Eki Görüntüle 804610
kızlar benim el emegi bebek şekerlerim bunlar yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum :)
teşekkürler canım hazır almayida düşündüm aslında bi denedim olursa yapayim dedim bitirdim çok şükür tek başıma olunca biraz zor oldu ama değdi sanırım seninki de keçe sanırım çok şirin görünüyor hemde çok farklı hayırlısıyla sahiplerini bulurlar inşallah :)canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar bizde nesilden nesile hep bu patiklerden yaptık, kuzenlerin bebeklerine falan. hatta bende bundan yapacaktım ama sonra yeni bir model bulduk. halalar saolsunlar aldılar malzemelerini yapıyorlar şimdi. ama bitmişi elimde yok örnek bir resim buldum onu gönderiyorum. benimki bitince onuda paylaşacağım.
Eki Görüntüle 804617
teşekkürler canım hazır almayida düşündüm aslında bi denedim olursa yapayim dedim bitirdim çok şükür tek başıma olunca biraz zor oldu ama değdi sanırım seninki de keçe sanırım çok şirin görünüyor hemde çok farklı hayırlısıyla sahiplerini bulurlar inşallah :)
Kızlar meraba herkese iyi akşamlar benim bebek arabası tam bi muammaya dönüştü.eşim ankaradan bakcaktı bugün.şimdi şöyle oluyo.1.modelimiz wollex.ona bakmış.çok konforlu ve çok güzel diyo.ama normal arabalardan biraz daha büyük ve biraz daha ağır.ama araba bagajına sığar dedi.fakat alışverişlerde falan gezerken büyüklüğünden dolayı sıkıntı yaşayabiliriz dedi.2.araba chicco light wayplus.bu araba wollex e göre çok sade kalıyo.ama daha kullanışlı dedi.yani hem daha hafifi hem katlanınca daha ufak kalıyo ve daha az yer kaplıyo.şimdi bilemedim ikisinden biri olcak ama acaba konformu daha önemli sizce yoksa hafif olmasımı
Kizlar gebelik reflunuz hang hafta basladi ve biten var mi?
anlatayım canım..ben çok yoğun çalışan biriydim..gebeliğimdede bir sıkıntım yoktu 2 hafta öncesine kadar..işyerinde yemek yerken belimden tüm karnıma yayılan bir ağrı başladı...neyse geçer diye çalışmaya devam ettim...sonra midem bulandtım başladı ve aşırı şekilde kustum...o kadar kramp girdiki karnıma istifra ederken anlatamm..ağrılar kesilmeden ve artarak devam etti...kasık ağrısıda değil belimden tüm karnıma yayılıyordu...sonra ateşim yükseldi falan...eşim iş çıkışı hastaneye göötürdü...1 saatlik süğre içinde bu seferde kasıklarımda basınçla birlikte ağrı başladı oturamıyordum ağrıdan...sonra işte o koltukta muayene ettiler vajina açıklığına bakma için...nst de ağrım kasılmam gözükmüyordu(ben nst ye güvenmiyorum ya..yanımdaki kızında ağrı vardı nst de açılması yoktu...) doktorum yumuşama var..çabucak iğne yapalım sadece wc ye gidiceksin başka adım atmıcaksın dedi bana...çünkü açılmadan önce yumuşama oluyormuş sonra sancılarla açılma başlıyormuş...ciğer kalp geliştirici iğne vurdular kasılmayı önleyici iğne vurdular hap içtim şimdi dinleniyorum..arada ağrılarım oluyor...göğsümden aşağısı ağrıdan uyuşuyor o derece...bekliyorum canım...bakalım inşallah Allah zamanında doğurmayı nasip etsin hepimize..
Kızlar dualariniz icin allah razi olsun.bizim kız hasta oldu ama iyiye gidiyor hafta sonu cok zor gecti nasil haldizdi kilo da verdi ama toparlancak inşallah bizde burda bütün aileler ile tanistik hatta 2 bebegin taburcu olnasina sahit olduk cok güzeldi. Siz ne güzel süt götürüyorsunuz ben sagip sagip atiyorum ilaçlardan dolayı vermem yasak .bende kendimi hazırlıklara verdim dün annanemiz oda aldi daha gelmedi ama gelcek .bu sürec çok zormuş zmn geçmiyor sanki sizler le ayni zamanda gelcek heralde bnm kizimda
el emekleri ilgi alanımdir her zaman . büyük bir merakla bekliyorum canım bitince eklersin :)amiiiinnn inş. ellerine emeğine sağlık. kolay değil valla tebrikler :)
Evet canım keçeden yapılıyor, turuncu ve kırmızı keçeden yapacaklar ama benimkini. ben bunu internetten buldum örnek resim yani. bunun gibi bebek arabası olacak. tekerlerini tığ ile örüyorlar. içine de tül konacak yine böyle ama biz birde porselen minik bebeklerden aldık, arabanın içine koycaz bebekleri kafası dışarıda kalcak :)
bakalım bitince nasıl olacak. mutlaka paylaşırım zaten :)
Size bişey sorsam bebişlerimiz kış bebeği olacak ya ben hep aldıklarımı netten aldım hiçte normalde aklıma gelmemişti hep kısa çorap almıştım hiç külotlu çorap aldınız mı çok küçük olacakları için emin olamadım alıp almam konusunda nette de kolay kolay yok galiba yenidoğan için bir kaç yerde gördüm onlarda bitmişti bitmese yinede alacaktım
herkese merhaba nasılsınız kızlarrr
Kizlar gebelik reflunuz hang hafta basladi ve biten var mi?
27.haftaydı sanırım başladı,artarakta devam ediyor.ilaçtan başka hiç bişey geçirmiyor,mahvediyor beni.sürekli yanımda gaviscon ilaç taşıyorum içtiğim an geçiriyor allahtan.büyük ihtimal doğumuma kadar da devam eder.doktorum ilacın bir sorun oluşturmayacağı gönül rahatlığıyla kullanabileceğimi söyle.ilaç kullanmak istemiyorum ama başka çaremde yok.
canım ben daha hamile değilken tesadüf bir yerde indirimli görmüştüm bir pembe bir mavi kilotlu çorap almıştım :) şimdi oğlum olacak ama ikisinide içinden giydiririm. bir tanede kuzenim bize gelirken getirmiş. yani 3 adet kilotlu çorabım var. kış bebeği olduğu için lazım olur diye düşünüyorum. sonuçta ev sıcak olsa bile gezmeye falan çıktığımızda içinden giydirim.
ama tabi sen bilirsin.
bu kalca cikigi cok öenmli.. Hepimizin ceveresinde vardir bebekken fark edilmeyen kalca cikigi olanlar. Dikkat edelimm, bize olmaz demeyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?