2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kızlar iyi geceler herkese doktora gittik bugün biraz gezelim dedik sonrasında canım kumpir istemiştiara tara bi kumpirci bulamadım( yorulduğumda cabası.kendim yapcam artık:) oğluşumuda bidaha bukadar yormucam hala bacaklarım ve ayaklarım çok ağrtıyo.bu arada bebişim 1858 gr ve 43cm olmuş.sanki az gibi geldi bana.ama sağlıklı olsunda.benim 3 haftadır kilo alımım durdu kaygılıydım biraz gelişimi gerimi die.ama doktor haftasına göre gayet normal dedi Allaha ükürler olsun.çalışabilir raporumuda aldım.

ya kimse doğum izni ile ilgili bana bişey yazmıyo 32.haftayı dolduran ve rapor alan bayanlar cevap bekliyorummm

canım ben 32.haftamı doldurdum ve bugün çalışabilir raporu aldımki bebeğime daha çok vakit ayırayım.yaklaşık bi 20 günlük raporhakkım var şu an onu alıyorum.gene gitmiyorum işe çünkü köye gitmem gerek ve son haftalarda bunu göze alamıyorum.bide şimdi doğumiznine ayrılırsam dönemi kapatmıyor o yüzden bayrama kadar bu şekilde normal raporlrla idare etmeye çalışcam.

Biz de bilemiyoruz ya. Yağmur ve Deniz isimleri var elimizde kızımız için. Ama net birşey diyemiyorum. İsim koymak ne zor ya. :44:
aynen aynen cok zormus erkek bızım hazırdı ama kız ısmı bulamıyoruzzzzzzzz
cok guzel sorular sormusssun canım bızımle paylastıgın ıcınde saol
buarada antıbıyotıklerı ve verdıgı ılacları kullanmanı tavsıye ederım bende cok cektım enfeksıondan baskı hele hele oluyordum yolda yuruyemıyordum dusun o derece.. dr ılac yazıodu gızlıce kullanmıodum korkuma ama en son dedı eger ılacları kullanmassan erken dogum olur dedi ben kullandım 2 kutu antıbıyotık fıtıl krem monoral şaşe ..sonra bıde kum doktum hala var kum dusun yanı 4 lıtre su cok normalll bol bol tuket bende kusucak gıbı oluyorum sudan artık ama yapıcak bısey yk 3 lıtre ıcıyorum ben en fazla napımm dahasınıda kaldırmıo mıgdem:2:

gunduz ögle saatlerinde ilk krampımı yaşadım allahım neydi o gun boyu aksadım gramp gıren yere dokununca hala acıyor aglıcaktım neredeyse dogurana kafar hergun yasarım dıe korkar oldum

Ben herşeye çare buldum da bi tek şu uykusuzluğa çare bulamıyorum.
bu kadar uykum varken neden uyuyamıyorum?
:44:

Slm annişler ve minik kuzucukları 😘
Cok uzun zamandır yazamıyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum.
Erken doğumlar olmuş rabbim sağlıklı uzun ömür versin bebişlere, annelere de sabır ve dayanma gücü tabiki de bol süt inşallah.
En son cuma günü kontrolum vardı, herşey yolunda görünüyor çok şükür bebek biraz tombiş dedi doktor hatta eşimle şaşırdık. Oğlumu göremedim yüzünü hiç göstermiyor yaramaz. Nst yapılmadı birdahakı kontrole dedı artık 2 haftada bir geleceksin dedi.
Ben de 32. Hafta raporumu aldım son adet tarıhıne göre verdıler.
Buarada ben de asagıya bazen yürüdükçe falan baskı yaptıgını söyledim, olabılır normal dedi, dinlenince gecen agrı ve kasılmalardan korkma ama gecmezse gel mutlaka dedi.
Mide yanması bende hamileliğin basından berı hıc gecmedı 3 aydır da rennieyle kanka olduk 😞
Buaralar da bacak agrısı basladı, ayaktayken değil de yatarken özellikle.
Ayrıca bebekler stres ve üzüntüden çok etkileniyolar kızlar kayınvalide muhabbetleri olmuş aman takmayın hiç bişiyi kafanıza.
Ben buaralar istemeden stres ypıyorum 😒babam rahatsız, akciğer ca ön tanısı koyuldu çok zor günler bizi beklıyor tabi herşey Allahtan😪 Dua ediyorum hep hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş
Herkese hayırlı hamilelikler inşallah😘😘😘

Bebeğin hareketli mi canım beni bazen bebek uyutmuyor bazen de sebepsiz uykum gelmiyor hamileliktendir hormonlar farklı calısıyor ah bu hormonlarr

genelde yatağa yatıp 1-2 saat uyuyorum, sonra bebeğimin sağolsun tekmeleriyle gözümü açıyorum bi daha uyuyabilene aşkolsun.
hem çok hareketli hem de çok sert vuruşları, tepkisiz kalmak imkansız.
uyuyamadığımda yatakta eşimde batıyo sanki bana ben de atıyorum kendimi salona.her gecem böyle geçiyor son bir haftadır ne kadar devam edecek merak ediyorum.

Normal doğum izni hakkın varken rapor alamazsın diye düşünmüştüm ben ama. ???
Bir de mis gibi bayram tatili güme gidecek ya. Yarın alacağım 32. hafta çalışamaz raporunu çünkü.

Maaşallah evladına iyi kilosu. Benim bebişin de 12 kasım olarak görünüyor doğumu, seninkine yakın. Ben de bu akşam gideceğim kontrole. Bakalım bizim kız kaç kilo olmuş???

Bu hafta calisabilir raporu alip dogum sonrasi iznine 5 hafta daha ekleyenler, subat tatili denk gelmiyor mu izninize??

kızlar gece kuşları belli oldu
bende onlardanım da cok üşendiğimden açmadım bilgisayarı

bizim program söyle işliyor
12.30 yatış
02.00 kalkış yarım saat dolaşma
02.30 tekrar yatış
04.30 tekrar kalkış ılık bir duş alıp kremlenme
06.00 tekrar yatış
07.30 kalkış giyinip işe geliş
15 gündür böyle gözlerim artık çizgi sekline geldi
akşama kadar bilgisayar karsısında ara ara kalkıp dolaşıyorum
ama ev gibisi var mı ohh yat ne güzel bebeklerle konuş istediğini ye içi mis gibi
Allah kısmet ederse 30 dan sonra bırakıcam
eee 33+2 olucak kuzucuklar

Günaydın kızlar sabah 6 dan beri ayaktayım bu hamilelik boyunca geç kalktığımı bilmiyorum ya bir de kızlar sabah öğürmeleri yaşıyan varmı benim hiç bitmedi de tam anlamıyla bir ara ayda 2 kere flan dı şu son ay haftada 1-2 oluyor doğuma kadar böyle devam edecek herhlde.

gerçekten gece kuşu olmuşsunuz gelip çalışmak zordur rabbim yardımcın olsun benim gece wc nöbeti dışında kalkışım yok 2 kere kalkıyom ama uykum açılmadan cumba yatak o bile bana zor geliyo 3 hafta çalışcam bende dört gözle 4 ekim gelsin diye bekliyom

canım sen 8 haftalık raporunu aldınmı doğum önvcesi olanı alldıysan tam 32. haftadamı aldınn

günaydın canım. dün aldım raporumu. 32. haftanın içinde alman gerekiyormuş. doldurmuş olursan 1 haftan yanıyormuş. ben aslında 32 yi doldurmuştum ama doktorum 32 hafta gebelik diye girdiği için sıkıntı çıkmadı. 5 hafta çalışabilir diye verdiler raporu. yani son 3 hafta yasal olarak çalışamıosun zaten. yani ekimin 21 inde yasal olarak iznim başlamış olcak. bebiş erken gelirsede onunla daha fazla vakit geçirmiş olcam :) gerçi bizimkinin kilosu biraz az çıktı. çok takılmıyorum dpoktorumda keyfi yerinde dedi. protein ağırlıklı beslenmek gerekiomuş. günde en az 2 yumurta ye dedi :)

ya bende çalışab,lir raporu almak istiyorum.inşallah alabiliriz.

canım beni nst ye bile bağlamadan verdi doktorum. yani işimin bana ağırlığı yok o yüzden son ana kadar çalışmak istiyorum bakalım. ben isteince verdiler bakalım acil bişey olursada sonrasına eklenir :)

günaydın canım,
dediğin gibi bende hep erken uyanıyorum, ama öğleye doğru tekrar uykum geliyor.
Öğürme olmuyor bende ama burun tıkanıklığı ve horlama var. Bence sen doktora bu öğürmeyi bir sor ne diyecek.

günaydın anneler ve melekleri...
gece kuşluğu hakkaten zor sabaha kadar oda oda geziyorum saga yatsam sağım sola yatsam solum agrıyo oturarak uyumaya başladım son bir haftadır...rabbim çalışanlara yardım etsin ya çok zor evde bile zorlanıyoruz ki bide üstüne çalışmak yoruyordur epey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…