2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canim benim bebegim kanala kafasini sokmus, ama uzun zamandir böyle bu durum...Ebe eliyle tespit etti, doktorda ayni seyi söyledi. Cok ani hareketler etme, bisey olmadi bende daha..

Sagol canim cevap icin. Dr kontrolu ve ultrason olmadigi icin burda sordum. Ebe de elle cok iyi hissedemedi. Kanala girmesi 32-33 te oluyor mu yoksa daha var mi?

Baş aşağı dönmesi doğum pozisyonunu alması, her gebelikle değişir ve erken haftalarda oluyor Ama doğum kanalıına girmesi doğumdan 1-2 gün önce oluyor genelde. Ama kanala erken girip de hemen doğmayan bebekler de varmış. Ama erken doğum riski onlarda da artmış oluyor tabi. Daha önce normal dedilerse çok değişen birşey yoksa korkma bence. Bunlar benim bildiklerim canım. Bir dahaki gidişinde de mutlaka sor doktora. Geçmiş olsun. Bebeklerimiz 38-40. haftaya kadar karnımızda büyüsün inşallah.Herkeste bi erken doğum tehtididir gidiyor.

Son düzenleme:
Günaydın herkese hayırlı pazarlar

karnımızdaki yavrularımıza sağlık ve sabır;
bebeği hastanede küvözde olan annelere de tez vakitte şifa ve yavrularını kucaklarına almalarını nasip etsin rabbim...

okudukça insan acaba benim de erken doğum ihtimalim falan var mı diye endişe etmiyor değil hani... kimse kaderini bilemez sonuçta. hayırlısı için dua etmekten başka çare yok.

yarın kontrolüm var ve de çalışabilir raporu alıcam ve 5 hafta daha çalışıcam kısmetse... bir yandan da ev temizliği ve hazırlıkları organize etmeye çalışıyorum...

hepimize güö kuvvet inşallah

Cok sevindim Adanadan birini bulunca :)) ben medline Selcuk Dogan'a gidiyorum, memnunum simdilik, sen?
Bu arada yakin miyiz acaba merak ettim, ben baris manco blv. na yakinim

canım ben ortADOĞUDA FİLİZ KAVİSEÇENE GİDİYORUM. DOKTorumdan çok memnunum yalnız hastaneden emin değilim. ne yapacağımı bilmiyorum bu saatten sonra doktor değiştirmek te istemiyorum ama mecburum galiba. geçen hafta benimle aynı doktora giden arkadaşım doğum yaptı aynı hastanede hiç memnun kalmadı bende doğum servisini odalarını falan beğenmedim.
ben emniyet müdürlüğüne yakın oturuyorum okulumun lojmanındayım uzağız galiba. senin bebek kaç haftalık benimki 30+4 günlük teyzesi.

ümraniyede atlas hastanesine giden varmı bacılar ?? ben bir polıkılınıge gıdıyodum ama bazı sebeplerden dolayı bıraktım.. gecen ay arkadasımın tavsıyesıyle gıttım atlas hastanesıne ama kararsızım.. kg ve tansıyona bakmıyolar ilk defa gördum boyle bişi :/ her hastanede bişey..
şeytan dıyor gıt göztepe ssk da dogur

Canım oğlumda bende elhamdülilah diyelim iyiyiz.Ama bir gerçek varki ben çok ağlıtorum içimden geliyor bu anca böyle rahatlıyorum.d4 saate bir bir tane nidilat.2 adette serumum var günlük.sabah akşam nst bakılıyor çok şükür sancı kasılma yok.ama lütfen ismen dua edin bana.

aminnn canim benimm...Calismayi kendin mi istiyorsun? Allah güc kuvvet versin insaallah calisabilirsin. Endise etme olacak olan olur, yeterki hayilrisi olsun...
benim ebe cocuk kafasini dogum kanalina sokmus dedi, rahatsizdim kasik tarafindan ama cok da rahatsiz edici degildi. Ama orada duruyor öylece..Erken bekliyoruz dedi, hafta bire düstü dr kontrölüm. Takip ediceklermis. ama ben yine ev temizligi yemek alisveris tam gaz gidiyorum. Eltim yollarda dogurcan, insallah araba kullanirken olmaz diyor:))) walla araba kullanirken saglam bir tekme atiyor ama alistim artik, yokmus gibi davraniyorum. Müzigi cok seviyor, radyoyu actigim an deliriyor..( yada kapat su sesi diye bagiriyor):))

bu arada ictigim herseyde bogulma tehlikesi geciyorum...Anlamadim gitti, eskiden olmazdi simdi her seferinde yanlis yere gidiyor ictigim öksürük krizine giriyorum. Ayrica hamileleik reflüsü benim 9 aydir devam ediyor, hala düzelmedi bölylede bitecek anlasilan. Aldigim Renee nin haddi hesabi yokk

Bence doktorundan memnunsan ve guveniyorsan baska doktor ve hastane arayisina girme, arkadasin nesinden memnun kalmamis acaba? Bir de hastanelerin cogu seyi goz boyama gibi geliyor bana, yani bence hastane odasinin lux olmasindansa doktorunun isinin ehli olmasi daha onemli.
Evet emniyet mudurlugu yakin sayilmaz. Burali degil misiniz? Calisiyor musun ? ben yarindan itibaren izne ayriliyorum. Biz de 32+5 iz

bikere doğuma nöbetçi doktor girmiş bizim dktr izinde imiş. tek kişilik odalar doluymuş 2 kişi bir odada kaldılar ve refakatçileriyle beraber. bende doğum yaptığı gün gittim yandaki hastanın eşi kayınpederi falan erkekler doluydu odada emzirmesi falan güç oldu çok üzüldük bu nedenlerden hastaneden emin değilim açıkçası medline ye gitmek istiyorum ama dktr konusunu nasıl halledicez blmyrm. bakalım hayırlısı inşallah.
canım ben öğretmenim. 32. haftada çalışabilir raporu almak istiyorum dktrum izin verirse kalan 5 haftayı aktarmak için. izni 32+0 oluncamı alıyoruz bilgin varmı?

Kızlar dualariniz icin allah razi olsun.bizim kız hasta oldu ama iyiye gidiyor hafta sonu cok zor gecti nasil haldizdi kilo da verdi ama toparlancak inşallah bizde burda bütün aileler ile tanistik hatta 2 bebegin taburcu olnasina sahit olduk cok güzeldi. Siz ne güzel süt götürüyorsunuz ben sagip sagip atiyorum ilaçlardan dolayı vermem yasak .bende kendimi hazırlıklara verdim dün annanemiz oda aldi daha gelmedi ama gelcek .bu sürec çok zormuş zmn geçmiyor sanki sizler le ayni zamanda gelcek heralde bnm kizimda

Arkadaşlar bebek şekerleri alan var mı ben hoş şeyler bulamadım

benim bir tanıdığım var burdan söylemem uygun mu olur bilmıyorum yanlıs anlaşılmakdanda korkuyorum..
bu ablanın eşi polis.. yeni ataması oldu zor dönemden gecıyolar 4 cocugu var kadının geceleri şeker yapıyor ve cok guzel sekerlerı var kendımı bıldım bılelı yapıyo bu işi şuandada okul masrafları yuzunden baya sıkışık durumdalar.. düşünürseniz link atayım arkadaslar gercekten urunlerı acemı işi değil..
loğusa şekeri.. kişiye özel loğusa taçları bebek ve nıkah sekerlerı kına mazemelerı sunnet mazemelerı kapı suslerı hatıra ve anı defterlerı hatta dugun ayakkabıları bıle var.
gercekten dusunen olursa facebookda satış yaptıgı sayfanın lınkını vereyım.. onunda yarasına merhem olursunuz.. kampanyalarıda var.. 50 tl uzerıne kargo karsılıyor mesela..

İki kisi bir odada kalmalari hos olmamis, icine sinmeyecekse biran once degistir o zaman hastaneni gec olmadan. 32+0 da alinir diye biliyorum, ben doktorumla konustum 33.haftamda alicam 32 hafta iznimi

Arkadaşlar bebek şekerleri alan var mı ben hoş şeyler bulamadım
Ben kurabiye dusunuyorum

Linki at sen canim, bir inceleyelim

arada girip okuyorum ama yazacak halim olmuyor..bebişlerimiz 3 olmuşş.sağlıkla büyüsünler inşallah.aceleci kuzularrr..
ben minik kuzumu 4 haftadır görmedim..perşembe randevum var..bakalım ne alemde kızçembu arada normal mi bilmiyorum ama aşırı hareketli karnımda..gece gündüz hiçç farketmiyo..wc de bile tekme yiyorum yahuu
bu arada işyerimle konuştum bu hafta itibariyle haftada 3 gün gideceğim..tabi bu onların insiyatifiyle oluyo..ama sağolsunlar anlayışlılar..yolum çok uzak artık yoruluyorum 3 vasıta git 3 vasıta dön günde 3 saat..akşama canım kalmıyo..bakalım
32 den sonra çalışablir alıp bayram sonrasına kadar böyle idare edebilirim inşallah..bari doğum sonrasına kalsın haftalar..devlet vere vere 2 hafta daha verecek bize belli..tüm çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun ne diyimmm
hepinizi öpüyorumçok

evet canım kendi isteğimle çalışıcam biraz da 5 haftamı doğum sonrasına aktarabilmek için mecburi... çünkü Türkiye de doğum izinleri hala düzenlenmedi ve anlamsız şekilde kısa
doğum kanalına yerleşmiş demek.... nasıl bir his acaba? bebek için bi sakıncası yoktur dimi?
Allaha şükür reflü bende olmadı hiç, sadece gece uykularım sorunlu.. her yanım tutuluyor geceleri, yorgun ve dayak yemiş gibi kalkıyorum sabahları.

yarın doktora gidicem sormam gerekenler diye bi liste yapıyorum, bana hatırlatmak istediğin bişey var mı?

miamore cim nasılsın kızımız nasıl iyi mi
benim kızımın selamı var sana büyümeye calısıyor
kendine dikkat et az zamanın kaldı insallah hersey yolunda gider

bebeklerini erken alan anneler insallah sizlerde tez zamanda evlatlarınızı büyütür cıkarsınız o hastanelerden
Rabbim yardımcınız olsun

Kızlar meraba herkese iyi akşamlar benim bebek arabası tam bi muammaya dönüştü.eşim ankaradan bakcaktı bugün.şimdi şöyle oluyo.1.modelimiz wollex.ona bakmış.çok konforlu ve çok güzel diyo.ama normal arabalardan biraz daha büyük ve biraz daha ağır.ama araba bagajına sığar dedi.fakat alışverişlerde falan gezerken büyüklüğünden dolayı sıkıntı yaşayabiliriz dedi.2.araba chicco light wayplus.bu araba wollex e göre çok sade kalıyo.ama daha kullanışlı dedi.yani hem daha hafifi hem katlanınca daha ufak kalıyo ve daha az yer kaplıyo.şimdi bilemedim ikisinden biri olcak ama acaba konformu daha önemli sizce yoksa hafif olmasımı

bebege zarari yok sanirim olsa müdahele ederlerdi herhalde. Izin konusu gercekten cok ama cok sacma. Burada bir yil ve eger istersen 3 yila cikarma hakkin var..

Canim benim doktor olayi her zaman sorunlu bende, sorsam cevap alamiyprum.Hiperaktif bir deliye cattim:) benimde sali günü randevum. ama ayni hafta iv´cinde baska doktordanda alicam randevu. Ebem ile birlikte gidicez. Bebign dönüp dönmedigini, kilosunun haftasi ile orantili olup olmadigini sor. Bunlar cok önemli.

hadi insaallah hayirli haberler ile gel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…