2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Arkadaşlar ben yürümede oturmada kalkmada çok zorlanmaya başladım çatı kemikleri mi ne onlar genişliyormuş galiba acı vermeye başladı sizinde aynı durum var mı?

canım bende de aynı durum var yürüyünce özellikle ağrım oluyor kasık ağrısı eklem ağrısı gibi bu seferki kontrolümde soracağım doktoruma.

Yoo takmıyorum ki ;-) başlarda çok takıyodum ama gördüm ki üzülen ben oluyorum onun ruhu bile duymuyo şimdi umrumda değil. Artık beklenti içine de girmiyorum kabullendim ama o benden bu durumdayken bişey isteyince cinlerim tepeme çıkıyo işte ;-) kişiye göre muamele o da ne ektiyse onu biçer bundan sonra ;-)

günaydın arkadaşlar herkes iyidir inş uzun zamandır giremiyordum foruma.erken doğan bebeklerimiz olmuş rabbim bir an önce sağlıkla annelerinin kucağında hastaneden çıkmayı nasip etsin.bizlerin yavrularıda zamanında sağlıkla doğmayı nasip etsin.:2:arkadaşlar sırt ,bel ,el ve ayak şişmelerinden sonra birde grip oldum her tarafım ağrıyor rabbim yardımcımız olsun:2:

kızlar kv konusunda nacizane tavsiyelerim olacak

1. beklentinizi yüksek tutmayın ya da hiç bir beklenti içine girmeyin
2. benden uzak Allah'a yakın olsun felsefesini benimseyin
3. ne bişi isterim/beklerim ne de benden istenenni yaparım konusunda bilinçli olun
4. Asla eşinizi karşınıza almayın
5. derdiniz olsa bile eşinize yansıtmayın hep iyi taraflarını eşinize anlatın

bide en önemlisi basta nasıl baslarsa oyle gider

babam düğün zamanı olan tüm dertlerde benim her canım sıkıldığında sen oğlanı alıyorsun gerisi teferruat boş ver demişti.
hakkatende kocam bı tane gerisinin de benım için hiç bir önemi yok

aman soyle demısler aman bunu yapmıslar aman boyle demısler hiiiiçç derdim değil

öncelikle çok geçmiş olsun canım şimdi çoğumuzun ilk doğumu olacağından doğum sancılarını ayırt edemeyebiliriz. bence başka bir doktora görün bekleme yani tedbirli olalım.

canım benim gözün aydın oğluşun olmuş, kasım bebişleri biraz aceleci sanırım. benimde sancılarım var korkuyorum sütün olmasına ve götürüyor olmana çoookkk sevindim. 32 haftalık olması büyük şans. Allah'ım esirgesin ama daha erken olduğunda daha zor oluyor biliyorsun sabırsız bebişlerimizde var. Kurban olduğum tüm bebişleri anne babalarına kavuştursun. sende inş. biran önce güzel oğlunu kucağına alırsın.
Öpüyorum. sevgiler.

canım Allah kolayılık versin sanada. kolay değil haklısın ama seninde dediğin gibi bebişlerimiz için güçlü olmamız gerek.
Umarım en kısa sürede herşey yoluna girer. Bebişinde seni üzmez vaktini bekler.
sevgiler.

Ben altına giydireceklerimi hep çoraplı aldım.

annişler cok fazla alıverış yapıyonuz durun artık

Dün bir arkadaşımızın 50 günlük bebeğini ziyarete gittik eşimle. Bebek 50 günlük ama anne baba kısa olduğu halde çocuk uzun.0-3 ay için aldığı kıyafetlerin çoğunu giydirememiş. Abartmayalım alışverişi. Ne demişler çocuğun yediği helal, giydiği haram...

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin...

Bilmediklerim varmış... Çoook teşekkürler...

verdiğin bilgiler çok güzel canım ben de çok araştırıyorum liste yapıyorum her kontrolde dkrtuma bunlar olucakmı diye soruyorum şimdi senin yazdıklarınıda listeye ekliycem soralım dktrumuza bu testler yapılacakmı diye.
çok teşekkürler.

takma fazlaaa, saygiyida eksik etme ama...Bu ahayatta herkes önce kendini sonra baskasini düsünür, sende öyle ol.

bu kalca cikigi cok öenmli.. Hepimizin ceveresinde vardir bebekken fark edilmeyen kalca cikigi olanlar. Dikkat edelimm, bize olmaz demeyelimm

Sadece kayınvalideye bağlı değil bu durum. Benim de annem çok abartıyorsunuz bebek doğsun öyle alın çoğu şeyi diyordu başta. Çünkü bizim çevrede çocuk doğmadan pek birşey alınmaz (bırak karyola beşik dolabı kıyafet bile alınmaz). Bunu diyen öz annem benim kayınvalidem dese bunu çok üzülürdüm. Ama annemin niyetini biliyorum, bana gıcıklığına yapmıyor sonuçta. O yüzden hiç alınmadım. Mesela biz (ben ve kardeşlerim) doğmadan bir zıbın bile alınmamış. Gelenek işte. Ama annem de bizimle alışveriş yaptıkça keyiflendi. Artık birşey demiyor. Kayınvalidem desen tam zıttı. Bu çocuğun kıyafeti yetmeyecek. Battaniye daha alalım. Kıyafet daha alalım. Dolabı ne zaman alacağız. Geceleri uyuyamıyorlarmış kayınbabamla. Bu bebek gelecek eşyası yok diye. Eşim tek erkek, başka çocukları yok, bir de kız olacak diye duyunca iyice sevindiler. Biraz kişilik meselesi de sanırım. Fazla kızmayın kayınvalidelerinize. Ne de olsa eşlerinizi 9 ay karnında taşımışlar. Bu arada kayınvalidemle birlikte yaşamaya başladık. Ben yattığım için bir hafta annem bir hafta kayınvalidem bakacak. Hayırlısı ilk günümüz iyi geçiyor gibi. Kayınvalidemin yemini varmış bu arada kızlar kendi kayınvalidesinden çok çektiği için gelinim bana kötü davransa da ben gelinime laf söylemeyeceğim diye. Aman maaşallah diyeyim. Bu arada kayınvalide derdi de yaşıyorum biraz eşimin babaannesi bana sağlam kaynanalık yapıyor. :)

hilalcim üzülme canım sende içireceksın kızına sütünü benım kızında dun atesı vardı görmeye gıttım ilk defa gözlerini actı kızım bıze ateşi oldugundan aklım orda inş. bişey olmaz kılo alıyo bızımkde vermezse hiç çıkana kadar baya toparlanacak inşallah bizimde odamızı annanemızle dedemız aldı hemde 1,5 ay oldu belkı gectı ama getırtmemıştım şimdide koorkuyorum getırtmeye duruyo kızımın cıkacagı gun bellı olsun hemen ozamn kıyafetlerını faln yıkayıp dolabına yerleştırcem kıyafetlerı faln ölece beklıyo kzın nezamn cıkcak bellımı kac kılo olmuş

Gerçekten ayıp etmiş. Kafaya takmaman süper. Kv ni gördüğünde içinden bu hareketi yap bundan sonra.

Gerçekten ayıp etmiş. Kafaya takmaman süper. Kv ni gördüğünde içinden bu hareketi yap bundan sonra.

Süpersin canım ya güldürdün beni allah da seni güldürsün o hareket favorim zaten görmeme bile gerek yok aklıma geldikçe yapıyorum ;-);-)

kızlar ben galiba bebek arabsını chicco liteway plus alıcam.wollex baya bi araştırdım.wollex heralde sadece iskelet şeklinde katlanabiliyomuş.puseti takılı şekilde takılınca kaba duruyo ve çok ağır oluyo dedi satıcı.13 kg kadar.benbide arabayı sök katla uğraşamam diye düşünüyorum.chiccoyu kullananlar çok memnunmuş baya araştırdım.siparişimi vercem bu hafta içi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…