdan çıktı desin diye..
inşallah cihazdan çktığı günü de görürüm..kucağıma aldığım günü de ..
dinlenin kızlar ..hiçbir iş yapmadan haftalarınızı bekleyip dinlenin..
erken kızçelerin anneleri nasılsınız ..bebekleriniz nasıl
evt cnm ben ilk dogumda zorlandigim icin 2 yildir hala cekiyorum gecen agrim oldu cok ayni kremden bende kullaniyorum cok guzel bi krem o 3 4 tane oldu benim ama bu dogumdada olursa doktora iyce daniscam cekilcek sey deil kabuzda olmuyorum ben hic sorunum yok o yonde ama neden bilmiyorum
valla kusura bakmayin yalan da yazip cok guzel cok basit diyebilirdim abartisiz yazdim suan bende hamileyim ama yazilanlara kalbim kirildi bundan sonra girmiycem kimseyi korkutmak deildi amacim allah herkeze bi solukta kolay dogum nasip etsin hosakalin
üzülme canım cıhazdan hemen cıkarmıyolar zaten benım kızımda nefes alabılıyodu ama yınede cıhaz takmışlardı 4,5 gune anca cıkarmışlardı cıhazı bak hem sutunude içiyomuş cok şükür kızımda ıyıye gıdıyormuş ama yınede doktorumuz cok küçük ne olacagı bellı olmaz dıyo işte ozamn içim gidiyo telefonum calsa korkuyorum ya hastanedense kötü bişeyler söylerlerse dıe
mahvoluyorum her telefon çaldığında..senin miniğin nasıl süt götürüyor musun görebiliyor musun hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?