Size bişey sorsam bebişlerimiz kış bebeği olacak ya ben hep aldıklarımı netten aldım hiçte normalde aklıma gelmemişti hep kısa çorap almıştım hiç külotlu çorap aldınız mı çok küçük olacakları için emin olamadım alıp almam konusunda nette de kolay kolay yok galiba yenidoğan için bir kaç yerde gördüm onlarda bitmişti bitmese yinede alacaktım
merhaba kızlar aklıma takılan bi kaç bişey var bilgi sahibi olan cevaplarsa sevinirim ailem bebeğim için beşik,kıyafeti yatağı yorganı herşeyini yaptı bu hafta sonu getirsinler istiyorum bohça tarzında düşünün yani kimisi çocuk doğduktan sonra getirilir diyo ama benim bi an önce yer ayarlaması yapmam lazım eşimin ailesi öle şeylerle ilgilenmiyo annem doğumda da yanımda olacagı için bebeğimle eve geldiğimizde herşeyim hazır olsun istiyorm kaynanam bebeğim için bi tek bişey bile almamışken aynı binada olmamıza ragmen gelip gitmez eksik gedik ilgilenmez sormaz ona minnet edemem o yüzden önceden kızımın herşeyini ayarlayıp doğumdn sonra evime geldiğimde rahat olmak istiyorum ama insanlarda etraftan çocuk olduktan sonra getirilir bilmem ne diyip kafamı karıştırıyorlar ne yapsam yaa fikir verir misiniz
merhaba arkadaşlar...
umarım bu yazımı görüp cevap verirsiniz...
benim erken doğum belirtileri vardı 1 ay önce... ama uzanarsk iş yapmayarak geçti o belirtiler tabi bi takım ilaçların yarsımıyla... aynı zamanda idrar yollarımda iltihapta vardı...
neyse uzun zamandır bi problemim yoktu... çok yorulduğumda bel ağrım dışında...
dün akşam yatağa yatınca şiddetli olmamakla beraber hafifte olmayan bir karın ağrım (belkide kasık ağrım) oluştu .. beni çok korkuttu..
üç dört saat sürdü.. doktorum yurt dışındaymış... bir hafta yok... başka doktora görüneyim mi... şuan da da var ama çok hafif...
günaydın hanımlar ...
Annemler 3 tane külotlu çorap almışlar kızıma bizimde beşik hala alınmadı stres yapıyorum eşimle baktım kayınvaldem ne acele ediyorsunuz dedi doguncada alınırmış nolcakmışş...ayy beni deli ediyo
merhaba bende çok beğendim bu arabayı ankarada nerde birebir görme şansınız oldu acaba yeri nerdeydi hatırlıyor musunuz
dualarınız için Allah razı olsun ..tansiyonum birden bire 18/12 oldu hemen yatış verdiler 32.haftada 2040 gr doğdu oğlum hala solunum makinasında hergün süt sağıp götürüyoruz rabbim hepimizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah..
tansiyonum iyiydi ama son zamanlar yükselmeye başlamıştı eğer 14/9u geçiyorsa mutlaka her gün 3 kez ölçüp yazın
Kızlar dua istiycem sizlerden ben adetli oldugumdan okuyamiyorum bebegin midesinde problem çıkmış gece bugün cok fena oldum yavrum nasıl halsizdi tedavi ediyorlar ama beslenmeyi durdurdular. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun çok zormuş insanin yavrusunu hasta görmek
Sevgili anneler bizde hastahanedeyiz oğlum için çok korktum bugün.yoğun kanama ile hastahaneye kaldırıldık kanama sızıntı şeklinde devam erken doğum riskimiz var.1.580 grammış sağliğı iyi ama çokkk hareketli.az önce ciğer geliştirici iğne yaptılar duanızı esirgemeyin bizden.
Kızlar günaydın herkese.kaç kişinin benim gibi bugün doktor randevusu var.benim bugün saat5te.akşama güzel haberlerle görüşmek dileğiyle.
merhaba arkadaşlar...
umarım bu yazımı görüp cevap verirsiniz...
benim erken doğum belirtileri vardı 1 ay önce... ama uzanarsk iş yapmayarak geçti o belirtiler tabi bi takım ilaçların yarsımıyla... aynı zamanda idrar yollarımda iltihapta vardı...
neyse uzun zamandır bi problemim yoktu... çok yorulduğumda bel ağrım dışında...
dün akşam yatağa yatınca şiddetli olmamakla beraber hafifte olmayan bir karın ağrım (belkide kasık ağrım) oluştu .. beni çok korkuttu..
üç dört saat sürdü.. doktorum yurt dışındaymış... bir hafta yok... başka doktora görüneyim mi... şuan da da var ama çok hafif...
plesenta previa teşhisim.2.iğnemiz yapılacak ciğer geliştiricimizi dua edin .
günaydın canım. benimde bugün randevum var 3 te. bakalım nasıl durumlar. bu kontrolümde 5 hafta çalışabilir raporu alıcam. inşallah bi sıkıntı yokturda verir raporu :) sende güzel haberlerle gelirsin inşallah
Günaydın hanımlar
Cts 30+3te 1600 grdı kızım dr herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi bide başı aşağıda ama normal dedi doğum kanalına girmiş filan demedi bu ikisi aynı şey değil dimi? Doğum tarihi konusunda ekim sonundan itibaren hazır olup bekliycez dedi tahmini tarih 20 kasım halbuki. İyice kprktum öyle deyince bide burda erken doğum yapanları görünce başının aşağıda olması düşündürdü beni.. inşallah hepsi vaktinde sağlıkla gelirler.
Kv. Konusunda bende aynı dertten muzdaribim sanırım hepsi aynı bunların. Daha 1 kere bile arayıp nasıl gidiyo hamilelik demedi. Alınacak bişey var mı biz de bişeyler alalım demedi ve bir çöp dahi almadı henüz ama kendi annem aynı şehirde olmadığımız halde en az benim kadar heyecanlı. Şunu şöyle yapalim bunu böyle yapaşım diye planlar yapıyo ve benim aldıklarımdan daha fazla kıyafet ıvır zıvır almış gelirken getirecek. Ben düşünmemiştim hiç aklıma gelmemişti mont bile almış.. kv umrunda değil eşimle telde konuşuyolar ama beni sormuyo bile bi sıkıntı var mı nasıl diye. Olsun ama devam etsin böyle ben de ona göre davranırım artık herkese..
Bi ara da benim bulantılarımın tavan yaptığı dönem temizliğim yağılacak ne zaman gelebilirsin dedi bana küfreder gibi. Kızım yapılacak işin varsa geleyim yardım edeyim demesi gerekirken. Allaha havale ediyorum ama o görüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?