Kızlar meraba herkese iyi akşamlar benim bebek arabası tam bi muammaya dönüştü.eşim ankaradan bakcaktı bugün.şimdi şöyle oluyo.1.modelimiz wollex.ona bakmış.çok konforlu ve çok güzel diyo.ama normal arabalardan biraz daha büyük ve biraz daha ağır.ama araba bagajına sığar dedi.fakat alışverişlerde falan gezerken büyüklüğünden dolayı sıkıntı yaşayabiliriz dedi.2.araba chicco light wayplus.bu araba wollex e göre çok sade kalıyo.ama daha kullanışlı dedi.yani hem daha hafifi hem katlanınca daha ufak kalıyo ve daha az yer kaplıyo.şimdi bilemedim ikisinden biri olcak ama acaba konformu daha önemli sizce yoksa hafif olmasımı
Günaydın herkese hayırlı pazarlar
karnımızdaki yavrularımıza sağlık ve sabır;
bebeği hastanede küvözde olan annelere de tez vakitte şifa ve yavrularını kucaklarına almalarını nasip etsin rabbim...
okudukça insan acaba benim de erken doğum ihtimalim falan var mı diye endişe etmiyor değil hani... kimse kaderini bilemez sonuçta. hayırlısı için dua etmekten başka çare yok.
yarın kontrolüm var ve de çalışabilir raporu alıcam ve 5 hafta daha çalışıcam kısmetse... bir yandan da ev temizliği ve hazırlıkları organize etmeye çalışıyorum...
hepimize güö kuvvet inşallah
benim bir tanıdığım var burdan söylemem uygun mu olur bilmıyorum yanlıs anlaşılmakdanda korkuyorum..
bu ablanın eşi polis.. yeni ataması oldu zor dönemden gecıyolar 4 cocugu var kadının geceleri şeker yapıyor ve cok guzel sekerlerı var kendımı bıldım bılelı yapıyo bu işi şuandada okul masrafları yuzunden baya sıkışık durumdalar.. düşünürseniz link atayım arkadaslar gercekten urunlerı acemı işi değil..
loğusa şekeri.. kişiye özel loğusa taçları bebek ve nıkah sekerlerı kına mazemelerı sunnet mazemelerı kapı suslerı hatıra ve anı defterlerı hatta dugun ayakkabıları bıle var.
gercekten dusunen olursa facebookda satış yaptıgı sayfanın lınkını vereyım.. onunda yarasına merhem olursunuz.. kampanyalarıda var.. 50 tl uzerıne kargo karsılıyor mesela..
Ne güzel ben de çalışırım 5 haftayı sonraya bırakırım diyordum ama 28 haftalıkken yatmak zorunda kaldım raporla. Mecburen iznimi de alacağım.Ev temizliği falan da çok yorma kendini. Aman diyeyim. Bebişine de sana da sağlıklı çalışmalar diliyorum. Ayrıca maaşallah de kendine.
merhaba kızlar aklıma takılan bi kaç bişey var bilgi sahibi olan cevaplarsa sevinirim ailem bebeğim için beşik,kıyafeti yatağı yorganı herşeyini yaptı bu hafta sonu getirsinler istiyorum bohça tarzında düşünün yani kimisi çocuk doğduktan sonra getirilir diyo ama benim bi an önce yer ayarlaması yapmam lazım eşimin ailesi öle şeylerle ilgilenmiyo annem doğumda da yanımda olacagı için bebeğimle eve geldiğimizde herşeyim hazır olsun istiyorm kaynanam bebeğim için bi tek bişey bile almamışken aynı binada olmamıza ragmen gelip gitmez eksik gedik ilgilenmez sormaz ona minnet edemem o yüzden önceden kızımın herşeyini ayarlayıp doğumdn sonra evime geldiğimde rahat olmak istiyorum ama insanlarda etraftan çocuk olduktan sonra getirilir bilmem ne diyip kafamı karıştırıyorlar ne yapsam yaa fikir verir misiniz
merhaba kızlar aklıma takılan bi kaç bişey var bilgi sahibi olan cevaplarsa sevinirim ailem bebeğim için beşik,kıyafeti yatağı yorganı herşeyini yaptı bu hafta sonu getirsinler istiyorum bohça tarzında düşünün yani kimisi çocuk doğduktan sonra getirilir diyo ama benim bi an önce yer ayarlaması yapmam lazım eşimin ailesi öle şeylerle ilgilenmiyo annem doğumda da yanımda olacagı için bebeğimle eve geldiğimizde herşeyim hazır olsun istiyorm kaynanam bebeğim için bi tek bişey bile almamışken aynı binada olmamıza ragmen gelip gitmez eksik gedik ilgilenmez sormaz ona minnet edemem o yüzden önceden kızımın herşeyini ayarlayıp doğumdn sonra evime geldiğimde rahat olmak istiyorum ama insanlarda etraftan çocuk olduktan sonra getirilir bilmem ne diyip kafamı karıştırıyorlar ne yapsam yaa fikir verir misiniz
Canim sen mumkun mertebe hazirla kizinin ihtiyaclarini, etraftan hediye olarak gelecek mi diye bekleme yani. Gelirse iyi olur ama gelmezse zorda kalirsin.
Bu arada erkek anneleri neden hep ayni yaa, ilk dogumumda annemler ne var ne yok almisti, k.validemlerden altin geldi sadece. Hersey altin degil ama, nezaketen bir eksigini de biz alalim demelerini, hatta sormadan almalarini beklerdim.
canım merhaba;
bencede biran önce hazırla eşyalarını.hastane çantam,bebeğin yatağı dolabı,odası hep hazır benim.eski toprak her hamilelik 40 hafta sanıyor.halbuki kaç kişi doğum yaptı kasım annelerinden.
erken doğum vs olursa Allah korusun hazır olsun.ben ekim 15 olarak belirledim günümü.bilerek acele ettim sonra boşta kalmamak için.sen yapmazsan sen doğurduktan sonra kimse uğraşmaz[/QUOT
doğurmadan bile kimse ilgilenmiyo etmiyo tabi dopuruncada birden değişeck değiller en iyisi annem halleder aradan çıkmış olur saolun kızlar...
benim bir tanıdığım var burdan söylemem uygun mu olur bilmıyorum yanlıs anlaşılmakdanda korkuyorum..
bu ablanın eşi polis.. yeni ataması oldu zor dönemden gecıyolar 4 cocugu var kadının geceleri şeker yapıyor ve cok guzel sekerlerı var kendımı bıldım bılelı yapıyo bu işi şuandada okul masrafları yuzunden baya sıkışık durumdalar.. düşünürseniz link atayım arkadaslar gercekten urunlerı acemı işi değil..
loğusa şekeri.. kişiye özel loğusa taçları bebek ve nıkah sekerlerı kına mazemelerı sunnet mazemelerı kapı suslerı hatıra ve anı defterlerı hatta dugun ayakkabıları bıle var.
gercekten dusunen olursa facebookda satış yaptıgı sayfanın lınkını vereyım.. onunda yarasına merhem olursunuz.. kampanyalarıda var.. 50 tl uzerıne kargo karsılıyor mesela..
aslında bende şeker bulamadım sen istersen link at bi göz atalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?