2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bende çok kararsızdım ama bugün nihayet aldım arabamı. Peg perego pliko p3 travel sistem aldım saraçhaneden 800 tl ye. Eski modeli olduğu için ucuza düşürebildim bir de ellerinde kalanları ucuza satıyorlar çünkü yeni modelleri pliko p4 falan çıktı. 7 kiloluk bir araba, çok kaliteli ve dayanıklı. Benim daha elime ulşamadı ama çok içime sindi araba. Aileme aldırdım yarın kargoya verilecek bakalım. Kafanı karıştırmış gibi oldum ama chicco yu tavsiye etmiyorlar satıcılar. Bizimkilerde baktı beğenmedi. Ama lite way plus modelini beğenen çok kişi okudum. Wollex içinde beğenen arkadaşlar var. Onlara da denk gelirsen bir fikir verebilirler. Ama benim tavsiyem peg perego...

Ne güzel ben de çalışırım 5 haftayı sonraya bırakırım diyordum ama 28 haftalıkken yatmak zorunda kaldım raporla. Mecburen iznimi de alacağım.Ev temizliği falan da çok yorma kendini. Aman diyeyim. Bebişine de sana da sağlıklı çalışmalar diliyorum. Ayrıca maaşallah de kendine.

aslında bende şeker bulamadım sen istersen link at bi göz atalım.

merhaba kızlar aklıma takılan bi kaç bişey var bilgi sahibi olan cevaplarsa sevinirim ailem bebeğim için beşik,kıyafeti yatağı yorganı herşeyini yaptı bu hafta sonu getirsinler istiyorum bohça tarzında düşünün yani kimisi çocuk doğduktan sonra getirilir diyo ama benim bi an önce yer ayarlaması yapmam lazım eşimin ailesi öle şeylerle ilgilenmiyo annem doğumda da yanımda olacagı için bebeğimle eve geldiğimizde herşeyim hazır olsun istiyorm kaynanam bebeğim için bi tek bişey bile almamışken aynı binada olmamıza ragmen gelip gitmez eksik gedik ilgilenmez sormaz ona minnet edemem o yüzden önceden kızımın herşeyini ayarlayıp doğumdn sonra evime geldiğimde rahat olmak istiyorum ama insanlarda etraftan çocuk olduktan sonra getirilir bilmem ne diyip kafamı karıştırıyorlar ne yapsam yaa fikir verir misiniz

Geçmiş olsun canım... İşallah sağlıkla sıhatle alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza. Ben kendi kendime planlar yapıyorum tabi ama her şey de Rabbimin takdiri inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlısını nasip eder...

kendime de hepimize de kocaman bi maşaaalllllaaaahhhhh olsun

Canim sen mumkun mertebe hazirla kizinin ihtiyaclarini, etraftan hediye olarak gelecek mi diye bekleme yani. Gelirse iyi olur ama gelmezse zorda kalirsin.
Bu arada erkek anneleri neden hep ayni yaa, ilk dogumumda annemler ne var ne yok almisti, k.validemlerden altin geldi sadece. Hersey altin degil ama, nezaketen bir eksigini de biz alalim demelerini, hatta sormadan almalarini beklerdim.

canım merhaba;
bencede biran önce hazırla eşyalarını.hastane çantam,bebeğin yatağı dolabı,odası hep hazır benim.eski toprak her hamilelik 40 hafta sanıyor.halbuki kaç kişi doğum yaptı kasım annelerinden.
erken doğum vs olursa Allah korusun hazır olsun.ben ekim 15 olarak belirledim günümü.bilerek acele ettim sonra boşta kalmamak için.sen yapmazsan sen doğurduktan sonra kimse uğraşmaz

dimi kızlar en iyisi etrafa kulak tıkayıp hazırlığımı yapmak en iyisi olur aynen benim k.validede öle yapmasınlar bende ona göre değerlerini vereceğim bundan sonra...

Merhaba sevgili kasım 2013 anneleri ben de bir kasım 2012 annesiyim Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin bebeklerinize kavuştursun bizimki büyüdü neredeyse yürüyecek ben de geçen sene bu zamanlar harıl harıl bebek hazırlığı yapıyordum şu an anlıyorm ki çoğu şeye gereksiz fazla para vermişim şimdi her şeyimi burdan 2. El alıyorum biliyorsunuz ki bebişler hemen büyüyor ve hevesle aldığımız şeyler 1-2 defa giyilmeden küçülüyor ben de oğlumun tertemiz ve yepyeni, markalı kıyafetlerini çok cüzi fiyata elden çıkarmayı düşünüyorum eğer ilgilenen olursa bana özel mesajla ulaşabilir kanz mothercare lcw carters sebi vs markaların çok güzel ürünleri var elimde, mevsim olarak da bebeğinize uyacağı için size bu teklifi yapıyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın bu günlerin kıymetini bilin... Sevgiler

Son düzenleme:

Linki atar mısın canım

mb cnm
bizim adetlerde böyledir bebek doğduktan sonra BEŞİK ve diğer alınanlar ailen ve yakınların gelirler bebek görme töreni gibi bişey oluyo, ama şimdilerde önceden getirenlerde var.
benm ailem de aldı başka şehirdeler annem bayramdan hemen sonra gelicek ozaman getircek ben bikaçparça bişeyler almıştım eltimde sağolsun epey bişeyler almış yorgan nevresim çanta ayakkabı kıyafetler onlar yetti bana ilk etp için hastane çantamı hazırladım.
sende milleti boşver ailen getirrsin aldıklarını yıkar ütüler kaldırırsın eksikler varsa tamamlarsın kafanda rahat olur. bu arada ben kv ile beraber oturuyrum oda bişey almadı almazda bide oğluma isim koydu üstelik bikaçgündür taha diyip duruyo takmıyorum ben sende takma

Arkadaşlar ben yürümede oturmada kalkmada çok zorlanmaya başladım çatı kemikleri mi ne onlar genişliyormuş galiba acı vermeye başladı sizinde aynı durum var mı?

Bence kimseye bakma acilen odanı düzenle. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin bebek doğduktan sonra lohusa halinle nasıl ilgileneceksin canım. Bende bu hafta odamı teslim alıyorum her şeyim tam oluyor sadece bebek şekerleri hariç

Selam herkese.bu saat oldu hala uyuyamadim.bugun bel agrim vardi aksama dogru dahada artti ve asiri duygusallik..agla agla bir hal oldum.bu son haftalarda cok duygusalim,esimde yurt disinda..
bu gece bel agrisi kasik agrisi bacak agrisi aglama krizine girdim. Huzursuz bacak sendromu tuttu 3-4gecedir fena bisey.
Allah yardim etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…