2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ben casual Cadillac diye bi araba görmüştüm internette. Ama henuz bulamadım hiçbiyerde inceleme fırsatım olmadı bi arkadaşım aziz bebede görmüm 550 civarı fiyatı kolay katlanıyo hafif falan dedi bulabilirsem incelediğimde de içime sinerse onu düşünüyorum. Gören var mı aranızda? Bi ara graco symbio ya çok fena takmıştım ama arabaya o kadar para vermeye niyetli değilim. Ayrıca casual cadillac da çok şık görünüyodu internette

Kızlar asyaeren den haberi olan var mı çok uzun zamandır görmüyorum iyidir inşallah..

Eki Görüntüle 804610
kızlar benim el emegi bebek şekerlerim bunlar yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum :)

canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar bizde nesilden nesile hep bu patiklerden yaptık, kuzenlerin bebeklerine falan. hatta bende bundan yapacaktım ama sonra yeni bir model bulduk. halalar saolsunlar aldılar malzemelerini yapıyorlar şimdi. ama bitmişi elimde yok örnek bir resim buldum onu gönderiyorum. benimki bitince onuda paylaşacağım.

teşekkürler canım hazır almayida düşündüm aslında bi denedim olursa yapayim dedim bitirdim çok şükür tek başıma olunca biraz zor oldu ama değdi sanırım seninki de keçe sanırım çok şirin görünüyor hemde çok farklı hayırlısıyla sahiplerini bulurlar inşallah :)

amiiiinnn inş. ellerine emeğine sağlık. kolay değil valla tebrikler :)
Evet canım keçeden yapılıyor, turuncu ve kırmızı keçeden yapacaklar ama benimkini. ben bunu internetten buldum örnek resim yani. bunun gibi bebek arabası olacak. tekerlerini tığ ile örüyorlar. içine de tül konacak yine böyle ama biz birde porselen minik bebeklerden aldık, arabanın içine koycaz bebekleri kafası dışarıda kalcak :)
bakalım bitince nasıl olacak. mutlaka paylaşırım zaten :)

bence kesinlikle hafif olsun çok sıkıntı oluyor sonra. tabi yine sen bilirsin.

Kizlar gebelik reflunuz hang hafta basladi ve biten var mi?

vallahi benim uzun zamandır var yani belki 2 ay oldu ve çok kötüüüü... halen devam ediyor, yemek borum eridi sanırım :)
çok ağır yaşıyorum ama ilaç almıyorum süt ısıtıp içiyorum geçiyor. bazen geceleri bile uyandırıyor, yine süt yapıp içiyorum. şuan yazarken bile var. uzun süredir yastığımın altına bir yastık daha koyup uyumaya çalışıyorum.
senin ne durumda?

Amiinn canım inş.
benimde dün sancı girdi belimin ortasından ve sırtıma yayıldı, kasıklarım çok ağrıdı ve dol bacağım çekildi resmen. doktora gitmedim. uzandım uyuya kalmışım kalktığımda biraz daha iyiydim. bugün uyandığımda da hafif bir çekilde yaşadım, ama sağa sola dönemiyorum ve canım yanıyor. haftaya nst ye gireceğim. ozamana kadar sıkıntı olmaz inş.

canım maaşallahh diyelim. kızın kısa sürede toparlayacak inş. odanız hayırlı olsun. sağlıkla büyüsün güzel kızın inş.
sen yine bizi haberdar et, dualarımız sizlerle.
sevgiler kuzum

el emekleri ilgi alanımdir her zaman . büyük bir merakla bekliyorum canım bitince eklersin :)

canım ben daha hamile değilken tesadüf bir yerde indirimli görmüştüm bir pembe bir mavi kilotlu çorap almıştım :) şimdi oğlum olacak ama ikisinide içinden giydiririm. bir tanede kuzenim bize gelirken getirmiş. yani 3 adet kilotlu çorabım var. kış bebeği olduğu için lazım olur diye düşünüyorum. sonuçta ev sıcak olsa bile gezmeye falan çıktığımızda içinden giydirim.
ama tabi sen bilirsin.

herkese merhaba nasılsınız kızlarrr

merhaba canım,
benim iki gündür sancılarım var daha kötü olursam doktora gidicem. artık hareketlerim kısıtlanıyor her geçen gün.
onun dışında hazırlıklara devam. odası toplanacak, kıyafetleri yıkanıp ütülenecek. eksikler alıncak falan filan. Haftaya yine kontrol var nst ye gircez bakalım. sen nasılsın nasıl gidiyor?

Kizlar gebelik reflunuz hang hafta basladi ve biten var mi?

27.haftaydı sanırım başladı,artarakta devam ediyor.ilaçtan başka hiç bişey geçirmiyor,mahvediyor beni.sürekli yanımda gaviscon ilaç taşıyorum içtiğim an geçiriyor allahtan.büyük ihtimal doğumuma kadar da devam eder.doktorum ilacın bir sorun oluşturmayacağı gönül rahatlığıyla kullanabileceğimi söyle.ilaç kullanmak istemiyorum ama başka çaremde yok.

sanada geçmiş olsun canım ama ben gaviscon içemiyorum midemi bulandırıyor. onun için süt ılıtıp içiyorum oda kısa süre etki ediyor.
ama bu gidişle bende mecbur gaviscona geçeceğim.

anladım ben genelde tulum ve alt aldım patikli ama çorap şimdi aklıma takıldı hiç almamışım tüm oturuyo ya emin olamadım biraz büyüyünce zaten alırım tam kışa gelecek 2-3 aylıkken de neyse bulursam alayım yinede tombişime en iyisi

kızlar birde benim 2 haftadır karnım böyle kaskatı oluyo sizde oluyo mu yeri daraldığı için mi acaba diye düşünmeye başladım çünkü afedersiniz wc ye gittiğimde falan düzeliyo ama sık olmaya başladı geçen hafta sancı çıkıncada ne kadar aklımdan atmaya çalışsamda hep kötü şeyler geliyo aklıma ....

bu kalca cikigi cok öenmli.. Hepimizin ceveresinde vardir bebekken fark edilmeyen kalca cikigi olanlar. Dikkat edelimm, bize olmaz demeyelimm

evt canım mesela benim ablamda kalca çıkıklıgı olmuş annem fark etmiş tabi babamgil k.v desigil falan hiç inanmamış hatta babam annesigilin dolduruşuna gelmiş anneme vurmuş sen durduk yere nerden çıkarttıyosun bunu diye 23 sene önce tabi kimse bu kadar bilinçli degil.sonra ankaradan halamgil geliyo halam diyo gelinin gönlü olsun bi götürelim baktıralım. sonra ankarada dr a bi gidiyolar bilmem kaç derece çıkıklıgı oldugu anlaşılıyo yazık annem neler cekmiş küçüçük bi bebegin belinden aşagısının alçılarda olması ve üstelik bez baglanması tabi o zamanki bezler bizim zamanımızın bezleri degil bilen bilr ahh ahh neyseki gecdi o günler.yani kızlar gercekden bu kalca çıkıklıgı çok önemli çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…