malesef hergun gıdemıyorum canım hastaneyle evim aynı şehirde degıl o yuzden çarsambayla pazar gunlerı gıdebılıyorum gıdebılsem hergun görebılıyorum ama o da 5 dkkacık hiç yetmıyo cıkasım gelmıyo ordan doyamıyorum kızıma ama iyi ya ona şükür inş. iyide olacaklar bende süt götürüyorum dondurup buz kalıplarının arasında hastaneye kadar erımıyo
Merhaba hanımlar,
hepinize selam. yazılarınızı okudum. erken anneciklerde iyiymiş çok şükür çok sevindim.
Erken doğum riski olan annelere sabır diliyorum bebişleri ile konuşsunlar, bolca dinlensinler, yatsınlar. inş. bekler bebişleri.
Bu arada daha önce konuşmuştuk park yatağı sipariş edeceğimi söylemiştim. dün geldi oğluşumun yatağı babamızla kurduk. bakalım beğenecekmisiniz?
Eki Görüntüle 803387 Eki Görüntüle 803388
bugün ağlayarak gittim hastaneye ..sanırım sinirlerim boşaldı..sürekli dua ediyorum ..orada benim gibi anneleri görünce biraz sakinleştim rabbim hepimizin yavrularına sağlık versin ..
beslenmesini arttırmışlar anne sütü alıyor ama hala solunum cihazına bağlı..doktorun gözünün içine bakıyorum cihazdan çıktı desin diye..
inşallah cihazdan çktığı günü de görürüm..kucağıma aldığım günü de ..
dinlenin kızlar ..hiçbir iş yapmadan haftalarınızı bekleyip dinlenin..
erken kızçelerin anneleri nasılsınız ..bebekleriniz nasıl
bugün ağlayarak gittim hastaneye ..sanırım sinirlerim boşaldı..sürekli dua ediyorum ..orada benim gibi anneleri görünce biraz sakinleştim rabbim hepimizin yavrularına sağlık versin ..
beslenmesini arttırmışlar anne sütü alıyor ama hala solunum cihazına bağlı..doktorun gözünün içine bakıyorum cihazdan çıktı desin diye..
inşallah cihazdan çktığı günü de görürüm..kucağıma aldığım günü de ..
dinlenin kızlar ..hiçbir iş yapmadan haftalarınızı bekleyip dinlenin..
erken kızçelerin anneleri nasılsınız ..bebekleriniz nasıl
üzülme canım cıhazdan hemen cıkarmıyolar zaten benım kızımda nefes alabılıyodu ama yınede cıhaz takmışlardı 4,5 gune anca cıkarmışlardı cıhazı bak hem sutunude içiyomuş cok şükür kızımda ıyıye gıdıyormuş ama yınede doktorumuz cok küçük ne olacagı bellı olmaz dıyo işte ozamn içim gidiyo telefonum calsa korkuyorum ya hastanedense kötü bişeyler söylerlerse dıe
çok sağolun kızlar destekleriniz için ..
henüz çıkışı için bir şey söylemiyor minik oğlum solunum cihazından kurtulsa daha kolay bir şey söyleyecekler inşallah ..yarın yine bir umut süt götüreceğim dua ediyorum bu sefer çıkmış olsun..
ilk gece doktor benim de oğlum 32 haftalık doğdu biz de 9 gün bekledik dedi o içimi rahatlattı ..çok şükür ki yenidoğan yoğun bakım doktorumuz çok iyi ve doğumumu da yoğun bakım olan bir hastanede yaptım..yavrum oradan oraya gezmemiş oldu..dün yoğun bakıma 5 bebek daha gelmiş 19 bebek olmuşlar hepimiz diziliyoruz kapıya görüş zamanı herkes birbirini tanıyor artık ..Rabbim bütün evlatları anne babasına bağışlasın
Aaaa harlemmm ben de Adana'dayim :)
Biraz önce internetten indirdiğim fotoyu koymuştum. Beşiğimizin orijinali...
çok güzel ya hiç haberim yoktu. canım hangi doktora gidiyosun memnunmusun.
kizlar selam herkese. 33+1 im ve gobek ile gogus aram bastan beri bos gibi. Bebis 32ye kadar hep yan duruyordu altta. 32 de ise kafa alt solda ayaklar ust sagda gibi caprazimsi pozisyonu vardi. Bu karnin yukari cikip sonra inmesi hangi haftalarda? Bu aradaki bosluk doluyor mu? Yasayanlar yardim ederse sevinirim..
günaydın kızlar.. bebişlerinizle eşlerinizle inşallah süper bi pazar günü geçirirsiniz....epack canım öncelikle ben bu göbek olayını başından beri anlamadım ..anannem senin göbeğin niye aşağıda deyip beni hergün huzursuz ediyor..benimde göbeğim yukarda değil...hiç bi zamanda olmadı..zaten bebeğimde günde 1 kere hareket eden bi bebek...önceden huzursuzlanıyordum hergün hastaneye gidip nst ye usg ye giriyordum...artık gitmiyorum napayım demekkli sakin bi bebek..yarın doktora gene sorucam az hareket ediyor diye...ama gidiyorum normal diyorlar...tek sıkıntım erken doğum tehlikesi var benimde.... göbek olayınıda sorarım yarın doktoruma yazarım burda...
kataleya akşamdan beri aklım sende canım durumun nedir....çok merak ediyorum seni....
leaf hilal 19 turysgl sizler napıyosunuz..bebekleriniz nasıl..inşallah iyi olur her.şey dualarım sizinle....arkadaşıma anlattım durumu...onunda bebeği 2.010 kg doğdu doğumdan sonra 1500 kg ya kadar düşmüştü....küvözde kaldı...şuan çok şükür iyi...bi lokmacık bi bebekti..arkadaşım çok üzülüyordu..çok şükür çıktı ve şimdi gayet iyi...arkadaşım üzülmesinler bol dua etsinler dedi..gerçekten arkadaşımın bebeğinin durmu kötüydü...500 gr vermişti doğumdan sonra....
bu arada kızlar doğum yapacağım hastanede yeni doğan ümnitesinde yer yokmuş...düşünün artık ne kadar çok erken doğum yapan var...doktorum bana seni başka hastaneye sevkedebilirm demişti....inşallah erken doğmaz yoksa beni hiç bi hastane kabul etmez....onun da endişesi var...işte böyle kızlar kucağımıza almadan rahat edemeyeceğiz...Allah yardımcımız olsun inşallah
sagol canim cevabin icin. Niye erken dogum tehliken var nasil anlasildi?
kizlar selam herkese. 33+1 im ve gobek ile gogus aram bastan beri bos gibi. Bebis 32ye kadar hep yan duruyordu altta. 32 de ise kafa alt solda ayaklar ust sagda gibi caprazimsi pozisyonu vardi. Bu karnin yukari cikip sonra inmesi hangi haftalarda? Bu aradaki bosluk doluyor mu? Yasayanlar yardim ederse sevinirim..
anlatayım canım..ben çok yoğun çalışan biriydim..gebeliğimdede bir sıkıntım yoktu 2 hafta öncesine kadar..işyerinde yemek yerken belimden tüm karnıma yayılan bir ağrı başladı...neyse geçer diye çalışmaya devam ettim...sonra midem bulandtım başladı ve aşırı şekilde kustum...o kadar kramp girdiki karnıma istifra ederken anlatamm..ağrılar kesilmeden ve artarak devam etti...kasık ağrısıda değil belimden tüm karnıma yayılıyordu...sonra ateşim yükseldi falan...eşim iş çıkışı hastaneye göötürdü...1 saatlik süğre içinde bu seferde kasıklarımda basınçla birlikte ağrı başladı oturamıyordum ağrıdan...sonra işte o koltukta muayene ettiler vajina açıklığına bakma için...nst de ağrım kasılmam gözükmüyordu(ben nst ye güvenmiyorum ya..yanımdaki kızında ağrı vardı nst de açılması yoktu...) doktorum yumuşama var..çabucak iğne yapalım sadece wc ye gidiceksin başka adım atmıcaksın dedi bana...çünkü açılmadan önce yumuşama oluyormuş sonra sancılarla açılma başlıyormuş...ciğer kalp geliştirici iğne vurdular kasılmayı önleyici iğne vurdular hap içtim şimdi dinleniyorum..arada ağrılarım oluyor...göğsümden aşağısı ağrıdan uyuşuyor o derece...bekliyorum canım...bakalım inşallah Allah zamanında doğurmayı nasip etsin hepimize..
Önemli olan başının doğum kanalına girmesi. O zaman erken doğum tehtidi riski artıyor. Ben 31+5 teyim geçen haftaya kadar bebeğim hep yan duruyordu hatta bir ara başı aşağıda bacakları sol yanında dediler. Şimdi kaburgalarıma mideme falan tekme atıyor. Bacakları üstte. Önemli olan doktorun ne dediği. Ani bir karın düşmesi varsa acil doktora gitmek gerek tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?